- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tamas.nick #5449 üzenetére
Lehet, hogy előfordult velem ez egyetlen alkalommal, de újraindítás után már jó volt és nem jött elő többször a hiba.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zhata
senior tag
Néhány hete rettenetesen merül a telefonom.
Tegnap késő este szándékosan feltöltöttem 100%-ra, átkapcsoltam repülőgépes módba, ennek ellenére reggelre már csak 94%-on állt. A telefon még csak kb. 10 hónapos, van tippje valakinek? -
Linkin1994
senior tag
8 pro adatok akit érdekel
Screen:6.78 120hz
8/12gb ram
128/256GB ufs 3.0
4510mah
30w warp
30w wireless
3w reverse wireless
ip68YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
enginev3.0
félisten
válasz Linkin1994 #5456 üzenetére
És kb 270 ezres ár
Mert drágább lesz
De azt mondták nem éri el az 1000 eurós áratAmúgy elég kicsi az akksi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz tibcsi0407 #5455 üzenetére
Melyik a legjobb cfw?
-
Viper26
nagyúr
válasz Linkin1994 #5456 üzenetére
6.78"...miért nem mindjárt 10"? Jah meg lyukas kijelző, mert az fontos.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #5457 üzenetére
270 még mindig nem olyan vészes ha azt nézzük hogy pl a samsung ezt 400+ ért adja
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Stabi83
senior tag
válasz Viper26 #5459 üzenetére
És a lyuk pont az a dolog ami miatt nem is veszem meg
A 120Hz biztos baromi jó de az erősebb hardver már nem foglalkoztat. Most a másodlagos mobilom egy CAT S61 amiben SD 630 "dübörög" és napi feladatokra az is bőven elég ( a 7T Pro-m-ról már nem is beszélve ). Ez a lyukasztási őrület sajnos utolérte a kedvenc gyártómat is, remélem ez csak a koronavírus mellékhatása és a 8T Pro már kigyógyul belőle....Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
tibcsi0407
félisten
-
prolad
addikt
válasz Viper26 #5459 üzenetére
Ha tényleg csak 6.78 lesz, akkor lehet még keskenyebb is lesz, mint a mostani, gondolom OP is 20:9-es kijelzőt rak bele. Főleg, ha kicsit még agresszívabb lekerekítést használnak, nem tudom itt tervben van-e a waterfall jellegű megoldás.
A lyuk már 100%? Én még mindig reménykedem benne, hogy berakják a kijelző alá a kamerát a pronál, a sima 8 meg lyukas lesz. Még a gyengébb minőség mellett is megérné. -
enginev3.0
félisten
válasz tibcsi0407 #5463 üzenetére
Tudsz pár sort írni hogy miért szereted és miért jobb szerinted?
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #5442 üzenetére
Tegnap óta elég nagy a csend. Se a support se a privát üzenetre nincs válasz. Remélem már a cserét intézik. Vagy írjak a fb oldalukra is?
-
tibcsi0407
félisten
válasz enginev3.0 #5465 üzenetére
Nekem 7T Pro-n most a Havoc van. 7 Pro-n is népszerű, bár én OP6-on a Tresket jobban kedveltem.
Nekem az OOS-sel a legnagyobb problémám az az, hogy random merülget és ennek ellenére is túl agresszíven korlátoz sok alkalmazást, ezért például eldobja az órám, vagy értesítések csúsznak.
A fenti ROM-okkal ilyen bajod nem lesz. Valamint bármennyire is hihetetlnül hangzik, még az OOS-től is smooth-abbak ezek a rendszerek.
Tökéletesen működik minden funkció. Hetente kapsz frissítést, mindig a legújabb security csomagot használod és sokkal jobban testreszabható.Nem kapkodják el. Elég szar ez a helyzet most, nekem is a Secret lab székemhez májusban lesz alkatrész..
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
zhata
senior tag
válasz tibcsi0407 #5455 üzenetére
Teljesen gyári rendszer van rajta.
-
enginev3.0
félisten
válasz tibcsi0407 #5467 üzenetére
Köszi
Ezzel kötelezően lenne root?
Kamera app milyen benne? (Treskmod)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tibcsi0407
félisten
válasz enginev3.0 #5472 üzenetére
Nem kötelező a root.
Én személy szerint root-olok, mert felrakom a Gcam AUX mod-ot és a Swift black témát is.
Treskben nem tudom most milyen kamera lehet. Anno csak Gcam volt benne, de felrakható volt az OOS camera is.
Havoc-ban OOS camera van. Bár én a Gcam-et használom fotózáshoz.
Itt egy jó videó a Treskről: [link][ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #5467 üzenetére
Raktáron úgyis van telefon. Adják fel. Átvételnél meg leadom ezt amit elrontottak. Tudom szar helyzet van. De a raktár még üzemel.
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #5475 üzenetére
Azt nem tudom, hogy van e. De akkor adjanak 7T Pro-t. A szállítási díjat hajlandó vagyok kifizetni. De az ő töketlenkedésük miatt ne én szívjak. Telefonálásnál is hangosabban kell beszélnem, hogy halljon a másik fél...
-
zhata
senior tag
válasz tibcsi0407 #5471 üzenetére
Az elején igen, de nem sokkal később jött egy downgrade, teljes pucolással. Kb. két hete vacakol az akku, majd megnézem Skynamic topictárs javaslatával.
(ha végzek ezzek a qrva home office-val.) -
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5479 üzenetére
Egyre inkább szemezek én is ezzel a custom rommal :D elég jókat írnak erről a Havoc OS-ről. Nálad valami nagyobb hiba, bármi, ami hátrány OOS-hez képest?
-
CptAdamica
veterán
Lesz állandó AOD.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
veterán
válasz CptAdamica #5482 üzenetére
Ja, pontosabban rajta van a roadmap-en. Én is azt szoktam mondani, amikor nincs kedvem valamit megcsinálni, hogy "tervben van"...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5481 üzenetére
Na most határoztam el magam, hogy felteszem a Havoc-ot. Gappst raktál rá utólag?
[ Szerkesztve ]
-
Skynamic
kezdő
Okés, köszi!
Egyelőre kb. 15 perce a Havoc logó van a kezdőképernyőn. Remélem lassan elindulunk.. -
-
tomp
félisten
válasz Viper26 #5485 üzenetére
Jeleztem nekik még az előző stabilnál, hogy ha LDAC fülessel kapcsolódom akkor fixen "adaptív bitráta" minőségre áll be és nem lehet változtatni. Kértek QXDM logot és az OB11-el javították a bugot.
LDAC-n kapcsolódom és be tudom már állítani a fix 990kbps "Optimális hangminőség" opciót. -
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5488 üzenetére
Na a Havoc nekem sajnos nem működik. Hiába flashelem a zip-et TWRP-ből, a vége mindig bootloop..
Leírás szerint először wipe data/dalvik majd 2x kellene feltenni a Havoc.zip-et a twrp zippel, egyszer az "A" egyszer a "B" partícióra. Na ha én felrakom a havoc.zip-et és a twrp zipet, onnantól az internal storageból mindenem eltűnik, a gép sem ismeri fel a telefont, ergó nem tudok a "B" partícióra telepíteni. A vége mindig msmtool -
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5493 üzenetére
Köszi, ezt még megpróbálom!
-
Skynamic
kezdő
válasz tibcsi0407 #5493 üzenetére
Örök hála! Működik
-
fant0mi
őstag
Sima 7-eshez incremental update jott egy 10.3.2 frissites. Full-ban nincs sajnos. Oxygen updaterben, nem OTA.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz tibcsi0407 #5498 üzenetére
7 pron egyelőre csak launcher update
-
tibcsi0407
félisten
válasz enginev3.0 #5499 üzenetére
Ez most a Havoc-ra vonatkozott a kollégának. Ma jött új verzió.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest