- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz tibcsi0407 #5500 üzenetére
Elnéztem
Most jött a oneplus email
2020.04.14Így biztos nem felejtem el bnő születésnapját
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tibcsi0407
félisten
válasz enginev3.0 #5501 üzenetére
Az én névnapom is egyben.
Milyen jó lesz karanténban névnapozni és szülinapozni.utdetailing.hu
-
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5498 üzenetére
Lecsekkolom, köszi! :)
Egyébként Nálad nem laggol a rendszer? Bár gondolom nem, mert mondtad volna :D
Nálam néha akad és összképben sem annyira fürge, mint az OOS. Pl. ha alkalmazások között váltok, akkor érezhető kb 1 másodperces késéssel vált. Ha visszalépek a főképernyőre, ugyanez a helyzet. Gondolkodik egy kicsit, majd kiugrik.
Bármi ötlet, hogy ez mitől lehet? XDA-n clean installt javasoltak, de nyilván clean install volt.. :D -
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5498 üzenetére
Ja illetve a másik, hogy auto brightness mellett egyszerűen vibrál a képernyő.
-
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5504 üzenetére
Igen. 10.0.4, GM21BA-ról mentem.
Igen, mióta felraktam, azóta semmit nem változtattam, csak az alkalmazásokat töltöttem le. Fura.. 1 helyen írták ezt, viszont ott a clean install megoldotta utána. De hát én alapból clean installal mentem :D -
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5508 üzenetére
Igen, rootoltam egyből. Összességében ez zavar, hogy rajtam kívül senki nem tapasztal ilyet, tehát egyedi probléma:D
-
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5510 üzenetére
XDA-s Havoc fórumban többen is panaszkodtak a legújabb frissítés utáni (0329) laggokra, fagyásra. Van, akinek az ujjlenyomat-olvasó nem működik. :( Akkor lehet mégsem én vagyok az egyedüli?
-
petya2012
őstag
sziasztok
azért lassan jó lenne már ha csinálnának valamit,holnap már április-erre még januári biztonsági mentés
-
laskr99
addikt
-
törölt tag
válasz CptAdamica #5519 üzenetére
Ha jön is AOD akkor az nagyon fogja zabálni az aksit a hardveres hátrány miatt. Alacsony kepfrissites helyett (pl 1 hz) 60 hz-en frissit. Lehet, hogy a 8-as már úgy jön hogy ez meg van oldva, mint Samsungnal.
-
tomp
félisten
A beadott szerviz igényt elfogadták és szerviz igény típust váltottak!
"Service Type:Replacement"
Nahát!! -
-
-
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz OP5ről váltok hamarosan, így az lenne a kérdésem, hogy a hivatalos Oneplus Switch az appokon belüli beállításaimat is át tudja klónozni valahogy vagy azokat nem? Mert, ha nem akkor lehet érdemesebb nulláról belaknom a telót. (Tudom az amúgyis, minden frissítés után ajánlott ) -
tomp
félisten
Teljesen jól megvagyok a 7 Pro-val is.
Mit tud majd a 8 Pro? 120Hz? Oké. Simább kép de nagyobb energia
Nagyobb kamera? Nagy dolog. Max ha tudna majd HDR videót is rögzíteni. Már olvastam pletykát erről.
Előlapi kamera? Nemár. A 9 Pro-ban már hátha a kijelzőbe lesz rakva így nem kellene kivágás. A noccsos korszakot is átugrottam.
5G? Oké ez jó de most a korona vírus miatt az 5G fejlesztés kicsit befagyott. Az egyik hazai (nem mobilszolgáltató) cégnél konkrétan le is állt minden 5G munka.
Szerintem még a 700MHz-es 5G-hez is teljesen új antennák kellenek így az sem tudna gyorsan indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest