- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Samsung Galaxy Ace Plus (lényegében olyan lesz mint a Samuung Galaxy S1 Plus ráncfelvarrás)
változások: 1 GHz cpu. 3 gigabájtnyi háttértár (ebből 2 gigabájt multimédiás tartalmaknak), ChatON alkalmazás -
brp88k
tag
Beszámoló Román 2.3.6 ROM:
Továbbra is időnként érthetetlenül beszaggat a telefon, annak ellenére, hogy a minimum órajelet feltekertem. Az akksi iszonyat módon elfogy a nap felére. 8 óra alatt 31 %-on áll.
A beszámolóitokból úgy tűnik az ICS 2 egyelőre a nyerő ROM.
Tudom, hogy készült telepítési útmutató linkkel, de egyszerűen nem találom. Valaki nem akarja a szinte mindenki által olvasott [link] oldalre feltenni, mint a korábbi ROM-okat?
[ Szerkesztve ]
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
kalló
aktív tag
válasz brp88k #14402 üzenetére
Kereső szavak: ICS 2 ICS2 Icecream Sunday Final how to telepítesi leírás
Ide kattintva elérheted a szumo kolléga által készített telepítési leírásátA nokiaprogramokon is csak mezei user vagyok, ennél többet nem tehetek. ...ezek alapján már illene kidobnia a keresőnek.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Big M
tag
ha facebookal összekapcsolom a neveket, hogy oldom meg, hogy ne a fácsés nevek, hanem a telóban lévők maradjanak meg?
értsd: jakit összekapcsolom a face-el, innentől gipsz jakabbà válik. ezt nem akarom :-\ -
megint én
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vannak olyan programok amik maguktól elindulnak. Egy részüket értem, PL ha van egy időjárás widget annak mennije kell, de vannak olyanok, amiknek sem wigetjük, nincs, de még csak nem is használom őket. Nem lehet végérvényesen leállítani a progikat, hogy ne induljanak újra, de mégse töröljem őket???
Ilyen progik PL:
Gmail, térkép, még valamilyen boríték, de nem SMS, csak simán E-mail. És ezek mindíg megnyitják magukat, de ezeken felül is vannak amik random elindulnak, pl fényképező, stb... -
dobolson
senior tag
válasz megint én #14409 üzenetére
Hát az ilyen alkalmazásokat, amiket pl nem használsz, de mennek (térkép), tudod jegelni titanium backuppal. Így nem törlöd őket, csak nem lesznek elérhetőek a rendszerben és nem futnak majd. Ha meg mégis kell, csak kiolvasztod és megint használatra kész.
Nokiaprogramos gyikban vannak feltüntetve, hogy miket jegelhetsz vagy törölhetsz rendszerhiba nélkül.http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=3130#legfrissebb%20rom
[ Szerkesztve ]
-
-
giigz
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz iMaverick #14411 üzenetére
Na, azt azért hozzátenném, hogy a hírek szerint 1300 mAh-s akksit tesznek bele. Ez még kiesebb, mint a "'sima" Ace-ben! Pfff. Meddig fogja bírni, 12 órát normál használat mellett?
Más. Akinek hiányzik olyan alkalmazás, mint amit a holtankoljak.hu webes felületen tud, az írjon nekik, hátha elkészítik. Másik fórumon beszéltünk páran erről, hogy ez a típusú app hiányzik a palettáról, hárman már írtunk e-mailt, és optimistán reménykedünk. Minél többen leszünk, annál nagyobb a valószínűsége, hogy történik valami.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szumo
senior tag
-
Many26
csendes tag
legjobb teló
-
Habsteve
tag
Na pár napig használtam román romot, nekem lassú . ICS hasít, naon, szóval azt visszapakoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
válasz brp88k #14402 üzenetére
Volt egy kolléga, aki lehurrogott pár napja, hogy ilyen nem lehet... Nem számít, nem reagáltam rá kölönösképpen...
Működik 48 órája töltés nélkül a telefon, folyamatos WiFi kapcsolattal az internet felé: 68%-on áll az akksi töltöttség jelző. (2.3.6 Román ROM)
Biztosan van egy(több) app-d, ami szívja az akkudat!
Még mindig nagyon gyors a ROM!
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
brp88k
tag
Na, meguntam ezt a Román romot és feltettem az ICS2-t Egyelőre bejövős persze 5 perc után mit mondjon az ember. Jelentkezem még véleménnyel később
-
Bélaaaa
őstag
válasz droti25 #14421 üzenetére
Tényleg, Te voltál. Már emlékszem.
Nem kapcsolom ki.
Nem azért írom, hogy Te elhidd, vagy sem. Én csak a tényeket osztom meg, azzal, akit érdekel. Ne gondold, hogy a 2004-es ittlétem alatt valótlanságokkal égetem le a nevem!
Témát befejeztem.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Habsteve
tag
ics2 egyébként a speedblur lenne?
olvastam h sokan ext particiót csinálnak sd-re, mire való, hogyan lehet megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
kalló
aktív tag
válasz Habsteve #14426 üzenetére
1.
"Speed Blur(Icsunday based rom)My new rom, based on icsunday2 with doubletwist, dropbox, vlingo, starfile manager and lots more. Also uses the new v8 ram management script by GadgetCheck."
eszerint fordítva mint ahogy gondolod, ics2őn alapszik a speedblur.
forrás2.van itt a prohardver fórum tetején jobra tájolva egy kereső, írd be, hogy: ext4 sd
(#14425) dobolson ha beírod a keresőbe "2430" van pár hsz eddig mindenki dicséri, de egy friss infó engem is érdekel, mert én se esek hasra a gyári akkutól. Az lenne a legjobb ha valaki kimérné hány mAh ez a gold cucc és mennyi a gyári, ha minden igaz a melóba a gyárit le tudom mérni, hogy mennyi benne az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
brp88k
tag
Tudom, hogy többetek nem foglalkozik a Quadrant-tal, de az új ICS2-vel is lemértem a rendszeremet.
A 2.3.6 Románnal kb. 1060-at adott, az ICS2-re 1867-etSokkal, de sokkal gyorsabb és szebb is az ICS2. Rendszer Romban az eddig 7 Mb szabad helyett, 64 MB van.
Sajnos a Smooth Calendar nevű naptár Widget nem megy rajta, úgyhogy keresnem kell egy másikat. Van ötlete valakinek?
Szeretném kérdezni, hogy erre a Romra flasht, hogy lehet tenni? Ugyanúgy a kernelpiszkával? Mennyire fog szaggatni egy flash videó?
-
senior tag
dobolson
Belemész az adott összekapcsolt névjegybe, majd nyomsz egy menügombot, aztán ott megjelölés alapértelmezettként opció. És utána ki tudod választani, hogy mit jelenítsen meg.Na igen.. a gyári romokban.. vagy nem azt használsz?
Sajnos mint fentebb írtam, ICS2 ben ez se működik (így)
Én azt csináltam, hogy összekapcsoltam a névjegyeket.. ennek hatására volt, aminél megfordult a vezeték-keresztnév.
Azt csináltam a DW contactban, hogy kikapcsoltam a face megjelenítését.
Helyre jöttek a dolgok, és érdekes módon, az összekapcsolt névjegyeknél látszanak a face-s infók is.Ace +
Valahogy nem hozott lázba.. pláne, hogy ha jól emlékszem azt nem is írják, milyen a pontos proci, milyen a "Vga" proci...
Kijelző is csak egy hangyaf..nyit nőt, felbontás maradt..
Akkor inkább már egy Galaxy W.. Bár az se korszakalkotó.. mondjuk egy Ace-hez képest előrelépés...
Kérdés, mit mennyiért lehet megszerezni.. -
gNz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonja barátnőmnek, szeretném neki frissíteni a szoftvert, de:
gyárilag pannonos volt a készülék és függetlenítve lett, voda-s kártya van benne.
Ha frissítem, elvész a szolgáltatófüggetlensége és újra ki kell ütni, vagy megmarad?
Válaszokat előre is köszi
-
brp88k
tag
Az első észrevétel, hogy a gyűrűs zárképernyőhöz miért csak négyzet alakú képet lehet választani? A kiválasztott képet elnyújtja
-
brp88k
tag
nem változik a telefon szolgáltatásfüggősége/függetlensége a ROM cserétől
-
bigdady
nagyúr
Mi van akkor ha nagyob amperes töltővel töltöm a telót? 0,5 helyett 1-essel? megsüti? Mert tabletemhez ilyen van a kocsiba.
-
senior tag
válasz brp88k #14428 üzenetére
Flash: Csak próbálj ki egy oldalt, amin van..
Te amúgy melyiket raktad fel? a "síma" ICS2-t, vagy a "Speed Blur(Icsunday based rom)"-t?
bigdady
Nem!
Az nem érdekes.. az a kérdés, hogy az is ugyanolyan feszültséget ad-e le? (5V)
Az én töltőm pl 0.7A-es)
Az az 1amper azt jelenti, hogy max. annyit tud leadni a készüléknek.
Viszont, a készülék ha a feszültség ugyanaz, nem fog nagyobbat felvenni, mint amennyi neki kell..[ Szerkesztve ]
-
kalló
aktív tag
válasz brp88k #14428 üzenetére
Nekem nem szólt senki, hogy nem megy a smooth calendar, így hát felraktam és használom
komolyra fordítva a szót, nem tudom hogy nálam miért megy, azt hiszem simán a marketból toltam fel. Azt hiszem a kernelpiszkát nem tettem fel csak simán a flasht, feljebb linkeltem, videót nem néztem csak youtubeot de az pöpec a youtubealkalmazással.(#14434) bigdady: próbáld ki és megtudjuk egyébként én a helyedben valami akkumulátoros/műszerész/legvégső esetben hangfalépítős topikban próbálkoznék, esetleg a repülőmodellesek is tudnak segíteni. kis eltérésnél nincs gond, gyorsabban tölt az tuti de ez duplaannyi, szal nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Nem megy a facebook-os képfeltöltés, se gyári 2.3.3-al, se 2.3.5-el. Wifi-ről mobilnetről egyaránt.
-
bigdady
nagyúr
köszi mindenkinek. azt irja output 5V
erről a töltőről beszélek amugy: [link]
600 Ft-ot megérkallo: ez ics rom? jól néz ki
lehet hülyét kérdezek de ez hivatalos végleges ice cream sandwich ace-re?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
sziasztok
frissítenem kellene egy ace-t
a lényeg hogy stabil legyen de gyorsabb mint a gyári froyo....
ahogy visszaolvastam ezt az ICS2-t sztároljátok... ez legyen?Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
proly01
őstag
Valaki írja már le légyszíves a nokiprogramok oldalról letöltött .rar fájlokhoz a jelszót mert elfelejtettem és nem tudom kibontani a romot és már megöl az ideg!!!!!
....Pr:)ly....
-
kmarci25
veterán
válasz dobolson #14425 üzenetére
Igen, jól emlékszel, én használom az eBay-en fellelhető 2430mAh-es akksit. Tegnap akartam írni, de egyfolytában szarakodott a fórummotor és mára halasztottam. Szóval nyüstölöm már tavaly óta , kb. 1-1,5 hónapja, úgyhogy bejárattam asszem. Átlagban 2 napot simán bír, kb. 50 órát, ha csutkára merítem, sztem van 60-70 óra is, de általában 15% körül megy a töltőre. Most épp 43 órája megy és 39%-on van. Az XWKT3 2.3.6-os rom van fenn (amit nem sokára lecserélek, mert nem győzött meg), átlagban napi 2-3 óra mobilnet, 5-6 óra wifi, játék nincs, két időjárás widget viszont van, ami szinkronizálgat (ha éppen van net) 30 percenként. Ma volt fél óra zene is. Kijelző 15%-on megy. Most nem jut más eszembe, kérdezzetek.
Ja, Proly: a sammobile.com oldalon megtalálod a jelszavakat.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
brp88k
tag
ICS2 a legnagyobb király, a legnagyobb király
Nagyon tetszetős, gyors, akadásmentes. Meg vagyok vele elégedve!
Az aksi merülést most tesztelem, meglátjuk, hogy bírja.Flash alapból nincs rajta és mivel nem adtatok megerősítést, hogy a kernelpiszka segíteni fog, ezért nem mertem még. Tapasztalat?
Most úgy tűnik minden be van állítva, az alap programok fel vannak téve, kezdőképernyő minden beállítva. Titaniummal lehet olyan mentést csinálni ami így ahogy van lement mindent és egy kattintással vissza lehet állítani? Mint windowsnál a recovery disc.
Vagy más módszert javasoltok?iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
dobolson
senior tag
válasz kmarci25 #14442 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ. Szóval a mobilnet neked nem ketyeg folyton, csak akkor kapcsolod be, ha éppen használni is akarod?
Ahogy látom 12 dollár körül van most az ára, a posta költség mennyire rúgott? Bár már úgy vagyok vele, hogy lesz*rom, veszek egy ilyen aksit.
Nekem a gyári akku jelenleg 15 óra használat mellett mutat 20%-ot. Bár igaz, hogy ez a ks2 vodás 2.3.5 jobban eszik, mint a gyári evett, de azért kicsit többet szeretnék kihozni ebből. És persze minden törölve meg jegelve van, amiket lehet, a térkép kivételével.
Apropó, valaki tud egy jó offline térképes programot? Mert akkor lehet térkép is jegelve lesz.
Köszi még egyszer! -
droti25
őstag
Nem kell ide a nagyobb aksi,elég csak Bélaaa fórumozó társunkat megkérdezni hogy neki milyen beállításokkal bírja a gyári aksi 4 napig is
Lehet ő tud vmit amit mit nem...[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz brp88k #14443 üzenetére
CWM-mel tudsz olyan mentést csinálni, hogy fullra visszarak mindent az utolsó beállításig. Most már én is inkább azt használom, mert k*rva jó!
Ha a kernelpiszkát felteszed, akkor lesz is egy ilyen alkalmazásod a menüben. Ott backup-ra rámész, és fullra elment mindent. Ha meg vissza akarod állítani, restore-t adsz neki, és mintha mi sem történt volna.[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz brp88k #14443 üzenetére
Flash alapból nincs rajta? Nekem pl. az Inda-s videókat is lejátssza. Mondjuk szaggat mint állat...
Ezért is szimpi nekem a Ace Plus: eleve nagyobb az órajel és feltételezem nem ARM6-os procogót tesznek bele... Viszont az az 1300mAh-s akksi... Az nagyon gyászos!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
dobolson
senior tag
válasz iMaverick #14447 üzenetére
Nekem is szimpi, de az aksi kiábrándító, meg a kijelzőtől sem dobom el magam, hogy kicsivel nagyobb lett, de felbontás maradt. Jó, persze, meg kell hagyni a lépcsőzetességet marketing szempontból a W vagy az S felé, de akkor is.
Na meg kíváncsi leszek az árára, mert ha nem nagy a differencia, inkább W a jobb választás szerintem.
A W ára 70 ezer körül mozog függetlenül, a régi ace meg 45-50 rongy...[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz dobolson #14444 üzenetére
Nem megy folyton a mobilnet, nincs rá szükségem. Bekapcsolom, aztán egy ideig úgy marad, aztán meg kikapcsolom, és általában 2G-n használom. A jegelés nálam is megvan, sőt a gyári romokat is kipucolom, ami nem kell az megy a kukába.
Ha rákeresel az eBay-en, akkor eCell a kereskedő neve, angliai, és 5000 körül volt postázással együtt. Hongkongból rendelve olcsóbb, de onnan nem mertem, meg sztem ott akár több hét is lehet a kiszállítás. Túl messze van az ide, maradjunk csak az európai székhelyű kereskedőknél..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs