Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mókuska

    tag

    válasz Mosqu!to #5212 üzenetére

    Én romot nem cseréltem. Root van és NoLimits mód. Másik kernel is van alatta, de az nem lényeges. De, ha csak a hang a lényeg, akkor elég lehet a root is. Még Op6-on csak a root-ot és a viper-t tettem fel, simán működött. De egyszerűbb NoLimits-szel.
    Fotózási minőségre így nincs hatása, mivel gyári rom van rajta. Rendszer stabilitásra sincs ez hatással, ha az ember odafigyel. Volt, hogy történt nekem is "kajlaság" a telefonnal, de az általában user error volt :))
    A hang egész másképpen szól, mivel olyan audió feldolgozásokat is hozzáad, amik gyárilag nincsenek benne. Lényegében hozzáigazítja a hangot a füles karakterisztikájához. Remélem jól mondtam :DD
    Magam részéről már évek óta használok ilyen audió módokat. Sokkal tisztább és világosabb a hangkép. Persze számít a forrás is. Én manapság már csak valamilyen veszteségmentes formátumot hallgatok. Flac vagy wav.
    Telegramon követem a NoLimits-et és ott van akinek 7TPro-ja van. Azon is működik a cucc. De ahogy olvasgatom Op5-től felfelé mindegyik Op-n működik.

Új hozzászólás Aktív témák