- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Hát a mi jó öreg Samsung cégünk megintcsak nem hazudtolta meg önmagát!!! Ekkora egy tetves céget! Mondom én, hogy csak addig kellünk nekik, amíg a pénzt ki nem varázsolja a zsebünkből!
Android 4.0 helyett „Value Pack”?
Ezek után kíváncsi leszek, hogy az Ace-szel mi lesz? Komolyan, ez röhej!!!!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Nimda
addikt
Akkor szerinted mit mér?...izgalmi állapotot?...nézted a folyamatot,vagy csak végeredményt bámultad?...valamiért létrehozták és arra meg pont jó,amire...felesleges ezen vitatkozni...
Elárulok valamit a "felébredésröl" meg a megnyiló alkalmazások lassúságáról...
A lassú felébredésröl is a rom tehet,ugyanis a cpu frekije nyugalmi helyzetben 176 Mhz...ami azzal magyarázható a korábbi minimum 216 Mhz-el szemben,hogy ezzel próbálták szabályozni az energiagazdálkodást,az újabb romokban...vagyis mire "észbekap" a rendszer,hogy babrálsz rajta,addig az elején nincs elég kakaó,hogy megfelelö sebességgel futtassa pár másodpercig...
Az alkamazások lassúsága,meg szvsz maga az appok hibája,nem a telefoné,rendszeré...talán megfelelöen kéne optimalizálni öket... -
Big M
tag
válasz iMaverick #14151 üzenetére
Sajnos a mobo sem indítja el a videót, lehet persze hogy csak azzal az eggyel van gond, majd próbálkozom. Vlc player, és még két másik se vitte
Érdekelne a véleményetek:
Első okos telóm, és nem vagyok vele 100%-osan megelégedve. Hamar merül (wifizek, zenélek, de 1 nap, az akkor is 1 nap), ma a wifi nem kapcsolt be (csak kikapcs és bekapcs után), most pedig az adathálózat üzemmód nem akar bekapcsolni. Persze lehet hogy ez minden telóval így van (nincs összehasonlítási alapom), de 40 répáért az ember nem erre számít. Túl nagy az elvárásom? -
kalló
aktív tag
én 245re állítottam, így legalább már nem szaggat a hosszú felébredés utáni képernyőzár feloldás(hamarabb is merül az akku, bár lehet nem csak ezért). Maradjunk annyiba, hogy szerintem nem érdemes jelentőséget fordítani a quadrant pontoknak szerinted meg igen.
Big M 40ropi sok pénz, de az okostelefon piacon ez olyan alsó/közép kategóriára elég. Egyébként a sokkal drágább készülékeknél is akadnak gubancot érdemes belesni a fórumba és elolvasni 50-100hszt. Iphone valamivel kiforrottabb de ott is akadhatnak gondok(főleg az árral!!!)
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
kmarci25
veterán
Na, feldobtam ezt az új XWKT7-es romot. Eddig oké, csak annyia bajom, hogy ugyan van swype, de nem tud magyarul. Nincs ötletetek, hogyan lehetne rábírni, hogy tudjon magyarul? Nagyon megszoktam, feltettem a SlideIT-et, de nem annyira tetszik, plusz fizetni is kéne érte 15 nap múlva... Szóval ötlet?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Nimda
addikt
Engem igazából nem zavar az a pár másodperces lassú müködés felébredés után...aki gyors telefont akar,az ne egy Aceban gondolkozzon...no meg az alap gyári rommal,ha kigyomláljuk,root stb.,a sebességre nem lehet panasz,a maga kategóriájában...a gondok ott kezdödnek,hogy sokan elkezdenek mindenféle appokat telepiteni,csicsásitani launcherekkel...ezek ugye mind megfogják a rendszert,mert memóriát zabálnak...persze,hogy elkezd egy idö után swappolni a teló...
-
Probert75
addikt
válasz molnarpeter #14162 üzenetére
Köszönöm! De ez fizetős, mivel a marketra vagy az amazonra linkel onnan is.
Sorry, nem pörgettem az oldal aljár! De a fizetős voltából adódóan, ez nem csak próba verza?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Nimda
addikt
válasz Probert75 #14163 üzenetére
ebböl van ingyenes is régen próbálgattam,de inkább maradtam a gyárinál...
Igen megtartja,csak ne felejts applyt nyomni...
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
iMaverick
addikt
válasz molnarpeter #14159 üzenetére
Nem kötözködésképpen, de arról volt szó, hogy a Samsung is aláírta azt a szerződést, miszerint a készülék piacra dobása után 1,5 évig biztosít szoftvertámogatást a telcsikre... (Ilyen hülye kis cégek írták alá, mint a Samu, HTC, stb.)
Ezek szerint ennyit ér a szavuk...
-
laccerot
tag
hali tud valaki segíteni elolvastam az első hozzászólást de a telómon nincs ilyen menüpont 2.3.3 android van rajta. "
A telefonon bemész a „beállítások/névjegy/USB beállítások”-ba, kiválasztod a háttértárat, majd „beállítások /alkalmazások /fejlesztés” menü, bepipálod az „USB-hibakeresést”. Ezután összedugod a telefont a PC-vel, a kezeddel „lehúzod” a telefonon a fenti információs sávot! Rákattintasz az „USB csatlakoztatva” menüre, majd a „Csatolás”-ra. Ha ez megvan, akkor már a PC úgy látja a telefont, mint egy memória kártyát. innentől egy egyszerű Total Commander-rel másolhatsz rá." Nála az nincs hogy névjegy és usb menüpont csak telefon névjegye de azon belül sincs usb beállítás. Nem tudom a géphez csatlakoztatni a telót. Valaki segítsen plz.A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
droti25
őstag
Az létezne hogy a holland rom alatt a cpu minimum frekije 245mhz?
Leszedtem a cpu mastert és nekem a beállításnál alapból a minimumnál 245mhzet mutat maxnál 800mhzet! -
brp88k
tag
Elkezdtem az xda fórumot olvasni és ráakadtam erre a ROM-ra:
Ezt kibeszéltétek itt a fórumon? Ha igen mi lett a kialakult álláspont?
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
brp88k
tag
A tegnap feltelepített Román rom nem nyerte el a tetszésemet A nagyon apró változtatásokon kívül (kék fény ha az aljához ér a menü, körbelapozható főképernyő) csak negatívummal találkoztam:
-lassabb ébredés
-gyakoribb szaggatás
-lassabb programindításÚgy tűnik keresnem kell egy másik ROM-ot, de nem tudom melyikkel próbálkozzak.
-
iMaverick
addikt
válasz brp88k #14173 üzenetére
Igen, ismerjük. Ez egy 2.3.5-re épülő rom, aminek a Telefonról menüjében átírta a rom készítője a verziót 4.0.1-re... Nagyon vicces...
Ha jól emlékszem az egyik kolléga fel is tette... Majd visszanyergelt az előzőre...
Ha akarsz egy stabil-gyors rom-ot, ami támogatja alapból a tuningot, a BLN-t, a CRT efektust, deodexelt, stb. (tehát nem kell ezekkel szívni), akkor tedd fel az Ice Cream Sunday 2-öt Jusada szakácsmestertől.
Amire felhívnám a figyelmed: ez egy barebone rom (ahogy én mondom: herélt), csumára kipakolta a gyerek! Amikor felrakod, még a fájlkezelő sincs rajta! Sőt a csengőhangok is le vannak írtva! (1-1 hang van meghagyva mindennek)
Namost ha ezen túlteszed magad, akkor nagyon OKÉS tud lenni! Annó felraktam a Sunday (1)-t, most a 2-öt gyöntölöm... Namost azóta nem tettem fel új rom-ot...
-
Lejszi
senior tag
szisztok!
hol tudom beallitani azt h az alkalmazasokat, jatekokat etc. az sd kartyara telepitse ne a telefon mem-ra, mert folyamatosan kiirja h "megtelt a tel. memoriaja bla bla bla..."
elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Feldobtam tegnap a holland 2.3.5-ös romot Odinnal, one package telepítéssel a CSC-hez GT-S5830-MULTI-CSC-OXXKB6.tar fájlt használtam. Kérdésem, hogy a gyári szám megmaradt vagy elbarmoltam valamit? Hol tudom megnézni?
Más lett a kernelverzió és a build szám is, ez oké?
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz molnarpeter #14180 üzenetére
Ez egyezik a dobozon lévővel, ezek szerint minden OK?
-
szumo
senior tag
-
szumo
senior tag
Olvasgattam, olvasgattam, és arra kellett ma rájönnöm, hogy a friss tulajok kapkodnak, kapkodnak és kapkodnak. Nem hagynak időt maguknak, hogy megismerjék a telefonjukat, viszont egyből a tuning meg a modding.
És persze ebből kifolyólag ahelyett, hogy a régebbi tulajok hibáiból tanulnának, mindenki sír, hogy milyen gyenge meg nem is úgy megy a telefon.Pl: ha a kolléga a sok player helyett a mobo-t beállítja rendesen, pl leveszi a részletességet, vagy csökkenti az élsimítást, talán nem csak feketeséget látna.
Vagy ha többen használnák végre a keresőt a helyett, hogy írogatnák, hogy nincs idejük visszaolvasni. Pedig csak a keresőket kellene megtanulni használni kulcsszavakkal.
mint: rom, headset, beállítások, backup, recovery,
Probert75 írását ha nem linkeltük notóriusan vagy 50x, akkor 1x sem. De az, hogy nem tudják kicserélni a leírásban azt a hárombetűs ROM kódot az emberek, az egyenesen szörnyű. Na meg, hogy a visszaolvasás hiánya miatt nem tudják a sima telepítést az egycsomagos telepítés és a főzelékek telepítését az emberek, pedig oly sokszor szájbarágósan le lett írva, már kezd kiakasztani.
S itt jönnek a játékosok! Nekik azt tanácsolom, hogy vegyenek egy jó asztali gépet kb fél milla, és azon tolják eredeti játékokkal, mert ez egy telefon még annak ellenére is, hogy nyílt forráskódos operációs rendszer van rajta. Mi a fenének NFS, meg GTA, meg a fene se tudja, mis mi. Jó, hogy WOW-ozni nem akarnak az emberek szegény készülékeken.
Lehet innentől utálni, de a hócipőm teleszaladt egy kicsit. Remélem többen kezdenek visszaolvasni, mert a 14k hozzászólás negyede felesleges kb.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Jó ideje nem foglalkoztam a telefonnal ( ), de most hiba miatt gondoltam újrahúzom. (Csak ha töltést kap, akkor tudtam bekapcsolni. Még maxi töltöttség esetén is.)
Nézem, mit tegyek fel, látom van CM -es fw a telóra. Régebben X10minin használtam, jó volt.Mit ajánlotok? Valamelyik CM-et vagy van valami újabb a júniusi gyári óta?
Lényeg, ha lehet ilyet kérni: atom stabil rendszer, hosszú akku idő.
Köszi!https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
whiteman0524
aktív tag
ki szerint melyik a legjobb torrent kliens androidra? (Ami tud tölteni a telóra is)
-
bigdady
nagyúr
válasz whiteman0524 #14185 üzenetére
Adownloader
-
brp88k
tag
Na, megvolt a hard reset is.
Első gondom: nem működik a wifi. Hibát ír ki. Mi a megoldás? :/
Újraindulás után sem kapcsol be. Hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Nem piszkálom a frekit, mert frissen ébred a Román rom. Csek kitudja alapon kérdeztem és mentettem el. Egy gondom azért van ezzel a Román rommal! Minden tökéletes, gyors meg jó, de az akufogyasztás, az magas. Úgy zabálja, hogy csuda. Míg a Holland ugyanilyen használat mellett elbotorkált 3 napig is, addig ez 17 órája megy és már 63%-nál jár. Eddig a legjobban fogyasztó a két indiai rom, a DDKQ5 és 6 volt. Utánuk következik a Holland. Egyenlőre azért marad a Román rom, mert a wifije, ugyanazon körülmények között, egy paraszthajszállal jobban muzsikál, mint a többinek.
Szumo kollégával teljesen egyetértek, de annyit fűznék hozzá, hogy sokan szeretnének(köztük jómagam is) egy megbízható, gyors, kis fogyasztású romot telepíteni, még ha nem is értenek hozzá, mint a tapasztaltabbak. Engem is kioktattak a tapasztaltabbak és segítettek a fejlődésben. Sajnos az olyan segítséggel sokan nem tudunk mit kezdeni, ami angol oldalra mutat, köztünk én sem, mert nem értek angolul. Az ICS 2-t én is feltenném, de az xda-s oldalon olyan sok link van, hogy nem tudok eligazodni mi kell és mi nem. Ezért lenne jó, ha valaki leírná itt sorban, ahogy én leírtam anno a DDKQ5-ötnek. Vagy a nokiaprogis gyíkban frissítenék az egyet a kettőre. Sokan örülnének neki.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
aya
addikt
Nos aki kérdezte: a 2.3.6-os rommal is elérhető a 2,5-3 nap.
Pedig a lányom nyomta a beszélő hörcsögöt, kis wifi, napi 1 óra telefonálás, és majdnem 3 napot bírt.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest