Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz rangersanyi #951 üzenetére
[link]
Én innen mazsoláztam, ami nekem sem kellett és engedte letiltottam.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
darvinya
titán
válasz rangersanyi #951 üzenetére
Ha csak letiltasz akkor mindent amit enged azt nyugodtan lehet, mert azok nem vezetnek rendszer összeomláshoz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Hát az mivel használja bizonyos dolgokhoz.
pl: a böngésző egyből magyar nyelvi oldalt keres és nem kínait.
Közösségi oldalaknál is ez a helyzet, meg a Play áruház is e nélkül bizonyos dolgokat tilt és nem mutatja.
pl: OlimpiaTv app, mivel ezt csak magyarok használhatták.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ayden
tag
válasz Gallowgater #949 üzenetére
Én companionnal raktam fel, maga a felrakás zökkenőmentes volt, első inditás után akadozott a rendszer rendesen de aztán beindult hamar. Viszont GB-hez képest most lassabban reagál dolgokra, gondolkozom is egy reseten mert szerintem ez nem normális.
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
#Dániel
tag
Sziasztok
Nem írunk az újonnan érkezőnek egy kezdő topicot magáról a készülékről, miről mit kell tudni, milyen hasznos alkalmazások, romok, és egyebek vannak.
Vásárlási lehetőségek... bár ez már nagyon extra meg egyéni... H és I közötti különbségek , bővíthetőség , és egy okos dologra gondoltam még...
Kamera beállítási lehetőségek, stbstbstb , ide még lehet felsorolni hogy ki mit gondol... csak egy ötlet.Üdv
D -
Bunken
tag
Sziasztok.
Most szeretnék ilyen készüléket venni és az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az
LT28
LT28h
LT28i és
LTE
jelölések között?A segítséget előre is köszönöm.
-
exelsior1
senior tag
Na, vége a félelmeknek, megjött a gyönyörű, övre füzhető, kihúzós, mélyila tokom Végre kimerem már vinni a szobából az Iont
Galaxy S10
-
fury71
aktív tag
Az LTE az egy nagy sebességű adatátviteli szabvány, főleg USA-ban él, bár egyes európai országban mar van ilyen ha jól tudom.
Ehhez kapcsolódik az LT28i kódnevű ION ahol az i az LTE szabvány támogatását jelenti, tehát főleg az tengerentúlra forgalmazott telefonokat jelenti, de itthon is kapni nem hivatalos csatornákon keresztül.Az LT28h a magyarországi HSPA szabványt támogatja, mivel itt nincs LTE. A Sony Mobile Magyarország ezt a LT28h verziójú ION-t forgalmazza hivatalosan és ezekre a telókra van csak 2 év gyári garancia.
Egyes GSM boltokban nincs feltüntetve a i vagy h jelzés így csak az LT28 látható, ott érdeklődni kell a boltnál, hogy végül is melyik verziót forgalmazzák.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
exelsior1
senior tag
[link]
Ilyen. Van hátul kis övre fűzhető valamilye is, én szeretem övön hordani őket, mert úgy eléggé biztonságos, főleg ezzel a kihúzóval amit elöl a tépőzár megtart. Am, tökéletesen illeszkedik benne, jó feszesen, semmi lötyögés. Ehy ezresért a legjobb vétel (ugyanennek a fekete változata pl simán van 3 ezerért is, van is olyanom csak elszakítóttam a kihúzóját, meg kilóg belőle alapból is, szal az S3 méret a jó a kicsinek)Galaxy S10
-
boletus
aktív tag
válasz DeadMeat #967 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek,fantasztikus kínálat,csak az a bibi,hogy a bankkártyám
nem használható ide,de ( férfiasan bevallom )gondot okzna a megvásárlása is.
Ha,három - négy évtizeddel fiatalabb lennék,az ilyen,és ehhez hasonló feladatok " kajakból " mennének. És a roomolás,stb is.Minden vágyam a "facérbúkot" száműzni,de ehhez - sajnos - kevés vagyok,és öreg.
Így hát,marad valamilyen köztes megoldás,amíg M.országon nem lesz kapható minőségi bőr tok az Ionhoz. -
DeadMeat
nagyúr
válasz Evil Snowman #975 üzenetére
Köszönöm szépen, aktuális még, igen. Sajna továbbra is, nem tudom, hogy a telefon miatt, vagy a csomag miatt, de ez sem méri a mobil adatforgalmát, egyik sem amit próbáltam.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
divid4
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telóval (ill. a T és Ion között vacilálok...). A leendő tulajoktól kérdezem, hogy tapasztaltak e kijelzősárgulást melegedéskor? Volt S-em, de az besárgult a vásárlás után pár nappal és annyira felidegesített, hogy visszaküldtem.boletus: Sebességben melyik a jobb: S vagy Ion?
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz darvinya #977 üzenetére
Igen, és? Mit csináljak vele, ha nem lehet widgetként használni. De nem éértem miért zavar az téged, hogy nekem nem jó az , ami neked igen. Van lehetőségem választani, most élnék is vele, mert nekem nem elég amit az nyújt.Pontosabban valasztanék mást, de egyelőre valami okból nem üzemel egy ilyen program sem az ion-on.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Ck.
addikt
Nem tom láttátok-e a telenoros plakátot... ezúttal nem egy gyártó másolt egy másikat, hanem egy szolgáltató.
Gyakorlatilag a telenor csinált az Ion-ból egy Lumiát...legalábbis a plakáton. Érdemes megnézni, aztán eldönteni, hogy majd ki-kit fog perelni. -
boletus
aktív tag
Az én véleményem,mivel az S - t is használtam - az ion,az ICS - sel.
Nem kérdezted,de az S kijelzője csak azért szebb(szerintem),mert az Ion 4,55 coll.
Jót tett a frissítés(ICS),nagyon.
A választásnál vedd figyelembe a kezelőgombok elhelyezését is. Ha megnézed az Iont,szembetűnik a szimetrikus elhelyezés. "Holt tér",vagyis a nagy üres feketeség itt nincs,mint oly sok,felsőkategóriás,prémium telóknál megfigyelhető. A szép kijelzők alatt,felett nagy üres feketeség.
Az Ion (itt is),nagyon "ott" van.[ Szerkesztve ]
-
Csaba No. 1
tag
Sziasztok! Visszatértem a csapathoz! A HTC-t leselejteztem egy Ionra. Üdv Nektek
-
DeadMeat
nagyúr
-
zola-
őstag
válasz Csaba No. 1 #987 üzenetére
Én is a HTC ONE X-et selejteztem erre.
-
Csaba No. 1
tag
Hali! Egy kérdésem lenne a hozzáértökhöz: Linksys WRT 54 gl routerem van, Tomatoval frissítve. A Sony VAIO -m ragyogóan müxik wlanon vele, viszont az új ION nem akar ráállni. Természetesen a jelszó jól van beírva /százszor / Viszont anyáméknál a TP Linkkel úgy ugrik a netre, mint a villám. Vkinek vmi ötlet? Mert már szét... az ideg. Köszi javaslatokat.
-
darvinya
titán
válasz Csaba No. 1 #990 üzenetére
ICS alatt lőd ki az "n"-t.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zaji
őstag
A most forgalomban lévő Ion-ok között is tapasztalható a "sárga" kijelző hiba?
Vásárlás előtt hogyan tudok meggyőződni, hogy a kiválasztott készülék nem szenved ettől a betegségtől? -
-
Bunken
tag
válasz rangersanyi #974 üzenetére
És mi ez a SUS pontosan? Még kezdő vagyok a témában ez lesz az első Androidos telefonom.
-
Bunken
tag
válasz rangersanyi #997 üzenetére
Köszi szépen. Úgy látom ezzel még a régi Vivaz-omat is tudom frissíteni.
-
boletus
aktív tag
válasz DeadMeat #967 üzenetére
Az ebay.hu belépés megoldva,csak a PayPal nem sikerül. Megadom az e-mail címet,az alatta lévő kettőbe úgy látszik rossz jelszavakat írok.Kettőt,vagy csak egyet ? Tulajdonképpen,mit,miket írjak?
Egy bizonyos életkort elérve a szürkeállomány egyre gyorsabban "merül",vagyis fogy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest