- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
válasz zozo2001hu #6846 üzenetére
Én mostmár nem is nagyon kísérleteznek uj 4.4.2 felrakàsàn volt vagy 8 féle fent
jobbat szebbetgyorsabbat egyelőre nemnagyon lehet talàlni meg amin minden működik is
[ Szerkesztve ]
-
Sunyista
tag
Ahhoz képest, hogy az AOKP romon nem érzékeli szegénynek az SD-jét...
Esetleg nem ment valami kis szutymó a slotba? Talán még egy teljes wipe is segíthet, de ez azért egy elég furcsa probléma, így ezeken kívül nem sok ötletem van. :S
De ha felteszed TWRP alól a régi recoveryd, amivel a mentésed is csináltad és rá tudod a mentést rakni az SD-re, akkor simán telepítheted a régi recoveryd és restore.
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
A 8 GB-os Wifi only tabnak tényleg csak 4.5 GB a max elérhető tárhely? Továbbá ha másik ROM-ot teszek fel, hol találok esetleg Wifi only verzióra magyar telekomos 4.1-et? Azt is Odinnal kell feltenni? Garanciavesztés nélkül egyáltalán lehet rootolni, cwm-et tenni, meg más ROM-ot telepíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Sunyista
tag
válasz oliwire #6856 üzenetére
Szia!
Sajna a tárhelyes kérdésedre nem tudok válaszolni.
P3110-re gyári romokat a sammobile.com-ról tudsz letölteni, bármilyet.
Azt Odinból kell feltenni, de ha esetleg ráunnál a gyári romokra (ami nem nehéz... ) , akkor a többi nem gyári romot, már viszont custom recovery-ből.
Kb. mindegyik Androidos készülék rootolása garivesztéssel jár, így a P3110-é is, de vigasztaljon a tudat, ha szervízre kerülne a sor, akkor vissza lehet gyáriasítani, persze nem minden esetben.[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz Sunyista #6857 üzenetére
Köszönöm!
Most látom, hogy kicsit rosszul tettem fel a kérdést Azt tudom, hogy nem javallott roottal és más ROM-mal visszavinni a szervizbe, de pl, ha én most rootolnám, akkor azt nyom nélkül el lehet tüntetni? Mi az a cselekedet ezzel a tabbal, amit nem lehet eltüntetni? Gondolom ilyen pl a bootloader nyitás. Telekomos 4.1 nem kering a neten valahol?
Szerk.: Sonykban járatos vagyok, azon belül a Flashtoolos témákban, de a Samsungban nem mélyedtem el. Az alapfogalmak megvannak, de pl Odint nem használtam még, vagy nem tudom, hogy a Samsungnak van-e a Kies mellett olyan hivatalos szoftverfrissítésre szolgáló programja, mint a Sonynak a Sony Update Service. A Kies inkább a Sony PC Companionhoz hasonlít.
[ Szerkesztve ]
-
Sunyista
tag
válasz oliwire #6858 üzenetére
Kiest sem érdemes használni, Odin a mi barátunk, ha gyári romra lennénk rászorulva.
Bootloader nincsen zárva ennél, mint a Sony-kban de kb. a Samsungoknál nem szokás, így kapásból mehet fel rá mindenféle rom, persze egy root és custom recovery telepítése után. Gyáriasításnál pedig leginkább a flashcountert kell nullázni, ami a gyári rom telepítése után, valamint a teljes unroot előtt esedékes, mivel kell a root jog az apphoz, ami lenullázza: Triangle Away.
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz oliwire #6858 üzenetére
Tessék, P3110 4.1.2.TMH
Odin flash eltünteti a rootot és nullázza a számlálót is.
-
erzol
őstag
válasz kanyi51 #6840 üzenetére
Szia!
Most, hogy próbáltam mindenféle romot egyszer előfordult, hogy twrpvel telepítettem az AOKP 4.4.2 - t elfelejtettem wipeolni és system formatolni. Onnantól kezdve meghülyült az sd kártya. Újraraktam a legfrissebb cwmel mindent wipeolva és jó lett.A gl to sd-t is megoldottam, így már hibátlanul fut minden. -
drmotto
őstag
válasz Sunyista #6863 üzenetére
Ugyan a 3G-s tabletemet nézem, de a következők vannak:
Download mód:
Custom binary: NO
Current Binary: Samsung officialBeállítások/Eszköz névjegye/állapot:
Eszköz állapota: hivatalosMost tettem fel odinnal a gyári 4.2.2-t és rootoltam szintén odinnal a CF-Root-tal.
Szóval de, nullázza. -
atosan
veterán
Mi ez a nullázás? Rootolásnál valami nullázódik amit észrebesznek a szervizben és ugrik a garancia?
Maine coon
-
garrotter
tag
Sziasztok!
Tegnap én is kísérleteztem picit, végre tettem fel új ROM-ot, eléggé paráztam, de teljesen egyszerű volt (mint anno az Omniánál is).
Kipróbáltam az AOKP 02.18-as buildjét és a CM11 nightly-t, végül az utóbbi maradt. Azonban még ebben is vannak számomra furcsaságok. Kezdve a rendelkezésre álló hellyel, amit már előttem megkérdeztek.
- Reméltem, hogy egy Task manager van a Rom-ba építve, de nem találtam.
- Sajnálatos számomra, hogy a beépített böngészőből is eltűnt az olvasói mód.
- Rengetegszer összeomlott a TrebuchetAz általam használt programok eddig jól futnak, bár mintha a Chrome lassabb lenne, mint a gyárin volt.
Mindenesetre most csinálok erről egy mentést mielőtt másokat kipróbálok, de az biztos, hogy néhányat még tesztelni fogok
"Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
noto
senior tag
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés:
p3110-es wifi modellem van. Többféle recovery volt már a tableten de eddig igazán semelyikkel sem volt problémám. Egy Samsung 16GB-os Class6-os SD kártya van a tabletben, soha semmilyen gondom nem volt vele semmilyen ROM-al.
Véleményem szerint vagy a classic CWM recovery-t vagy pedig a TWRP recovery-t érdemes használni. Egy régebbi Touchwiz alapú módosított stock ROM-nál volt olyan, hogy vissza kellett állni CWM-re csak azzal futott le a telepítés. Most TWRP 2.6.3.6 recovery van fent azzal készülnek az esetleges mentések is.
ROM ügyileg visszaálltam AOKP-ről a codyF86 féle CM11-re. Tudom tudom miért???
Dalvik futtatókörnyezetről átálltam ART futtatóra. Ezzel a ROM-al hibátlanul működik minden, ilyen körülmények között is! A gyári launcher soha sem omlott össze, de én NOVA Launchert használok az is tökéletesen működik. A betűméretet ajánlom felvenni 120%-ra, ezzel az értékkel egyszerűen gyönyörű minden körülmények között a szövegek olvashatósága. Fantasztikus a font rendering pl. a gyári hulladék ROM-hoz képest (sorry).
Tehát nem szabad jelen pillanatban a hivatalos CM11-et feltenni (rengeteg a launcher összeomlás pl. képernyő elforgatásnál), mindenkinek a CodyF86-os build a tökéletes választás.
build dátuma: 2014.02.15
ART kompatibilis Gapps 4.4 KitKat csomag: 2014.01.05Persze azért mentésben itt figyel még az AOKP is!
-
Sunyista
tag
-
this is life
Ármester
válasz drmotto #6880 üzenetére
Nem az odinos, hanem az odinnal feltett gyari rom nem lepteti az flashcounter-t , a custom rom, illetve root , ellenben lepteti. Nullazas root es utana triangle away telepitese majd futtatasa. Amugy az tab3 szerianal mar ez n2m jatszik, mert hw-es flash szamlalo van beepitve efuse chip, a knox-szal megtamogatva, nem nullathato szoftveresen.
Bocs a bele vauert.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kanyi51
senior tag
Kivettem,nincs benne. Érdekes dolgokra figyeltem fel. TWRP van fenn, simán olvassa a kártyát, írja is, kitűnően müxik. Mentettem rá, telefonba minden kártya kitűnő itt a AOKP alatt nem megy egy kártya sem. Amíg a mem kari benn volt a következőt láttam az Akkumulátor alatt, a legnagyobb fogyasztása a SD kártyának volt, ami igencsak érdekes, amióta kivettem nem is jelenik meg mem kártyára vonatkozó info. A telepítést úgy csináltam ahogy mondtátok, semmit se hagytam ki,nem felejtettem el. Jó is volt egy ideig (aszem 2 hét) illetve ez után tűnt fel hogy nincs memkártya a rendszerben. Hát ennyi egyelőre
-
drmotto
őstag
válasz this is life #6886 üzenetére
Miután odinnal csak gyári romot tudsz feltenni, szerintem én pont ugyanezt mondtam.
Teszegetek vagy 4 éve 8-10 telefonra romot, odinnal is, zipből is. Tudom mit beszélek. -
drmotto
őstag
válasz this is life #6892 üzenetére
Kíváncsi lennék arra a romra.
-
Sanyaman
tag
Na eddig bírtam ki, több mint egy éves a cucc, úgy gondolom adok most egy esélyt egy custom rom-nak. Most az angol 4.2.2 van fent, elindulok az 1. hsz alapján, ha elakadok majd szólok. Gondoltam első körben az AOPK-t próbálom ki. Addig is drukkoljatok hogy minden f@sz@ legyen
-
-
erzol
őstag
Úgy ~4 nap használat után szinte új tabom lett az AOKP 4.4.2-től(Elötte 4.1.2 AOKP-t használtam egy évig.) Ezek a dustinb témák iszonyatosan megdobják az élvezeti értéket.
Nagyon gyors lett, szinte mindenre azonnal reagál. FC-nek nyoma sincs, pedig vagy 80 appot próbáltam rajta.
Hibátlan, ennyi.
Egy jó darabig nem is cserélem, inkább élvezem a használatát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest