- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Hanyagoljátok a Samsung vs Iphone vitát, ne trollkodjatok és ne személyeskedjetek.
#nincsbennetarcsi
-
PeLa87
aktív tag
Be lehet állítani a telefonon valahogy, hogy ha rádugom a töltőre és ha feltöltötte akkor is jelezzen?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Dondenis
aktív tag
válasz gazfickooo #3984 üzenetére
Nagyon elfogultak a fórum társak. Mind a kettő nagyon jó készülék. Az ár miadt szerintem a G2 jobb választás. Akksiban is oda-vissza veri a noteot. Persze nem azt mondom hogy hibátlan kütyü de, a note nem tud annyival többet amennyivel drágább.
-
Dondenis
aktív tag
válasz kavics325i #4006 üzenetére
7ó kijelző használat még 2 napos készenléttel is meg van. Persze böngészéssel, filmezéssel. De, izmosabb játékokkal 4-5 ó. Használat függő.
[ Szerkesztve ]
-
Dondenis
aktív tag
válasz maximilian4 #4011 üzenetére
Én azt hiszem amit látok, tapasztalok. Olvassgattam hogy milyen üzemidőkről beszélgettek az első tulajok. Jóval gyengébb eredményeket tapasztaltak mint én a G2 nél.
-
berigazek
őstag
válasz Dondenis #4012 üzenetére
Akkor neked G2-öd van...milyen a képernyője a Samsungéhoz viszonyítva?
Apropó akksi...nincs két egyforma telefon,amelyik egyformán fogyasztana,ha két G2-ről vagy két Samsung Note 3-ról beszélünk,na meg arról nem is beszélve,hogy kinek milyen progija fut a háttérben éjjel nappal ezt se feledjétek...
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
migabi24
nagyúr
válasz maximilian4 #4011 üzenetére
Ezen a képen is látszik, hogy a note gyengébb a hétköznapokban, böngészés, telefonálás, videólejátszással javítja fel a végeredményt
-
robesz25
csendes tag
Hyperion Samsung Galaxy Note 3 6400mAh Extended jónak mondható ?
-
kavics325i
őstag
válasz maximilian4 #4014 üzenetére
Éppen ugyanezt szerettem volna tanácsolni neki.
A múltkor tettek fel egy S4-g2 tesztet kijelző ügyileg. Az eredmény láttán a Note 3 és a g2 közötti különbség konzekvenciáját is le tudom vonni." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
robesz25
csendes tag
-
Dondenis
aktív tag
válasz maximilian4 #4014 üzenetére
ha csak olvasnék rajta ez is ütné a 10ó-t. De, nem akarok semmit bizonygatni. Kinek mi.......
Berigazeg: egyszer volt alkalmam egymás mellé rakni. Nem igazán hasonlíthatóak össze. Mind a kettőnek van előnye is és hátránya is.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Dondenis #4019 üzenetére
Akkor ennyi erővel ha nem böngésztem volna közben rajta, meg 1-1 játék nem csúazott volna be és a kijelző fényerejét is levettem volna és a wifit is kikapcsoltam volna, sőt benyomtam volna az energiatakarékos módot akkor sztem én is ki tudtam volna hozni belőle még valami pluszt.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Dondenis
aktív tag
válasz maximilian4 #4020 üzenetére
Egész biztos! Ezek szerint az a teló egy atomerőmű! Nehogy átláss a Samsung feliraton..... csak az a jó, semmi más.
-
72mviktor
senior tag
válasz robesz25 #3997 üzenetére
Ha te a windows-t részesíted előnyben egy telefonon el is mondtál mindent magadról.
A régi pda-kon nagyon szerettem a wint mert télleg mindent meg lehetett oldani rajta.De ez a mostani csempés okádék valami egy sz@r szerintem.Ennyire buta puritán rendszer nem is gondoltam hogy létezhet.Páromnak vettünk egy Lumia900 at mert ugye ő Nő és küllemben az tetszett neki.Okos telefon Megdöbbentően kuka.Fél év után könyörgött hogy adjuk el mert ez még neki sem kell.Mondanom sem kellett áron alul is alig bírtuk eladni.Egy pozitívuma volt hogy a gyönyörű képeket készített.Ennyi.Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
migabi24
nagyúr
válasz maximilian4 #4020 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy aki rendeltetésszerűen használja a gépet, 4-5h kijelzőidőket hoznak ki belőlle, te vagy az eggyetlen aki ilyen üzemidőt csinált
-
kiskornel
addikt
válasz Dondenis #4019 üzenetére
Nah... már megint. Megtelt a topic ellenforradalmárokkal.
Szerintem senki nem mondja azt, hogy ez a legjobb telefon. Nem is lehet az, mert mindenkinek más igényei vannak, és mindenben nem lehet a legjobb.
Samsungok sose arról voltak híresek, hogy az akku idejük olyan szuper. Persze a gyártó a hardverre optimalizálja a rendszerét, de akkor se lesz az a nagy szám sose.Ellenben a többi telefon egyáltalán nem arra lett tervezve, hogy baromi gyorsan feldolgozz vele képeket, továbbítsd, megjegyzésekkel lásd el, vágólapon össze-vissza variáld. Vagy baromi gyorsan jegyzetelj. Mivel? Az ujjaddal akarod felülmúlni a cerkát?
Van egy csomó szolgáltatás, amit nem találunk meg az alap androidban, és ez a készülék nyújtja. Javaslom a youtube-on keress rá a note 3 szóra, és fél órás videokat találsz, amiben egyfolytában azt taglalják, hogy milyen cuccok kerültek bele extraként.
A notenak sem a hangja, sem a kamerája, se semmije nem kiemelkedő. Nem sztereó, nem igazán jó minőségű zenelejátszó, nem kiscsillió mpxes a kamerája, nincs igazi optikai stabilizátor, a kijelzője nem a legszuperebb, van jobb is nála.
Viszont van 4K video. És van lassítással is. Tehát bírja nagy frame-rate-tel is.
Összességében mégis ez tetszik, annak ellenére, hogy egyik tulajdonsága se a "legjobb". Samsung nem occsó, ellenben drága. Fizesd meg, ha szeretnél a klubb tagja lenni. Ha meg nem, akkor ez a topic nem a te helyed, hidd el!
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kavics325i
őstag
válasz kiskornel #4028 üzenetére
Azért ha már ilyen telefonod van akkor illene tisztában lenned azzal,hogy ebben van az "egyik ha nem a legjobb DAC" ami tud 24/192-es mintavételezési és sávszélességi jel feldolgozást. Ami nemhogy nem mindennapi,hanem nagyon keresve találsz elvétve párat. A hangja meg kiemelkedően jó. Csak,hogy megnyugtassalak. Nem a beépített lejátszóval,de mint hw benne van.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
engine88
aktív tag
Udv
Beleptem a klubba en is egy fekete szepseggel.Az normalis hogy mar a hatodik szoftver frissitest rakja fel elso bekapcsolas utan? Mindegyik mas meretu: 30MB 25MB 110MB 25MB...
-
trapi80
tag
Óriási kérdés felétek: fehér vagy fekete színben vegyem? A jövő héten szeretném megvenni, de nem tudok dönteni. Fehér volt már a kezemben és tetszett, szerintem nem "buzis". A feketében meg nem annyira tetszik az ezüst csík.
Érv&ellenérv?!Üdv: Roland
-
trapi80
tag
-
baladam86
aktív tag
Komolyan nem értem, miért kell idejönni, és összehányni ezt a topikot. Annyira, de annyira szubjektív dolog, hogy kinek mi a legjobb telefon. Szerintem innen mi nem járkálunk át máshova, és osztjuk az észt, illetve hittérítünk.
Kijelző témához csak annyit, hogy pont a napokban volt szerencsém könnyeket csalni egy HTC ONE, egy iPhone 5S és egy LG G2-es tulaj szemébe, mikor összehasonlítottuk a Note 3-mal. Mindegyik csöndben maradt. Ennél több nekem nem kell, mint elismerés, bár én AMOLED párti vagyok, aki meg szidja a túlszaturáltság miatt, az nem tudja ugye, hogy többféle kijelzőmód közül lehet választani, ez a technológia szerintem fejlettebb és drágább, mint az IPS LCD féle megoldások.
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
baladam86
aktív tag
válasz berigazek #4040 üzenetére
Még S4 után is hatalmas élmény ránézni, pedig az sem volt csúnya. Múltkoriban S2-S3-S4-et tettünk egymás alá, majd ugyanazt a videót elindítottuk, nagyon szép volt az S4. Ezután nem sokkal S4-Note 3 összehasonlítás következett, és az még jobban megerősített, hogy cserélnem kell
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
kop8
őstag
Üdv!
Valaki találkozott már a clon note 3 telóval?
Szinte ugyan az mint az erdeti csak picit gyengébb hárdveresen.
Külsőre olyanak néz ki, videón nézegettem őket...GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest