- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Statikus #16649 üzenetére
A kocsiba a magnón van 3.5-ös bemenet. Azt dugtam eddig össze a telefonnal. Csak unom mert valami oknál fogva elcsesződnek a vezetékek pedig nem tördelem... Ezért gondolkodom Transmitteren, de mivel nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz gondoltam valami hozzáértő ember linkelhetne nekem valami jó Transmittert Ha a tökéletesen fogott rádió szintjét hozza az már nekem bőven elég. Nincs durva hangcucc a kocsiban, de azért néha megcsapatom ha úgy van
-
kcsa
veterán
válasz tomboy0013 #16651 üzenetére
Ha "csak" ezt az összeget szánod rá, akkor jó megoldás lehet. Minden másra ott a
mastercarddensionFocus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
CrAck69
senior tag
válasz FRENK1988 #16637 üzenetére
Nekem sajnos a Tok és a közé kerülő por egy picit
meg "mattította" a telómat a sarkoknál.
Mivel a sárga az fényes, de alig észrevehető.
Olyan mintha piszkos lenne egy picit.
Majd lövök róla képet ha érdekel valakit.
Azóta nem használom a tokokat.(3db-ot vettem kék/piros/sárga)
De a telót tényleg védi szinte "mindentől"
Tetszett nagyon a tokkal is a teló.Egyszer fenn....
-
inthro
aktív tag
A telefon miért nem ajánlja az egész napos takarékos üzemmódot?
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz Integrale #16659 üzenetére
Igen átolvastam a "kézikönyvet" is, azthittem van valami más oka is, de akkor rendben - köszönöm
Viszont lenne még pár kérdés:
1. Nem tudom 4G-re állítani a hálózatot, pedig itt Dublinban van 4G, de a listában csak 2G és 3G van, erre tipp?
2. Írtátok, hogy van MixRadio, én nem találom, mit kellene beállítanom hozzá? És valójában mit takar?
3. Nem tudom a gyors nézetnél nekem csak -kikapcsolva, -időzített, -és mindig bekapcsolva üzemmódok vannak, pedig van más üzemmód is ha jól tudom, plusz valahol időt is meg lehetne adni, hogy mikor mennyi ideig látszódjon.
Kérlek segítsetek. Köszönöm.◕‿◕
-
-
inthro
aktív tag
Én Vodafone IRL-nél vagyok, fel sem ajánlja a telefon a kézbesítési értesítést, a szolgáltatónál annyit mondtak, hogy más - nem ottani a szoftver, a 4G-re annyit mondtak, hogy nem tudják, végül is mit várjon az ember ennyi szakavatott embertől, mert a csajszi megkérdezte, hogy ez WindowsPhone-os telefon?
◕‿◕
-
Khan13
senior tag
válasz inthro #16664 üzenetére
Amikor először futtatod a SysApp Pushert, akkor csak a Storeból lehívja a verziószámokat és dátumokat, majd ehhez viszonyítva fogja tudni, hogy jött-e frissítés, mivel a sandboxon keresztül nem látja mid van telepítve és mi milyen verziószámú. Szóval először kézzel nyomogasd végig a listában a rendszer összetevőket, és ahol megjelenik a frissítési lehetőség, értelemszerűen frissítsd. A hozzáférési pont többször is fejlődött, ez lehet megoldás a 4G problémára is, már ha tényleg elérhető ott neked (nem értek a 4G nyűgjeihez).
-
Sly189
senior tag
Nos, akinek Pakisztáni piacos telefonja van, és a Black frissítés után nem indul el a HereDrive vagy bármely egyéb Térképszolgáltatásos történet, akkor a következőt kell tenni.
-Hard Reset nem oldja meg a problémát.
+ NaviFirm segítségével le kell tölteni a megfelelő EU-s firmware-t és flashelni vele.
Leírást ezen a linken találtok
Hatalmas köszönet a segítségért [Khan13] -nak ő segített a linkekben és a Flasheléssel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Egy kérdés: Az Normális dolog, hogy 920-on a Nokia Camera alkalmazással készített 1080p-s videók akadoznak? Kb fél percenként beszaggat néha elég erőteljesen.
-
Khan13
senior tag
válasz tomboy0013 #16678 üzenetére
Telefonon visszanézve, vagy PC-n? Amúgy nem, nem normális.
-
Khan13
senior tag
válasz tomboy0013 #16680 üzenetére
Hmm, videóztam már buszon utazva, sötétben és nappal párom illetve húgom táncát, egyetemi előadóban órát, 1080p és 30fps, szóval a maxra állítva a lehetőségek szerint, de eddig sosem volt gondom. Próbáld törölni és újratelepíteni az appot. Amúgy korábban is volt ez vagy csak most kezdte el?
-
tomboy0013
veterán
válasz Khan13 #16681 üzenetére
Még elég új a telefon, eddig nagyon még nem is nézegettem milyen videót csinál, csak fényképezgettem. Amúgy az előbb csináltam pár videót és azokon meg már nem jelentkezett a szaggatás. Hm érdekes. Egyébként az OIS elég jól teszi a dolgát, emiatt már megérte megvenni a 920-at
-
Khan13
senior tag
válasz tomboy0013 #16682 üzenetére
Bejáratódott
Húgom táncát rögzítettem nyáron nyílt terepen, jó kis összecsukható fa székek a füvön, és egyszer csak azt veszem észre, hogy a magasságához képest indokolatlan tömeggel és testfelülettel megáldott hölgy lehuppan mellém, én pedig majdnem leestem a székemről, és aggódtam, hogy így milyen lesz a felvétel. Boldogan vettem észre, hogy semmi nem látszik belőle -
Azie
őstag
válasz Oppenheimer #16600 üzenetére
USB2: 500mA
USB2 Dual (Y): 1000mA
USB3: 1000mA"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
Nem tudom volt-e már, T-nél Coming Soon lett a Black
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
iOce
tag
Félig meddig OFF, de sokan kerestek biciklis tartót, ez ugyan széltében kicsi a 920-nak, de egyedi igények alapján is legyártják, szerintem best buy lehet akkor!!
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Ck.
addikt
A Nokia fiók mire való? iOS-ról jöttem át, ott megszoktam az 1 accountot. Itt van már MS accountom, mire jó, ha csinálok még egy Nokiát is? Köszi
-
tomboy0013
veterán
Linkelem ide is a vezeték nélküli töltőt hátha valaki számára érdekes lehet: [link]
-
Azazael
aktív tag
válasz Bogyó bá' #16663 üzenetére
Létezik, az enyém magyarországi (ide is szánták) független. Nálam sem volt LTE, még az opció sem, aztán egy jó NSU-s frissítés Amberre annó megoldotta a problémát. Lett 4G, megszűnt az akksi zabálás, öröm és boldogság. Jah a chat sem ment benne, meg előtte a push notificationök is akadoztak, ezeket megoldotta, így egy próbát megérhet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Azazael #16697 üzenetére
Köszi a választ! Engem nem érint, csak kíváncsi voltam rá. Arab eredetű független 920-amon ott van a 4G opció, kiválasztható, de mivel nincs rá előfizum, így részemtről tárgytalan... (Sajnos nálunk Kalocsa egyik szélén még a 3G is csak épületen kívül garantált, belül gyakran edge a maximum)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest