- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz adequate_cou #3843 üzenetére
Ott a pont...a Samsung honlap is írja,azaz Figyelmeztet erre...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
fater1969
tag
-
gabesszg
aktív tag
Nem tudom hogy írtátok e de ma elég jó áron van a t-nel a note Dominoban
-
berigazek
őstag
Én jól megszívtam,váthattam volna még egy kicsit a Dual Note 3-al...832,-eur...
-
Locutus
veterán
Ez egy 1.8m-es amazon essentials micro USB 3.0 kábel. Szal elég jó minőségű.
Bedugtam a Note3 saját 220-as adapterébe, és a telefonba, de semmi reakció. A gyári kábellel viszont simán tölt. Meg micro USB 2.0 kábellel is simán tölt.
Az a baj, hogy semmi más microusb 3-as cuccom nincs, amivel a kábelt tesztelni tudnám...
Szerk: Na bakker tudjátok mi van? A Note3 220-as adapterével nem jó csak az amazon kábel. Ha másba dugom, onnan tölti ezzel a kábellel is...
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
LBandi
aktív tag
Üdv! Tegnap én is én csatlakoztam a Note 3 tulajok táborához. Újmobilshop-ból rendeltem, számla, garilevél, imei szám, számlálók, csc, egyéb infók minden rendben. Prémium gari aktiválva. 155 ezerbe került (+2 ezer futárköltség). A boltot csak ajánlani tudom. Egyenlőre csak ismerkedek a bestiával. Jelenleg még MJ3 van rajta de szerintem ma/holnap upgradelni fogom. Remélem nem fogok azokkal a hibákkal találkozni mint amiket is páran írtak.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
berigazek
őstag
Èn màgnestokot hasznàlta mindig,de semmi gond sem volt...
Tegnap rendeltem a Note 3-hoz eg màgneses tokot,Mar a kezemben is van.A ,,patkó Megan,Mar csak a ló Kelly",,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
nggabi
félisten
válasz kavics325i #3849 üzenetére
ausztrál telefont? hát ti nem vagytok normálisak, közelébe nem megyek
"szenyor dzsíííí"
-
fujifilm1
senior tag
Szivesen.
Pont a mágnes a legjobb benne
Semmilyen problémát nem okoz!
Már a Note1 is ilyenben hordtam évekig...A mágnes a készülék hátoldalára esik ugye, mert a kéeprnyő a tested felé néz a tokban. Emiatt nem éri mágnes elvileg sem a képernyőt.
De volt már olyan hogy egéyz éjjel a mágnes hozzáért a képernyőhöz de semmi baja nem lett az érzékelőnek.
A kinából rendelt tok is épp ma megjött három hét után...
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, felvettem a kapcsolatot a partnero gsm-el, 150 ezer a 2 év gyári samsung garis note 3 náluk, szállítás 2 ezer forint, mivel nincs eladó használtja senkinek feketében gyári garival ( vagy csak én nem találok olyan hirdetést ) így ha jobb ajánlatot nem kapok, tőlük fogom megrendelni december 18.án délelőtt folyamán ( így 19.-én, legkésőbb 20.án számításaim szerint megérkezik a készülék )
Kérdésem, hogy ha számla helyett esetleg én is fuvarlevelet kapok egy nyugtával az a gyári garanciajegy mellé elegendő e hogy a prémium garanciát érvényesíteni tudjam? ( Samsung ügyfélszolgálatot hívtam és nem tudták megmondani pontosan hogy a helyszínre kiérkező szervizes pontosan mit is kér/ kell kérnie... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Én is rákérdeztem külön, hogy XEH vagy Open-e. Tájékoztattam, hogy egyáltalán nem áll szándékomban kibontás után megvenni, ha mégsem, de biztosított, hogy az.
Amúgy innen többen is vettek a Partnerotol, nekik is magyar volt.
Mondjuk ettől függetlenül még mindig a Note 2t nyúzom, de lassan eljön az idő[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
maximilian4
addikt
-
PeLa87
aktív tag
Jó ez a 2A-es töltő nagyon! 2 Óra alatt feltöltötte 15%-ról.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Varszegig
veterán
válasz maximilian4 #3876 üzenetére
Hát azért izgulhatsz, ugyanis az 1. évben nem kell a számla, de utána kérhetik, ugyanis az már nem a kötelező garancia.
(#3866) fujifilm1 : nem bőr, épp azért vettem. Amit te bőrnek hívsz, az sem az, az ugyanis sima kínai műbőr. Meguntam, hogy szakadnak mint a szar, vettem ezt, ez legalább bírj a kiképzést
[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
Egy kis élménybeszámoló fólia szinten...
Ebay-ről rendeltem egy híres neves SPIGEN Ultra optics fóliát..ŐŐ hogymondjam, aki csak egy picit is a fejébe vette, az törje le azt az ujját amivel kattintani szeretne a Buy gombra...
Ez a cucc, ez valami borzalmas..Megjött, tök örültem meg minden, aztán bontom ki a fóliát..2 db van benne, törlőkendő, buborékelűző vacak, meg szösztávolító matrica (igen ez a hivatalos neve biztos :S).
Már kibontásnál is fura volt, h csak egy BACK fület látok, FRONT sehol, mondom hát jó, ez biztos ilyen féle/fajta. Ráteszem, szenvedek vele azért pár percet, h tutira passzoljon, majd buborékok viszlát..Gondoltam jaj, de szép, jó lesz ez..Háhá Lóf@szt..Iyen érdes, gumiszerű felülete van a fóliának, és kb az első Note hátlapjához tudnám hasonlítani az érzést..Mintha recés lenne maga a fólia, hihhetetlen, korántsem az az érzés mint amit az s3-nál, vagy más régebbi telefonjaimnál tapasztaltam..
És most jön a slusszpoén:
Az S-pen használhatatlan ezzel a fóliával, egyszerűen nem siklik a felületen, lehetetlen vele jegyzetelni, karikázni, írni...Komolyan mondom olyan mintha nem szedtem le volna a front réteget, de ennél nincs bazdki, ez ilyen, jól megnéztem semmit nem lehet már róla leszedni...Drága spigen, ezeket ti nem tesztelitek???? Egyik legdrágább márka, meg ilyen király, olyan fasza tokok...
Nahát itt lett elegem..Megért 5 ezret tényleg, dobom a szemétbe dobozostul, kendőstül ahogy van, mert ennél többet nem ér..Aztán lehet tényleg le kell szedni valamit az elejéről, de akkor meg beégtem ez van, de mégegyszer mondom ez nem az ultra crystal, hanem az ultra OPTICS, zöld csomagolásbn...na mindenkinek szép napot
-
Caaabi
senior tag
válasz maximilian4 #3876 üzenetére
Külön megkérem őket, hogy a számlát is küldjék el hozzá, aztán úgy már nagy gond nem lehet.. Esetleg még az ujmobilshop kínálatán gondolkodtam, ott 5 el drágább, és tudtommal onnan is sokan vásároltak a fórumozók közül....kiváncsi vagyok ők is fuvarlevelet kaptak e nyugtával, vagy számlát is küldtek e ?!
-
Caaabi
senior tag
válasz Parallaxis #3887 üzenetére
Köszönöm a válaszod ! Akkor az ujmobilshop is szóba jöhet még, multkor már náluk is 150990 volt, most valamiért megint 154990..
-
berigazek
őstag
Jó képeket lehet készíteni a Note 3-al,tudtok feltenni egy párat?Makró kép nagyon érdekelne..
-
addikt
A fekete telefonhoz mindenkinek fehér töltő volt a dobozban? Kár, hogy minden fehér. Nekem ettől nem prémium.
My name is Bond, James... Dean.
-
puskint
tag
Fuji&Company: ha rootolva van a Nota Vegával, lehet rá tenni custom rom-ot knox-ugra nélkül?
#Memmaao: már alig várom, hogy megszabaduljak a fehér Nota2-mtől, bár ez is szebb a szürke 2-esnél.
#h4h01: lehet nem a legjobb ötlet volt matt fóliát venni.[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest