- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
Nem! A tranzakcióban nem vesznek részt!
Pl Simple-nél ha gond van a tranzakcióval akkor. Simple-höz kell fordulni. GPay-nél a bankhoz!
A digitalizált kártya számát se a Google osztja ki hanem a MC! GPay egy kriptogram alapú fizetési app. Azaz a telefon a kártyaszámmal együtt egy hitelesítő számsort is elküld a terminálnak ami ellenőrzi, hogy hiteles e. Semmi mást nem csinál a GPay. Maga a tranzakció nem megy rajtuk keresztül csak a művelet végén megkapják a tranzakció állapotátát. Ezért sem tárolja maga a Google fiókod, hogy miket vásároltál. Csak az app tárolja addig amíg nem törlöd az appot vagy a kártyát. -
G_krisz
tag
Nekem megy a Simple pay ( OP 6T) Bár volt, hogy nekem is halott volt ...
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
-
flegga92
senior tag
válasz Laookon_ #5893 üzenetére
Én is a felbontott alzással szemeztem, de mondom várok egy kicsit lesz ez még olcsóbb, volt már fent felbontott 7T 140-ért. Aztán szombaton fb-os OP csoportban megláttam egy 7 Pro-t 145-ért nincs 2 hónapos és lecsaptam rá. Kb 2 hetet árulta 165-ért aztán feltette 145-ért és lecsaptam rá. Páran érdeklődtek nála de senkinek nem kellett. 60k-t megért 1,5 hónap garancia "bukás".
(#5908) SkyS1gn
Régi Curve kártyával van nekem, elég régóta használom. Ha jól tudom az újakkal már nem megy.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz gabor0928 #5913 üzenetére
nem mindig érdemes a legolcsóbb helyen megvenni.apósom példáját tudnám felhozni: megvette valami sufni gsm-ben az a40-et,nem rég elromlott.írt nekik,azt mondták,hogy van rá samu gari,vigye be egy márkaszervizbe.úgy is tett,aztán szépen vissza is küldték egy üzenettel,hogy vigye bulgáriába samu szervizbe,mert fekete vagy szürkeimportos a készülék.írt a boltnak megint és nagynehezen ráálltak,hogy akkor ők gariztatják.szépen elküldte,aztán vissza is kapta 1 hónap után.
ezért jó,ha megbízható helyről vesszük a telókat (meg lényegében bármi mást is).jelen esetben a legtutibb ha egyenesen az op-tól.esetleg alza,mm,akik nem sz*rakodnak ennyit. -
veterán
Valaki használja a VoWifit Sagemcom 5655v2 ONT-tal? Az sms-t megkaptam a Wifi-hangról, de az ikon újraindítás után sem jelenik meg csak a VoLTE, és ezen hsz szerint, nem is biztos, hogy bárkinek is megy ezzel a cuccal...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tomp
félisten
válasz SkyS1gn #5908 üzenetére
Bug miatt nálam tavaly év végén megjelent a Play Áruházban a GPay így simán tudom telepíteni, frissíteni stb. De akár le is töltheted apkmirrorról. Vagy ha van Curve/Transferwise kártyád akkor elküldöm az appot amit telepíthetsz.
TW kártya tökéletesen megy. Februárban jött meg a kártya. Azóta ezzel fizetek. -
törölt tag
válasz *Mukeey* #5934 üzenetére
Ez így, van OP-nak is vannak hibái, de azért tényleg más kategória. Szoftveres téren eddig nem találkoztam olyan Samsunggal ami ne lett volna bughalmaz a OnePlus-hoz képest. Nálam pl majdnem az utolsó lenne amit vennék, mert volt már elég sok rossz élményem.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomp
félisten
Telenor:
"Tájékoztatjuk, hogy jelenleg a OnePlus készülékekre még nem került ki az a Telenor specifikus szoftver, mellyel elérhető lenne a VoLTE technológia.
Jelenleg nincs információnk arról, hogy az említett készülékre mikor lesz elérhető a frissítés."
Szerintem írjunk nekik a fb oldalukra, hogy mint forgalmazott telefont támogatni kellene... -
laskr99
addikt
22:30 körül leraktam a telefont 80% körül. Reggel 9kor 39% volt. Wifi-net-helyzetmeghat. Volt bekapcsolva. Elég titanik.
-
G_krisz
tag
válasz laskr99 #5949 üzenetére
Tudom más típus 6T, de a szoftver ugyanaz. Töltés nélkül éjszakára úgy hagytam, kíváncsiságból. 44%-ról 40%re esett vissza. Nfc, Bt, Wifi, 4g, GPS, stb. Minden ment. 4% a differencia egy éjszaka alatt. Nektek vmi nagyon nem klappol!
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest