- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanctus
aktív tag
Gyerekek! Nagyon amatőr kérdés: hogy kell valakit tartásba tenni, ha beszélgetés közben bejövő hívásunk van?
Honor M5Pro
-
Sanctus
aktív tag
Akkor biztos vak egér vagyok!
majd megfigyelem legközelebb. Az elődjén simán felvettem (elhúztam a csúszkát), és automatikusan tartásba tette. Ezen, ha elhúzom, akkor feljön egy buborék, hogy "tartásba szeretném helyezni?", de csak egy "mégse" gomb van.
"okostojás" telefon. Előre tudja, hogy mit akarok?Honor M5Pro
-
Bogyooka
tag
Aki esetleg most gondolkodik ezen a készüléken: A telenorban 70%os kedvezménnyel, 7790es havidijjal a készülék ára 49.900, online rendelve 44.900, szerintem nem rossz ár érte Hálózaton belül korlátlan beszélgetés, hálózaton kívül azt hiszem 140 perc és 500 mb net 4G hálózatba
Iphone 5 16GB White
-
Sanctus
aktív tag
válasz Bogyooka #2959 üzenetére
Na! Kár, hogy nem vagyok telenoros!
Érdemes azért a "lekötött", 2 éves hűségekkel számolni, hogy biztos megéri-e?
Anno egy t-mobile-os készüléket számoltam ki. Havi törlesztő +havi díj (nem szólt a fáma a telefonálásról) valami 436 ezerre jött ki.
Persze: havidíj, és telefonszámla mindig van. De érdemes kalkulálni, hogy esetleg akinek kedvezőbb feltételei vannak, annak megéri-e a különbség!Honor M5Pro
-
TODI1111
veterán
válasz Sanctus #2960 üzenetére
Érdemes elgondolkodni, viszont itt csak egyszer kell kifizetni a 44.900 forintot a készülékért és nincs további részlet! A 7490 forintos előfizetésre kell vállalni a 2 év hűséget ezért pedig kapsz korlátlan hálózaton belüli beszélgetést, 180 perc hálózaton kívüli beszélgetést és 500 MB adatforgalmat ami ha elfogy nincs túlszámlázás hanem lassítják az adatforgalmat!
-
Madoc
veterán
-
Sanctus
aktív tag
válasz TODI1111 #2961 üzenetére
Előre bocsájtom: nem kötözködöm!!!
Samu a telenornál:
7.490.- x 24 = 179.760 + S4 mini44.490.- = 224.250.-
(vegyesen telefonálok a hálózatokban, "csak úgy", hogy le kelljen beszélnem nem nagyon szoktam)Az én díjcsomagom:
3.100.- x 24 = 74.400.- S4 mini: 70.000.- (vodafonosan)
(a 3.100.- 90%-a lebeszélhető, a flottán belül pedig ingyen beszélek a barátaimmal).
100MB netet használok, nekem bőven elég a mailekhez, fészhez, időjáráshoz. Ha többet netezek, ahhoz a munkahelyemen, vagy otthon bőven van rá lehetőségem.
Ha nagy ritkán utazom, arra apróért van plusz adat vagy használom a feltöltős mobil netemet (laptoppal)
...És nem vagyok megkötve 2 év hűséggel!Szóval ezért írtam, hogy érdemes utána számolni: van, akinek megérheti, nekem speciel nem.
Mint említettem: nem túlokoskodni akarom a dolgokat!
Így, hogy nincs részletfizetés egész jól hangzik annak, aki úgy érzi, hogy számára megéri)
És az is igaz, hogy a két végeredmény között (így) nem számottevő a különbség a 2 évre lebontva!és ezért írtam, hogy szeretik behülyíteni a népet, hogy óccsó, de amikor a végére kifizette, úgy már azért nem volt annyira baráti a szám...
Persze a helyzet némileg rendeződni fog, mert már nem lesz annyira újdonság egy okos telefon. Már lassan az lesz a meglepő, ha még valaki hagyományos "nyomis" telefont használ...[ Szerkesztve ]
Honor M5Pro
-
bencus3
tag
Sziasztok
Ti milyen magyar billentyűzetet telepítettetek?
köszi -
Pete55555
addikt
Nem kell ezt túlbonyolítani. Aki amúgy is 7-8000 Ft-ot fizet, annak esetleg megérné ilyen díjcsomagban venni a telefont.
Ha 3000-et beszél el, akkor nem.(#2944) Devily Egy képet tudnál csinálni a telefonról a tokban? Tetszik a cucc, csak e-bay-en nincs lefényképezve úgy, hogy a telefon is benne van.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Devily
tag
válasz bencus3 #2965 üzenetére
Szia!
Én Swiftkey-t használok. Igen jól testreszabható és gyorsan tanul. Ékezeteket is kezel. Több helyen olvastam, hogy az AnySoftKeyboard is jó. Ehhez a boltban van magyar bővítmény, amivel úgy fog kinézni a gombsorod, mint a számítógéped klaviatúrája. Én még nem próbáltam. Elsőre úgy gondolom, hogy ekkora kijelzőn ez a kiosztás túlzsúfolt lehet, de persze ez a szoftver is nagyon testreszabhatónak tűnik.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond akkor, ha egy sms elküldésekor azt mondja a teló, hogy a mobil adatkapcsolat nincs engedélyezve, ezért nem tudja elküldeni? Az sms-ben két smiley volt, amit a rendszer átkonvertált, olyan androidos robot kinézetű ikonokká... Be lehet valahol állítani, hogy menjen rendesen az sms? Wifine sem akarta igazából, de a lényeg, hogy ne akarjon mms-sé konvertálni mindent, amiben egy kicsit is eltérő karakter van :-)
-
Devily
tag
válasz Pete55555 #2967 üzenetére
Tessék. Ha esetleg Budapesti vagy, akkor szívesen megmutatom személyesen is. Látszik, hogy a tok enyhén áttetsző. olvasható a Samsung felirat. Szemből szinte észrevehetetlen. Ezért fotóztam hátulról. Oldalt a gomboknál tökéletesen van vágva, illetve az egyéb helyekre is figyeltek (infra, headset, másodlakos mikrofon). Pöpecül illeszkedik mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Devily
tag
válasz Pete55555 #2971 üzenetére
Nekem is nagyon bejön. Az általam linkelt eladót is nyugodt szívvel merem ajánlani. Rendeltem fóliát is a tokkal. Másnap feladták, szépen be volt csomagolva. A fólia baromi jó minőségű. Igaz matt, így kicsit tompítja a kijelző élénk színeit. De cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatokat és (szerintem) a tapintása is jobb, mint egy sima fóliának. És kaptam még mellé ajándék fóliákat is. Igaz nem tudom milyen telefonhoz valók. Valami tepsire. Minden esetre rendes volt tőlük.
Arra számíts, hogy legalább 2 hetet várnod kell majd rá.
-
Dewildoe
csendes tag
Heló.
Ma vettem meg a telót és eddig nagyon tetszik.
Szeretnék rá custom FW-t tenni.
Tudnátok nekem ajánlani valami jól müködö verziót?
Üdv Dewildoe -
scream
veterán
válasz Dewildoe #2976 üzenetére
Hát akkor fog működni, ha raksz az akksira egy Qi-s lapot, mivel a Mini nem támogatja alpból a Qi-s töltést, se egyéb más vezeték nélküli töltési szabványt.
-----
(#2978) Szaszabond
Épp pár nappal ezelőtt volt egy cikk a Nexus4-hez való utángyártott Qi-s töltőről, érdemes akkor elolvasnod.
Amit linkeltél azt kell az akksira rakni és akkor fogja támogatni a készülék a Qi-t, tehát ez csak a fogadó felület.
[ Szerkesztve ]
-
Dewildoe
csendes tag
válasz Szaszabond #2978 üzenetére
Ilyen is kell hozzá ezt rakod a telóba [link]
-
deph
tag
Tudtok olyan programot, amivel gyerekmódba lehet átkapcsolni a telefont? Csak hogy ne tudjon a gyerek mindenhez hozzáférni.(pl. Beállítások, tárcsázó, névjegyzék)
A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
dongasre
tag
Olvasom hogy a fekete háttér segít az üzemidőn...próbálta már valaki?
Holnap lesz meg a telefon csakSM s21+
-
deph
tag
válasz Szaszabond #2985 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
bencus3
tag
Sziasztok
Valahogy odatudnám varázsolni százalékosan az aksi állapotát felülre az óra mellé?
köszi -
polman
tag
Telenornál most van akcióban 49990 Ft + 2 év hűség 1257 Ft-os havi díjjal. Hálózaton belül korlátlan ideig ingyen beszélgetés, amúgy 11.3 Ft-os perc díj más hálózatba, 120 SMS ingyen van. 500 MB net havonta.
Csak Tesco dolgozóknak! Egyedi akció!
Amúgy szerintem egész jó ajánlat. -
bordi10
senior tag
Valaki pls írja meg, hogy a legújabb BMJ7-es romon a Kingos root ugrasztja-e a knox számlálót! nagyon köszi
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
[DE2JAY]
senior tag
T-s rom jött már mióta kijött a tella? elég sok bugot felfedeztem már...
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
- fagyó statusbar ez rengetegszer előjön
- eldobott wifi
- eldobott mobil hálózat
- spontán melegedés (inkább langyosság, ezt javították SGS2-höz képest)
- a gamektől titanikot játszás...
SGS2-n jó volt, mert az függetlenül vettem és rengeteg rom jött rá így gyáriból is ki tudtam tesztelni a stabilakat...Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
sanyci
senior tag
válasz [DE2JAY] #2998 üzenetére
Nálam ebből csak a melegedés jelentkezett, illetve az, hogy GSM+3G használata esetén iszonyúan megnő a fogyasztás, miközben a hívások minősége is leromlik, míg csak GSM esetében nincs gond.
Olyan, mintha a telefon addig ragaszkodna a 3G-hez, amíg az elméletileg lehetséges, ami miatt szinte 0 közeli térerőnél is marad 3G-n, ami miatt megszakadnak a hívások és brutálisan megnő a fogyasztás is...
De ez más Samsungoknál is hasonló volt (kivéve a P3100-on), de az S4 minin eddig messze a legrosszabb...Mióta levettem a 3G-t nem szakadt meg hívásom és a teló is kibírja estig, pedig semmi máson nem változtattam...
Pedig pont most kötöttek új licenc-megállapodást a Nokiával a 3G-s szabványokra, de ezek szerint a hálózatváltásra vonatkozókat nem vették meg (a Nokiák ezt közel negyed akkora fogyasztás mellett, sokkal rugalmasabban és stabilabban csinálták a hálózatváltást Symbian alatt)
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest