-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz nintendojet #17001 üzenetére
ezért kéne 4"-ra 720p kijelző, akkor nem látnád!
-
_Balou_
csendes tag
Sziasztok!
Ma délelőtt én is lefrissítettem a P-t, eddig jónak tűnik Kifejezetten örülök neki, hogy végre lehet módosítani a képernyők számát
És akkor egy kérdés is, mert eddig nem így volt nálam. Nálatok is átváltott fehéres fényre a led-világítás e-mail jelzésnél? Ráadásul rohadt ritkán is villog, elég kicsi rá az esély, hogy én azt pont észrevegyem...pedig nincs bekapcsolva a Stamina...
-
nintendojet
tag
válasz _Balou_ #17003 üzenetére
Hát elég kár, mert az a LED killer feature számomra. Nem is értem miért nem lehet extended standbyban villogtatni, igazán nem egy CPU és batt. intenzív dolog szerintem. Bezzeg, ha merül akkor tud mindig pirosan az arcomba villogni.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Freezy
csendes tag
Nekem is gyárilag független P-m van... és szintén várhatok még a JB-re :/ Remélem mihamarabb meglesz
Xperia P Silver - 4.1.2
-
Freezy
csendes tag
Érdemes megvárni míg a PCC vagy a SUS jelez, vagy merjek próbálkozni manuálisan frissíteni?
Xperia P Silver - 4.1.2
-
Dany007
veterán
válasz freemanone #17002 üzenetére
Nem, itt most nem erről van szó.
A gyári Cosmic Flow nem volt ilyen! Ott is lehetett látni a pixeleket közelről, az tényleg az "alacsony" felbontású kijelző miatt volt. De itt teljesen más. Ahol az ívek görbülnek és egymásra hajlanak ott "messziről" is tisztán látni a pixeleket. Cosmic Flownál ehhez kb 5 centiről kellett nézni a telefont...@whYz: Hát még az is lehet!
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Freezy #17007 üzenetére
ez attól függ... ha nekifeszülsz manuálisan akkor
a) elfogadod, hogy nem direktben gyári romot kapsz ("jómunkásember lemenette vhol vhogy")
b) belefér hogy mindent töröl a telefonrólmég én is várok SUS/PCC updatere, mert nem szeretnék újra rakni mindent. Persze most hogy már 2. napja nem adja be, már én is kezdek kicsit türelmetlen lenni :\
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Nem tudom ez megnyugtat-e de még nekem sincs sem sus sem pcc-s frissítés. Én is azért várok, hogy ne kelljen gyalulni. (gyári független a teló)
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
őstag
Gyári független teló (a Nexteltől). Nekem felajánlott egy frissítést a telefon 6.2.A.0.400 "Rendszerfrissítés" 310,1MB. Ez a JB, ha jól tudom. Előtte flashtool-al raktam fel az ICS-t anno, nem SUS-al vagy PCC-vel... ha ez számít.
Természetesen nem frissítem így Wifi-n keresztül most.
Majd ha az itteni lelkes berepülő pilóták végeztek vele, akkor felrakom szgéppel. Nem sürgős. Az eddigiek Post alapján semmi újdonságot nem tartogat nekem... mondjuk ezt korábban már írtam, így megvárom, hogy lesz-e számomra elrettentő bug... ha nem, akkor 2 hét múlva cserélem.Meliora sunt bono inimica
-
törölt tag
válasz zuzu000 #16942 üzenetére
Nekem van egy mentett apk-m, azt mindig visszateszem, és hurrá.
Ide feltettem -
Freezy
csendes tag
válasz bluemirage #17018 üzenetére
OTA Updater nekem azt írja, h "Unsupported ROM" ergó semmit nem talál... azt hiszem tényleg várakozó állásba helyezem a készüléket
Xperia P Silver - 4.1.2
-
whYz
őstag
Nalam google now kiirja az utvonalat munkabol hazafele, viszont rossz utvonalat valaszt, a hosszabbat.
Hogy lehet atalitani, hogy mindig a rovidebbet valassza?
Vagy ha bekapcsolva hagyom a netet, es latja, hogy arra megyek mindig, akkor megjegyzi?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Na kezd összeomlani a rendszer.
Nyomtam egy szinket gmail fióknál és eltünt a naptáram.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BigSlim
csendes tag
Hali! Tegnap vissza jött a P-m a szervizből (buborék miatt volt fent), délután mondom megpróbálom SUS-al megnézni van e JB, és felkínálta és fel is raktam rá Eddig bejövős a JB, gyorsabb mint az ICS volt. Egy kérdés: csak nekem nincsenek az élő háttereknél az a régi "hullámos spirálos" hátterek? Igaz ezek az újak se mozognak a témáknál. Nálatok hogy van?
Note 8, Mate 20 Pro, Note 10+
-
BigSlim
csendes tag
Ja értem, kár pedig megnéztem volna hogy laggolt e volna jb után
Még egy kérdés,a hívás/kapcsolatok/stb... képernyőnél meglehet változtatni azt a fehér hátteret? Az ICS-es fekete volt, ez az új fehér meg kiégeti a retinámat éjszakaNote 8, Mate 20 Pro, Note 10+
-
sz.cs
tag
Sziasztok
Én is felraktam a JB-t (független Xperia P, PCC ajánlotta fel) és lenne 1-2 kérdésem. A telefonhívások előzményei elkezdtek kissé szaggatni. Nem nagyon de azért észrevehető és kicsit zavaró. Más tapasztalt hasonlót?
Újdonságként írtak a hmm.... talán Google Staminának nevezett alkalmazásról - ennek kellene kímélni az akut- de valami hasonló már volt az ICS-ben is. Ez most akkor micsoda?
Van e bármi különbség a 4.1 és a 4.1.2 között?Egyenlőre ennyi buta kérdésem lenne, köszönet az esetleges válaszokért
-
sz.cs
tag
Ja és hogyan lehetne a google talk értesítési hangját átállítani? Hülyét kapok az újtól
-
kerobi
senior tag
Én letöltöttem innen :[link]
És ilyen, hogy system.sin a világon nincs egyikben sem. Tudnátok segiteni? Köszi -
d3kk
senior tag
Ha valaki unlockoltatja szolgáltatós telefonját, akkor nyitható lesz a bootloader, és elérhetővé válhat a fastboot?
-
PrinceT
csendes tag
Sziasztok! Ma feltettem a frissítést companionnal és lenne 1 olyan gondom, hogy nem látja a GPS-t. Beállítom, hogy működjön, elfogadok mindent ahogy eddig de amikor pl a térképen rá akarok keresni magamra akkor: "engedélyezze a google-alkalmazások számára a tartózkodási helyhez való hozzáférést" Pedig engedélyezve van elvileg, de a fennti kis ikon se jelenik meg ami eddig ott volt... Valaki tudna segíteni? A választ előre is köszi!
-
hot dog
csendes tag
válasz nintendojet #17001 üzenetére
Sziasztok!
Egy ilyen telóban gondolkodok, és azt szeretném kérdezni, hogy a matv-ben látható 3D kamera akármi mit takar?[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
"3D Sweep Panorama and 3D Sweep Multi Angle have been removed." - Tényleg nem elérhető már ez a funkció a kamerában? Kár lenne érte, mert tényleg működött és jópofa képeket lehetett vele csinálni .
-
Knight666
aktív tag
válasz hot dog #17038 üzenetére
3D hatású fényképet tudsz vele csinálni, ami térhatású lesz a megfelelő megjelenítőn (pl. egy 3D TV-n). A Multi angle pedig a telefon kijelzőjén is megpróbálja emulálni a 3D képet. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha eldöntöd a kijelzőt jobbra vagy balra, akkor annak megfelelően változik a perspektíva. Ezt nem nagyon használtam, úgyhogy nem tudom megmondani mennyire működik.
-
-
BaLee
addikt
-
Atmo
senior tag
Igen! Már csináltattam, miután visszakaptam alapból nyitva volt a bl Nem tudom véletlenül-e, de nyitva volt már alapból.
De az is igaz, hogy prortekcióval csináltattam, egy hivatalos sony szervízben.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Én egy olyan alkalmazást keresek (ha létezik) ami ha lezárom a telefont és valaki megpróbálja berajzolni a feloldó kódot, akkor a sikertelen akció esetén fotót csinál a próbálkozóról. Létezik ilyen?
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Pigmeus_1
tag
válasz HardSanyeee #17046 üzenetére
Remek, pont ilyet kerestem! Miért nem tud ilyet az android alapból? persze tudom, hogy nem mindegyik telefonon van kamera elöl is, de ha beleteszik az arc alapú feloldást akkor erre is gondolhatnának.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Pigmeus_1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.