- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz nyulnyulu #2096 üzenetére
Ugyanezt vettem 1600-ért Ebay-en (Vaterások is onnan szerzik), de az az egy hibája van, hogy a kis ablak rész nem érzékel. Tehát mikor hívás van, akkor nem tudom elhúzni az ikonokat, hogy felvegyem, ergó hajthatom le a fedlapot. Ez nálad is így van, vagy csak kifogtam valami hibás darabot?
-
Skynet258
veterán
A gyári tok is ilyen, miért vágná haza? Egy kis mágnes van a készülék bal oldalán - te magad is be tudod hozni a fekete sávot, ami a tok lehajtásakor előjön, csak egy kis mágnes kell hozzá. Szoftveresen benne van az összes S4 miniben, meg persze más Galaxy-ban, ami támogatja ezt. Kijelző bal oldala, alsó harmad emlékeim szerint, és voilá, bejön a fekete info sáv.
-
paxm
aktív tag
[ROM][Unofficial][Android 4.3] Carbon JB Galaxy S4 Mini LTE & 3G [I9195 & I9190
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472627
Felraktam, nagyon tetszetős
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
pampika
őstag
Ha repülő módba váltok, majd vissza, akkor legjobb tudomásom szerint újra be kellene kérnie a pin kódot. Nálam azonban csak simán visszaáll a hálóra és működik tovább. Másnál is ilyen? Mert akkor ez sztem hiba
-
TODI1111
veterán
válasz pampika #2121 üzenetére
Ha ellopnák tőled a készüléket akkor valószínűleg nem offline módban lenne! Ha ellopják akkor nagy valószínűséggel a simedet mindjárt kidobják belőle és esetleg beleraknak egy másikat amikor viszont már kéri a pint! Igazából nem értem mi értelme pint kérnie a készüléknek offline módból való visszakapcsolásnál???
-
lac0211
tag
Kit-Kat várható a Galaxy S4 Minire emberek !!
[ Szerkesztve ]
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
lac0211
tag
válasz radicspeter1 #2126 üzenetére
S III Minire nem jön ( jelenleg az van) de remélem ameddig cserére várok addig rittyentenek rá 1 olya 4.2-es szoftvert mert már néha nagyon akad a cucc (tudom ... nem a legjobb vészhelyzet váltás volt Xperia Miniről mert megszűnt a Sony Ericsson és zuhantak a SE telefonárak ... :|
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok! Tapasztaltatok olyat a telefonnal kapcsolatban hogy valamikor ha wifin neteztek, akkor ha megnèzem a speedtesten a sebességet, és a ping magas meg a le feltöltès is nagyon alacsony, de màs telefonnal meg teljesen jò. Egy újraindìtàs megoldotta...
-
pampika
őstag
válasz TODI1111 #2122 üzenetére
mi értelme feloldó mintát/pint/jelszót beállítani, ha lopás esetén úgyis megy rá egy szűz rom, ami ellen úgysem véd?
sztem ez hit vita kategória. nekem eddig az volt a megszokott, h kéri a pint és teljesen jól meg is voltam vele. ha vki akarja, kapcsolhassa ki, én viszont bekapcsolni nem tudom, hiába akarnám.
mindegy, elfogadom, h ez ilyen, mást nem nagyon tudok vele csinálni. -
scream
veterán
Úgy néz ki holnap én is csatlakozom hozzátok egy i9195-tel.
Esetleg CM 10.2 mellé tudtok ajánlani valami jó kernelt ?
Ilettve EFS mappa mentése ugyan úgy történik, mint SGS-nél?
[ Szerkesztve ]
-
maszibmw
tag
Most jött frissítésem:
I9195XXUAMJ1
-
TODI1111
veterán
válasz pampika #2131 üzenetére
Bocsi ha megbántottalak, nem állt szándékomban mint ahogy vitázni sem! Egyszerűen csak nem értettem, hogy miért van szükség pinre egy offline módból való visszakapcsolásnál! A feloldó mintának például szerintem van értelme, mert azzal elkerülhető a zsebben való véletlen feloldás!
-
pampika
őstag
válasz TODI1111 #2138 üzenetére
dehogy is, nem bántottál meg, semmi gond
lehet én sem úgy reagáltam, csak számomra tényleg furcsa volt ez a megoldás, mert eddig nem ehhez szoktam.
de itt is látszik, kinek-mi a kényelmes/megszokott megoldás, így nincs egy "legjobb" válasz adott problémára, kérdésre. ezért is szeretjük ezt a sok színű rendszert@maszibmw:
független telefonod van? az enyém még nem ajánlotta fel.[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Kb. 2 hetes a kicsike, MMS-ek sajnos nem tölthetőek le. A T-nél azt mondták, hogy azért, mert nincs rajta mobilnet (még nem rendeltem meg), de wifi-vel sem sikerült...
Korábbi telón (Nokia 5310) gond nélkül jöttek az MMS-ek.
Valaki jár(t) hasonló cipőben, tudnátok segíteni?Google Pixel 4a
-
nagyúr
válasz balint82 #2143 üzenetére
Nem kell mobilnet előfizu, de engedélyezni kell a mobil adatot, be kell kapcsolni. Az mms hozzáférési pont legyen rendesen beállítva, az internet apn-t meg írd át vmi hülyeségre, és akkor tuti nem fog kapcsolódni (régi, gingerbread előtti megoldás, de ilyenkor jól jön ), ha attól félsz, hogy előfizetés nélkül netezni kezd majd a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
kodmen
tag
Úgy néz ki, én is betársulok hamarosan egy i9195-tel. Telenornál 1 év hűséggel 99.000, mobil boltban függetlenül 89.000. A telenoros ajánlat mivel tud többet amellett, hogy függő? A rom jobb rajta, könnyebben jön frissítés (vagy épp nehezebben?), hosszabb a garanciaidő, egyszerűbb a garancia ügyintézés (pl van bolt a közelben, Békés megyében is)? Szóval melyiket válasszam, és miért szerintetek? Későbbi eladásnál nyilván jobb a független, de még egy régi telót sem adtam el sosem (szinte mind megvan, eléggé leharcolt állapotban, némelyik a gyerekek játékai között )
Az üzemidő miatt még gondolkodom a RAZR Maxx-ban is, bár az drágább is lenne, főleg az alapján, amit az internetes áruházról olvasok. Ezen kívül nincs hovatalos magyar nyelv és support, a gariztatás kérdéses, és fm rádió sincs...csak hát az akksi az brutál
az S4 mini -hez lehet kapni nagyobb akksit? Kell hozzá új hátlap is? Valaki látott / használt ilyet?
Látom, hogy sokan nem gyári rom-ot használtok. az használhatatlan (mint a mostani Galaxy 3 (GT-i5800), vagy csak kellettek plusz funkciók? Gyárival használnám, esetleg gyökereztetném, hogy pl setcpu tudjon futni. A tárhely elég rajta, nem kell link2sd?
Köszi! :-)
[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Ami szerintem a legfontosabb kulonbseg,hogy a gsm boltihoz altalaban 1 ev gari van,ami sufni gari aker hogy nezzuk(pityuka hatul megbabralja neked)szolgaltatonal meg rendes 24+2 honap gyari garit kapsz,en gyari rommal hasznalom es semmi bajom vele
privátra illik válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest