- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
válasz kmarci25 #15100 üzenetére
Mint már írtam, a vodás rom nem rossz, nálam jól muzsikált. A holland nekem nem volt fent, arról nem tudok nyilatkozni, viszont most a portugál 2.3.6-ost használom, és nagyon tetszik eddig. Aksi ideje szerintem jobb lesz, mint a vodásnak.
A swype nem tudom, hogy tud-e magyarul ezen meg a vodáson, mert én azt mindig letörlöm, nem használom. -
janez
aktív tag
válasz Pharaoh #15087 üzenetére
Szia.
Ha van egy 25 megás xyz.apk fájl és feltelepíted, akkor az apk-ban lévő classes.dex fájlból lesz mondjuk egy "mount@asec@com.xyz@pkg.apk@classes.dex" fájl. Ez az úgynevezett dalvik cache fájl. (A neve tartalmazza az alkalmazás helyét: mnt/asec, tehát az sd kártya, viszont ha a mount és acec helyén data ill. app van, akkor a /data/app a település helye) Ez a fájl nem kerül a memóriakártyára (persze van rá lehetőség, hogy az sd-re kerüljön), marad a /data partíción,tehát a felhasználói memóriában. A mérete programonként változó. Van h majdnem annyi, mint az apk, de nagyjából a fele. Tehát a kettő együtt mondjuk 35 MB. Ebből csak a 25 megy az sd-re, de előfordulhat, hogy a rendszer nem teszi át a memóriakártyára, hanem nekünk kell áttenni külön program segítségével, viszont nem minden esetben garantált a (normális) működése. -
janez
aktív tag
válasz iMaverick #15063 üzenetére
Lehetséges. Tegnap pl. a "The End"-et próbáltam ki, ami megint csak CM7 alapú, úgyhogy ugyanazokat a hibákat produkálta, mint az ICS2. Pedig jó lett az is. Kár h kvázi használhatatlan. Rányomok valamire, erre néha megjelenik az sms szerkesztő. Így sajnos nem ér semmit.
[ Szerkesztve ]
-
opticus
tag
Halihó!
[link]
ezt próbálta valaki? nekem nem megy fel,ilyet ír ki a restore után /nem zipből kell telepíteni/:E:format_volume: make_ext4fs failed on /dev/block/mmcblk0p2
Error while formatting /sd-ext!valami megoldás? igazából elindul,de nem az igazi.
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
ra^ven
senior tag
Hali!
Tudja valaki, létezik egy olyan mappa a telóban, amit illik törölni bizonyos időközönként, gondolok itt arra, ha valaki programokat rak fel/távolít el, ezáltal teleszemetelve magát a rendszert.
(Hogy windowsos példával éljek, temp/recent mappa törlése, registry pucolás)Előre is köszi.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
janez
aktív tag
válasz opticus #15114 üzenetére
Van egy ext4 nevű app. Ext4 és rfs fájlrendszereket lehet oda vissza konvertálni működő rendszer alatt, de én mégis inkább egy stock romot javasolok, az elvégzi a munkát biztosabban. Tehát backup a jelenlegi rendszeredről, ha gondolod, aztán egy gyári rom, amire restore amit linkeltél,de nem nagyon néztem milyen az, csak gondolom, hogy rfs, mert nem írták az ext4-et.
-
opticus
tag
Ahha köszönöm. akkor ma megnézem ! Tehát ha odinnal fölrakom, akkor az ext4 et automatikusan átkonvertálja. Csak a kényelem miatt kérdezem, esetleg tudod, nem megy annyira az angol.../értelmes dolgok nincsenek németül / szóval cwm-mel felrakott stock rom is jó?Vagy inkább az odinnal a stabilabb?
-
nolika
senior tag
Tiszteletem a fórumozóknak!
Kérem segítsenek!
Van egy Galaxy Ace telefonom. T-mobile.
A következő a probléma: gyorsan merül, olyannyira hogy kíméletes használat(csak 2g, legalacsonyabb fényerő, se wifi se játék csak pár perces hívás) mellett se bírja 20 óránál tovább. Garanciális, októberben vettem.Többször vissza is vittem a telefonomat hogy csináljanak vele valamit, de nem csináltak semmit(mondván használtam a wifit meg a gps-t és gyorsan lemerült).
Megelégeltem a dolgot és több romot több kernelt feltéve se változott a helyzet, még új eredeti akkumulátort is vettem, és csak pár órát javult az eredmény.Mivel már ez miatt többször cserbenhagyott a telefonom, kimértem a fogyasztási adatokat.
A következőket mértem:
4,1V-os kapocsfeszültségnél KIKAPCSOLT állapotban(tehát be sincs bootolva a telefon) majd 42mA-t vesz fel. Ezt kimértem kézi műszerrel.
Bekapcsolt képernyő mellett legalacsonyabb fényerő, és a fenntebb említett módokban kb 130mA-t vett fel, csak üresjárat.
Bekapcsolt és alvó üzemmódban szintén 41-46mA között vett fel a készülék.Kiszámolva a 41mA-es áramfelvétel mellett szinte kijön az, hogy csak 1,2 napig bírja a telefon(persze itt van szórás az akku meg az áramfelvételnél).
Kérdezem: ezek a fogyasztási adatok helyénvalóak? Mert szerintem kikapcsolt állapotban a készüléknek nem kellene felvennie áramot, mégis felvesz...
köszönöm a választ!
-
droti25
őstag
válasz nolika #15118 üzenetére
Ezért tartom kizártnak a 4 napos használati időt...
Nekem is kb másfél napot bír átlag használat mellett,max 2nap!(minden aksievő app gyomlálva,2g,aksikalibráció elvégezve,kb 3-4 rom kipróbálásával...)
Kb 2szer bírta 2 napig 10 hónap alatt!
Én már megszoktam így,nem kísérletezgetek tovább.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz droti25 #15122 üzenetére
Hát azért, ha nagyon visszafogom magam, akkor nekem 3 napot simán elketyeg a Holland rom. Napi 1-2 nagyon-nagyon rövid hívás, 2G-n, 25%-os fényerőn(este 5-től 9-ig 10%, majd 9-től reggel 8-ig 0%), valamint este 10-től reggel 8-ig repülősbe kapcsolva van. Van benne esti 1/2-1 óra netelés 3G-n. Szóval a 2 napot simán megy.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
-
Habsteve
tag
Kollégának itt a bizonyítéka h tud többet 2-3 napnál
-
nolika
senior tag
válasz Habsteve #15128 üzenetére
Erről van szó! Pont ő mondta nekem privátban...
Szóval a telefonom ennyit nem bír... Ne röhögtessenek, hogy ekkora a gyártási szórás, hogy valamelyik 5 napot kihúz valamelyik egyet sem (mind az aksi, mind a SoC-nál).Lemérni másét nem tudom, senkinek nincs a környéken ilyen telefonja...
-
-
nolika
senior tag
válasz Habsteve #15131 üzenetére
de neked is két nap, én kb addigra 2x lovagoltatom meg a töltőn.
Mit csináljak? vigyem vissza megint? Elküldenek(hisz kaptam szakvéleményt).
Amúgy azt tervezem, hogy a suliban normális keretek között kimérem műszerrel a fogyasztást és készítek jegyzőkönyvet. De ahhoz kellene egy kontrolpéldány -
Ármester
2. nap közepén (pl most) már kiírja, hogy nem húzza sokáig. És 1-2 telefont eresztek meg meg frászbúk.
-
opticus
tag
pff nekiestem a ks9-nek,eddig 2.3.4 volt az alap.azon volt cm 7.1,7.2. Most mindenféle reset után nekiestem odinnal one package telepítéssel, de csak a samu logo villogásáig jut,kb 20 x már. Picit para .lehúzhatom ilyenkor?.alapnak valami alapabbat kell?szal 2.3.3, arra 2.3.4,vagy mit rontottam?
-
opticus
tag
válasz Probert75 #15135 üzenetére
olyanom nincs,h recovery system reset,csak reboot system, apply update from sd, wipe data/factory reset,wipe cache partition, és test redbend fota [FS]
rápróbálok egy kph-t,aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz Habsteve #15128 üzenetére
Ezek szerint megérte annó felraknom azt a képet! Komolyan mondom, amikor megnéztem a "bekapcsolási időt", baromira fel voltam dobva! Ezért is tettem ki a topicba: lám-lám, azért csak tud az Ace-ecske valamit produkálni!
Mondjuk amióta rendszeresen Angry Birds és/vagy Lair Defense megy a telón... Hát azóta örülök neki, ha a második nap végén odaérek a töltőhöz...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
opticus
tag
válasz opticus #15140 üzenetére
hűűhaa itt valami nem jó nagyon.mindent úgy csináltam,ahogy írva vagyon,és most egy viszonylag aggasztó ikon jelenik meg előttem: egy telefon--!--egy pc képe. remélem sok boldog ace tulaj látta már...
-
-
kmarci25
veterán
Az a "csóka" iMaverick, és hidd el, tudja hogy mi van a zsebében és használja is.
Opticus: tegyél fel egy multi csc-s froyot. A sammobile.com-on találsz, aztán menjen rá az, amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs