- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz CyberPunk666 #2386 üzenetére
A régi C5-ömön rendesen működött, bár ott hang nélkül ment a dolog.
-
mindthecrap
aktív tag
a navinak azért volt egy-két furcsasága, bár én még csak egyszer használtam. de egyszámjegyű főúton nem ismert egy 2-3 éves benzinkutat, meg két falu közt a semmi közepére tett töréspontokat, ahol bemondja, hogy tarts jobbra (egy kétszer egy sávos úton két napraforgómező között.)
de természetesen a benzinkutas affért leszámítva (ha rá hallgatunk rossz helyen hajtunk le) elvitt A-ból B-be inkább csak furcsaságok ezek. az ÉnMegyek is csinált olyanokat sógoroknál, hogy levitt minket a szántóföldek közti szervízútra mert úgy 50 méterrel rövidebb volt.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Fukkó18
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet kitörölni a gyári háttérképeket valahogyan... ? Szeretném a saját képeimet nézegetni
-
old rocker
veterán
válasz #40993792 #2395 üzenetére
utazás, buszozás, várakozás idejének elütésére bőven jó - ha pedig valódi zenei élményt kíván a tisztelt user, akkor azt úgysem útközben, mobilon fogja kiélvezni, hanem nyugalomban, otthon, céleszköz által. Legalábbis én így vagyok vele.
Pontosan. Én is így vagyok vele.Valóban. Magam is kedvelem a szép, telt idomokat mély hangokat.
LOL!
Még hozzáteszem: maga az MP3 egy igazán minőségi HI-FI deck hangzását sem éri el; napjaink már fejhallgatós zenehallgatással telnek, mert lóf@szra sincs idő. De amikor a múltkoriban volt kis időm beülni a jó öreg Preludium hangfal elé/közé, mennyivel más volt, hogy Jon Lord hátrább tolta a Hammondot és Ricsi is kilépett a fejemből a gitárral... szóval volt TERE a hangképnek.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz #40993792 #2410 üzenetére
Így van, az MP3-as körülményekhez képest jól szól egy normális fülessel. Egy szám, Rory Gallagher Millions miles away c. száma van fent jó minőségű MP3 és MP4 változatban. Még az én csökött hallásomnak is ordító a különbség.
És ennek az MP4-nek még azért is örülök, mert Gallagher Irish Tour egyik koncertfelvétele. Sehol sincs meg ebben a változatban; már az elején elereszt egy gitárszólót. Edge mesélte egyszer, hogy Gallagher azt mondta neki, nem a másodpercenként lefogott hangok mennyisége a döntő. Ennek ellenére ennek a számnak a nekem meglévő változatában szinte önmagának ellentmondva mutatja meg, nem véletlenül választották 78-ban az év gitárosává, Ritchie Blackmore és Eric Clapton előtt. Eszméletlen, ezen a felvételen hányféleként intonálva csal ki hangot a gitárjából... Na, pl. ez a zene az, amit meg lehet hallgatni fülessel, youtube-on stb. de azt a bizonyos belemerülős zenehallgatást nem pótolja, amikor nyakig ülsz a hangokban. A mellékelt link az egyik jónak mondható youtube változat [link]A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
diegho
nagyúr
Na most full gyári visszaállítás után azt csinálja a telefon, hogy kicsörög, csak hang nem jön belőle, nem is rezeg, semmit nem csinál, csak megjelenik a kijelzőn a hívás. Erre van valami megoldás?
-
kmarkk22
aktív tag
sziasztok!
Ma én is beléptem az 520-asok klubbjába Eddig tetszik a telefon, gyors és nagyon szép. Lenne pár kérdésem:
1. Nektek is melegszik felül? (nekem eléggé, pedig nem játszok)
2. Hogyan oldjam meg hogy időben érkezzenek az értesítések fb-on? Úgy rémlik mintha régebben írt volna valaki valamit hogy hogy lehet megoldani hogy időben jöjjenek az értesítések viszonylag, meg vmi push beállítás, de nem találom már :S
3.Meg melyik az az alkalmazás amivel tudom törölni a nem létező de helyet foglaló cuccokat? Vmi other content bug-os izére kiküszöbölésére gondolok -
timekeeper
tag
válasz kmarkk22 #2417 üzenetére
Szia!
1: Igen, melegszik Krait processzormagok hajlamosak rá (ahogy a Tegrák is)
2: Az alap Microsoftos Facebook app nekem soha nem tolt push-t, arra van a JDB for Facebook vagy az IM+
(mindkettő gyönyörűen működik)
3: Alapból nekem nem volt fent, de a store értesített hogy elérhető a tárterületekhez egy frissítés, nyomban letöltöttem, majd a beállítások utolsó pontjában megjelent egy új menüpont amit tárterület-ellenőrzés címszóval fut. Na abban tudod törölni amit szeretnél -
Blyan
félisten
válasz kmarkk22 #2417 üzenetére
1. Melegszik rendesen... nem értem mitől.
2. JDB for Facebook - ez az ami legkonstansabban jelez, de ez egy nagy gyengéje az egész platformnak (mármint az értesítések).
3. Tárterület-ellenőrzés (storage chek). Beállítások, legalul (már ha fel van raktva, szerintem ott kellene lennie).The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz timekeeper #2420 üzenetére
Ez WP sajátosság és azon belül is Nokia. A HTC-k ennyire nem melegszenek, sőt a droidos Kraitok se igazán.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz timekeeper #2420 üzenetére
köszönöm a gyors választ az im+ eddig jól működik
Neked is köszönöm Blyan
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz timekeeper #2424 üzenetére
Elvileg a GDR2 frissítés majd hozhat valami változást etéren. Jobb üzemidőt emlegetnek, akiknek már megvan. Márpedig akkor a melegedés se lesz majd ilyen drasztikus.
Mondjuk árnyalja a melegedési képet, hogy 40 fok van árnyékban, így passzív hűtés és hőleadás sem működik elég hatékonyan.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
törölt tag
válasz timekeeper #2426 üzenetére
Confirmed. Az enyém ilyen hibával szervizben. Péntekre várom vissza.
-
Blyan
félisten
válasz timekeeper #2426 üzenetére
Nekem kétszer újraindult és egyszer csontra fagyott (egy hetes). Hogy ez most a WP vagy a Nokia sara, ezt nem tudom.
Az biztos, hogy ez a statisztika túlmutat a WP7-es HTC Trophym eredményén. Az bő egy év alatt csinálta ugyanezt ennyiszer.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
timekeeper
tag
Akkor bizony ez lehet betegség lesz, talán nem hardveres
-
törölt tag
válasz timekeeper #2429 üzenetére
Akkor nagyon elb@szta a Nokia. A legtöbbet eladott és legnépszerűbb WP8-as készülék.
-
benjonino
tag
Segítsetek!
Azt hol kell beállítani, hogy a magyar billentyűzeten a "z" betű a felső sor közepén és ne bal-alul jelenjen meg?
Még itt a mobilaréna tesztjén is felül-középen látható a "z".
KIválasztottam a magyar és az angol bill-t, de mindkettőnél bal-alul van.
T-nél vettem a Balcsi-24° akcióban...Köszi!
-
törölt tag
válasz timekeeper #2432 üzenetére
+1 | A cyan hátlap éltet.
-
Blyan
félisten
Én magam egyszerűen nem látom azt a baromi nagy fejlődést a WP7-hez képest. Funkcióiban szinte semmit nem változott az egész. Oké, kétmagos proci, meg akár hd vagy lassan fullhd kijelző. És?
A meglévő fícsöröket nem csiszolták, vannak bugok, amiket egy az egyben átkódoltak a WP7-ről, ráadásul nem olyan stabil a rendszer, mint anno volt.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tybsen
addikt
Igazabol en annak idejen csak nezegettem a rendszert (wp7 - lumia 800 volt a nagy szerelem), de nem ugrottam bele. Aztan a 820 nem jott be, bar tovabbra is szep az a cucc. Ma megnyomkodtam egy ativ s-t, iszonyat lementek az arak - az 520 is nagyon jo ennyiert, de nyilvan ez nagyon attol fugg, hogy mik a felhasznaloi igenyek. En nagyon probalnam szeretni a rendszert, de jelenleg egyszeruen nem tudja azt, amire hasznalni szeretnem Na de majd egy kovetkezo update!
-
Blyan
félisten
-
Tim82
félisten
Én egyelőre el vagyok vele, az iPhone-om bent figyel a fiókban, vannak dolgok amiket át kellene belőle ide rakni.
Szerintem RigoJancsi segíthet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kmarkk22
aktív tag
Eddigi
tapasztalataim alapján nem bántam meg h ilyen telót vettem. Ennyiért
egszeruen nincs jobb felhasználói élményt biztosító telefon. A rendszer
gyors, viszonylag megbízható es stabil, bar van nehany borzasztóan
silany app, de ez a fejlesztők hibája. Egyebkent néha elgondolkodik es
ritkan meg is akad egy-egy animáció, de ez tenyleg ritka es nem zavaró.
Az értesítések nekem eddig egybol,jonnek a megfelelő alkalmazásokkal,
persze vannak ilyen téren is rossz alkalmazások... Viszont jatszani nem
tokeletes ezen, mert néha meg-megakadnak... A legrosszabb tulajdonsága
szerintem az hogy iszonyatosan melegszik felül, es nem kell hozza
jatszani sem... Komolyan attol felek h kigyullad vagy valami baja lesz Az itt felsorolt hibák ellenere is nagyon tetszik es
ennel sokkal tobb pozitívum van. Alig várom hogy a frissitesekkel meg
jobba valjon[ Szerkesztve ]
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha megveszem a kiterjesztett navigációt 4700-ért,akkor ez csak spec az 520-ra vonatkozik,vagy a majdani újabb Nokiámon is,ha majd ugyanezzel a wm azonosítóval lépek be,mint a többi már megvett progi esetén?Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
macika69
tag
Hónapok óta fontolgatom, hogy megválok a L710-emtől és egy ilyenre váltok. Valahogy nem tudom rászánni magam. Számomra nem hozna érdemi előrelépést. A WP8 is tucatnyi betegséggel küzd. Véleményem szerint maga az 520-as áresése sem véletlen. (Olcsó, vigyék, majd megszeretik...)
-
Blyan
félisten
Tegnap este megint csontra fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest