- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nolika
senior tag
válasz Habsteve #15151 üzenetére
keem1: 12 órás töltések(éjszakánként, sokszor még tovább) elegendőek?
Habsteve: nem fut semmi! Most raktam fel szűz stock romot és már 10 óra alatt megette a felét, reggelig nem fogja kibírni. csak 2g, gps off, minden off, csak kb eddig 20 percet beszéltem vele, 2g módban. van új akksi is eredeti gyári, azzal talán 1-2 óra többlet van, nagy különbség nincs...
Sztem akkor is a kikapcsolt állapotban lévő fogyasztás lesz a gond....
-
janez
aktív tag
válasz Habsteve #15151 üzenetére
Akkor a mai nap érjen véget egy jóhírrel:
mobilarena.hu/hir/uzemidore_gyur_a_samsung.html
Ami külön tetszett:
" ...a Samsung termékfejlesztésért
felelős alelnöke a CNET számára elárulta,
hogy cége idén az üzemidő fokozását
helyezte előtérbe, mely révén az idei
termékek legalább egynapos üzemidővel
bírnak majd átlagos és mérsékelten erős
igénybevétel esetén."
Fórumtársak, ez megnyugtató,igaz? Teljesen lenyűgöztek ezzel a számmal... -
kmarci25
veterán
válasz nolika #15152 üzenetére
Ne haragudj de mi a fészkes fenéért töltöd 10-12 órát azt a szerencsétlen akksit? Addig töltsd, amíg meg nem jelenik a kis zöld elem ikon a noti bar bal (!) oldalán. Akkor vedd le töltőről. És ne hagyd rajta egész éjszaka. Gyanítom, hogy a gyári akksim ez vágta haza, vettem is egy újat, azzal jobb.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nolika
senior tag
válasz kmarci25 #15156 üzenetére
Elnézést, de azért ez így nem helyes.
Ezekben az akksikban védelem van túltöltés miatt, mert a Li-Ion akku erre nagyon érzékeny. Elmondom hogy ha rajta hagyom semmi újat nem okozok neki... El van rajta, de nem tölti. Pont ezért.
Vettem másik akksit pont ugyanilyen szar vele. -
senior tag
válasz nolika #15158 üzenetére
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan mérted le az áram felvételeket?
Mármint fizikálisan hogy csináltad?
? Akksi az asztalon, 2 vezeték a telefonhoz.. Akksihoz hogy rögzítetted?
3. Még a műszer sorba.
Akksinn mi a 3. Láb?
Van a + - es?
Később lehet utána nézek, de most a metrón, telefonról vagyok. :-D -
iMaverick
addikt
Ez tényleg jó hír! A bajom csak az, hogy nem értem eddig ez miért nem volt a fókuszban? Tudniilik szupik ezek az okostelefonok, de csak addig, amíg van bennük áram... Mondjuk ez minden mobil eszközre igaz (tablet, netbook, notebook, stb.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
nolika
senior tag
-
nolika
senior tag
Hát spéci módon mértem le
Fogtam két befőttesgumit, aminek kicsi az átmérője és vastag.
Rátekertem 2x vagy 3x az akksira. Azután odahúztam az érintkezőre, hogy elfedje, majd a gumi leszorító erejével egy kis apró vezetékdarabot nyomattam rá. Így meg volt a galvanikus illesztés.A mérés így történt: először lemértem a kapocsfeszültséget, ami 4 és 4,2V között változhat.
Azután ampermérő módban megmértem a különböző áramfelvételeket. És ezzel kiszámolható a fogyasztás(pontosabban a VA-t számoltam ki, vagyis a látszólagos teljesítményt mert nem tudom milyen terhelés van, induktív vagy kapacitív). A telefonra meg szintén vezetékdarabot csavartam és ügyeltem hogy még véletlenül se zárjam őket rövidre másik lábbal.
A méréssel kapcspan: multiméterrel mértem(jobb fajtával, Maxwell MX-25304) aminek 200mA-es az érzékenyebb méréshatára, így a pontos mérés csak az alvó állapotos és a kikapcsolt állapotos mérés mondható
A 3. láb semmire sem való, elég ha a 2 lábat bekötöd. Viszont sztem lehet a töltésre való, ugyanis amikor így volt rákötve a telefonom, akkor nem akarta tölteni(áthúzott ikonnal jelezte kikapcsolt állapotban) -
janez
aktív tag
válasz iMaverick #15164 üzenetére
Az akkukat kellene gyorsabb ütemben fejleszteni. A többi csak szöveg, de úgy legyen. Biztos lehet még az energiakezelésen javítani.
Egyet értsünk meg. Ezek a készülékek már nem mobiltelefonok, csak úgy nevezik őket. Na jó, okostelefon. Ám már ezelőtt legalább öt évvel is így hívták az oprendszeres készülékeket, pedig azok még hol voltak tudásban... Aztán gyakorlatilag az akkori lithiumos technológiákat használjuk azóta is. Ezen kéne átlépni.Szóval, ha csak telefonnak használjuk a készülékünket (persze e célra vannak ólcsóbb, egyszerűbb alternatívák is), akkor két három napig nem kell tölteni. Ám ha számítógépként, multimédiás számítógépként (így hívta a Nokia az N95-öt már évekkel ezelelőtt) használjuk, tessék mindíg valamilyen tápegységet magunknál tartani.
Szóval MINDEN nézőpont kérdése. Pozitív vagy negatív hozzáállás. Én beletörődtem a tényekbe. Persze én is pipa vagyok, ha a vonaton nincs áram a dugaljban, vagy nincs is dugalj. -
Lukt
csendes tag
Kérem, segítsetek, a Galaxy Ace telefonom nem látja a saját WIFI hálózatomat míg a
a többit igen.Hogyan kell beállítani? -
kmarci25
veterán
Egyetértek. Pár hónapja olvastam, hogy fejlesztenek új tápokat, most azt ne kérdezzétek, hogy milyen technológia, de az tuti, hogy valami hajszélvkony kis lukakat fúrtak a cuccba, és így egy nagyobb igényű készülék is elfutott vele komolyabb ideig (értsd: okostelefon, 4-5 napig). Az egyetlen gond, hogy kísérleti stádiumban van a dolog, és hogy így az akku élettartama lecsökken 1, max. 2 évre.
Ki tudja mennyi igaz belőle... De az biztos, hogy dolgoznak valahol a világon ezen is, 5 év múlva sztem már nem lithium ionos akkukat használunk... Viszont az is lehet, hogy akkor meg olyan kütyüket nyomogatunk, amik az akkori tápellátással is csak 1-2 napot bírnak... A 22-es csapdája."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
aya
addikt
A 2.3.6 román nálam három nap, átlagos felhasználással.
Ez már beállt eredmény pár hetes teszt után.Viszont a névjegyzékben néha durván belassul.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
sagit
veterán
hy
épp frissítek egy ace-t
odinba minél kell pipának lenni?
kt7 lenne a rom amit felteszek multi csc-vel
(ez alapban multi csc-s?) és ha nem akkor van külön leszedve multi csc amit az első boot után rátolhatok odinnal?[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
b.bone
senior tag
Sziasztok,
Az nekem a bajom ezzel az ACE-el, hogy nem győzöm egyfolytában tölteni.
Viszont ,ha kikapcsolom a 3G-t akkor kibirja jó pár napig.De azt meg akarom látni, ha kapok levelet, ezért az lenne a jó, ha mondjuk két óránként bekapcsolná a network connectivity-t pár percre.
Létezik erre valamilyen app?
Előre is kössz,
udv,
b"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
kmarci25
veterán
válasz b.bone #15183 üzenetére
Létezik, pl a JuiceDefender, aminek anno meg is vettem az ultimate verzióját. Állítgattam én sokféleképpen, de azt vettem észre, hogy előbb merült, mint anélkül. Úgyhogy most én kapcsolom be, kb. óránként 10-15 percre a mobilnetet.
De van sok egyéb program, amivel automatizálni lehet a telefont, csak a mobilnet egy kicsit nehézkes, nem mindegyik app tudja automatikusan kezelni (állítólag a különböző romok miatt.) Egyébként itt érdemes nézelődni, még inkább kérdezni.janez: tényleg marha jó a TC, ezért is írtam. Sztem az Astro-t simán veri.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
homola_m
tag
És az létezik hogy bizonyos romoknál (pl. "The End" rom) ugyanazon a helyen gyengébb a térerő? Az eddigi 2.3.5-ös holland rom-nál is bizonytalan volt, de ennél a 2.3.7 alapú romnál a kis térerő ikon szerint egyfolytában leesik minimumra (a beszélgetések azért nem szakadnak meg, de időnként akadoznak).
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Mondjatok már egy olyan romot, amivel megfelelően működik a teló? Mert a CM7 katasztrófa, amit csinál... tudtok vmi jobban ajánlani?
-
dussy
őstag
Sziasztok!
IC Final, teljes feltöltés után képernyőzárnál 88%-ot ír ki ha lehúzom a töltőről... A visszajelző csík full-t mutat. Vki tapasztalt ilyet?https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Ace owner
addikt
Jöhetne már az ICS Note-re meg a többi high end-re már van -.-
Galaxy Fold 4
-
opticus
tag
sziasztok!
annyi kérdésm lenne, hogy találkozott már valaki azzal a problémával,hogy stock romot nem nagyon akar bootolni a teló?tegnap ugye írtam a szenvedésemet a hollanddal,ma a románnal sem sikerült.Lehet formáznom kéne az sd-t,vagy mit csináljak?előtte wipeolok,format/system is nyomom,de a samsung feliratnál újraindul. Tényleg nem mintha annyira zavarna,mert a főzött romokkal jól elvagyok,de lehet van valami hibája. Szerintetek?Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió