- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz enginev3.0 #4543 üzenetére
Ezt minden flagship megjenelesenel elmondod?
-
tibcsi0407
félisten
válasz enginev3.0 #4553 üzenetére
Majd belassítják ezt Neked, hogy gyorsabbnak tűnjön az újabb. Ne becsüld alá a gyártókat..
utdetailing.hu
-
veterán
válasz enginev3.0 #4553 üzenetére
Érzetre tényleg nehéz lenne gyorsabbá tenni (szerintem), viszont a plusz erőt le lehet foglalni a szoftverrel valamire.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4552 üzenetére
Hááát nem tudom.
Megy root alatt az OTP SmartBank, Közlekedési Mobiljegy, Google Pay?
A többi appok nyilván mennek de ezek a kényesek.
Root után amit tudnék használni root joggal az az NSG és a CellMapper. Ezért lenne jó még egy OnePlus -
-
enginev3.0
félisten
Pont ez az, hogy gyorsabb CPU = kevesebb optimalizálás mert megoldja erőből a hardver
Így a kevesebb energiafogyasztás is elszáll mivel többet dolgozik a CPU a szoftverek miattEzért bírják egyre nagyobb akksival is ugyan úgy a telefonok mint pár éve, lásd Galaxy S széria
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4557 üzenetére
Mobiljegy eléggé érzékeny egy jószág.
Ha root alatt a system update kihatással van rá akkor az szívás mivel az appban megvásárolt bérletet kizárólag 2x helyezhető át másik eszközre. Ha ellövi az ember a 2 lehetőséget akkor nincs tovább. Fel kell keresni a BKK-t, hogy helyezzék át.
Bétáról stabilra áttérve közölte is az app, hogy át kell helyezni a bérletet mivel másik eszközön vettem.
Na igen a Curve. Nekem megy. Ezt is buknám most a root után.
Amúgy nálam megjelent az egyik Gogle fiókommal a Play Áruházban a Pay app. -
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #4560 üzenetére
Kérdezzem meg a Mobiljegy csoporttól ha már van ott nekem dedikált saját ügyintézőm?
-
LógaGéza
veterán
Rootolva vagyok kb vetel ota, Simple, OTP Smartbank, BudapestBank app, Google Pay Revoluttal, minden megy amit eddig probaltam.
Mobiljegy app tenyleg ennyire rossz? Nemreg kezdtem el BKK-zni, mostmar veluk jarok dolgozni, de amiket olvastam, azok eltantoritottak a probatol... Van olyan mikor kb 20mp-em van elerni a M2-est, akkor nem tudok megallni QR koddal szorakozni...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #4562 üzenetére
Mobiljegy app most már teljesen rendben van!
Az elején egyes embereknél lassan olvasta a kódot, nem ment az olvasás stb.
Október 30-án kijött egy verzió ami nem volt kompatibilis android 10-el így a 2napja vett bérletemet kukázta az app. De vissza kaptam a pénzt.
7 Pro-n a QR kód olvasás metrónál/első ajtós busznál piszok gyors. Metrónál meg sem állok. Menetből kinyújtott kézzel beolvassa és annyi. Soha nem állok meg metrónál.
Most már a Simple is tudja a BKK Mobiljegyet!Mától a Tidal appban elérhető a Dolby Atmos minőség! Csak az Atmos minősítéssel rendelkező mobilokon jelenik meg a Tidal Dolby Atmos!
-
tomp
félisten
-
enginev3.0
félisten
Bekapcsoltam a volte-t
Könnyebb volt mint gondoltam 😂A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
válasz enginev3.0 #4568 üzenetére
Én meg kikapcsoltam pár napja. Érezhetően harapta az akkumulátort.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz #78791680 #4566 üzenetére
Bullets 1-el hallhatóan nagyobb a dinamika(Masterrel magasabb) de azért messze van a ProStereo H2-től. Ott a Master és az Atmos olyan mintha rakéta indulna.
Újra lesz miért használni a hivatalos Tidal appot.
Masterhez alkalmatlan. Csak LG telefonokkal jó a Tidal app+Master.enginev3.0
Nincs is benne semmi bonyolult dolog.Timer
Melyik szolgáltató és milyen profil?
Nálam nem harapja az akksit. -
tomp
félisten
válasz #78791680 #4571 üzenetére
Ugyan az persze. Van rajta kanóc, 2 driver meg akksi...
Én több mint fél évig terveztem a vásárlást aztán végül a blek frájdéj napján megvettem ha már 40-ről 27-re volt leakciózva.
A Bullets 1 FLAC-hez kb jó. Szépen és tisztán szól az aptX-nek köszönhetően. Masternél nagyobb dinamikája van de kb ennyi. Semmi extrát nem hoz ami érthető is.
Bullets 2 már ugye aptX HD-s ami egy fokkal jobb.
ProStereo H2-n viszont egy új világ kezdődött. Simán hallható FLAC és FLAC között a különbség. A legjobban a magyar és a külföldi stúdiók között van nagy különbség. Masternél pedig totál más a minőség. Ha hangszeres dalt hallgatok ott olyan mintha előttem játszanának rajta.
Atmos pedig mintha az űrsikló indulna el.
ProStereo H2 vs. Bullets 1
Óriási az új füles. Habár ez amiatt is van mivel a füles részében van az akksi...Szerdán jött ki a 10.0.3 de EU-s "BA" kiadás még mindig nincs. Nem szokott ennyit késni az EU-s rom...
-
törölt tag
ProStereo H2-n LDAC miatt ilyen jo vagy amugy is eleg kiemelkedo a hangazasa? Lehet hogy megis korulnezek majd ha mar a Dolby Atmos is megy OP-al, csak felek ilyen fuleseket venni, oszinten fogalmam sincs melyikek megbizhatoak, mert ugye fontos hogy nagyon jol szoljon, de az sem hatrany ha nem hal be 1 ev utan a driver
-
tomp
félisten
válasz #78791680 #4573 üzenetére
Ha átváltok aptX-re akkor eléggé tompa lesz a hangja. Mondhatni erőtlen lesz. AptX HD és LDAC között nincs igazán különbség HA kizárólag sima CD minőségben hallgatsz FLAC-et. De egy Tidal féle Masterhez vagy most már a Dolby Atmos hanghoz kötelező az LDAC!
Masternél nem csak a 96kHz-et értem! Van sok 44,1 és 48kHz-es Master albumok is. Azokat hiába képes átvinni az aptX HD de van egy csavar a Masterben! Előbbi 88,2 utóbbi 96kHz-ben történik a lejátszása! Gondolom emiatt is kell még ezeknél is az LDAC. -
veterán
Vodafone, és nem állítottam külön profilt, csak a szerviz menüből engedélyeztem, azután a szimpla menüből bekapcsoltam a VOLTE-t. Itt volt a topikban leírva valaki által a módszer, az alapján csináltam. Még annyi volt, hogy a Voda Ügyfélszolgálattal engedélyeztettem a szolgáltatást.
Lehet, hogy a hálózati lefedettség is közre játszik a dologban, mert amúgy is rettentően rossz a térerő, szakadozva hallanak mások és én is őket általában (nem telefon hiba, az utolsó telefon, ami itt jól teljesített, az az E52 volt), azóta volt Lumiám, csomó OnePlus-om, szóval már megszoktam. A VOLTE bekapcsolt állapota viszont nap végére rend szerint 30 százalék alatti töltöttséget "biztosított", míg közel ugyanilyen használat mellett 4G-vel bőven 40 százalék fölött marad a töltöttség. Két hétig próbálgattam, más gondot nem vettem észre, telefonálás közben is jöttek a netes pushok, szóval tényleg ment szépen.
Ha már szóba jött a Bullets 2: én is vettem egyet OP pontokból plusz pici pénzből, de őszintén megmondva én mem érzem azt az ordenáré nagy előrelépést egy blitzwolf nc1-ről hangban. Kényelemben visszalépés. Jól izolált, jók a mélyek, de ennyi. A közepes illeszték nekem kicsi, a nagy meg túl nagy! :) Ha sétálok benne, olyan, mintha gumikalapáccsal ütnék belülről a fejem. Ettől eltekintve nem rossz, de ágyban fekve használom a leírtak miatt, arra pedig van jobb is ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Szakadozva hallanak a rossz térerő miatt az oké de az 3G vagy GSM hívás! VoLTE-n nem kellene szaggatnia még nagyon rossz térerőn se!
Habár ahogy írod VoLTE-n már net is megy nálad azaz eddig a hívásaid GSM hálózaton mentek.
4G térerő milyen?
Tárcsázó: *#*#4636#*#* aztán Telefon adatai ott pedig Jelerősség.
Esetleg próbáld meg a preferált hálózatot beállítani "LTE Only" módra. Vodafone-nál csak LTE-n is van VoLTE.
VoLTE miatt a hálózat nagyobb erőforrást biztosít számodra ugyan akkora térerő mellett de nem kellene ekkora merülést összehoznia.
Esetleg az összefoglalóban lévő VoLTE leírás alapján kipróbálhatsz másik VoLTE profilt de rákérdezek a dologra mert nem te vagy az első Vodás akinél a VoLTE merít.Bullets 2 aptX HD-t tud az nc-1 pedig aptX-et. Ne várj ordenáré nagy előrelépést mert amennyit leírtál pont annyi a különbség a 2 kodek és füles között.
Nálam a ProStereo füles gumi harangjai nagyon rosszak. Mindegyikkel kiesik a fülemből így venni kellett hozzá memória habos "Comply" illesztéket. Na azzal már tökéletes.tamas.nick
Milyen előfizetésed van? HiFi? Csak azzal megy a Master és az Atmos minőség!
Illetve mi az app verziója? Csak a 2.20.0.972.6-os verzióval megy az Atmos ha megfelelő előfizetésed van.
Masterre a Tidal app nem jó mivel ha nem LG telefonon hallgatod akkor az app lefolytja sima PCM jellé a Mastert. Ahhoz az USB Audio Player Pro kell. Az a valós Master jelet dolgozza fel és küldi tovább bluetooth transzkódolásra. -
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #4578 üzenetére
Jó kérdés! Elméletileg csak a LogKitben kell bekapcsolni a VoLTE kapcsoló megjelenítését.
Amúgy a Telekom oldalán a 7T Pro-nál "4G Hang/VoLTE-képes: igen" bejegyzés található.
Azaz szerintem a sima 7 Pro-nál is lesz hókuszpókusz mentes VoLTE.tamas.nick
Erősebb, mélyebb vagy másabb? Nálam másabb a mélyhang. Más a hangzása. Olyan mint amikor szembe vagyok egy mélysugárzóval és látom a "lassú mozgást". Érezni a membrán remegését.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Hat nem tudom, en nem mernem random kinyujtani a kezem reggelente a M2 fele menet, meg valaki azt hinne, hogy neki akarom adni a telom, es kikapna a kezembol
Valamint M3 metropotlora is orulok, ha fel tudok lepni... Ilyenkor ha nem csak elso ajtos a busz (mint pl ez), akkor mi a menet? Ugyanugy elol kell?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #4581 üzenetére
Nem úgy kinyújtani mintha adnál valamit. Csak nem kell magadhoz tartani a telefont miközben elmész a jegyérvényesítő oszlop mellett hanem mintha csak mutatnál valamit. Csak az első ajtós járatoknál kell QR kódot olvasni a buszról. A többin nem. Ott csak felszállsz bárhol mint a sima bérlettel. Ellenőrnél pedig a megvett bérletbe belépve lesz egy QR kód a bérletednek "Ellenőri felmutatásra" vagy milyen néven. Azt olvassa be az ellenőr a QR kód olvasós android mobillal és azonnal látja mikor vetted, meddig érvényes, érvényes e. Mutatnék képernyőmentést de nem tudok mivel a Mobiljegyben le van tiltva a képernyőmentés.
-
betyarr
veterán
válasz enginev3.0 #4578 üzenetére
logkitben kell csak bekapcsolni a volte funkciót,aztán a menüben és már megy is.persze előtte a szolgáltatóval is bekapcsoltatni,ha még nem tetted meg.
-
LógaGéza
veterán
Na, ez biztatoan hangzik, lehet teszek vele egy probat jovore.
Mar csak egy kerdesem van - mivel agglomeracioban lakok, ezert vennem kell kiegeszito jegyet a berlet melle a Volanbuszon, es ugye fel kell mutatnom a Budapest Berletem. Ott hogy fogadjak el?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #4585 üzenetére
Ugyan azokon a járatokon fogadják el mint a hagyományos papír bérletet. Első ajtós járaton az ajtó mellett vagy a sofőrnél lévő QR kódot beolvasod az appal ami mutatni fog egy animációt. Azt kell megmutatni a sofőrnek akinél van egy fixen rögzített mobil. Azon megjelenik ugyan az az animáció mint nálad. Ha egyforma akkor oké mehetsz tovább a buszon.
-
LógaGéza
veterán
De ezek Volanbusz jaratok, ezeken nincs QR kod, meg a regi hagyomanyos sofornel veszek jegyet metodus van. Csak ugye ha felmutatod a Budapest Berleted, akkor BP szakaszhataraig nem kell fizetned, csak utana, vagyis vegulis kedvezmenyesen veszek jegyet.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
- 94 dbm, és ez a legjobb érték, ablak mellett. Ahogy megyek befelé a lakásban, úgy romlik a jelerősség, néha észrevehetően eltűnik a hangminőség is, gondolom visszavált HD-ról. Beszélgetés közben nemritkán szakad is a kapcsolat, de mondom, ez már ilyen évek óta. Telenorról jöttem, ott is ez volt, Telekomos még nem voltam "hangban", de az UMTS is elég nehezen áll össze laptopon, LTE-t meg szerintem még nem is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #4587 üzenetére
Akkor felmutatod a Mobiljegy appban lévő bérletet. Az szépen mutatja, hogy bérlet és Érvényes. így
Köteles elfogadnia a sofőrnek ha azon a járaton érvényes a BKK bérlet.Timer
Nálam a lakásban -100 és -110dBm között van azaz eléggé gyenge viszont a jelzaj jó így nem okoz nagy problémát. CellMapper kiírja az SNR értéket is.
Állítsd át LTE Only módra és úgy próbáld ki a VoLTE-t. Nekem is olykor átváltott a telefon 3G-re Telenornál VoLTE-ről de fix LTE Only módban atomstabil mindenhol mivel ugye ilyenkor nem tud leváltani és a hálózat sem tudja átrakni másik hálózatra. Amíg van életjel LTE-n addig megy a VoLTE. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz CptAdamica #4595 üzenetére
Nem en voltam
tomp
elvileg ki lehet hajtani vagy mi, de biztos nem adnanak ki ilyet[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
7. Bétának nem kellett volna már jönnie amúgy?
Nem igazán találtam infót róla..Oneplus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások