- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
-
senior tag
Helló!
Akkor szép sorban. Én a 2.3.4 DDKQ5-re raktam az ICS2-őt.
Kijelző "túl érzékeny": ennél én messzebb mennék. Lehet csak nálam jelentkezik, ez esetben félek, hogy esetleg HW hiba, vagy a fólia, bár az mióta nálam van szinte azóta van rajta...
Szóval nekem olyat csinál, hogy megérintem x helyen, és attól pl. 1 centire lévő helyre is érzékel.. mintha ott is megérintettem volna.
Pl. billentyűzet.. akarok nyomni egy o-t, és bedob utána még egy s-t mondjuk...
Sőőt! a legkeményebb, amikor álló helyzetben megnyomom a vissza "gombot", és a marketet indítja el nekem. (nálam a gyári go launcher indulásból még kint "maradt" a kezdő képernyőn bal alul a market indítója..(kb. mint ez a kép, csak nekem a naptár helyén a market van)
Ritkán csinálja ezeket a hibákat, de csinálja..
Kalibrálásról nem hallottam, láttam.. (utoljára omnián láttam kalibrálást, winmo alatt. de ott is csak a hely érzékelést lehetett kalibrálni)Neked ha csak görgetés alatt választ ki gyakran, és ott ahol megérintetted, nem máshol, akkor esetleg próbáld meg kicsit tovább rajtahagyni az ujjad a "lökés" megindítása elött, illetve hosszabban követni a kijelzőn a "lökést" (nagyobb távolságig tolni a lapot.. remélem érted mire gondolok..
BLN nem megy.. ez fura.. többségünknek megy..Felraktad hozzá a progit is?
A pro lenne az igazi És abban engedélyezni a BLN működését! (keress rá a neten, ha nem megy, max szólj. bár kipróbáláshoz jó a free is, vagy a teszter!)Rádió kuka:
Mért kuka? Igaz, hogy én csak próba erejéig használtam, mostanában nem kellett,de nekem ment.
Egy probléma van vele, hogy amikor elindítod a rádiót, bekapcsolja a BT-t is..
Ha kikapcsolod a BT-t akkor tény, hogy kuka.. ez sajnos egy kis fájó dolog...
No meg, hogy ha jól láttam, nincs benne RDS funkció..Fájkezelő: ezt kispórolni tényleg butaság volt. Mert ha épp nincs market közelben az ember, hogy rakja fel?! Még ha van sd kártyán mondjuk valami fáj-kezelő apk akkor is szívás..
Szerencsére nekem van mobilnet is, így nem okozott gondott.USB tethering:
Van rá megoldás, xda-n találtam valahol, már nem tudom hol, ezért linkelem neked az apk-t. Telepíted, elindítod, aztán értelem szerű már..
szerk: nem apk-t linkelek, hanem BehradGH_Rom_Series_Cyano_Ace_RC_2_Tethering_Apps.rar-t így találtam, valószínűleg a nevének megfelelő topikban.. kibontod, és a neked kellőt telepíted.
Van USB megosztás (USB Wired Tether.apk) , meg Wi-Fi megosztás apk.
opticus
Esetleg még azt kérdezném,hogy az órajelet mi módon lehet húzni egy picit?
Ha jól sejtem, abban is van a Beállítások - CyanogenMod Beállítások - Teljesítmény-CPU beállítások menüpont.
Ott találsz ilyen opciót. Én az itt olvasottak alapján nem piszkáltam. tízen-húszon pár megahertzet lehet nyerni vele.. 840-50 körüli stabil érték rémlik. Annyiért nem éri meg, hogy esetleg fagyjon, még többet egyen stb. Én a legalacsonyabb értéket állítottam csak egyel feljebb, 245-re, hogy ne akadjon annyira ébredésnél...Illetve marketen találsz kifejezetten erre való programokat is.. keress rá.. mit 'tom én mondjuk CPU biztos lesz találat
aya
Írhattad volna hogy ez a factory format kód, véletlenül beírtam
*2767*3855#
Uhh.. nah.. ez a méreg, nem a cián!masteryoda
szumo kollega írt itt egy rövidebb szösszenetet az ICS2 felrakásáról...
Persze lehetne lépésről lépésre, de aki már ilyennek ugrik neki, valószínűsíthető, hogy már hallott a recovery menüről, meg az recoveryből való zip telepítésekről..
Ha meg mégse, olvassa el szépen az első hsz-t, és a benne lévő linkeket.. (esetleg ha lesz sok időm, kiegészítgetem, de most sajna szűkében vagyok, eme drága dolognak...)Amúgy, hogy melyik stabil, és jó, passz.. én csak ezt az egyet próbáltam eddig...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest