-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Lenne egy kérdésem hozzátok:
A sima S6-ot elsősorban az ára miatt veszitek, vettétek, vagy más megfontolásból?
A kérdés csak szimplán azért érdekel, mert azt látom, hogy jóval többen vették az S6-ot, mint az Edget. -
Kasya
nagyúr
Plusz funkciok gondolom
Tokban nagyon "hasznos" lehet...(#5401) Plag: mar korabban is volt rola szo, de mindenkinek izles dolga.
Nekem nem tetszett, hogy olyan kicsinek tunik a "hasznos" kijelzo...vekonynak, hogy pontos legyek. E mellett a neon es mas fenyforras konnyen csillog az iveken. Tovabba a dizajn es plusz funkciok nem erik meg a felarat se. Konnyebb az elere ejteni, ezaltal megserteni a kijelzot. Vegul pedig a kijelzo kicsit lilulhat az iveknel, tekintve hogy amolefrol van szo...
Na meg kenyelmetlenebb fogni is szvsz.Tehat nalam csak negativ pontok jottek elo. Ettol meg lehet hogy neked az fog kelleni, de erdemes elobb megnezni es kezbe fogni.
(#5403) leslien: en beszelni jol magyar
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Megjott vegre a Piston 3. Nagyon massziv tokja van neki, tettek bele anyagot...
A fules kialakitasa nagyon megfogo. Barazdalt minden tapinthato resze. A kabel vekony, fonott. A fullhallgato resze ivelt. Olyannyira, hogy szo szerint belecsusszan a fulbe.
Nekem bar kozepes hallojaratom van, megis a legnagyobb gumiharangot kellett ratennem, mert annyira jol belecsuszik a hallojaratba.
Inkabb mondanam kozep-magas orientaltnak, de a jo gumiharanggal kellemes melyet lehet varazsolni.A telefonon az AdaptSound nekem nem ereztet semmi valtozast. A SoundAlive+ ront a minosegen, viszont a Csoves erosito javit a hangkiemelseken. Igy itt van ertelme hasznalni.
Erdekessegkepp megjegyzem, hogy egy felsokategoria fules eseten (Shure) a SoundALive es Csoves erosito is rontott a hangkepen. Ellenben itt a csoves cucc tenyleg jol megfogja a lenyeget.
4500 forintert azt mondom ez best buy. E feletti minoseg bar erezheto es kellemesebb elmenyt nyujtana hosszutavon, de azert melyebben a zsebbe kellene nyulni. Kb. 15k felett saccolnam be azt a kategoriat aminel mar minosegi javulast lehetne talan erezni. A Shure 215 erezhetoen jobb, de amennyivel tobbe kerul, annyival nem.
-
nagyúr
válasz Szellem. #5401 üzenetére
Én mindenképp Edge-t szerettem volna venni amikor megjelent, de miután a boltban a kezembe adták nagyon zavart a kijelző két szélén lévő visszatükröződés. Okozott pár álmatlan éjszakát, de végül az S6 mellett döntöttem, mert szinte biztos voltam benne, hogy nem tudnám megszokni.
Kasya: Nekem múlt pénteken jött meg ,de csak tegnap tudtam átvenni. Durván jó a füles. Kétszer ennyiért is best buy lenne! Tegnap már nyomtam egy 12 órás bejáratást, most megy az újabb 12 óra.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Egyáltalán nem kényelmes az Edge számomra. A lekerekített kijelzőnek pedig nem látom értelmét, mivel szinte nulla plusz funkciót ad.
Ja és a legfontosabb: Néha olyan helyre járok ahol kell a por és cseppállóság. S6-ra már a megjelenéskor voltak tokok amik ennek megfeleltek, edgere pedig még most sincs! De ahogy olvasom XDA-n, még fólia sincs normális a kijelzőre..
-
Kasya
nagyúr
válasz bulikavagyok #5406 üzenetére
Ja, igen...most vettem at egy oraja, a bejaratasrol meg szo sincs
Kivancsi vagyok mennyit modosul majd a hangszin utana...(#5408) Blyan: volt egy hetig, de bontatlan allapotban. Mire megjott a postas vele, mar piacon is volt a Piston 3 es pont learazas volt. Igy kis haszonnal tul is adtam rajta...magyarul lecsereltem Piston 3-ra
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Én főleg a fura fogása és visszatükröző kijelző miatt, nem vettem Edge -t !
És igen az a +50k felár azért hogy kényelmetlenebb legyen, nálam nem fért bele !
Illetve én úgy vagyok vele hogy oldalt inkább több fém legyen és ne több üveg
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Én reggel 9-kor vettem át, és 10-től már duruzsoltak rajta a barna/pink/fehér hangok.
Blyan: Xiaomi Piston II Enchanced versus Piston 3[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
Sziasztok!
Lassan egy hete sima S6-ot használok, eddig javarészt meg vagyok vele elégedve. Nem igazán szeretem az őrült, túltelített színeket, ezért "alapvető" módban használom a kijelzőt. Azt vettem észre, hogy amikor kimegyek vele napsütésbe, akkor azzal együtt, hogy feltolja a fényerőt, a színek teljesen amoled-mozi beállításnak megfelelőre változnak, ha a beállításoknál a képernyőmódot váltogatom, szinte nincs is különbség.
Ez másnak is így működik? Lehet valamit tenni ez ellen anélkül, hogy főzött rom irányba mennék? (gyári rom kell a vodafone wallet miatt)
Előre is köszi! -
w333
félisten
Kíváncsi vagyok ... prémium szerviz lesz egyáltalán és ha igen mikor ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
tpmportal
tag
Nem vált színprofilt, de úgy feltolja a telítettséget, hogyha belépek a módválasztóba, akkor minden beállításnál ugyanúgy néz ki a kijelző. Ugyanolyan rikítóak a színek, ugyanolyan kékes a fehér. Ha kézzel lehúzom a fényerőt akkor is ilyen, ha viszont nem napfényben vagyok, és kézzel tolom fel a fényerőt, akkor meg ugyanez nem jön elő.
Ha egyszer van ez a beállítási lehetőség, akkor miért kell ezt felülbírálnia a szoftvernek? Nem tévedésből tettem le alapvetőre.
-
Szellem.
nagyúr
Köszönöm szépen mindenkinek a korrekt válaszát.
Pusztán érdeklődés volt, mivel én meg a megjelenés napján megvettem az Edget.
Nekem meg pont az extravagány kinézete győzött meg. De ahogy írtátok ízlések és pofonok.Nekem volt az a problémám, hogy a Clear View tok összekarcolta a kijelzőt. Kicsrélték a teljes telefont és jelentem lesz rá fólia! Már tesztelik a szervízben. Ma kaptam levélben a választ és ahogy megvan azonnal tesznek a telefonomra egyet ingyen.
-
Kasya
nagyúr
válasz tpmportal #5422 üzenetére
A fenyero leszabalyzas azert vban, hogy ne hasznalja az ember direkt hosszutavon maximalis teljesitmenyen. Az extra magas fenyero a melegedesen, igen gyors aksi merulesen, beegesen kivul eredmenyezi azt is, hogy a feher szinnel latszik az "illesztes" vonala is a kijelzo alatt. Tehat a Samu sem veletlen engedelyzte az opciot manualisan. Automatan meg egy celt szolgal, hogy a kijelzo napos idoben is lathato legyen. Ehhez pedig akar a szinbeallitasokat is felulbiralja, ha kell.
Mas telefonnal is van ilyen leszabalyzas.
[ Szerkesztve ]
-
tpmportal
tag
Nagyon nagy volt a gondolkodás a kettő között, de Nexus 5 alatt annyira megszerettem a vezeték nélküli töltést, hogy nem akartam lemondani róla. A G4 meg csak gyári flip tokkal tudja, amit soha nem tennék telefonra, ilyen kategóriában meg már nem szívesen szórakoznék az antenna/töltőtekercs ragasztgatással a gyári hátlap belsejében.
Kipróbálom adaptívon, aztán meglátom milyen
-
pohár
félisten
honnan sikerült ennyiért beszerezned? Pandán 25$, de a 2015xiaomi kuponkód már nem érvényes (és azzal is csak 20$ lenne, ami majd' 6k)
tpmportal... ha jól tudom, pont az adaptív tolja fel a színeket (133% sRGB), pont abban az üzemmódban lesz túlszaturált, meg kicsit kékes a fehér
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Kasya
nagyúr
-
nagyúr
És ennyiért eredetit kaptunk, ez se mindegy.
-
pohár
félisten
honnan küldik? vám miatt kérdezném, plusz a házhozszállítás, hogy mennyibe fáj, és mennyi idő, mire megérkezik (amúgy PayPallel kerül 4500-ba, vagy ha kártyával fizetsz?)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz bulikavagyok #5436 üzenetére
na igen, csak nekem nincs hozzácsatolva a kártyám, régen próbáltam, de nem csináltam meg, aztán most megint kínlódjak vele, áh
köszi szépen az infót
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz bulikavagyok #5438 üzenetére
még úgy is jó, körülbelül 5 éve ment tönkre a régi, SE W350-hez kapott fülesem, amit a Nokia 5800-mmal használtam, azóta csend, és nyugalom van, úgyhogy mindenképp jó vétel lesz
-
N@idia
őstag
Sziasztok
Kérdésem lenne mik a tapasztalatok az S6-al kapcsolatban ? Mert most lehetőségem lenne relatívan olcsón megvenni a tmobilnál... Gondolkodtam az S6 Edge-n is,de azon kívül hogy lekerekített a kijelző ugyan azt tudja mint a sima S6 egy fokkal nem jobb viszont 60 ezerrel drágább A másik kérdés melyik szín a legjobb fekete,platinum vagy a fehér??
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
sgeza
veterán
Sziasztok! A minap hozzájutottam egy S6-hoz. Nem vagyok igazán járatos a Samsung háza táján, viszont több készüléket is főzögettem korábban mindenfelé. Ha tudnátok segíteni az alábbi kérdésemben, nagyon megköszönném.
Mivel céges a telefon, ezért nem nagyon szeretnék belepiszkálni, csak épp addig, amíg a garancia megmarad. Tehát rootolni egyelőre nem akarom. Viszont a problémám az, hogy amennyire látom a Vodafone egy kissé belepiszkált a gyári S6 firmware-ébe. Szeretném feltenni a hivatalos, de nem szolgáltatós romot! Ez mennyire problémás garancia szempontjából? Megmarad? Ha csak úgy marad meg a gari, akkor esetleg lecseréli nekem a Samsung is költség ellenében persze? Illetve ha jól tudom van valami számláló, ami figyeli, hogy lett-e piszkálva a telefon, de nem tudom, hogy ennek az értéke mikor módosul (talán knox a neve).Én ezt töltöttem le. Az oldalon leírtak szerint feltehetem simán? Milyen komplikációk adódhatnak? Tud valaki linkelni egy összefoglaló leírást az S6 flashelésével kapcsolatban?
Előre is köszi!
-
nagyúr
Kasya már dolgozik az első hozzászóláson, itt mindent megtalálsz a telepítéssel kapcsolatban. Elvileg emiatt nem bukod a garidat, de volt itt valaki akinek ugrott a Knox számlálója sima gyári ROM felrakásakor. Mondjuk azóta is rejtély nekem, hogy ez hogy történhetett meg..
Mehetne rá amit letöltöttél egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Na ez azért ez mindennek a teteje.
SMS és a levelező meg a Chrome váltást a telefon nem bírta ki ujratoltes nélkül.3giga ram.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kasya
nagyúr
válasz bulikavagyok #5442 üzenetére
Ma este frissitem. Mar megvan itt wordben a cucc.
-
sgeza
veterán
válasz bulikavagyok #5442 üzenetére
Köszi, átolvasom!
-
törölt tag
Én elég nagy LG rajongó vagyok/voltam, meg úgy egyáltalán Korreai tel. párti, a legutóbbi Sony-t kivéve nem is volt más, de azért arra kíváncsi leszek majd, hogy ha kijön a G4 annak milyen gyermek betegségei lesznek?
Mert annak is tud ám lenni szép számmal[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz #07400704 #5449 üzenetére
Játékbeli teljesítmény, sárguló kijelző, gyenge akksi idő. Ezekre tippelek. De nincs tökéletes telefon sajnos
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest