- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
Sziasztok , Xperia P fólia akit érdekel olcsón PM rám
{。^◕‿◕^。}
-
nintendojet
tag
A legújabb passzió: elindítom a fényképezőt, erre kiírja, hogy insert sd card, és nem hajlandó fotózni. Total commanderben látszik az sdcard, szóval nem tudom mi baja van. De annyit elér, hogy logcat se tud menteni, locus nem indul, és más alkalmazás sem éri el az sd-t. Iszonyú jó, nem tudom mitől hülyült meg, eddig semmi baja nem volt ezzel. De csak ez hozza ezt elő. Reboot + wipe cache talán két fotó erejéig megoldja a gondot. Vissza fog rá kerülni egy gyári, csak kell találnom egy ICS-t, amelyik jó, mert itt az összefoglalóban valamelyik nálam nem megy rendesen (hívásbugos, pedig ICS).
Van esetleg valamilyen ellenőrző eszköz hozzá? Hátha esetleg a beépített memória valahol sérült.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
razorka777
veterán
válasz nintendojet #29004 üzenetére
Ha ICS-t akarsz, akkor még mindig a CM 9-et tudom javasolni.Az egyetlen atom stabil CM a P-re.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
NEMO1968
őstag
válasz razorka777 #29005 üzenetére
Ez megy zárt bootloaderesen is?
Ha igen,hogyan tudom rootolni?
A témaösszefoglalóban csak az.54-es van bent.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz razorka777 #29007 üzenetére
Mondjuk még mindig azzal küzdök,hogy nem találom a telót sehol,de valszeg WIN újratelepítés lesz a vége.
Másik gép azonnal felismeri,és vannak más nyűgjei is a gépnek.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
katokacaj
tag
Sziasztok! Telefonváltás miatt eladnám megvigyázott, tokban hordott ezüst P-met! jelly bean 4.1.2 android van rajta. 1-2 karc van a képrnyőjén, illetve egyszer leejtettem tok nélkül és megsúrolódott, de azóta tokban hordom és nagyon vigyázok rá. Még gyári ROMos, nincs bootolva, nincs belenyúlva, és még van rá fél év garancia!
Én irány árban 30K-ra gondoltam, mivel tényleg vigyáztam rá, garancia is van még rá. Akit érdekel dobjon üzenetet. -
kuk@c
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném visszarakni a telómra az ICS-t. Kicsit elegem van ebből a hívásbugos mizériából.
Flashtoolom van, viszont hogy mit tegyek vissza rá, nem találok linket.
+ a Flashtool-t sem ismerem ennyire hogy ilyenkor milyen beállításokkal kell visszarakni a régi rendszert.
Köszönöm előre is a helpet!
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok!
a telefonon CM11 v4 verzió van fent, és ilyeneket produkál híváskor:
-ha hívok elsötétedik a képernyő és nem csörög ki, csak több mint 1 perc múlva,
-hívok és nem mutatja hogy hívás van csak hallom h hallóznak, kezdőképernyőt mutatja
-csörög de nem jelzi ki a hívást, csak csörög.
-néha nem szól a csengőhang,
-látom hogy hívnak de nem tudom felvenni, nem lehet elhúzni nem reagál semmire
- stb, minden amit el tudtok képzelniilyenkor újraindítgatom a telefont de van h csak a 4.-5. újraindítás után tudok bárkit is felhívni.
másnak is volt már ezzel ilyen baja?
a romot 2. verziótól OTA updateren keresztül frissítettem, volt már factory reset.még nem tudom biztosan lehet köze talán ahhoz h merülőben van a telefon ilyenkor, talán ez az egyetlen amit észrevettem de ezt még letesztelem.
mit javasoltok mit tudok csinálni vele?
https://www.flickr.com/gp/128093251@N07/6q2B04
-
kk831228
addikt
darvinya úr : olyan kérdésem lenne hogy milyen szerszámok kellenek akksi cseréhez?? azt hiszem torx-ok vannak... mit rendeljek még a parts4repair-ról ami kellhet az akksin kívül?? Gitárpengető??
Talåltam egy ilyet ebayen: [link]
Szerinted??
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
nintendojet
tag
válasz razorka777 #29005 üzenetére
Letöltöttem ezt is, köszi.
Most .54 van fent, egyelőre jó. Muszáj volt visszarakni az ICS-t mert egyszerűen őrjítő volt a dolog, hogy random nem működtek a háttértár miatt az alkalmazások. Egyelőre megy, remélem így is marad, mert ez így egész tűrhető.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
darvinya
titán
válasz kk831228 #29016 üzenetére
Torx 5-ös kell, órás ⊕, és gitár pengető sem árt.
De az aksi leragasztva van ezért óvatosan kell felszedni, mert megfeszítheti hátulról a kijelző és tönkre teheti.Aksinál van gyárilag fül amit csak vízszintesen szabad kihúzni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
razorka777
veterán
-
nintendojet
tag
válasz nintendojet #29017 üzenetére
Jól kezdődött a reggel -.-
Gondoltam, csinálok egy backupot, ez meg is történt sikersen. Utána reboot, és unfortuntaely <random app neve> has stopped. Mi a f?? Ezt még két reboottal megcsinálta, most nem.
A belső memóriát lehet valahogy cserélni szereléssel? Nagyon úgy érzem, hogy abban van valami hiba, amihez nincs egy normális alkalmazás, hogy a hibás szektorokat kiszűrjeSony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy JB-re lehet-e CWM-et telepíteni? Root megvolt. -
Dave1984
őstag
Szekrénybe kerül a P-m leváltom egy LGL90-re:-)
remélem jó váltás lesz!Köszönöm a sok segítséget,amit kaptam :-)
Kitartást azoknak,akik kénytelenek még P vel szenvedni.[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
horvath85g
aktív tag
CM W5
valaki próbálta már?
(a W inkább M )[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
-
S. Szabi
őstag
válasz horvath85g #29024 üzenetére
Naaa, már várós volt
Egyelőre OTA-n ráfrissítek (ha elérhető lesz), aztán majd ha lesz időm teljes újratelepítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #29028 üzenetére
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #29033 üzenetére
Én már csak ilyen keményen tesztelem/terhelem a telokat.
Nemrég egy Z1c-et fektettem ki alig 2 óra alatt.
Az üzletben örültek nekem, mert nem volt jó az állomás ami töltőtte volna.(#29035) kk831228
Olyan nekem is volt nemrég.
Pontosabban hajnali 3-kor lettem 100%-on, reggel 7:20-kor ébresztőt kinyomva látom 18%-on van az aksi.
Még az volt a szerencsém nem mentem sehova aznap.[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #29037 üzenetére
Mint mindennek.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29031 üzenetére
Na, vannak benne "szemmel látható" apróbb változások pl, a beállítások menüben, és elvileg működik az első világítás, de nem az igazi, néha világít néha nem, és van, hogy csak egy-egy XD Tiszta telepítésnél lehet jó lesz az is. A sebessége természetesen maradt igen jó, "smooth" meg minden.
-
Csa_ba
tag
válasz razorka777 #29040 üzenetére
Mi az ami nem működik CM11 W5 alatt?
A2DP stb...Sony Xperia™ P Silver; Sony Xperia™ Z1 Compact Black
-
kuk@c
tag
válasz razorka777 #29013 üzenetére
Köszi!
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
lacy027
tag
válasz razorka777 #29031 üzenetére
Úgy néz ki, weekly 4-ről nem szerencsés újratelepítés nélkül weekly 5-re frissíteni. Hiába csináltam így, a wifi sehogy sem akart működni. Mentésből visszatéve a weekly 4-et, megy a wifi. A mobilnet viszont ment weekly 5 alatt is. A néhány perc alatt amíg az új szoftver a telefonon volt, érdekes volt az alsó sáv. Hol a vissza, hol a menü gomb világított, a kezdőképernyő gombja soha. Szerencsére találtam lehetőséget ahol ki lehet kapcsolni. Amúgy sem tetszik, mert teljes fényerőn megy.
-
-
lacy027
tag
válasz S. Szabi #29045 üzenetére
Megpróbáltam mégegyszer, újra letöltött zip-el, ugyanúgy nem ment a wifi. Factory reset után igen, de pont a 0-ról való beállítást akartam elkerülni. Majd ha lesz időm, feltelepítem tisztán. Reset után a világítás jó lett, mindhárom gomb teljes fényerővel világított.
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #29046 üzenetére
Nagyon durva.
Kiakasztani az fw-t nehéz, sebes mint az atom.
Hátlap nem az igazi, de engem nem érdekel, mert nem a hátát nézem.
Minőségi érzés megvan.
6 app-ot egyszerre futtatva sem zárt be semmit és közöttük ugrálva villámgyors.
Viszont az nem tudom, hogy tudja a Sony mindig a tárcsázót elb…ni, mert még itt megröccen. (mondjuk ez engem speciel nem érdekel, mert GSM hívást alig használok)Ha lenne elég kp és 50-60 között lenne, akkor venném egyből.
Viszont azért sokkalom azt 100+.Méretre kisebb, mint a P.
De kijelző ugyanakkora és szép is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest