- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Egy láma kérdésem van. Amit feltettem flashtool - al ICS - et a T függő telefonomra az fog automatikusan frissülni?
Vagy majd vissza kell varázsolnom az eredeti T szoftvert hogy lefrissüljön?
Köszi a választ!
-
g0n21
senior tag
idézem darvinya commentjét ebben a témában:
"Önmagában a root jog megszerzése után megy az OTA, azaz felteszi a frissítést.
De ha már töröltél, változtattál a rendszerben akkor letölti az OTA frissítést, de telepítéskor hibával leáll és valamikor nehéz helyre pofozni.
De semmi vész, mert SUS, PCC, Flashtool-lal megy a frissítés.
Csak a root vesztés biztos."Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
Hubzsi
tag
"ezt neorow írta/fordította, ez alapján csináltam.
Elméletileg ki lehet hagyni pár lépést, ha nem kell root, csak ICS.
Akkor letöltöd a flashtools, feltelepíted, a telepített mappában van egy olyan mappa, hogy drivers, annak a telepítését futtatod, felkínál egy ablakot, ahol ki lehet pipálgatni, ott az xperia p-t, jelöltem ki, meg alatt volt még driver ami hasznos volt, azt hiszem 2.
befejezi a telepítést, illesztőprogramokat is telepít.
ezek után az lt22_6.1.......... kicsom, a benne levő fájlt csak belehúzod a megnyitott flashtool fehér részébe, gyak.megcsinálod a 3.;4. lépést elméletileg ezzel kész is."Én csak ennyit csináltam meg, tehát elvileg nem rootoltam?
-
rObika8802
aktív tag
úristen mennyit vitatkoztok mostanába..
.-.-.-.-.-.-.
-
g0n21
senior tag
Nem nekem kéne válaszolni de elméletileg (gyakorlatilag) nem rootoltad... szedj le marketből valamilyen rootcheck progit, az megmondja a biztosat.. Meg ha az egész folyamatot végigcsinálod, ami neorow1 blogjában van, akkor felrakja a SuperSU-t (superuser), és azt az appok között a menüben megtalálnád ezen a néven, az meg a root egy fontos része...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
félisten
Sziasztok!
Ilyen telefont készülök venni. (A Samu S Advance és a Motorola Atrix volt még versenyben)
Röviden összefoglalnátok, hogy milíen kompromisszumokra készüljek a készülékkel kapcsoaltban?
Azt tudom, hogy nincs microSD foglalat.
- mennyire szorul főzött ROM-ra?
- mennyire moddolható? - sebességnövelés (nem procihúzás, hanem szoftveres optimalizálás), számomra fölösleges cuccok kipucolása kultúrált módon, stb.
- meghibásodási arány?
- bármi egyéb, amit tudnom érdemes?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
s4tch
veterán
Kompromisszum:
- akksi: napi töltés alap, nekem ez kevés
- szolgáltatói telefonnak zárt a bootloadere, így a kernel cseréje, cwm mai állás szerint nem megyKb. ennyi. Root van, timescape-et, egyebeket ki lehet takarítani, gyári felület sem rossz, szoftveresen pofozható a telefon. A ház és ez a white magic izé pedig 10 pontosak.
-
nintendojet
tag
Szia,
én most vettem ilyen telefont és nagyon-nagyon szuper, én úgy látom mások is elégedettek vele. Szép és különleges, nagyon - ez szubjektív, de nekem fontos volt, hogy öröm legyen kézbe venni, nem csak a hw-t néztem. Sőt még a rendszer is tetszik rajta, pcn szinte mindent meg szoktam machinálni, ez viszont nagyon tetszik így együtt az összhatás szép, nem érzem, hogy nekem itt le kéne cserélnem launchert, romot bármit.
Az Android is nekem megfelelő, zárt iOS-ből elég volt. ICS-vel nagyon tetszik az adatforgalom figyelő, nem tudom, hogy ICS a többi alternatívádra elérhető-e.
A teló egyben van, és ez nagy előny, nem szeretnék külön hátlapos telót.
Kijelző: igényeimet maximálisan kielégíti. A whitemagic és a felbontás adja. Gyorsaság nekem tökéletes. Nem vagyok egy játékos, legalábbis telón nemigen, widgettel se tolom tele, egy időjárás és egy naptár van kint az óra mellett és kész.
A szoftverben nekem a wifi csatlakozás néha bibis, látja a hálót otthon és mégse csatlakozik magától, rá kell bökni. Szerintem ez olyan, amit javítani fognak.
Meghibásodás itt a fórumon nem volt jellemző, valakinek kamera lencse nem volt rajta az előlapon, másvalakinek a felületben volt egy kis pukli. Ez minden ami előjött, sárgulás nem jellemző, mint az S-nél.
Mivel filmet se nézek, ennyi tárhely elég lesz, gépre áttolom majd a fájlokat ha kell hely, elég ennyi.De én csak egy felhasználó vagyok és ilyenek az igényeim és egyelőre maximálisan elégedett vagyok a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
félisten
válasz nintendojet #3123 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót, sokat segítettél!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Hubzsi
tag
-
s4tch
veterán
Már múlt hét óta úgy használom a telefont. A passzív készenléten valóban rengeteget segít (és a tablet megoldja a mail pusht, szóval nem hiányzik, hogy a telefon is pittyegjen), viszont ha használom a telefont, a kijelző rendesen szívja az akksit. 1 nap üzemidő röhögve megvan, munkából általában olyan 70%-os akksival megyek haza, de az esti buzerálással olyan 55-60% környékére lemerül a telefon, azzal pedig nem megyek neki egy újabb napnak, így naponta szoktam tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
DrPepper
csendes tag
válasz nintendojet #3123 üzenetére
NEM felejtették ki a lencsét, egyszerűen csak egy másik fajta előlapi kamera. T-ben a kiállított P-n is ilyen előlapi volt és nem olyan piros lencsés. Szóval különböző alkatrészeket használhatnak...
-
Tomacko
senior tag
válasz spawn21 #3130 üzenetére
És ráadásul ugye az nem hiba, ha másfajta alkatrész van használva, mivel ugye működik is
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
válasz spawn21 #3133 üzenetére
Na azért már nehogy a csík tólja a repülőt. Furcsa dolog lenne, hogy a felhasználó mondja meg a gyártónak miből csinálja a telefont Ilyen csak a high-end (megfizethetetlen) kategóriákba létezhet talál nagy ritkán
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
mrlujoak
veterán
válasz spawn21 #3133 üzenetére
...és honnan tudod, hogy pont a tiédben lévőből van több a piacon? Azaz honnan tudod, hogy a Tiéd a "jó" a többié a másik?!
Egyébként meg nem ez az első, hogy hogy egy modellen belül nem azonos alkatrészeket használnak...Specifikációikban megegyezik, de teszem azt más gyártja, vagy egy-két fő darabja (pl a lencse) más gyártótól van...
Ellenben kezdek "félni" az emberektől. Újra, és újra előjön a téma, és ezen lovagoltok, holott egy pofonegyszerű gyártástechnikai tény, amit feltüntetni felesleges, mert a teljesítményt és a működést nem befolyásolja...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kapi.L
csendes tag
Végre frissítette magát a kézi készülék, és élvezhetem az ICS-t, azaz csak élvezném, mert a Telenoros hálózaton nem hajlandó kommunikálni semmilyen Google alkalmazással, csak hibaüzenetet ír ki, WIFI-n viszont semmi gond, tudom használni normálisan Oké, hogy kártyafüggetlen, de azért csak le kéne kezelnie a rendszernek,ha már ők is forgalmazzák... Valaki tud megoldást esetleg?
-
törölt tag
Jelenleg az MSC mód scriptelésével küzdök, ha valaki próbálkozna vele, szívesen megosztom, már hibátlanul lefut, de a mountolással még van valami. Az S és az U scriptjéből indulok ki.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Miért van az, hogy a zenéknél egy borítóképet mutat mindegyik zenénél, mikor most csináltam meg progival hogy melyik zenéhez melyik képet rendelje hozzá. WMP minden kijelzi, de a telefon behülyül.
-
darvinya
titán
válasz Bitpalace #3143 üzenetére
Általában akkor van azonos képek, ha ugyanaz az albumcíme.
A külső progi nem jó, mert nem mindegyik építi bele a mp3 file-ba, csak csinál egy album borító mappát és egy hivatkozást.
Ugyan ilyen a gyári is, de akkor jól fogja megjeleníteni, ha különböző az albumcíme.kapi.L
Xperia menüben a kapcsolódás alatt hívd le a beállítást.
Ha ekkor sem megy akkor leírom a kézit.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Vovi1
aktív tag
Találtam valamit, nagyon ciki:
[link] -
g0n21
senior tag
Kínai klón szerintem (stock ICS, 4gb tárhely, mtk proci..)
pont most olvasgattam az iPhone4-5 klónos híreket itt mobilarenán... széééép...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín