- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz Káposztakuki #14499 üzenetére
Akkor ott valami nagyon félrement! Fekete háttér előtt fehér betűvel kellene lennie!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Virág et.
senior tag
válasz Káposztakuki #14486 üzenetére
Nem, én az eredeti Virág et. vagyok (7-8 éve ez a nickem és az email címem is ehhez illeszkedik) .
A blog.hu-ról lemaradtam (illetve nem érdekelt különösebben), ott más használja ezt a nevet. Mondjuk nem különösebben zavar, amíg ő nem jelenik meg az IT fórumokon addig én sem ugrálok az ő játszóterén[ Szerkesztve ]
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a holland 2.3.5-re az IC Sunday final-t. Gyönyörűséges, de ennek ára van. Néhány dolog nem frankó. A kijelző túl érzékeny. Görgetés közben gyakran kiválaszt. Nem lehet kalibrálni, ilyesmi? Majd megpróbálom egy 2.3.3-ra felflashelni, hátha...
BLN nem megy. Rádió kuka, nem is tudom miért van benne. Helyette egy egyszerű fájlkezelőt kellett volna integrálni, legközelebb teszek bele mielőtt felrakom.
Aztán az usb tethering sem opció. Erre van valami megoldás? Köszi a válaszokat. -
heni79
csendes tag
Sziasztok.
A következő problémám lenne:
T-Mobile-s Ace a voice Caller ID-t telepítettük.
És a reklám átugrása után elnézést kér, a program működése leállt.
Attól függetlenül mondja a hívó nevét, csak a paramétereket nem tudjuk változtatni, hogy ne ötszöri, hanem több ismétlés legyen.
Két T-mobile-s telefonon is ez a jelenség, kártyafüggetlenen működik.
Mi lehet az oka?
Vagy tudtok ajánlani másik programot, ami ugyanezt a célt szolgálja?
Köszi előre is!! -
kmarci25
veterán
válasz heni79 #14509 üzenetére
Minden készüléken ugyanaz a rom van? Azt simán el tudom képzelni, hogy egy app különböző romok alatt különbözőképpen viselkedjen... Bár olyanról is hallottunk már, hogy minden ugyanaz, és mégsem ugyanaz a reakció. Számítástechnika...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
iMaverick
addikt
-
opticus
tag
halihó!
Annyi lenne a kérdésem,h ennél van stabilabb? : Grif_07 verziója cyanogenmod 7.1. Értem itt ezalatt a rádió-BT hibát.
Köszönöm a választ!
Úgyamúgy teljesen meg vagyok elégedve,érezhetően gördülékenyebb,gyorsabb.
Esetleg még azt kérdezném,hogy az órajelet mi módon lehet húzni egy picit? Csak a kíváncsiság kedvéértBéka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
papirzsepi93
tag
én most tettem bele egy teljesen új gyári akksit a cuccba
viszont nem tom hogy mi lenne neki az ideális mert az előző akksim akármit csináltam vele nem bírta 5 óránál tovább egy nap... lehet hogy az volt agond hogy első tőltésnél nem töltöttem fel teljesen?
mit kellene tennem hogy az új akksi többet bírjon mondjuk egy napot úgy ha be van nyomva a net(3G) 5órányi wi-fi meg vagy 2 órányi zenehallgatás is beleférjen?
köszöntem -
kmarci25
veterán
válasz heni79 #14513 üzenetére
Hát akkor az bizony különbözik. Kb. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy más rom van a függetlenen, és abban is, hogy emiatt jelentkezik a hiba, amit írtál. (Ha gondolod, írd meg a fejlesztőnek, hogy nem kooperál a romoddal a cucc, hátha történik valami.) Egyébként meg a romcsere megoldhatja a problémát.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
masteryoda
tag
válasz Habsteve #14493 üzenetére
Köszi a módszert, viszont az említett ROM (S5830BUKS2 ## 2.3.5 2011 November S5830VDHKS1 Hungary (VDH)) Odinos telepítés restart után állandóan "A beállításvarázsló leállt, kényszerbezárás" vagy hasonló üzeneteket dob szal most megprobalok egy masik 2.3.5öt
[ Szerkesztve ]
- Yoda - "May the Force be with you..."
-
aya
addikt
Érdekes hogy a Galaxy ace-t több országban is betiltották, kinézete és szoftvere miatt.
Erre kiadják az Ace Plus-t ami dettó úgy néz ki mint amit támadtak.
Vagy nem normálisak, vagy tudnak valamit悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Virág et.
senior tag
Felraktam a GT-S5830_NEE_S5830XWKT7_S5830XWKT3_S5830OXFKT1-et egy gyárilag független, hivatalos magyar 2.3.3-ra ( KPY / KP8 / KPA (XEH)).
Tettem mindezt egy *2767*3855# után.
A végeredmény egy kezdetektől magyarul beszélő, XEH kódú 2.3.6.Mitől lenne román ez?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Virág et. #14520 üzenetére
az xw tartalmaz magyar nyelvet is, de nem csak az a lényeg, hanem az oxf!
ellenben a felhúzás után is volt hard reset? amennyiben igen, utána mi a product code? az integrált csc nem kifejezetten xeh irányú...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
masteryoda
tag
új ROM felrakása előtt érdemes RecoveryModeban wipe data/factory reset-et végrehajtani? ezután meg Odinnal az új ROM...
nem vagyok benne biztos hirtelen- Yoda - "May the Force be with you..."
-
legenda
válasz masteryoda #14524 üzenetére
felhúzás előtt - és "gyári" firmware verzió esetén után is - ajánlott a 2 * wipe!
-
masteryoda
tag
Köszönöm.
Tudom, hogy ezért a kérdésért leveszitek a fejemet, de egyértelműen nem találtam meg rá a választ a keresgélés után.
Tudna valaki ajánlani stabil CyanogenMod ROM-ot, valamint ehhez valami korrekt leírást (mint anno mg01 kolléga az Odinos samfirmwares cuccokhoz)?
Ebben sajnos még nem szereztem kellő információt
köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
- Yoda - "May the Force be with you..."
-
Virág et.
senior tag
Bocs, de ez egy elég közismert kód.... nem gondoltam volna, hogy valaki kérdezés nélkül kipróbálja.
(#14521) kali : bevallom utána nem reseteltem, gondoltam majd megteszi a *#272*.... De mivel az XEH-et mondott ezért nem folytattam.
A reset a termékkódot nem változtatja meg tudomásom szerintm tehát szerintem utána is magyar lenne.
Egyébként én is furcsállottam a dolgot, mert odin után fél szemmel láttam a telefonon az ilyenkor szokásos "jajjaj, nem találom a MuliCSC-XEH...stb ezért error" üzenetet.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Virág et. #14528 üzenetére
az oxf csc nem tartalmaz magyar xeh product code azonosítót, szóval sanszos, hogy megváltozhat...
ellenben "gyári" firmware verziók felhúzása után illendő a teljes reset, különben elég sok szemét - ideiglenes frissítési állomány...stb - marad a endszerben![ Szerkesztve ]
-
masteryoda
tag
válasz masteryoda #14527 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263292
ez a módszer és ROM használható?- Yoda - "May the Force be with you..."
-
iMaverick
addikt
válasz masteryoda #14530 üzenetére
Igen, én annó a BradGH-s 7.1-et hasonló módon tettem fel...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
legenda
válasz Virág et. #14532 üzenetére
az én kedvemért ugyan ne, a te telefonodról van szó!
először azért maradt benne a xeh product code, mert a korábbi - de akkor már nem aktuális - állományok megléte mellett nem tudott/akart frssíteni a rendszer!
(nekem sgs2 telefonom van, feltettem az i9100xxkp8 4.0.3 ics firmware verziót, amihez oxa csc adott, elvileg abban sincs xeh azonosító, de teljes reset után is xeh maradt a product code azonosító! )Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
senior tag
Helló!
Akkor szép sorban. Én a 2.3.4 DDKQ5-re raktam az ICS2-őt.
Kijelző "túl érzékeny": ennél én messzebb mennék. Lehet csak nálam jelentkezik, ez esetben félek, hogy esetleg HW hiba, vagy a fólia, bár az mióta nálam van szinte azóta van rajta...
Szóval nekem olyat csinál, hogy megérintem x helyen, és attól pl. 1 centire lévő helyre is érzékel.. mintha ott is megérintettem volna.
Pl. billentyűzet.. akarok nyomni egy o-t, és bedob utána még egy s-t mondjuk...
Sőőt! a legkeményebb, amikor álló helyzetben megnyomom a vissza "gombot", és a marketet indítja el nekem. (nálam a gyári go launcher indulásból még kint "maradt" a kezdő képernyőn bal alul a market indítója..(kb. mint ez a kép, csak nekem a naptár helyén a market van)
Ritkán csinálja ezeket a hibákat, de csinálja..
Kalibrálásról nem hallottam, láttam.. (utoljára omnián láttam kalibrálást, winmo alatt. de ott is csak a hely érzékelést lehetett kalibrálni)Neked ha csak görgetés alatt választ ki gyakran, és ott ahol megérintetted, nem máshol, akkor esetleg próbáld meg kicsit tovább rajtahagyni az ujjad a "lökés" megindítása elött, illetve hosszabban követni a kijelzőn a "lökést" (nagyobb távolságig tolni a lapot.. remélem érted mire gondolok..
BLN nem megy.. ez fura.. többségünknek megy..Felraktad hozzá a progit is?
A pro lenne az igazi És abban engedélyezni a BLN működését! (keress rá a neten, ha nem megy, max szólj. bár kipróbáláshoz jó a free is, vagy a teszter!)Rádió kuka:
Mért kuka? Igaz, hogy én csak próba erejéig használtam, mostanában nem kellett,de nekem ment.
Egy probléma van vele, hogy amikor elindítod a rádiót, bekapcsolja a BT-t is..
Ha kikapcsolod a BT-t akkor tény, hogy kuka.. ez sajnos egy kis fájó dolog...
No meg, hogy ha jól láttam, nincs benne RDS funkció..Fájkezelő: ezt kispórolni tényleg butaság volt. Mert ha épp nincs market közelben az ember, hogy rakja fel?! Még ha van sd kártyán mondjuk valami fáj-kezelő apk akkor is szívás..
Szerencsére nekem van mobilnet is, így nem okozott gondott.USB tethering:
Van rá megoldás, xda-n találtam valahol, már nem tudom hol, ezért linkelem neked az apk-t. Telepíted, elindítod, aztán értelem szerű már..
szerk: nem apk-t linkelek, hanem BehradGH_Rom_Series_Cyano_Ace_RC_2_Tethering_Apps.rar-t így találtam, valószínűleg a nevének megfelelő topikban.. kibontod, és a neked kellőt telepíted.
Van USB megosztás (USB Wired Tether.apk) , meg Wi-Fi megosztás apk.
opticus
Esetleg még azt kérdezném,hogy az órajelet mi módon lehet húzni egy picit?
Ha jól sejtem, abban is van a Beállítások - CyanogenMod Beállítások - Teljesítmény-CPU beállítások menüpont.
Ott találsz ilyen opciót. Én az itt olvasottak alapján nem piszkáltam. tízen-húszon pár megahertzet lehet nyerni vele.. 840-50 körüli stabil érték rémlik. Annyiért nem éri meg, hogy esetleg fagyjon, még többet egyen stb. Én a legalacsonyabb értéket állítottam csak egyel feljebb, 245-re, hogy ne akadjon annyira ébredésnél...Illetve marketen találsz kifejezetten erre való programokat is.. keress rá.. mit 'tom én mondjuk CPU biztos lesz találat
aya
Írhattad volna hogy ez a factory format kód, véletlenül beírtam
*2767*3855#
Uhh.. nah.. ez a méreg, nem a cián!masteryoda
szumo kollega írt itt egy rövidebb szösszenetet az ICS2 felrakásáról...
Persze lehetne lépésről lépésre, de aki már ilyennek ugrik neki, valószínűsíthető, hogy már hallott a recovery menüről, meg az recoveryből való zip telepítésekről..
Ha meg mégse, olvassa el szépen az első hsz-t, és a benne lévő linkeket.. (esetleg ha lesz sok időm, kiegészítgetem, de most sajna szűkében vagyok, eme drága dolognak...)Amúgy, hogy melyik stabil, és jó, passz.. én csak ezt az egyet próbáltam eddig...
[ Szerkesztve ]
-
pantomimes
aktív tag
-
janez
aktív tag
-
agemate
addikt
Felraktam ezt a romot: S5830XWKT7_S5830OXFKT1_NEE
2.3.6-ot ír és ezeket a számokat a névjegynél, minden oké, csak megmaradt minden alkalmazás, téma, stb. Van valami kód, amivel le tudom gyalulni (és nem teszek kárt az egészben?)
-
Habsteve
tag
válasz masteryoda #14518 üzenetére
Pattantsd fel az új román romot, azzal nincs semmi baj elvileg.
Más: tegnap megcsináltam az sd-ext partíciót , csak ext3at sikerült megcsinálni, link2sd-el lehet mozgatni. Előnye h több hely van a belsőn (134 mb ) és usb csatlakozásnál ugyanúgy mennek a progik.
Írta még vki h nem jók a színek ICS alatt. Nálam is, de ez csak téma (ic sandwich) miatt van.
Kérdés: be lehet-e állítani h rezegjen vagy adjon vmi hangot a teló ha teljesen feltöltődött?
-
csaba17
senior tag
válasz papirzsepi93 #14515 üzenetére
sztem a 3G-s netet hanyagold, az nagyon eszi az akksit, ill ha gyári rom van fent akkor rakj fel vmi másikat, nekem vmi ddkq5-ös rom van fent (rem jól írtam) és gyárinál tovább bírja, ill még bejáratás alatt van a "gold" akksim
-
Darkfish
csendes tag
válasz molnarpeter #14505 üzenetére
Köszönöm szépen, időközben meggyógyult!
-
flash-
veterán
"hiányzik kicsit, az ICS2-ből, az a Live Wallpaper.. valahogy ugyan megoldható, mert láttam az ICS2 fórmában, hogy volt aki megoldotta, csak még nem volt időm, meg tudásom (angol) utánajárni. Úgyhogy már nem is hiányzik annyira "
Ezt meg lehet oldani a multipicture live wallpaper programmal.sőt ezzel akkor is be lehet fixen tenni normál 480x320 as hátteret szépen mindenféle launcher alatt!!
Tárcsázónak pedig találtam az exDialer programot,tetszik hogy ugyanúgy működik a jobbrahúz hív, balrahúz sms-t küld funkció,illetve a görgetés nagyon gyors,és a jobboldali sávban is megvan lefelé végig az abc...
Egy észrevételem van:
amikor rámegyek egy nem fogadott hívásra,akkor bejön az ablak hogy művelet végrehajtása a következővel:
exdialer
Telefonalul bejelölöm hogy ez legyen az alapértelmezett program ehhez a művelethez,rábökök az exdialerre mégis utána megint előjön az ablak..
ugyanez a helyzet a handcent smssel is,hogy nem jegyzi meg a telefon hogy mit állitok be alapértelmezettnek....
ötlet?mi a megoldás?
A gyári tárcsázót meg nem tudom kiirtani,titanium sem látja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest