- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Azt írta alul, hogy telenor.
Ha javul a memóriakezelés már megyek is megvenni. Mekkora esély van rá, hogy hagyják A T-ben, hogy Sony kamera szenzorosat válasszak? ) Ha szépen mosolygok felnyitnak töb dobozt is?https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
spider80
őstag
válasz leslien #5153 üzenetére
Ennyit arról hogy függetlent kell venni,mert a szolgáltatós hosszú hónapokat csúszik,ha egyetalán kiadják. Független még sehol.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Treck
aktív tag
válasz spider80 #5158 üzenetére
Kerdes, hogy ez melyik / milyen frissites... Amikor en megvettem es bekapcsoltam a Telekomos telefonomat, egybol jelezte, hogy van frissites. Azota viszont semmi. Az is lehet, hogy ez ugyanaz, ami nekem anno lejott, csak a Telenornal elmaradtak vele es most adtak ki, nem tudom. De mivel jovo honapra igerik az 5.1.1-et, igy nem hiszem, hogy igy, majus vegen kiadnanak egy uj javitast a regihez
[ Szerkesztve ]
http://google.treck.hu
-
bandi0000
nagyúr
Kicsit hülye kérés de le tudná nekem valaki írni vagy fényképezni az ean kódját a telefonnak? 12 számjegy a dobozon van rajta, nem imei nem is széria szám
Xbox One: bandymnc
-
spider80
őstag
Pont ezért várom,mert ugye 3g-nél elszáll a netem rendszeresen fullos térerőnél is. Ha ez nem javítja,akkor sim csere,ha az sem,akkor szervíz. Lehetne már házhoz jövős.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
Nekem is most jön le ez a 149.13 megás frissítés, magyar függetlenre.
-
w333
félisten
válasz spider80 #5163 üzenetére
Helyileg hol vagy hogy így eldobja ? szerencsére nálam minden ok!
(#5164) leslien
Látom a kernel verzió is friss ropogós
(#5165) tapaizo
De jó
Feleségem S4 (i9506) kiindulva még most sem kapta meg az 5.0.2 -t, akkor talán Augusztusban mi is megkapjuk ezt a frissítést, az 5.1.1 -t meg ha tippelni szeretnék akkor Karácsony körül, de sebaj legalább lesz mit a fa alá rakni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
rolcsibácsi
őstag
Feltennek xda-rol valami lepucolt romot, de nemtudom manapsag van e vmi haz a knox-al meg a samsung vedelmeivel, ha kell vissza tudom allitani a szamlalot, stb hogy ha gariztatni kene?
-
spider80
őstag
válasz spider80 #5158 üzenetére
Mindent visszaszívok. Most jön függetlenre is,csak rá kellett keresni,nem magától ajánlotta fel.
-
sirály69
őstag
Nem 5.1.1...
Szerver Hosting Debrecenben
-
Kasya
nagyúr
Isocellesek figyelem
Hogyan allapitsd meg hogy nem-e hamisitott S6-ot vettel[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mp3Pintyo #5155 üzenetére
Befejezhetnetek mar ezt a sonys buzisagot, mivel mar a forumon is bebizonyitotta par user hogy nincs nagy kulonbseg a ketto kozott.
Adna az isten h a kovetkezo frissiteskor az isocelles legyen elonyben aztan megnezem majd azokat akik eddig sonyert sirtak, hogy akkor mit csinalnanak majd.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kasya
nagyúr
válasz aquamist #5188 üzenetére
Az erdekes...elvileg 5.1.1-el varjak a funkciot.
A memoria kezelest milyennek erzed? Megnyitsz 6 appot, vissza tudsz lepni a legutoljara megnyiottba ugy hogy nem tolti ujra? Ne szamologep es hasonlokat, hanem valami telepitett alkalmazast, ha lehet
szerk:
En is lekerestem volna, de a root miatt a telefon kiirja hogy moddoltam a rendszert es nem engedi Meg ilyet...[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz aquamist #5191 üzenetére
Nagyon segítőkész vagy.
Azt elárulod, hol vetted a telefont?Ha a gyári böngészőből átváltasz pár másik alkalmazásra, és utána visszameész a böngészőbe, újratölti a weboldalt?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
L.L.
senior tag
Valahogy nekem hihetetlen ez az 5.1.1, ha ez így lenne, szerintem már tele lenne infóval a net vele, illetve az alapsáv verzióra rákeresve sem dob ki semmit a google.
aquamist :Ezzel a progival megnéznéd mit ír?
[link]w333: Akár
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest