- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
Győzelem. Csont nélkül felment az új CWM, a CM11 es a Gapps is. Öröm és bódogság van. Ezer hála és köszönet. A CM11 tudja alapból a app2sd-t, vagy ahhoz mindenképpen külső app kell? Ha igen, akkor melyik vált be a legjobban?
-
tau_ba
tag
Nem panaszkeppen irtam, csak ha van mar benne, akkor nem teszek fel meg egyet Nagyon tetszik ez a CM11, tenyleg egy uj tabletet kaptam vele. Van egy 10"-os Tab2-nk is, azt hiszem arra is rateszem majd. Viszont a Gl to SD nem megy ezzel a CM verzioval. Kiir valami hibat, hogy nem kompatibilis ezzel a valtozattal. Akinek esetleg az Android-Andi fele CM11 2014.04.26 van fent es talalt mukodokepes app2sd appot az megoszthatna. Kiprobaltam tobbet is, de egyik sem ment :-(.
-
tau_ba
tag
válasz Sunyista #7205 üzenetére
De CM11-bol nem az Android-Andi fele ugye? A legfrissebb Gl to SD-t szedtem le, nem tudom a verzioszamat.
Mas kerdes. Ha ugy szeretnem megoldani a root-ot, es a custom RAM toltest, hogy ne vesszenek el az appok, es adatok a geprol, akkor csak annyi a dolgom, hogy mondjuk a Titanium Backup-pal csinalok egy mentest elotte, majd az egesz mutatvany vegen ugyanarrol visszaallitom? Vagy ennel azert bonyolultabb?
-
Sunyista
tag
Valóban nem Andi-féle CM11-et használok. A legfrissebb GL to SD-nek működnie kell, többször meg kell próbálni vele áthalyezni, nekem is kicsit makacs volt elkezdeni működni, de menni fog.
Már most custom ROM van felrakva Neked, ha másikat szeretnél, vagy csak frissítés előtt állsz, akkor a recovery-ben kell egy mentés. (backup and restore - - backup) Valamint TB-vel is jó, ha van mentésed.
[ Szerkesztve ]
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
Sunyista
tag
-
Sunyista
tag
A 10-es Tab 2-re is ugyanilyen mentési lehetőségek vannak, valamint van még egy PC-ről irányítható, szintén univerzális módszer is, amit fenntebb nem említettem, parancssorból adb-vel (de ehhez, kell a gépre az Android fejlesztői környezet, meg igényel egy kis hozzáértést).
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Készülök venni egy ilyen tabletet használtan. 25 körül már láttam, még garanciásat is. Ennyiért megéri egy Cyanogenmod-al? Láttam, hogy van rá cyanogenmodban kitkat is, meg jelly bean-ek. Egyébként a gyári rom nagyon rossz? Cyanogenmod-al gyors a tablet? Ha garanciáztatni kéne, akkor visszaállítható a gyári rom nyomok nélkül? Nem fognak belekötni szervizben?
[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
Tudna linkelni valaki független gyári 4.1.2 romot?
-
tau_ba
tag
válasz Sunyista #7215 üzenetére
Koszi. Ha a CWM-bol csinalok egy backup es restore-t az mit jelentene pontosan? Tehat adott egy mondjuk 4.1.1-es gyari ROM-on levo keszulek. Ezt rootolom, rateszem a CWM-et (itt meg nincs adatvesztes). Csinalok egy backup-ot (ez gondolom az sd kartyara megy?), majd rateszem egy friss CM11-et (4.4.2). Utana CWM-bol restore. Ez a restore visszateszi az osszes programot es az osszes korabbi beallitast is (levelezes, facebook, wi-fi, stb.) ?
-
Sunyista
tag
Nem, azzal az egész rendszert mented el. Tehát, ha 4.1-en mentesz recoveryben, majd felteszed a 4.4-et, megpróbálod restore-olni, akkor az egész 4.1-et fogja visszatenni, az összes programoddal, adatoddal. De ebben az esetben egy bootloop-ba fogsz futni, azaz nem fog rendesen bebootolni a tab, mert verzió lépéskor muszáj a recoveryben wipe data + cache + dalvik cache.
Ha csak az adatok, programok kellenek és frissebb droidra váltasz, akkor a TitaniumBackup a Neked valósi.
-
kishoris
tag
Milyen vasra kell? P3110-re van a sammobile.com-on.
Persze, hogy csak regisztráltaknak engedi tölteni...
[ Szerkesztve ]
-
Sunyista
tag
Muszáj előtte a root, mert kell a TitaniumBackup-nak.
Nálam minden működött a verzióváltáskor is, csak kellett neki, hogy megmutassam, hogy hol vannak a mentések. (TB - Beállítások - Biztonsági mentés mappájának helye - Detect - Teljes eszköz - Majd itt kiválasztani, ahol van a mentés)
-
bajzal
őstag
Mindegy, hogy magyar vagy akármilyen verziót szedsz le, annyi az egész, hogy az a nyelv lesz az alapértelmezett, de át lehet állítani magyarra.
Régiók pedig ezek, de ez is mindegy, hogy t-mobile-ra mondjuk függetlent vagy vodafone-ost raksz fel, nem lesz semmi, csak nem lesznek benne a szolgáltatós előretelepített cuccok.
XEH: független
TMH: T-mobile (Telekom)
PAN: Telenor (Pannon)
VDH: VodafoneJa és itt egy account a sammobile/firmwares oldalra, ahonnan le tudjátok tölteni az fw-t:
felhasználó: adolf88
jelszó: 123456789 -
Mond
senior tag
Root után a superuser knox-ot talált és felajánlotta tiltását!
Honnan lehet tudni, hogy a rendszer knox-os? Download módban nincs kiegészítő beírás![ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
-
SoldierL_86
csendes tag
Fél éve vagyok tulajdonosa ennek a nagyszerű Tab-nak(p3110). Szeretnék segítséget kérni. Szeretném felrakni a legjobb Custom Rom-ot, de nem tudom melyik a legjobb és hol találnám meg lépésről-lépésre telepítési útmutatót. Annyit kiszűrtem itt, hogy a 4.4.2 a legjobb? Ezt hol találom és, hogy tudom felrakni? Gondolom Rootolni is kell a gépet? Szóval melyik a legjobb Rom rá amit megéri felrakni? Hogyan csináljam? Köszönöm előre is!
-
Weeman1
veterán
-
SoldierL_86
csendes tag
Már elolvastam egy párszor, de ott a legnagyobb: 4.1.2. Hol van a 4.4-es felrakása?
-
válasz SoldierL_86 #7247 üzenetére
4.4-est is ugyanúgy kell, esetleg újabb recovery kell hozzá. Viszont nincs belőle gyári rom, vagyis csak főzöttet találsz. Ha visszaolvasol itt a topikban, szerintem találsz elég infót.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SoldierL_86
csendes tag
A legjobb főzött rom összeállításhoz szerettem volna egy receptet. Attól akinek ténylegesen jól működik. Nem merek hozzá kezdeni mert nem tudom hogy kell. A sorok közül én nem tudom kiválogatni. Ha valaki leírná a sajátját, és azt, hogy csinálta nagyon megköszönném! Arra tudnátok esetleg választ, hogy tudnám megoldani azt, hogy a micro SD-re átmásoljam a játékok data fájljait? Root kell ehhez?
-
Weeman1
veterán
válasz SoldierL_86 #7249 üzenetére
Mindenkinek más rom jön be.
A felrakása is majdnem ugyan az mindnek.Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs