-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Sopron de az országot járva is elérnek bárhol 4g-n
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
-
csabicska
senior tag
5.1.1
[link]-Galaxy S20 - The best-
-
lela
aktív tag
Jó lesz az az LG G4....
-
Blyan
félisten
válasz csabicska #5859 üzenetére
Nem mintha panaszkodni akarnék, de ez lópimpili...
Mp3Pintyo: fícsőröket mutogattak, nem hibajavításokat. Biztos nem büszkélkednek azzal egy ilyen videóban, hogy végre 3 alkalmazás is elfér a memóriában..
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gyula88
tag
Valaki vett már ebay-ről clear view tokot ami nem eredeti de működnek vele a gyári funkciók? Pl. Hívás fogadás stb...?
Egy forrást vki?A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Beruháztam én is egy ilyen gyöngyszemre, valaki leírná melyik gyári appokat érdemes letiltani?
Sajnos nincs időm és türelmem ennyi hozzászólást visszaolvasni.
Köszi.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
szilvand
csendes tag
válasz andikaaa #5841 üzenetére
Samu vedelmeben annyit hozzafuznek, hogy amikor az S4-et akartam venni, a forum velemenyek alapjan majdnem lemondtam rola, annyi hibat felsoroltak itt... Aztan megvettem, es szerencsere nem volt baj vele. A forumba hamarabb irnak hibaval kapcsolatban, hiszen ha jol mukodik, akkor azt nem fogod kulon leirni . Halozati problema pedig az S4- nel is volt nekem, videken nem akart csatlakozni edge halozatra, de ezt egy ido utan a Tmobil orvosolta. Szoval en nem aggodnek ennyire. A tobbi markanal meg ugyanenbyi, ha nem tob hibas keszulek van. Iphone bekapcsolo gomb, hangszoro hibak, asus padfone csreles, srb...
[ Szerkesztve ]
-
Tiboy86
tag
A telekom oldalán hogy kell megrendelni a töltőket? Valamelyik Nokia kéne, kék vagy sárga az mindegy, de csak Kecskeméten engedi személyesen átvenni. Nem megoldható, hogy áthozzák másik telekom boltba?
-
nagyúr
Kicsit off, mert az S6 még nincs a listán.
-
barnabas22
tag
Üdv!
Tegnap írtam, hogy nem volt hajlandó automatikusan visszacsatlakozni a hálózathoz ha újra olyan helyre érek ahol van térerő (csak segélyhívás indítható). Nos, tegnap bementem a Samsunghoz és szoftvert frissítettek rajta, meg csináltak rajta valami GSM tesztet. Lekopogom, úgy látszik hogy mostmár minden ok! Szóval akinek eldobálja a térerőt, nem talál automatikusan hálózatot, annak egy szoftverfrissítés lehet megoldja a problémáját! Nekem még 2 hetes sincs a készülékem!!!
-
lela
aktív tag
válasz barnabas22 #5872 üzenetére
Milyen szoftvert tettek fel? Gondolom még az 5.0.2
XEH?? -
Fred23
nagyúr
Megjelent az Active is. Nem lett benne nagyobb az akku.
-
proly01
őstag
Nektek a telefon lejátsza a 2160p UHD 4K mind 1 minek nevezem videókat amiket nem ti vettetek fel hanem rátesztek a telefonra?
Mert youtube fel sem ajánlja (evidens) amúgy meg ha elindítom a telefonon akad szaggat nincs hang stb....
....Pr:)ly....
-
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Htc M9 + végén szó lesz a S6+ is S6 + nem értem ha a kijelzőt növelni fogják...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Kékes525
félisten
-
papi77
addikt
No,jelentem megoldódott a térerő gondom!
Sim csere volt.
Úgy látszik,hogy a fél éves voda sim régi volt neki...Az első: NOKIA 1611
-
proly01
őstag
válasz bulikavagyok #5879 üzenetére
Én feltettem 5 öt abból kettőt el sem indít kettőt lejátszik egy meg olyan szinten akad hogy pfff.... bár az 6 perces videó és 15gb
Be tudná valaki linkelni a biztonságosan eltávolítható appok listáját?
Amúgy ez az összefoglalóból is kimaradt asszem....Pr:)ly....
-
w333
félisten
Na végre megjött a vezetéknélküli S Pad töltő ... nagyon király
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kasya
nagyúr
S6 Edge vs Iphone ad
Ezt nem sikerult tul jol kivitelezniuk szvsz.(#5893) w333: az olcso T-s pad? Mennyi ido alatt tolt fel es mekkora kabelt dugtal ra? Esetleg adtak gyarilag halozati kabelt hozza?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
proly01
őstag
Na a rossz kepeket küldtem.
Szoval ilyen....Érdekes mondom mert attól függ milyen szögből nézed vagy merre fordítod mert pl én is megrökönyödve néztem ezeket a képeket hogy azta ez ennyire durva képen?Előben nem ennyire gáz és ha szemből nézed akkor meg van hogy nem is látszik....pl itt.....
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Egyébként érdekes mert megint mást mutat adaptívon megint mást mozin 100% os fenyerőn 40% oson és automatikus fenyerőn is....van hogy sokkal rózsaszínesebb van hogy kevésbé.De sem videón sem szemből nem latszik csak ha oldalról nézem vagy fölé hajolok.Egyenlőre fehér 2K s videón nem látom sem semmiféle videó vagy alkalmazás közben. Aztán lehet ha lesz hazhozjövös szervíz (persze ha T s telefonnal igénybe lehet venni) akkor cseréltem meg a kamera lencse alól is kiszedetem azt a kis fehér szöszt.
Aztán persze kérdés az is hogy ez idővel nem fokozódik esgeza: Tudnál hasonló képeket csinálni a tiedről kiváncsiságból ugyanigy az üzenetek felületen hasonló szögből?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest