- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalasz
tag
Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Az erő és az Fmod legyen velünk!A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
Pietrosz
addikt
12 20-as cm 10.2-ben már működik a 2g/3g váltás rendesen, más bugra nem emlékszem, de majd holnap még nyomkodom.
-
karldergroße
senior tag
válasz Balathruin #34229 üzenetére
vicc
-
thomasvold
őstag
Szeretetteljes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok a topik minden lakójának és Advance tulajának
-
Csori72
aktív tag
válasz lehella #34255 üzenetére
végülis pár percesen még belefér. majd talán ma!? v legalábbis elkezdődhet a keresgélés
nekem egyszerűbb dolgom volt, mert barátnőm Advance-t vett. még ő be se kapcsolta már lógott a tel az USB-n. Odinnal haverkodottmondjuk amikor az enyémet vettem pár napot eltöltöttem vele még 2.3.6-on. olvasgattam, gyűjtögettem és csak úgy álltam bele amikor már biztos voltam a dologba.
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
lehella
senior tag
válasz Csori72 #34256 üzenetére
Szerintem jó lesz az SIII-n a gyári JB. Legfeljebb ha az akkuidőben mond csődöt, akkor majd hekkelem
Nekem nagyon bevált az Fmod. 5 óra kijelző használat két nap alatt, ebben 2 óra YT videózás, valamint 5 nap készenléti idő, 2.5 óra kijelző használat mellett Jó dolog szabin lenni[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
hotibi
aktív tag
Sziasztok. Srácom barátnőjének van egy ilyen telcsije T. függőséggel. Ha Odinnal felteszek egy független JB-t, mondjuk a legfrisebb olasz JB-t, akkor marad a függőség de megszabadulok a T. rom specialításaitól?
köszi[ Szerkesztve ]
-
jtasi
csendes tag
silvergod és Gery1987 bocs neharagudjatok!Én egy öreg csaj vagyok (60) én is a playről szoktam letölteni.Nem értek hozzá a Samsung accunt mihez kell.Azzal nem tudok mit kezdeni.meg kérnélek valamelyikötöket,hogy fejtse már ki bővebben,ha nem gond.Végűl is a playről letudom sedni amit akarok.
-
jtasi
csendes tag
Még azt szeretném megkérdezni,hogy nektek lefagy-e?Nekem elég sokszor és ha nyomkodom akkor érdekes recsegő hangot hallani.Mitől lehet?
-
jtasi
csendes tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden Advancesnek!
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Egyszerre válaszolnék a 3 kérdésére.
Az első rész: nekem nem fagy le bár én nem gyári verzióban használom. Vagy Acef Fmod-ját használom amit egy gyári független szoftver kigyomlálva és belerakva pár hasznosabb alkalmazással. E mellé egy root és Cocore 6.2 v 6.8-as kernel és jó kis gép lesz. A másik verzió a CM (CyanogenMod). Ez egyedi főzött ROM. A 10.2-es 4.3.1-es Android alapú. Egész jól szalad a telefonon, szeretem most ezt tesztelem.
2. A Samsung account egy amolyan egyedi profil. Mivel a készülékhez jár a prémium garancia ezért ahhoz szükséges, mert csak azzal tudja ezt megrendelni a Samsung honlapjáról. Egy e-mail cím (bármilyen) és egy jelszó kell. Ezzel tud ott működni és segítséget kérni. A prémium garancia a készülékünk esetén azt jelenti, hogy a honlapról való megrendelés után a szerviz (Telemax) felhívja Önt és megbeszél egy alkalmas időpontot és helyet ahová egy futár ingyen kimegy és felveszi az Ön készülékét. Ha szükséges adnak csere készüléket (Samsung GT-S5830i). Ha elkészült a javítás újra telefonálnak a szervizből és egy szintén alkalmas időben és helyen át tudja venni a készüléket és leadni a csere készüléket. Ez is természetesen ingyenes. A futár minden esetben előre szól ha Ön felé tart olyan 10-15 perccel az érkezés előtt.
3. A recsegő hang az nagyon érdekes, nem hallottam még ilyet. Pedig 2 telefon is van itthon. Anyunak is ilyen van meg nekem is. Ott valami egyedi dolog lehet. Ez esetben javaslom a 2. pontot.
Kellemes karácsonyt kívánok!
Bármi kérdése van írjon bátran segítünk.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Npek
újonc
Ma beléptem én is az Acef From-ját használók táborába. Eddig hibátlan. Ezer köszönet érte.
-
szil7
csendes tag
mi a véleményetek a hibrid cm11-ről? érdemes felrakni ?
Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II
-
őstag
Szvsz teljesen jó, bár már volt egy random rebootom
Úgy vettem észre hogy ennek az egész random reboot bugnak már anno CM 10.2 alatt is a GPS-hez van köze
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
horvii96
tag
Ez a wifi gond csak nálam jelentkezett?
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
A cm-10.2-20131220-unofficial-janice 2 nap alatt 4 szer indult újra, amúgy jó
Az előző verziókat nem használtam, az nem produkált ilyet? Mert akkor felteszem azt. -
tuvics13
csendes tag
Egy olyan kérdésem volna, hogy van kb 1-2 hónapos telefonom. A rendszer frissítette önmagát Jelly-re. A tárhely fele szabad, kártyának szintén. Mégis ha 1 napig üzemel a telefon hiába nyomom be a kamerát, a kameraképet kiadja, de a hozzátartozó eszközöket (felvétel készítés, beállítások, vaku stb - ami a szélén van) nem. Ha újra indítom a telefont, akkor behozza. Kép készítésnél pedig újra kifagy.
Ez mitől lehet? Orvosolni hogy tudnám ezt a hibát?
Köszönöm a segítségeket és Kellemes Ünnepeket kívánok továbbra is! -
hungar
tag
Azért még manapság is fel tudom magam azon idegesíteni, hogy a fenében tudtak ilyen trágya minőségben (optimalizáltsággal) kiadni a jb-t erre a telefonra. Még szerencse, hogy van lehetőség javítani rajta, különben kidobtam volna a kukába...
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz #76144018 #34275 üzenetére
Nem mindenkinek megy fel. Nekem is status 7 volt a hibaüzenet. Ha telepítés előtt UKF-el fel van rakva a hybrid kernele (boot.img), akkor már biztosan felmegy. Valamit módosítottak a cm11 kernelében lévő recoveryben, ezért nem megy mindenkinél. Ha fel is megy, a gapps sem mindegy, melyik verzió. Én ezt raktam fel, ezzel minden működik: [link]
-
Gery15
addikt
Tudnátok segíteni melyik a legjobb, frissebb, legstabilabb CM rom? És hozzá gapps-ot is. Kicsit elmaradtam most, az ünnepek miatt... mindig olvasgatom a forumot, de csak read onlyba.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
törölt tag
Akkor a kernel van elbaszva, amire nem megy fel. Azon meg szerintem nem kell csodálkozni
Status 7 meg a product id-s error, azt egyszerűen meglehet oldani az updater script módosításával.Amúgy én art-tal használom, eddig hibába nem futottam, akku idő olyan mint a többi romban. Dalvikkal nem próbáltam még milyen.
Gery15: Maclaw féle cm11, teamcanjica kernellel.. (maclaw kernellel nem bootol)
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
válasz kiss.beni93 #34283 üzenetére
Kösz. Megfogadom
-
jtasi
csendes tag
Sziasztok!A telón a recsegés akkor jön elő mikor lefagy és oldalt a bekapcsoló gombot megnyomom.az a helyzet én nem merem frissíteni mert volt egy One Touch GT-950 -es telóm es frissítettem 4,1 ICS-re azt hiszem az volt.Tönkre ment a GPS-m akkor cserélte a telenor Advance-re mert nem volt hozzá alkatrész.Már nem merek hozzá nyúlnyi 60 éves csaj vagyok,de imádom a telóókat,h fiatalabb lennék gondolom nekem sem lenne probléma.
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
Szia!
Nem akarok kekec lenni de ezzel mi a bajod? Szinte csak akkor van ébren a telefon amikor használod. Ráadásul folyamatos WiFi v ahogy elnéztem 3G. Ez azért zabálja a telefont rendesen. Szerintem teljesen rendben van. Nem hiszem hogy többet kellene bírnia ezen a szinten. Inkább próbáld meg kímélni. Ráadásul a térerőd mocsok szar is ahogy elnézem. Ezzel semmi baj nincs. Jó ez. Inkább kíméld...ha teheted. Ahogy előttem írták, se Acef Fmod-ja se CM nem segít ezen.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Beren
tag
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!
Feltettem egy CM 10.2 20131118-at. Nem rossz, bejön, szívesen használnám hosszabban is, de egy dologtól kihullik a maradék hajam is. Ha rábökök a wifi kapcsolódásra, akkor a rendszer kedvétől függően vagy azonnal, vagy két-három perces késéssel csatlakozik. Gondolom, sejthető, hogy nem az azonnali kapcsolódás zavar... A stock rom alatt ilyen gond nincs, ott azonnal csatlakozik a teló, maga a kapcsolat is rendben van. Találkozott már valaki ezzel, esetleg sikerült rá megoldást találnia?
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs