- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOce
tag
válasz franc0 #16148 üzenetére
Húst hentesnél kell venni
bogyo112: nekem is volt Nikon dsrl gépem, imádtam is, de eladtam, mert egyszerre költeni zenélésre-túrázásra-számítástechnikára, mint hobbira sajnos kizárta a komolyabb fényképező tartását, és a komolyabb fényképezést. A Lumia 920 is tud élményt nyújtani és örömet okozni, mint fényképező, legalábbis nekem, nem azonos ez egy tükrös géppel, vagy akár egy milcel, de kielégítő, és képvisel egy színtű minőséget, a mobilok között pedig kiemelkedő.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Zoli133
addikt
Azt hittem szerencsém van, hogy nem recseg a telefon, erre ma elkezdett recsegni....
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
tomboy0013
veterán
Észrevettem az előbb, hogy valami kotyog a telefonba ha egy picit megrázom, csak akkor hallom ha a fülem mellé teszem. Kicsit olyan mintha a valamelyik fizikai gomb lenne, de nem az mert azokat lefogtam. A kamera környékéről jön a hang. Nem vett senki észre semmi ilyesmit a sajátján? Mi a szar kotyoghat már =D
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tomboy0013 #16153 üzenetére
Az akku kotyogására panaszkodtak néhányan (főleg, aki már ejtette le a telefonját), de az valószínűleg elég jól felismerhető lehet...
szerk: nem a helyzetérzékelőt hallod véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
tomboy0013
veterán
-
BobTail
őstag
válasz tomboy0013 #16155 üzenetére
Az a kamera lesz
-
StreetBizTO
tag
válasz tomboy0013 #16157 üzenetére
Az OIS miatt kotyog
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, hasznal valaki autoba valo qi toltot ami szellozo lamelara szerelheto?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Statikus
senior tag
válasz zsamiatt #16159 üzenetére
Az én szellőzőm fel-le is állítható. Próbáltam egy nanopad rögzítésűt, szétbarmolta a szellőző vízszintes állító rendszerét... (meg tudtam javítani), állandóan lefele fordult, lepotyogott róla a telefon.
Csak ennyi a hibája. Dension márkájú. Senkinek nem ajánlom. (bocs, ez nem QI-s)QI töltőt tervezek én is, a gyári Nokia CR200-at. Kérdésem, hogy a vákuum a rücskös műszerfalra is feltapad e. Nem szeretném matricázni, ragasztózni. Tapasztalat valakinek?
-
Statikus
senior tag
válasz zsamiatt #16161 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, attól függ milyen rugalmasságú anyaggal próbálunk vákuumot kelteni.
Egy kellően puha anyag a műszerfal redőibe belenyomódik, míg a dudoroknál összenyomódik, tökéletes tömítettség mellett lesz vákuum.
Egy kemény anyag nem préselődik be a redőkbe, így nem lesz vákuum.A nanopadok anyagát kombinálva egy puha szilikonnal tökéletes rögzítést lehetne elérni még akár egy elég rücskös, kemény, kopogós műanyagon is.
Ezért kérdeztem a tapasztalatokat.
-
smarni
csendes tag
Sziasztok,
Igazán nem akarok türelmetlennek tűnni, de nem tudtok valami belsős infót arról, hogy most mi a fenét kotlik a T-mob a Black frissítésen? Már a kenyérsütőnkre is kiadták, már Timbuktuban is mindenki megkapta, csak a Hun T-mobile-osok nem. Bosszantó.
M -
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz StreetBizTO #16158 üzenetére
Neked is kotyog? Vagy csak szívatsz =D
-
Joubert
tag
(a másik topicban is feltettem de nem jött válasz...)
Most akartam megnézni a naptárban h tavaly ilyenkor mi dolgom volt... Es látom h üres. Sőt most látom h mar a novemberi események sincsenek meg. ez h lehet? El is vesztek vagy csak nem jeleníti meg? H lehet beállítani h ne törölje?Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
Assdak
őstag
válasz Bogyó bá' #16150 üzenetére
Nem tudom nálatok hogy megy, de mifelénk a képeket a mondanivalójuk miatt készítik, és nem techdemónak.
Van egy Olymp E-P5-öm és egy 5D az asztalomon, még is a mobillal készült képeket osztom meg többnyire, mivel az van 90%-ban a kezemben, így ezzel tudom leginkább elkapni az adott pillanatot. Techdemónak lőhetek naplementés, biszembaszombogaras képeket a két "nagy"-al, de annak sok értelmét nem látom. -
StreetBizTO
tag
válasz tomboy0013 #16165 üzenetére
Nekem is kotyog. Nem szivatlak tényleg az OIS.
Ha kiszereled a kamerát és megrázod akkor is kotyog -
lindisu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a tisztelt guruktól.
Kollegám 920-hoz kellene egy kis segítség.
Valamiért, valahogy törölték neki a microsoft -fiókját.
Volt egy windowslive-os és egy hotmailos fiókja és valahogy összeakadt a kettő...
Most biztonsági okokból törölték és új fiókot kellett létrehoznia.A nagy kérdés az lenne hogyan lehetne a régi fiókjából az sms-eket, programokat stb. átmenteni az új fókba?
Gondolom a telefonon gyári visszaállítás kell...Segítségeteket előre is köszönöm.
István
-
-
-
Eltomi
tag
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy be lehet azt állítani valahogy, hogy a telefonkönyvben csak azokat a névjegyeket mutassa, amikhez tartozik telefonszám is?
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
zsamiatt
őstag
Még mindig aktuális:
Sziasztok, hasznal valaki autoba valo qi toltot ami szellozo lamelara szerelheto?Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Lall
veterán
válasz zsamiatt #16178 üzenetére
Valószínű nem sokan. DC-200 az egyetlen normálisnak mondható Qi autós töltő szerintem. Assadak beszereltetett Qi minit a pohártartó alá ez van még megoldásként. Ezen kívül a topikon belül nem igazán olvastam másról.
Személy szerint én egy DC-200-on gondolkozom, de nem tudom megér -e nekem közel húszezret.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nagyúr
-
Lall
veterán
válasz zsamiatt #16192 üzenetére
Töltője válogatja. A kínai olcsó töltők rosszabbul teljesítenek. Viszont a Nokia DT-601 elég kicsi és viszonylag olcsó ahhoz, hogy egy autóba meg lehetne próbálni valahova "befaragni". (ezen is elmélkedtem már)
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
cliorsi
csendes tag
Nekem is CR200 van a kocsiban és teljesen rendben van... A szélvédőre van "tapasztva", én nem is gondolkoztam a műszerfalon, bár adnak hozzá egy öntapadós korongot, amire aztán elvileg stabilan rögzül a tapadókorong... Egy elég izmos Otterbox tokban van a telefon, de ezt is fixen tartja és a "delej" is szépen átmegy a tok mindkét rétegén...
-
gabfot
csendes tag
Sziasztok!
Ti használtok valami fóliát a készülékhez vagy nem? Mert ma keletkezett rajta nekem 1 kisebb karc
Vagy csak én gondoltam h a gg2 az elég védelem? -
cliorsi
csendes tag
válasz gabfot #16197 üzenetére
Szia! Nekem ezidáig se fólia, se karc... Különösen nem kímélem, csak arra vigyázok, hogy ne kerüljön semmi mellé a zsebembe... Ez eddig működött. Októberi a telefon... Egyébként, ha megkarcolódna (és ez azért előbb-utóbb eljön) akkor sem kapnék szívrohamot. Ez is csak egy tárgy, egy telefon az eddigi sok közül... Remélem, még sokat el fogok "koptatni"...
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz gabfot #16197 üzenetére
Én közel 1 éves használt 920-at vettem és azt vettem észre, hogy este lámpafényben van 2-3 hajszálkarc a kijelzőn amit nappal sehogy sem látok =D Neked is ilyen karc van rajta vagy a nappal látható változata? =D Egyébként én nem használok semmit rá és nem is fogok, ilyen szép készüléket nem fogok csúnya tokokkal meg fóliákkal elrondítani és sose értettem miért is jó ez, a karcokat úgyse látja senki csak én ha nagyon megnézem Max ha leejted akkor kevésbé sérül tokban, de ez egy használati tárgy, arra van hogy használjuk nem arra hogy óvjuk minden egyes porszemtől meg karolástól. Aki erre azt mondja, hogy jó állapotban használtan több pénzt ér arra meg annyit mondok, hogy nem másnak fogom kímélni a telefont én meg rejtegetem tokban, elhasználom és veszek újat =D
Jah még annyi, hogy fóliát 2-szer próbáltam felrakni Omnia 7-re még jó régen, de akármennyire is precízen csináltam mindig maradt alatta por és légbuborék. Egyszerűen undorítóan néz ki úgy, úgyhogy leszedtem és tojtam rá. Az is csak akkor kezdett karcos lenni mikor már szartam rá és beraktam apró meg kulcs mellé zsebben. ha vigyáz rá az ember nem lesz azzal gond.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz tomboy0013 #16199 üzenetére
Nálam is van egy két karcocska,így vettem,pont nem érdekel...gyári tokban tartom,mivel parázok hogy leejtem és letörik a sarka,de fóliát azt nem húznék rá a világért sem
az én Omniámon pedig még nagyítóval sem lehetett karcot találni,az nagyon ellenálló volt ilyen szempontból,igaz próbáltam maximálisan vigyázni rá/nem úgy mint te![ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest