-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsaba007
csendes tag
Nézd meg a futó alkalmazásokat.Az aksinál meg lehet.Ha az index service aktiv akkor lődd ki,nem lesz baj.Nekem detto ez volt.Az a progi felel a fájlok sorbarendezéséért.Minden újrainditás után tedd meg.Nekem a rövid aksiidő mellett a hátlap is meleg volt.AZ index service nélkül tudni kell a 36-48 órát használatfüggően.És ne tarts sok pdf fájlt vagy doksit a memkarin.
Retro 4 ever
-
-
Bagoly81
aktív tag
Makrot hogyan fotoztok?
-
kavics325i
őstag
Gyári tokot tudtok olyat mint S4-nél a Cover+?
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
b.bela1
őstag
válasz kavics325i #2759 üzenetére
Én sem találtam samu oldalon sem. Talán később. Flippes van, de az meg szar.
Rendeltem egy nevenincs szilikont, meg egy finom üveget a kijelzőre. S4-en bejött. Az a lényeg, egyből legyen mibe beletenni.
Odin melyik jó hozzá?
Nézted már? Rootolni nem szándékozom, de húznám rá amit kell.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
kavics325i
őstag
válasz b.bela1 #2760 üzenetére
Nem néztem még odint. Holnap elvileg megérkezik,bár én már megyei jogú városban tegnap átvehettem volna,de az itteni t-kom-osok rendesek így az Ő eladási statisztikájukat javítom,szal holnap tán meglesz.
Az S4-re is vettem annó gyorsan egyből szilikon tokot,de az úgy ahogy volt szar volt és megbántam. Majd várok még rá. Amúgy ez a teló mikor jött forgalomba?Először...
Jahh látom,október eleje[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
-
Kevin's
senior tag
Ismerős ez a név vajon hol láttam ?? Ja már tudom HTC One fórumban köszönöm a válaszokat akkor hamarosan jövök én is ebbe a fórumba ... Egy ultolso kérdés mi az a Knox ????
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
DrJaka
aktív tag
Ezt, vagy ehhez hasonló programot használtok a Nótán?
Az a gondom vele, hogy Note2-n is használtam tökéletesen működött.
N3-on viszont a repülőgép üzemmód gomb nem működik.
Érdekes, mert a Power Toggles hasonló programmal is ugyanez a helyzet.
Ha rányomok az repülőgép üzemmód gombra felugrik a Beállítások/Kapcsolatok menü...
Switchpro-nál ugyanez annyi különbséggel, hogy Beállítások/Kapcsolatok/További hálózatok menübe dob...
Használja valaki ezeket az appokat?
Esetleg tudtok ajánlani olyan appot ami hasonló ezekhez?Huawei Mate 20 prO
-
Peterson_
addikt
-
zola-
őstag
Itt vagyok én is! Note 3 white
-
kavics325i
őstag
válasz Varszegig #2767 üzenetére
Valszeg arra érti,hogy mi Odin-nal rakjuk fel tisztán is a gyári romokat. Nem kies,nem ota. Hanem visszaállítva,odin és utána is visszaállítva lakjuk be
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Gmailt letöröltem és a gyári mail kezelővel használom a g-mail-es címemet de továbbra sem jelez ha jön egy e-mail automatikusan, pedig mostmár automatikus(push)-ra állítottam a beállításoknál, mire figyeljek még, mit kellene beállítani, hogy ne csak kézi frissítéssel kapjam meg a leveleket ?
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy Nova Launcher-re váltottam (itt ajánlották, bár van jobb azt írjátok) ott le lehet cserélni "csak" az alkalmazások gombot az új Kitkat stílusúra?[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz Varszegig #2767 üzenetére
A Knox biztonsági keretrendszer magán, ill. vállalati rendeltetésével, valamint virtuális, biztonságos telefonként való üzemeltetésével, továbbá az ezek használatától független, a telefon rendszerén végrehajtott, elsősorban a Knox biztonság érdekében, illetéktelen változtatásokat figyelő számlálók működésével, azok eltérő értékre állásának okával, következményével tisztában vagyok. Odint kizárólag gyári rendszer fel-újrahúzására használok. Kies, (f)ota általi frissítést kerülöm.
Mivel S4-ről váltok Note3-ra, szeretnék tisztában lenni a hasonlóságokkal, eltérésekkel.
Visszaolvastam elejéig, de konkrét dolgot nem találtam. Lehet figyelmetlen voltam.
Odin verziószám érdekelne. Létezik-e itt 4+1-es, ill a frissítés menete megegyezik-e S4-el. ?Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
zola-
őstag
USB 3.0-án a full HD 12gb .mkv formátumú filmet kb 4 perc alatt felmásolta a telefonra. Viszont nincs hangja. Mit csináljak vele?
-
Peterson_
addikt
válasz b.bela1 #2773 üzenetére
Nem nagyon találhattál,mert eléggé visszafogott a totyik ebben a témában.
Szerintem legtöbben várnak még több tapasztalatra, hogy ki menjenek próbálni alternatívákat is.
Persze elsősorban magamból indulok ki.zola-:
- Más lejátszóval(pl. MX Playerrel) nem próbálkoztál?[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Necc
addikt
-
b.bela1
őstag
válasz Peterson_ #2775 üzenetére
Értem. Akkor egy darabig barátkozom kiesékkel. Csak kérdés: cerka miatt van a visszafogottság? Vagy még túl friss a szer?
Varszegi: ha hivatalos gyárit húzol fel, akkor nem ugrik.
Prod. code eltérésnél van gáz, mert akkor root kell, azt meg nem tolerálja. Tehát megfelelő gyári mehet. Pl. Sammobilos. XEH[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Peterson_
addikt
válasz b.bela1 #2778 üzenetére
Ja neem,pontatlanul fogalmaztam, a készülék elég jól fogy-lehet, hogy pont a cerka miatt
Az ODIN, Root és egyéb hasonló alkalmazását illetően van visszafogottság.
Ami leginkább a KNOX miatt van.
Konkrétan féltik a júzerek a garanciát, ami érthető is.
Még elég új a készülék, így kevés a valós tapasztalattal rendelkező kísérletezőkedvű felhasználók bázisa.
Még az igazat megvallva ez a Note már van annyira jó, hogy néhány embert nem is érdekel a variálás, mert megy, működik és készBagoly81:
+1[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
adequate_cou
senior tag
Megjott bteltol a keszulek. Teljesen elegedett vok a bolttal es a keszulekkel is.
Egy apro hiba, hogy az auto fenyero eleg hektikusan mukodik, tapasztaltatok hasonlot?
-
b.bela1
őstag
válasz adequate_cou #2784 üzenetére
Mielőtt teljesen belaknád, próbálj egy gyári visszaállítást. Ilyen hibákon szokott segíteni.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest