- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
őstag
válasz palee69 #34055 üzenetére
(#34057): Én felraktam, elindul, bár mobilnetet még nem sikerül beüzemelni, most próbálom egy repart JB-t hátha egy tiszta telepítés helyrerázza
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
ricsike24
tag
Hello!Cwm alol feltetem a cm11.es romot nem vált be nincs mobilnet meg vannak érdekes dolgok benne!De mikor vissza akartam rakni cwm alol a 10.2-es romot akkor kidob hibával (Status 7)!De már elötte a factory resetet sem engedi valami ötlet?Előre is köszi
-
őstag
-
horvii96
tag
KitKat modról vélemény?
Érdemes feltenni?
Vannak hibái?Lagg?[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Gyári 4.1.2-n van USB háttértár funkció?
-
dashed
senior tag
válasz horvii96 #34076 üzenetére
Hat en most a telefont se tudtam lerakni.. Ranyomtam hogy letegye a piros sav elszurkult de a vonal nem kapcsolt szet
Semmit nem tudtam csinalni csak a restart segitett
szerk.: restart utan is ez van.. Airplane mod-al meg le lehet tenni
Viszont ez a kitekat eleg furgenek igerkezik.. Sebesseg szempontjabol jonak igerkezik.
Egyelore megy vissza a belakott rendszer, jo lesz ez majd, remelem, egyszer
[ Szerkesztve ]
-
jtasi
csendes tag
Sziasztok!Légyszi segítsetek már!A képszerkesztőt szerettem volna az appokból letölteni és azt írja,hogy a Samsung accunt nem aktív nincs hitelesítve.A másodlagos freemail címemre küldték és onnan kellett volna hitelesítenem,de én nem figyeltem és kitörölhettem.hogy kell ezt újra kérni?Írjátok már meg légyszi.Előre is köszönöm,ha tudtok segíteni.
-
-
Aldi
tag
válasz Gery1987 #34083 üzenetére
És neked hogy merül ? Milyen beállításokat használsz ?
Amikor használom , akkor igen rendesen tud merülni , nem kíméli és nehezen megy le olyan állapotba, hogy lassan merüljön :'( De iszonyatosan imádom <3 CM FOREVER (kivéve ha lenne stabili MIUI )Samsung Galaxy s Advacne - FMOD131111 - root - cocore6.8
-
Gery1987
őstag
Még tapasztalom a dolgokat...de ha használod melyik nem merül Sztem nem vészes a dolog. De még kísérletezek. Nem merül sokkal jobban mint bármelyik másik gyári ROM főleg hogy volt egy gyári ami egy este alatt 60%-ról lement 28-ra. Eddig ez nem csinált ilyet.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
horvii96
tag
Most fmod.. van fenn, ha erre rá flashelem az baj?
Minden adat meg marad a telefonon, vagy törlödnek? -
Gery1987
őstag
válasz zoli62 #34096 üzenetére
Ha el is indul a másolás közben megáll és sehova nem megy...még a TC is képes tőle lefagyni úgy rendesen. Én inkább az MTP-t használom. Az be lehet rakni a TC-be is...van itt leírás hozzá a fórumon. Vagy link. Le kell szedni egy .zip fájl és azzal simán menni fog. De az is csak akkor ha felismeri a gép. De onnantól stabilan megy.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz horvii96 #34095 üzenetére
Mivel ez teljesen más mint az Fmod egy független repartos JB-t tegyél fel majd mehet fel a CM. Ellenkező esetben elég nagy összeveszés lesz. Én elsőre el is toltam mert repartos T-s JB-re tettem fel...nem is tetszett neki viszont a független már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest