- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
lámlám
Nézzétek csak a dinamikus bannert! -
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4359 üzenetére
-
betyarr
veterán
ezt ismeritek: [link] ?
bár a szélei elég vastagnak tűnnek... -
-
veterán
válasz betyarr #4366 üzenetére
Volt kb. 1 órát olyan tg a telefonomon, aminek csak a szélei ragadtak, és az érintőképernyő borzasztóvá vált tőle, rosszul érzékelt, szóval ilyesmire számítok ezeknél is, azért nem mertem korábban venni ilyet.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
betyarr
veterán
válasz Akidobos74 #4371 üzenetére
kb mennyivel lesz a toktól vastagabb,szélesebb,nagyobb a teló?
-
barcaforca
tag
Ha bekapcsolom a telefont és beírnám a pin kódot, a sötét képernyőt megnyomva felvillan a számsor de el is tünik. Mindig meg kell nyomnom mégegyszer. Ez bug,vagy csak nálam van valami anomália?
-
betyarr
veterán
válasz Akidobos74 #4373 üzenetére
-
veterán
válasz barcaforca #4374 üzenetére
Szerintem Nálad van valami probléma, nálam ugyanis nincs ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Ez a telefon hatalmas.
Nagyon szuper, de pár nap után szerintem küldöm is vissza. Ez nekem túl soks24U+15p
-
tomp
félisten
válasz betyarr #4386 üzenetére
Kártyamentes fizetési megoldás! Nem kell hozzá a fizikai kártyát digitalizálni(GPay, Simple, stb) hanem a kasszánál a telefonon megjelenő egyedileg generélt QR kódot olvassák be és már fizetve is van. Vagy a kasszánál kihelyezett QR kódot kell neked beolvasnod és jóváhagynod a fizetést.
Ferihegyen már elérhető az AliPay. Kínában nem nagyon ismerik a bankkártyát! Aki kínában kártyázik az turista. -
betyarr
veterán
és ez mitől jobb,mint a fizikait digitalizálni?nem hiszem,hogy biztonságosabb.kártyát meg úgyis ad a bank.
weben még érteném is,hogy a gépen vásárolsz,előkapod a telefont,nyomsz egy fotót és jóváhagyod a fizetést,aztán kész is.
de az offline bolti nekem nem jön le,miért jobb mint a simple-féle -
tomp
félisten
válasz betyarr #4388 üzenetére
Biztonságosabb mivel amit a telefon megjelenít QR kódot az minden megjelenítéssel változik. Azaz ha az egyik kódot lefotózod majd bezárod a kódot, már nem tudsz a fotózott kóddal fizetni.
pl Kínában teljesen kimaradt a kártyás fizetés. Készpénzről rögtön a QR kódot mobil fizetésre álltak át.
Amúgy a Simple is tud QR kódos fizetést. Gyakorlatilag majdnem ugyan az! Jövőre kezdik bevezetni itthon is. Kártyacégektől független ez a megoldás.
Amúgy itt van 2 videó ahol bemutatják hogyan is működik:
[link] és [link]_______
HyperCam appal kipróbáltam a 4K60-at. HEVC kódolással gimballal.
[link]
Nem sokat használtam még a gimbalt így még meg kell tanulnom hogyan stabilizál a legjobban. Illetve még bugos a fw is. -
-
spawn21
veterán
A visszaküldés milye simán zajlik a gyártónál?
Ma rendeltem meg, gondolom elviszi egy futár és átnézik aztán vissza utalják az összeget. Igaz?s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic