- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
Lehet bővíteni a toll ablakban vagy az osztott képernyőn futtatható alkalmazások számát?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
addikt
válasz kiskornel #3554 üzenetére
Nem llehet, hogy a számlát pdf formátumban a megrendelő e mai mellé küldték? Pár cég csinál ilyet. Én mondjuk ilyen összegben semmit nem mernék bolti garival venni. Már csak azért sem , mert Szekszárdi vagyok , a bolt messze van ,érték biztosítva Pestre küldeni egy vagyon. Az arkulombseg a bolti és a gyári gari között cca 10 e Ft. Cserébe a Samsung smartguy házhoz jön és ha tudja , megcsinált a telefonomat a dohányzó asztalon. Nem kell 3 hetet várni 1
, amíg áll a szervízben .My name is Bond, James... Dean.
-
Varszegig
veterán
válasz cultfeca #3553 üzenetére
Az. Amikor külföldön voltam, a gyenge szállodai wifivel szopatott, mindig lecsatlakozott róla, irány a 3g, de persze roamingon az tiltva volt, így állandóan leszakadtam. Aztán rájöttem, hogy ezt ki kell kapcsolni, és onnantól nem zavarta, ha szar a wifi. Ez különben azt hiszem Android 4.3 vívmány, nem a note3 találmánya. Nem hülyeség bizonyos körülmények közt, pl jó nagy mobilinternet keret, és instabil wifi.
-
cultfeca
tag
válasz Varszegig #3559 üzenetére
Köszönöm a választ!Igen azt láttam hogy itt debütált először mert eddig nem találkoztam vele(S2 4.0.3,S+ 2.3.6, Tab2 4.0.3).Van még mit tanulnom,de haladok beállítások terén.
A gyümölcsmobilt használó atom fanatikus kollégáim is csak a beállítások sokaságába tudtak belekötni,amúgy csak lestek és dicsérték. -
Parallaxis
addikt
Ezt kérném szépen egy hivatalos állásponttal alátámasztani (link a magyar térképre stb).
Az iGO-knál nem tudom megnézni, de mint mindegyik termékükre gondolom ezekre is él a térképvásárlási lehetőség, DE az ANS Navigator, ami szintén iGO, az egész biztosan lehetőséget ad erre.
[link]Az oldalán bármilyen térkép vásárolható hozzá, a kelet európai térképcsomag, aminek része kis hazánk is pl. 50 euro.
-
MODERÁTOR
válasz Parallaxis #3561 üzenetére
Kedves Parallaxis,
Kicsit kezd már fárasztó lenni, hogy minden egyes alkalommal, amikor megkérünk titeket (akinek inge vegye magára), hogy ne ezen a fórumon beszéljétek ki, hogy hogy is lehetne felmókolni az adott készülékekre "a hárombetűst", akkor mindig jön valaki, aki bedobja az izraeli, a török vagy épp most ezt az indiai variánst (megjegyzem, ez nekem is új volt, köszönöm).
Kérlek olvasd végig az indiai verzió megjelenésekor kiadott nyilatkozatot - cikket, utána kérlek nézd végig az ANS hivatalos weboldalát, és mutass nekem egy linket, ahol megvehetem a kelet-európa csomagot (vagy az indiain kívül bármelyiket).
Én nem találtam lehetőséget akár world-wide navigáció megvásárlására is (legfeljebb az iPhone variánsnál, de ott amúgy is évek óta elérhető a különböző régiók szerinti iGO Primo megvásárlása).
Ezen variánsok licenc fájlainak felülírása, majd az innen onnan összekukázott térképek használata viszont továbbra sem minősül legális megoldásnak.Nem mellesleg ha eltekintünk attól a ténytől, hogy a fórumon még senkit nem láttam azt leírni (gipsztigris kivételével), hogy megvettem a Basarsoft termékét, vagy épp az ANS-ét, sőt kevesen jöttek olyan problémával, hogy Delhiből indulva a beállításoktól függetlenül valamiért autópályán akar vinni Mumbai irányába a navigációs szoftver.
Nem. A legtöbb hozzászólás akkor keletkezik, amikor a userek a még nem támogatott készülékekre próbálják felhegeszteni az amúgy is warez verziókat. Sys fájlban történő matatás, data zippek keresése, nyűglődés a különböző rendszerekről portolt live TTS képes hanganyagokkal, különböző térképvariánsok keverése esetén kompatibilitási problémák, etc.Elég sok olyan hely létezik szerte az internet széles világában, ahol a warez lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, ezt az egyet kértük és kérjük a mai napig tőletek, hogy a Prohardver ne legyen az az oldal, ne kelljen érte örökké szólni, kérni, figyelmeztetni, mert nem szeretnénk egy X+1-ik warez tanyává válni a magyar weben.
Szépen kérek mindenkit a fentiek tiszteletben tartására, jövőre ha minden igaz érkezik az iGO Primo Magyarországon hivatalosan is elérhető variánsa, amit bárki bármikor megvásárolhat a Play áruházból. Amint az megjelenik, a moratóriumot minden valószínűség szerint feloldjuk, de addig is tovább él az irányelv, hogy droidos iGO Primoról csak meghatározott készülékek topicjában lehet kérdezni, és beszélgetni, mert minden más esetben wareznek minősül.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
adequate_cou
senior tag
Újabb hiba, ez már kezd kicsit elszomorító lenni. Tapasztalta valaki rajtam kívül, hogy fényképezés közben vízszintes vonalkák villognak a képen ahogy ezen a videón is látható?
A fantasztikus hír emellett az, hogy nem kell a hibajelenséget újra meg újra előidézni, minden elkészített fényképen ott látható ahogy a képernyőn is
Jótanács ha valakit idegesít: Ha kikapcsolod a WiFi-t elmúlik.
Szégyellhetnék magukat, hogy így kiadják a kezükből a zászlóshajót.
Jótanács2: Ha gyorsan le akartok kapni egy pillanatot ne felejtsétek el előtte kikapcsolni a WiFi-t...
[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
válasz adequate_cou #3563 üzenetére
Tekintettel arra, hogy az általad tapasztalt hibákról senki más nem számolt be, nem gondolkodtál el rajta hogy elvinnéd gariztatni? (rinyálás helyett)
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
adequate_cou
senior tag
válasz skifekete #3564 üzenetére
Az, hogy az 20 ember aki ebben a topikban az 5+ millióból nem tapasztalja vagy nem veszi észre az egy dolog. Másrészt az külföldi fórumokon ha utánaolvasol nem 20 ember panaszkodik, pl. az utóbbi hibára.
Ha jól emlékszem akkor pedig jelezte már más is, hogy nem ébresztette a telefon, itt is.
Ez nem rinyálás hanem elkeseredettség, hogy ennyi pénzért így járhat az ember. Btw, a hibákat(az utóbbi kivételével) jeleztem Samsungnak, szerdán jön a csóka megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #3556 üzenetére
Nem küldtek ezek sehova semmilyen számlát. Arról az emilcímről reklamálok, amin rendeltem. Sőt, a bolti operátor adatokat kért tőlem, hogy kiállítsa a számlát.
Ha tök feketén megy a dolog, akkor is ugyan ilyen tényekkel szembesül a vásárló. Ha már szürke importból van a készülékem...
1év gari, + 1 szoftveres... ez utóbbi pl. mi a franc? Factory resetet mindig lehet csinálni szvsz ez minek? Imádkozom, hogy ne legyen semmi gond a teloval!(#3565) adequate_cou: nekem is becsíkozta a sötét részeken, ha be van kapcsolva a wifi. De mivel tonnányi hibát jelentettél be, ami szinte csak nálad fordul elő, lehet senki sem ugrik az ilyenre.
Én együtt tudok élni vele. Legfeljebb majd kikapcsolom a wifit kamerázás előtt. Lehet valami árnyékolás probléma lesz. Ezért nem kell friss készüléket venni, mert később már a gyerekbetegségeket orvosolják.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
nggabi
félisten
válasz adequate_cou #3565 üzenetére
nekem nem csíkozódik bekapcsolt wifivel se. viszont a fényérzékelő néha kiakad, a közelség szenzor hiba h hívás után fekete a kijelző nálam is volt ma 1x. ezek szerint nincs összefüggésben a porosodással, 3 napos a teló.
"szenyor dzsíííí"
-
kiskornel
addikt
Haverok sörözéskor megjegyezték, hogy nem tudják letenni a készüléket, mert fülhöz vételkor befeketedik a képernyő, s mikor elveszik a fülüktől, nem jön vissza -> nem tudják letenni. Egyiknek se note készüléke van.
Ez android betegség... bár Note1-en még nem láttam soha.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
mekka_kola
tag
Megnéztem, és nem láttam ilyen hibát, akárhogy gyötörtem a szoftvert.
-
mekka_kola
tag
válasz adequate_cou #3569 üzenetére
Nekem nem produkálta a hibát.
-
fater1969
tag
válasz adequate_cou #3569 üzenetére
Én is találkoztam ezzel a problémával,de van mikor csak a felvételen látszik és alig észrevehető
Nimbochromis Venustus
-
h4h01
senior tag
válasz adequate_cou #3565 üzenetére
Oké, ha lehet csitulj már egy picit..Nálam az általad felsorolt hibák közül egyik sem jelentkezik..Minden nap erre kelek, hívásnál visszakapcsol a kijelző, fotózással, videózással sincs semmi gond, S-toll-as gondok sincsenek, imádom kezelni tollal am...
Azért mert kifogtál egy szar példányt, és a tied nem működik megfelelően azért ne hogy már megint az legyen h ez a qrva samsung így kiadja a flagshipet stb stb.. Minden gyártónál becsúszik selejt had ne mondjam, aztán a tied lehet, h csak vmi pics@ szoftverhiba lesz..
Kijön az orákulum, megnézi, megcsinálja..Ha nem tudja megcsinálni, akk meg kapsz egy újat..
[ Szerkesztve ]
-
puskint
tag
na beléptem én is a klubba jelentem a home nem lötyög, ellenben ici-pici illesztési hézag előfordul, mint a nota1-nél. de még így is jobban néz ki, mint a tökéletes nota2-m.
-
cultfeca
tag
Nekem sem látszik a csíkozódás se wifivel se anélkül.Én csak a wifivel nem vagyok kibékülve,jó már nem dobál le mióta kikapcsoltam az automatikus hálózatváltást,de az értesítési sávon még mindig sír,hogy a wifi kapcsolat instabil.
-
fater1969
tag
A hívásprobléma frissítés után is megmaradt és màr 2x csinálta a kamera bekapcs után minden kezelőelem a kijelzőn,de fekete a kép. Youtube on is láttam ezt a problémát.
Nimbochromis Venustus
-
b.bela1
őstag
Vigyázz bele ne essen. Bár akkor egyből tesztelheted a makrót is.Na ott lesz igazán csíkos a szar Note3. (Nem kell feltenni képeket.)
Csak hogy belekotyogjak. Illlyen f@sza telóm még sosem volt...
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
adequate_cou
senior tag
WiFi-vel akkor van csíkozódás főképp, ha van éppen adatforgalom. Tehát ha megnyitom az appot nem csíkoz, ha elkezdek fotózni akkor a google photos autobackup feltöltés közben már erősen.
-
addikt
Ez egy fórum bassz@m€g! Hol sírja el az ember a problémáját, ha nem itt?? Ez a telefon még annyira új hogy egy csomó hiba így és itt fog kimerült. Szerencsére nálam az ébresztő user error volt. Csík nincs wifi mellett, budin próbáltam , videót nem mutatom meg. Home gomb fix, felső hangszóró ferdén van beragasztva, a felső széle mélyebben van, az alsó kiáll, és a belső oldalán a krómozott műanyag keretnek van egy öntési hiba, de nem látszik, mert takarja a hátlap. Ma mellé raktam a Sony xperia p készüléket, amiről HTC one s re váltottam és e mellett az a kettő olyan kicsi. Ez az első olyan telefon, amit le se tudok rakni.
My name is Bond, James... Dean.
-
mekka_kola
tag
Emberek, ti mit szívtatok, mi ez a buditeszt?!
Amióta kikerült a tokból a kis szívem csücske, azóta ismét elönt premium feeling, ha a kezembe veszem a telót. Nem is tudom, visszasírjam-e a nagypapi budget életérzést. Mondjuk valami kéne, ami védi a kijelzőt az esetleges karcolásoktól.
-
b.bela1
őstag
válasz mekka_kola #3583 üzenetére
Minden rendes fanatikus próbálgatja a telóját a budin. Egy csomó új funkciót ott lelsz meg. Csendben, magányban...
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
nggabi
félisten
válasz mekka_kola #3583 üzenetére
amikor sötétben fekete képet nézel és látod az amoled és az üveg közötti ragasztási foltokat.
"szenyor dzsíííí"
-
ryori
senior tag
Már csak egy jó távirányító app és tökéletes mobil. Éjjel nappal nyomom
-
b.bela1
őstag
Ezt elő se hozd, mert mindenki ezt fogja lesegetni. Ez mindig így volt. Olyan, mint a csokin a fehér bevonat... "a termék élvezeti értékét nem csökkenti"
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Mai nap folyamán én is beléptem a Note 3 tulajok közé. Viszont olyan gondom, vagyis kérédsem van, hogy mi a feltétele annak, hogy tudjam a 4g-t használni? Vodafone -os vagyok, a simem kb 2 éves. (N9005) Tehét LTE-t támogatja.. Segítséget előre is köszi!
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
ryori
senior tag
Válasz:
(#3588) maximilian4
Super köszi. Mindent tud[ Szerkesztve ]
-
mekka_kola
tag
Köszi. Ezekszerint lehet én vagyok a hibbant, mert ha belépek a mellékhelyiségbe, rögvest felkapcsolom a villanyt, és mint tudjuk az a normális, amit a többség csinál.
Valaki próbálta már az infrát? Én be szerettem volna állítani az otthoni CRT tévéhez (sajnos az 5 hónapos Samu LED tvmet ellopták az albérletből ), de csak pislogott a vörös led a TV-n, nem kapcsolt be. A UPC médiaboxszal még nem néztem, jó lenne kiváltani két távirányítót a mobillal.
-
znagy69
őstag
válasz mekka_kola #3595 üzenetére
#3588 a távirányítóra. Nagyon jó. Nekem kiváltja szinte mindet.
-
skifekete
senior tag
távirányítóra szintén
LG okos Tv-vel hibátlanul üzemel, de a régi Daweoo tv nem reagál rá.Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
Necc
addikt
Mukodik, jol, csak ki kell kiserletezni melyik TV-re mi a jo.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Tsaba007
csendes tag
Üdv!
Próbálta már valaki az Omega v 4.0 verziót? Nagyon kihegyezi a Note tudását.Retro 4 ever
-
ryori
senior tag
Milyen appokat érdemes letiltani? Pl ha nem használom a google keresés,playbook,playmusic,samsung dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest