-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Üdv!
Vodánál ICS-el adják a telót?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Telomanikus
senior tag
Lemondtam a rendelést a vip techknikától. Facebookon elég sok elégedetlen ember írt. Meglesem ezt az N betűs boltot. 1 év garival 95ért full tartozékokkal elég vonzó.
-
keyol
aktív tag
válasz Telomanikus #4003 üzenetére
gyári garival vedd.Igaz +10,de 2 év gyári gari van rá.
-
xtibi
tag
Megvan valakinek, hogy a csatlakoztatott eszközök (pl. kihangosító, fejhallgató, stb.) beállításait hol lehet beállítani?
A sztori, hogy a gyári fülest ma használtam először, viszont korábban mindig felugrott, ha rádugtam az előzőt, hogy csatlakoztatva, meg itt tudod módosítani. Most semmi jelzés vagy egy utalás a legördülőben.
Nyilván én nyomkodtam el vmit, de mit?Amúgy aki használja a gyárit (MH750), az normál, ha a felvevőgombot matatom a zörej hallatszik a fülemben?
Használtok sztereó BT headset-et? Milyet? Esetleg amit sporthoz is lehet használni?
[ Szerkesztve ]
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
zannor
tag
Üdv!
Ha szeretnék egy ilyen csodát a T-től és a jelenlegi, már lezárt csomagomat szeretném továbbvinni, akkor a régi normál sim-emet kicserélik vagy pedig formára vághatom magamnak?
-
calamites
őstag
Ha olt raktáron, akkor az aligha lehetett sony garanciás (mert nekem nem tudják azonnal postázni, mert nincs készleten), de ha mégis az volt, akkor engem átvertek, mert 2× is megkérdeztem hogy gyári tok, és hdmi kábel jár a sony garanciáshoz, és a Nagy Tibor nevezetű ember állította, hogy van.
Valakinek nem mondtak igazat, ma én is felhívom őket.
-
sssz
őstag
erre valaki? link
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
DarkDeer
senior tag
Épp most kapcsolt ki a mobilom, 3 nap 18 és fél óra után. Átlag napi 10 perc beszélgetés, 10 e-mail, 10 perc net wifivel, 10 perc zenehallgatás. Éjjel-nappal be volt kapcsolva, éjszakára sem volt repülő módba téve. Nagyon elégedett vagyok az üzemidővel. Tény, hogy nagyon keveset használtam, de az eddigi androidos mobiljaim ugyanennyi használat mellett max. 2 napot bírtak.
-
Tomacko
senior tag
-
sssz
őstag
Mármint ha pl a telót használom modemnek kábelen keresztül? Vagy a pc netjét akarom átvinni a telóra a kábelen? Akkor ha jól értem a töltésben semmi szerepe nincsen.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
darvinya
titán
Ez a microUSB egy szabvány.
Ennek deklarálva van mind a V és az A.
Teljesen mindegy hol és mivel, ha microUSB szabványra kötöd a telot.
A ferrit mag a töltés közbenni 2 érre (4 érből) terhelödő V és A kiegyenlítő.
De ez még az adatátvitelre is jó hatással van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
wappl
csendes tag
Koax kábelnél tudom, hogy a külső árnyékolason keletkező interferenciát szűri. De már használják hdmi, vga, dvi...usb kábeleken is. Igazából egy vezeték antennaként összegyűjti az összes zajt. Ez jó pl.amikor a füles az fm antenna. De máskor zavaró. Ezért van a 2 vég előtt kicsivel.
-
rObika8802
aktív tag
Üdv ma vettem ra szilikon tokot es nagyon tetszik
Mas: elofurdult nalatok mar h hamar lemerult es amikor hivtak nem tudtatok felvenni??..45%rol 2ora alatt 12%lett ugyh csak a zsebembe volt...erdekes biztos csak megorult...-.-.-.-.-.-.
-
sssz
őstag
válasz rObika8802 #4028 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a magyarázatot Akkor a pc-ről töltöm a htc-s micro usb kábellel, a gyárival meg otthonról.
rObika8802: nem lehet hogy csak az akkukijelzés zavarodott meg? Újraindítás után érdemes ilyenkor ránézni mennyit mutat az aksitöltöttség. a másik meg hogy elképzelhető valami nagyon szinrkonizált a háttérben.
Megkérdezhetem hol és milyen szilikon tokot vettél rá?szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
DraXoN
addikt
Nekem akkor szokott ilyen hamar lemerülni ha az operát megnyitva hagyom képernyőlezáráskor.. az opera nem egyszer ilyenkor leszívja az akut pár óra alatt
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
szakonyi
tag
-
addikt
Beszéltem a Cordon-electronics kft-vel, aki a hivatalos magyar szerviz. Azt mondták, hogy ICS frissítés óta a legtöbb feléjük jelzett hiba: wifi hálóati hibák, kifelyezetten TP-link router esetén. Valamint ismert hiba a BT telefonos kihangosító hiba. Több gyári autós telefonos BT beépített kihangosítóval nem tudja tartani a jelet (audi, bmw), szétkapcsol hívás közben, nem csatlakozik, főleg azoknál a fajtáknál, amelyek kezelik a telefonkönyvet, sms-t. Állítólag a gyártó már tud a hibáról a visszajelzések alapján.
Megoldásnak azt ajánlották, hogy garanciapapírral vigyem be a telefont és visszarakják a gyári GB-t. Remélem hamar orvosolják a hibát.My name is Bond, James... Dean.
-
rObika8802
aktív tag
Nem volt semmi szinkronizalas se megnyitott progi mer csak wifizek mobilnet mindig tiltva van! Ja azt elfelejtettem,hogy visszállt gyári háttérre is ujraindulás után is ugyanannyi volt az akksi! Azért volt érdekes számomra..!
Tokot a T-nél vettem 2200ért fekete színüt,úgy hozatták nekem,mer nem volt nekik hozzá szilikon,bőrt meg nem akartam..
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
persil
nagyúr
"és a tényleg védjeggyé váló alsó, átlátszó sávval"
Amúgy van, akinek ez tényleg tetszik? Szerintem olyan bazári hatást kölcsönöz az egyébként szép, letisztult, komoly külsejű telóknak, hogy nem igaz.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #4033 üzenetére
Vidd be szervizbe, mert itt már gondok vannak.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sys25
aktív tag
Nekem személy szerint nincs semmi bajom az átlátszó sávval,az ismerősök szerint is jól néz ki!Megtöri a szokásos okostelefon sablonformát!
Mennyire unalmas már a sok fekete előlap ugyanazzal a 3 gombbal?
Vannak eltérések a gyártók között,de nagyjából ugyan az a séma mind1iken(Főleg Samuéknál és az LG-nél)!
Erről legalább messziről kiabál a "Sonyság"![ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Akkor biztosan én vagyok maradi, de a nélkül sáv nélkül borzasztóan tetszene a legtöbb sony teló, így meg olyan "filléres kínai vacak" hatásúak.(persze szigorúan csak számomra)
"Megtöri a szokásos okostelefon sablonformát!"
Ebben mondjuk igazad van, kétségtelen, hogy egyedi.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
xtibi
tag
-
varesz11
tag
Képet lehetne kérni a tokról?
-
persil
nagyúr
válasz TomWexX #4041 üzenetére
Mindegyik baromira tetszik, pont az a letisztultság jellemző az új sony telókra, amit a legjobban szeretek, csak a sáv - nálam - elrontja az összeképet.
Amúgy most nem tervezek telót venni, csak leírtam a véleményemet
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
darvinya
titán
Aki vásárolni akar T-mobiltól annak javaslom Bp-i Récsei Center-ben lévő T-s üzletet, mert van készleten.
Személyesen kérdeztem meg.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
davidfun
tag
Hali
Van valakinek ötlete mitől van az hogy este levettem a töltöröl és 9óra alatt 35%ot merült miközben aludtam?
Adatforgalom, wifi ki volt kapcsolva.
És az az ébresztés nevü sáv mit takar? -
Damage401
senior tag
válasz davidfun #4045 üzenetére
Telefonnak miért kellett " ébrednie" tehát valami alkalmazás igényelte hogy dolgozzon a kis számítógéped
Nekem be van állítva egy autómatikus energia mód este 10 órától reggel hatig így tuti nem ér semmi plusz erőforrás zaba
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
requritas
csendes tag
Mostanában a telefonom azt csinálja, hogy eldobálja a hálózatot, néha ha van háló, akkor sincs adatkapcsolat. Volt ilyen valakinél? Valmi ötlet? ( amivel elkerülöm, hogy 2 hétig szervizeljék)
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz davidfun #4047 üzenetére
Ginger alatt: Menü. lapnál kell lenni egy olyannak hogy Energ, megtakarító: 3 közül választhatsz.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
sssz
őstag
válasz davidfun #4047 üzenetére
Ha ICS-d van akkor az intelligens csatlakozást keresd az appok között. Ott nekem pl be van állítva, hogy este 22:30- 6:00 között, automatikusan csendes módba megy, elindul az óra és a riasztás és kikapcsol az adatforgalom. Reggel 6kor automatikusan visszakapcsol az adatforgalom és újra hangos beállításra vált a teló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín