Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iMaverick

addikt

válasz janez #14508 üzenetére

Amikor felrakod az ICS2-öt, akkor mindent (amit felraktál előtte) ledarál... A Market-en célozz meg egy fájlkezelőt és amikor felrakod az ICS2-öt, rögtön tedd rá a fájlkezelőt.

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

• Laci4

senior tag

válasz janez #14508 üzenetére

Helló!

Akkor szép sorban. Én a 2.3.4 DDKQ5-re raktam az ICS2-őt.
    Kijelző "túl érzékeny": ennél én messzebb mennék. Lehet csak nálam jelentkezik, ez esetben félek, hogy esetleg HW hiba, vagy a fólia, bár az mióta nálam van szinte azóta van rajta...
    Szóval nekem olyat csinál, hogy megérintem x helyen, és attól pl. 1 centire lévő helyre is érzékel.. mintha ott is megérintettem volna.
    Pl. billentyűzet.. akarok nyomni egy o-t, és bedob utána még egy s-t mondjuk...
    Sőőt! a legkeményebb, amikor álló helyzetben megnyomom a vissza "gombot", és a marketet indítja el nekem. (nálam a gyári go launcher indulásból még kint "maradt" a kezdő képernyőn bal alul a market indítója..(kb. mint ez a kép, csak nekem a naptár helyén a market van)
    Ritkán csinálja ezeket a hibákat, de csinálja.. :(((
    Kalibrálásról nem hallottam, láttam.. (utoljára omnián láttam kalibrálást, winmo alatt. de ott is csak a hely érzékelést lehetett kalibrálni)

Neked ha csak görgetés alatt választ ki gyakran, és ott ahol megérintetted, nem máshol, akkor esetleg próbáld meg kicsit tovább rajtahagyni az ujjad a "lökés" megindítása elött, illetve hosszabban követni a kijelzőn a "lökést" (nagyobb távolságig tolni a lapot.. remélem érted mire gondolok.. :U

BLN nem megy.. ez fura.. többségünknek megy..Felraktad hozzá a progit is?
    A pro lenne az igazi ;) És abban engedélyezni a BLN működését! (keress rá a neten, ha nem megy, max szólj. bár kipróbáláshoz jó a free is, vagy a teszter!)

Rádió kuka:
    Mért kuka? Igaz, hogy én csak próba erejéig használtam, mostanában nem kellett,de nekem ment.
    Egy probléma van vele, hogy amikor elindítod a rádiót, bekapcsolja a BT-t is..
    Ha kikapcsolod a BT-t akkor tény, hogy kuka.. ez sajnos egy kis fájó dolog...
    No meg, hogy ha jól láttam, nincs benne RDS funkció..

Fájkezelő: ezt kispórolni tényleg butaság volt. Mert ha épp nincs market közelben az ember, hogy rakja fel?! Még ha van sd kártyán mondjuk valami fáj-kezelő apk akkor is szívás..
    Szerencsére nekem van mobilnet is, így nem okozott gondott.

USB tethering:
    Van rá megoldás, xda-n találtam valahol, már nem tudom hol, ezért linkelem neked az apk-t. Telepíted, elindítod, aztán értelem szerű már..
    szerk: nem apk-t linkelek, hanem BehradGH_Rom_Series_Cyano_Ace_RC_2_Tethering_Apps.rar-t így találtam, valószínűleg a nevének megfelelő topikban.. kibontod, és a neked kellőt telepíted.
    Van USB megosztás (USB Wired Tether.apk) , meg Wi-Fi megosztás apk.

opticus
    Esetleg még azt kérdezném,hogy az órajelet mi módon lehet húzni egy picit?
    Ha jól sejtem, abban is van a Beállítások - CyanogenMod Beállítások - Teljesítmény-CPU beállítások menüpont.
    Ott találsz ilyen opciót. Én az itt olvasottak alapján nem piszkáltam. tízen-húszon pár megahertzet lehet nyerni vele.. 840-50 körüli stabil érték rémlik. Annyiért nem éri meg, hogy esetleg fagyjon, még többet egyen stb. Én a legalacsonyabb értéket állítottam csak egyel feljebb, 245-re, hogy ne akadjon annyira ébredésnél... :U

Illetve marketen találsz kifejezetten erre való programokat is.. keress rá.. mit 'tom én mondjuk CPU biztos lesz találat :U

aya
    Írhattad volna hogy ez a factory format kód, véletlenül beírtam
    *2767*3855#

Uhh.. nah.. ez a méreg, nem a cián!

masteryoda
    szumo kollega írt itt egy rövidebb szösszenetet az ICS2 felrakásáról...
    Persze lehetne lépésről lépésre, de aki már ilyennek ugrik neki, valószínűsíthető, hogy már hallott a recovery menüről, meg az recoveryből való zip telepítésekről..
    Ha meg mégse, olvassa el szépen az első hsz-t, és a benne lévő linkeket.. (esetleg ha lesz sok időm, kiegészítgetem, de most sajna szűkében vagyok, eme drága dolognak...)

Amúgy, hogy melyik stabil, és jó, passz.. én csak ezt az egyet próbáltam eddig...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák