- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Főleg, hogy a legtöbb embernek már igénye sincs (és a mai albérlet helyzetben, akik egy 20 - 30 nm -es lyukban élnek nem is tudnák hova rakni) egy normálisabb hang rendszerre, legalább egy sztereóra, erősítővel meg két hangfallal, komolyabb házimoziról, de akárcsak egy belépőszintűről ne is beszéljünk. "csak hadd szóljon" vagy bedugja a fülest és a mobilról hallgat valamit és ezzel el is van intézve. Az is csoda, hogy a hagyományos hifi és házimozi vonalnak még van piaca és itt most nem a megfizethetetlen elitista high-end audiofil dolgokról beszélek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Vannak bizony, ebben nem kételkedem nekünk is volt.
Bár én úgy tudom JBL cuccokat is több cég gyárthat.(Tévedés jogát fenntartom ezzel kapcsolatban, ha nincs így akkor elnézést)
De szerintem a JBL bevételének jelentős része nem a minőségi igényes hangra törekvőkből jön, hanem a közterületen "kattogos minimált" hallgató "nekem mindegy csak "aggya a méjjet" típusú emberekből (Közben a legtöbb 300hz alatt szinte nem is szól )Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
törölt tag
"Minőségibb zenehallgatásra pedig vannak kiegyensúlyozottabb hangzású hi-fi hangfalaik is."
Melyikek? Csak a JBL Stage-et látom a jelenlegi kínálatban, amit kár ilyen kontextusban említeni szerintem. Nekem is volt JBL hangdobozom, de sajnos itt a múlt időn van a hangsúly. Nincs már LS, ES, és egy ideje Studio sem.
(Létezik persze a JBL Professional és a JBL Synthesis vonal is, de szerintem itt az általános otthoni termékekről van szó.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs