- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
válasz radicspeter1 #2855 üzenetére
Ez a frissítés melyik android verziónak felel meg? 4.3 vagy 4.2.x?
-
dongasre
tag
Sziasztok Semmi infó a 4.4ről?
SM s21+
-
őstag
válasz radicspeter1 #2858 üzenetére
Egy 2 magos telefonra szerintetek van esély, hogy legyen 4.4 ?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
lac0211
tag
valaki tudja hogy a hogyaviharba lehet beállítani hogy böngészés közben duppla kopp ra tördelje a szöveget?? mert nekem csak rázoomol ... a sorok ugyan úgy maradnak ...
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
Bogyooka
tag
Na megvettem a kis drágát!
Még csak nem rég értem vele haza, még nem bontottam ki se szinte A végén telenorosan vettem, a család egyik tagjának segítségével aki évek óta telenoros. 5200as csomagban 80.000 forint volt a készülék!
Most probálok majd rá kutatni valami tokkot és fóliát!Egyenlőre két kérdésem lenne:
1., A menüben lévő gyári appok ikonjait eltudom rejteni, hogy ne látszodjanak? Nem nagyon akarok roomokat cserélni és igaziból rootolni se, de ha másképp nem megoldható akkor talán a root-ot bevállalom. Nem akarom az appokat törölni, nekem simán elég lenne ha nem látszodna az ikonja, mert zavar ez a sok olyan ikon amiket az életembe nem fogok soha használni.2., Ugye a telefonkönyvben a nevekhez tudok képeket beállítani. Van akivel nem beszélek naponta csak hetente maximum ezért a gallériában nem akarom látni róla a képet (kolléga, szomszéd stb). Esetleg azt meglehet oldani, hogy beteszem azokat a képeket egy mappába amiket a telefonkönvyben lévőkhöz álltok be és azt a mappát elrejtem, hogy a gallériába belépve ne lássam őket? Olvastam ha a mappa neve elé egy pontot teszek akkor rejtve lesz, de ettől függetlenül hívásnál a kép megfog jeleni?
Köszönöm előre is a segítséget! Androidos voltam majd windowsos és most megint androidos, kicsit kopott a "tudásom"
Iphone 5 16GB White
-
Madoc
veterán
válasz Bogyooka #2863 üzenetére
A gyári launchert nem ismerem de a nova launcherben van olyan opcio hogy rejtett alkalmazások.
Amelyik mappában lévő képet nem akarod látni a galériába, abba a mappába kell csinálni egy üres fájlt:" .nomedia" kiterjesztéssel.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
HaIN
csendes tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2513740
Így lehet rootolni Knox -szal -
sanyci
senior tag
válasz MrBazsi #2867 üzenetére
Mivel egy mágnest érzékel a tokfedélben, igen, csak tokkal.
S-view tok meg van vagy százféle, tokja válogatja milyen vastag.
Nekem olyan van, amihez le kell cserélni a hátlapot, az csak kb. a 2mm-es fedlap vastagságát adja a telóhoz és hátrahajtott fedéllel pont passzol a teló az asztali dokkolómba...[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
saril
senior tag
válasz Atikusz #2854 üzenetére
nekem ezt az üzenetet dobja mikor wifiről szeretném frissíteni
"nem elérhető a szoftverfrissítő szolgáltatás. Túllépte a folyamatos frissítések maximális számát. Próbálja meg később, vagyfrissítse az eszközt a Samsung Kies segítségével"
omg WTF???
azt nem is csináltam semmit még???
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
ballatom
csendes tag
válasz maszibmw #1779 üzenetére
Ez az érintő gond nálam akkor jelentkezik ha 30% alatt van a töltöttség. Akkor viszont szinte mindig.
Ezt nem figyelted még meg?
Nekem is második teló amivel csinálja. Ebből gondolom valamelyik progi lehet a gond.
Esetleg a launcher? Én nova-t használok.Másik dolog:
A magnetic sensor a kamera led mellett van.
Gondoltam lehetne valami megoldást találni, hogy az autos tartóba egy mágnest tennék, igy érzékeli a dokkolást, valami autós progit indít, bluetooth-t bekapcsol, stb.
Milyen progival lehetne azt a sensor életre kelteni? -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Keszulek vasarlas elott allok. Az egyik befuto az s4 mini. Viszont mielott dontok, jo lenne tudni par dolgot.
Meg tudna nekem esetleg irni/nezni valamelyik tulaj, hogy a gps mennyire jo? Az erdekelne, hogy mondjuk egy gps test progival mit ir ki, ha lehet kicsit hosszabb tavon, akar autozas kozben. Jo lenne tudnom a latott/csatlakozott muholdak szamat, a pntossagot meterben, illetve, hogy ezt mennyire tartossan hozza, meg a csatlakozasz, hidegen, a-gps nelkul esetleg, meg melegen a-gps-sel. Koszi elore is!!!
-
pattantyu
tag
Illetve meg annyi erdekelne, hogy a wifi mennyire erzekeny. Koszi!
-
sanyci
senior tag
válasz pattantyu #2871 üzenetére
A GPS pöpec. Lusta vagyok bebizonyítani, de sokszor az orosz műholdakkal együtt többet lát a fejem felett, mint ahány amerikai van az egész bolygó körül...
Eddig a legjobb android-os navigációs eszközöm az S4 mini.Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
őstag
válasz Bogyooka #2863 üzenetére
A legegyszerűgg ha ráteszel egy jó launchert amibe lehet mappákat létrehozni és abba bele pakolod az appokat. Nekem is van egy "nem használt app" mappám , abban van mindenféle gyári hülyeség, így átláthatóbb az egész, mert 1 oldalban van 9 féle (navi,zene,video,nem használt apps,game..stb) mappám és rögtön tudom mit hol keressek.
Ajánlott launcher:
NOVA , NEXT 3DFold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Teljesen jó a GPS. (Azt hiszem a logout-omban van is erről szó.)
Igazából az S1,S2,S3,S4 mini szériámból csak az S1 volt szar a többi mind penge volt GPS témában
Wifi tökéletes.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Sanctus
aktív tag
A next launcher szerintem Jelly Bean theme-vel felvértezve bacottul mutatós!
É még szépen is fut rajta (az elődön igen csak szögletes volt)Honor M5Pro
-
őstag
válasz MrBazsi #2867 üzenetére
Sztm Autós/Asztali Dokkolóval is lehet más felületet elővarázsolni.
A megmaradt S2-es dokkolómba bele rakva a nejem i9195-én először a kék kép jön elé majf 1 perc mulva a feketén marad.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Sanctus #2878 üzenetére
Én " Xperia z next launcher theme" -val nyomom ez sem rossz.
Ezt használod?
Android 4.3 next launcher themeFold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz ballatom #2870 üzenetére
Akkor ez sajna inkább az i9192 gondja. Nekem is a kamera tudja kiakasztani a telefont, illetve amikor 25-30% alatt van a töltés akkor képes "lemerevedni" a képernyő,illetve magától nagyon néha "életre kelni".
Nekem NEXT luncherem van.
Remélem ROM frissítés segíteni fog.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Devily
tag
Üdv!
Sajnos most út közben készült adatot nem tudtam neked lőni, de a Qualcomm SoC-ok igen jó navigációs chippel rendelkeznek. Személyes tapasztalat, hogy Budapesten mocorogva kábé fél perc alatt pozicionál a GPS. A pontosság általában 10m alatt van. GPS test program 3-6 méter körül szokott ingadozni. Eddig a legrosszabb eset nálam 12 méter volt. Most lőttem neked egy képet itthon. Igaz nem mentem sehová, de referenciának talán jó lesz:
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez be tehetem a logoutomba?
-
őstag
Ha valaki egyedi fényképes tokot szeretne.
-
pattantyu
tag
Köszi! Tényleg nagyon jó! Bezzeg a Jiayu G2S-em meg 1 nyamvadt műholdat se lát...
Igazából ez a kedvenc most azok közül, amit venni akarok. HD képernyővel nem lenne kérdés, de talán így se az. Ami még szóba jön: Huawei Ascend P6, Sony Xperia SP, HTC One mini. A P6 tetszik még nagyon, de ott saját proci van, ami kicsit elrémít. (Programok nem tudom felmennek-e rendesen, gps, wifi mennyire erős, mennyit fogyaszt, stb..)
Mondjuk az ára lehetne kicsit kevesebb...
-
őstag
válasz pattantyu #2889 üzenetére
Igen, itt a dokkoló ad jelet. egyébként nem is volt áram alatt úgy vált a kép,mikor bele teszem.
-
Devily
tag
válasz Maxximus #2884 üzenetére
Természetesen felhasználhatod. GPS Test alkalmazással akár a saját készülékedről is lőhetsz ilyet. Amikor bohóckodtam a telefonnal, akkor bekapcsoltam buszon és néztem, hogy miként frissülnak az adatok. Igen pontosan mutatta a sebességet is. Utána lőttem egy google maps-et is. Hibátlan volt minden.
-
Devily
tag
válasz pattantyu #2887 üzenetére
Ez azért van, mert a Jiayu telefontban MTK alapú kínai SoC van. Erről azt érdemes tudni, hogy jól fogyaszt, de "kínai". Szóval a jelenlegi 4 magos csúcs (6589T 4x1,5 GHz) tudja azt a szintet hozni, mint a miniben lévő Qualcomm. Ez igazából nem is rossz. Ellenben a GPS már más kérdés. A kínai SoC-okon lévő GPS valamiért marha gyenge. G4 Advanced videókat néztem és fényes nappal az utcán 20m volt a legpontosabb pozíció. A mobilarénás topicjában is rendszeresen téma a rossz gps.
Videó a GPS tesztről a G4-en.
-
pattantyu
tag
-
pattantyu
tag
Amúgy a G4 mini fényereje tényleg annyira gyászos?
-
Devily
tag
válasz pattantyu #2894 üzenetére
Szerintem nem gyászos. Én fél fényerőn használom nappal és minden tisztán látszik. Teljesen föltekerve még a nyári napsütésben is jól látható minden. Ohh. a mértékegységet nem néztem, csak az értéket. A G4-es topicban (és más netes helyeken) is azt olvastam, hogy városi körülmények között 20 méter alatt ritkán pontosabb. A magas épületek sajnos nagyon zavarnak és egy gyengébb GPS vevőnek az sok.
-
őstag
Tudom az alcatel 6030D-m tesztjén csináltam, de a lustaság most erősebb volt....,így meg egyszerű belinkeltem csak a hozzászólásod. Köszi.
-
őstag
ezzel azért vitatkoznék az ALCATEL 6030D logout tesztemben erről lőttem képet.
Egy 3,5 és egy 7m-ert sikerült lőni.[ Szerkesztve ]
-
Devily
tag
válasz Maxximus #2898 üzenetére
Nekem sok személyes tapasztalatom nincs. A legtöbb olvasgatásos. Illetve munkahelyemen van egy kolléga, aki mindenféle kínai telefonokat rendel és próbálgatja őket. Ő rengeteget utazik és jónéhány telefont használt navigációra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kínai készülékeknél gyártón belül is baromi nagy a minőségbeli szórás. (Volt, hogy ugyanabból rendelt 3-at és mindháromnak más "hibája" volt. Az egyiknél a kjelző nem volt annyira jó, a másiknál a térerő volt valamiért gyenge a harmadiknál a GPS) De mondjuk 10 telefonból 6-nál 10 méter alatt nem pozícionált a GPS, Ezek mind MTK-s készülékek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest