- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
-
Addye
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy ha elindítok egy videót youtube-on, pár másodperc után elkezd akadozni, majd lefagy a teló. Gyári rom van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Tegnap délután olvastam, hogy jött egy új Assassin's Creed játék telóra, gondoltam kipróbálom (igaz, nem ismerek egy AC-t se). Google Play alkalmazásban sehol, de a netes verzióban megtaláltam: 1339 Ft és nem kompatibilis. Irány a virágbolt... Néha megakad, sokáig tud tölteni, meg sajnos az ég is színes, de tökéletesen működik!
[ Szerkesztve ]
-
horvii96
tag
Hogy lehet csökkenteni az ébrenlétet?
Sokkal több az ébrenlét, mint a képernyő bekapcsolt álapota. -
Mr.Franczy
aktív tag
Szép napot.
Aki CM10.2 11/18-at használ, annak vannak problémái a bejövő hívással, MMS-el és különböző értesítések jelzésével? Nálam ezek a problémák állnak fent, esetleg rosszul raktam fel?
Repart JB - Független ROM - CWM - Wipe-ok és utána a CM, lehet kellet volna formázni is?Gazember
-
Csendeske
aktív tag
válasz Mr.Franczy #33406 üzenetére
Nálam semmi gond nem volt vele!
-
Gery1987
őstag
válasz terra052 #33379 üzenetére
Nem azért, de én egy percig sem izéltam. Simán betudom annak, hogy kell egy-két nap amíg beáll minden a szoftverben, és a hardverben, én is belakom az egészet...azzal tisztában vagyok, hogy ha használom merül...ez tény...az tény hogy kap hideget most bőven. De pl most éjszaka egy jottányit sem merült...pedig ébresztő be volt állítva.
Én eddig elégedett vagyok ezzel a CM-el, jó kis cucc, főleg ha belakom rendesen.
Egy kérdés...tudja valaki honnan lehet témákat leszedni? Jobban komálnék egy fehér alapú menü hátteret mint ezt a feketét. Már ha lehet ilyet...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
aszti75
senior tag
válasz Mr.Franczy #33406 üzenetére
Üdv!
Én is ezen a CM-en vagyok.Nekem eddig az volt csak a gondom,hogy Spirit FM után,ha hívtam valakit,akkor süket csend fogadott a hangszóróban. Restart segített
Mondjuk elég kellemetlen tud lenni,ha rádió hallgatás után/közben jön egy fontos bejövő hívás és nem hallod mit mond a hívó
De nem hiszem,hogy egyedi a problémám,mert valaki már írt hasonlót
Egyébként minden jól működik.Sms,mail,ezeket nekem jelzi egyből.Az MMS-re nem tudok válaszolni,mert nem használom a szolgáltatást.
Viszont ami nagyon,de nagyon tetszik,az az,hogy kibaszott keveset van ébren a telefon.Gondolom ezáltal nem is eszik annyit az akksibólGery1987:Másik téma engem is érdekelne,ha valaki tudna esetleg.......
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Kérdésem lenne a szakikhoz Mik azok az alkalmazások amik lehúzhatják az akku időt.? Megnéztem az akku időt az ébrenlét eltér a képernyő használattól
Leginkább a frissítés után történt ez.Nekem jó a fogyasztásom. Igaz nem használók időképet,sem Firefoxot
[ Szerkesztve ]
-
horvii96
tag
Nova Launchernél az -Alkalmazás animáció-nál melyik legyen beállitva?
-
Csori72
aktív tag
válasz silvergod #33393 üzenetére
az nem lenne gáz ha augusztus, szeptember környékén érkezne a mini. addig vígan el vagyok az Advance-al. én nem nézek rajta teljes estés filmeket, nem lódgatom a neten egész nap, a legkomolyabb játék ami rajta van időtöltésnek ha valahol sorakozni kell a zuma revenge. az én napi szokásaim vígan tudja teljesíteni, és emellett tetszik a formája , sehol 1 nőies kerekedés. S5 miniben is csak amiatt gondolkodok mert az S5ről eddig látott képek szerint az ugyanilyen szögletes lesz mint pl az advance (talán még szögletesebb, mert a sarkak is kisebb ívben lesznek csapottak a felület jobb kihasználtsága miatt). a minik nem nagyon térnek el alakra (eddig) mint a nagytesó, így reményeim vannak hozzá
ha 1 év múlva cserélek nekem az sem gáz...:: 1+TTTTT ::..
-
Mr.Franczy
aktív tag
Köszönöm a válaszokat pajtások!
Akkor úgy látszik, hogy csak engem szívat a technika!! Esetleg ha valaki tudna küldeni egy MMS beállítást telenyomoros készülékre azt megköszönném!!!
A témázás meg sajnos itt egy az egyben nem mehet, mert nem ide való!! (pedig a MIUI téma nagyon penge)
Na újra húzom hátha megjavul a csoda, mert idegesít, hogy nem működik, pedig elvileg jónak kellene lennie!Gazember
-
Acef
addikt
Lebukott a kémkedő zseblámpa [link]
-
beccyboy
aktív tag
-
beccyboy
aktív tag
válasz aszti75 #33413 üzenetére
Én írtam a Spirit FM-ről hasonló csúnyákat
Annyi a megoldás, h amíg megy a rádió, nem szabad kihúzni a fülest, mert attól megbolondul. Ha hívnak, akkor headseten kell olyankor beszélni. Ha meg nem akarsz rádiózni már, akkor kapcsold le a rádiót, mielőtt kihúzod a fülest. Nálam ez bevált, így nem lesz néma hívás közben.Caffeine addict.
-
emitter
őstag
Hali!
Nem tudok USB-n kapcsolódni a PC-hez:
Beáll. ->Vez.nélk. és hálózati -> USB beáll. -> "Tár csatl. számítógéphez" -> bedugom a kábelt -> csippan, tölti a telót, de a "Tár csatl. számítógéphez" gomb ott marad, és a Sajátgépen sem jelenik meg a telefon. (SD kártya nincs benne)
Próbáltam usb-driver frissítést, nem segített. Mit lehet még tenni? JB frissítés segíthet? Most GB 2.3.6 van még rajta. Köszi! -
A stockba lévő böngészőt, naptárat beletudom tenni a Cm-be? Vagy a verzió külömbség miatt nem fog menni.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
aszti75
senior tag
válasz beccyboy #33423 üzenetére
Igen,most már emlékszem,hogy te "csúnyáztad" az app-ot
Egyébként köszönöm a hasznos infót.Én arra a következtetésre jutottam,hogy a futó folyamatoknál ki kell lőni,mert nem áll le,ha kilépsz belőle.Én utána húztam ki a headset-et és próbáltam.Viszont így működött is
CM -nél maradva,de más téma: B*szott jól alakul az aksi használatom eddig 1 nap 2 óra 17 perc akksiról töltés nélkül és jelenleg 84%-on van az akksim
Igaz szinte nincs is ébren a telefon és a kijelző használatom is 26 perc.Nem igazán nyomkodom,szóval.....[ Szerkesztve ]
-
-
aszti75
senior tag
CM 10.2 témák ha valakit érdekelne.Ingyenes letöltéssel
Telepítés után ha kidobja az üzit,hogy nem erre a készülékre készült,ne foglalkozz vele.Katt az alkalmazra akkor is és jó leszroyalka:proci min:200 max 1000,cpu ütemező:pegasusq.I/O ütemező:SIO
Mást nem állítottam át.[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Omni 4.3-at használ valaki?
akkuban jobb mint a 10.2 ahogy olvasom és a romot is jobbnak írják...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
aszti75
senior tag
Bocsánat.Lejárt a szerkesztési időm
Ja igen.Most éjszaka repülő módba volt,de minden éjszakára abba teszem.[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Hallotátok hogy a Samu gondolkodik a Kitkat-en a mi telónkra is ?! [link]
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
ZPKing
tag
Sziasztok
az innét letölötött CM10.2-hez elég a gyári Android system recovery?
vagy kell hozzá CVM vagy TWRP?
Ha kell honnét tudok az i9070re letölteni? -
-
ZPKing
tag
válasz Csori72 #33447 üzenetére
nekem elegem lett a gyári és rapartos JB-ből
mást nem csinálok csak küzdök a rengeteg fagyással meg a belassulással.
A CM10.2-t meg ismerem mert a tabletemen is az van.
Ez a CVM ez hogy ideiglenes?
http://www.youtube.com/watch?v=G1dnrDRDIOI
ezt akarom feltenni cvm.zip utána update.zip.
ez csak ideiglenes kerül fel?
újra indítás után meg vissza tér a gyári recovery? -
flash-
veterán
válasz aszti75 #33438 üzenetére
van mit törlesztenie a samsungnak fw terén mert nem szokása tulzásba vinni az fw supportot..
de ahogy ismerem a samsungot ha ki is adják a 4.4 et de abba nem lesz köszönöet(nem lesz jól optimalizálva,akadni lagolni fog)..
inkább lenne egy kurvajól beoptimalizált 4.1.2 mint egy döcögő 4.4dehát a magasabb verziószámmal lehet eladni a telefont nem pedig a használhatósággal..
[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest