- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Lehet, hülye kérdés, de miután telefonon beszéltem valakivel, próbálnám megszakítani a kapcsolatot, a telefon kijelzője mindig el van sötétülve, mintha telefonálás közben lezáródott volna. Koppintanom kell, és csak utána tudok vonalat bontani. Ez természetes, mindenkinél így van?
-
cattus
addikt
válasz Apollo17hu #26001 üzenetére
Nem, ennek nem kéne így lennie. Rövidebb hívások után (kevesebb, mint a normál kijelzők kikapcsolási idő) is jelentkezik? Fólia vam rajta? Ha igen, lehet, hogy rálog a közelségérzékelőre és lehet, hogy az a gond.
Do the thing!
-
StanDoFF
tag
válasz Kryczek #25996 üzenetére
De jó neked, hogy semmi nem hiányzik belőle. Pár napja írtam, hogy nincs felirat támogatás, ajánlottak egy fizetős appot, amit leszedtem. Be volt állítva, hogy az srt-t mutassa, de nem tette, sőt az app miatt minden más videólejátszás lehetetlen lett. Elindítottam egy videót, és megbolondult a lejátszó.
Nekem a 8-al is 2-3 naponta lefagy, vagy újraindul a telefon, sőt volt olyan is, hogy elindítottam egy appot, kiírta, hogy betöltés, elindult az app, majd be is zárta. Az újrapróbálkozásnál ugyanezt eljátszotta, csak a végén kiírta, hogy viszlát, és újraindult. -
zzola
titán
Üdv!
Találkozott már valaki kamera hibával? Az enyémnek az a baja, hogy mindegyik fényképen van egy sötét folt...
Leadtam javításra, a papíron "ügyfél igénye: javítás" volt írva, pedig meg sem kérdeztek. A Nokia szervizhálózata is kezd lecsúszni, a Pécsi pont is egy gagyi lett..
Kíváncsi vagyok, a kamera hibáját hogyan, milyen gányolt javítással hozzák helyre...A vicc az egészben, hogy pár éven belül ez a harmadik Nokia telefonom, de még egyszer nem kaptam olyan készüléket, aminek ne lett volna baja...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Namelesske #26011 üzenetére
bb-t mar tok olcson utanad dobjak, mert senkinek sem kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Namelesske
addikt
válasz Воланд #26012 üzenetére
Ördögi kör ez:
Eredeti elképzelés: Túl radikális
Tegyük populárissá: Az eredeti kemény magot tönkre teszik vele.Lehet platformokról platformokra kell ugrálnom, egy egy fellángolást használni mindig amikor alkonyul neki?
N9
BB
Jolla
Ubuntu Phone?Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
miqlas
őstag
-
Kempeti
tag
Hogy tudom 8.0ra visszarakni?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
zzola
titán
válasz Namelesske #26011 üzenetére
BB még nem volt, i5-öt meg nemrég adtam el. Nekem tetszett, igazi minőségi darab volt...
-
kalozhun100
őstag
Miért nem tudom megnyitni a Beállítások --> hozzáférési pont menüt? Vodafoneos vagyok. Sysapp Pusher rakta fel. Esetleg lehet törölni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Namelesske
addikt
válasz miqlas #26014 üzenetére
Rosszul fogtad xD
(#26020) kalozhun100
Ha a dátumot elállítod valami irreálisan radikálisra, mondjuk 2344 január 1 akkor ha rámész az appra a telefon felkínálja az eltávolítás lehetőségét mondván lejárt a szavatossága.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
kalozhun100
őstag
-
juliusboldog
újonc
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e, hogy egy szürke importos Nokia Lumia 1520 hamarabb megkapja a Cyan-t ROM cserével? A készülék kártyafüggetlen, egyébként Hong Kong a származási helye, az ahhoz tartozó ROM van rajta, ott még nem adták ki a frissítést. Azon gondolkodtam, hogy ha feltennénk rá a magyarországi független 1520-hoz tartozó ROM-ot, amihez már elérhető a Cyan, akkor frissülne-e a teló? Egyébként ezt általánosságban is kérdezném, minden Lumiára vonatkozóan, illetve akár a saját 520-as telómra vonatkoztatva, ami Telekomos és ha esetleg a magyarországi független 520-k hamarabb megkapják a Cyant és én lecserélem a jelenlegi T-s ROM-ot arra, akkor az is hamarabb frissülne-e? (tudom, hogy nem lesz a teló független, de úgy gondolkodtam, hogy a ROM azonosítója határozza meg azt, hogy letölti-e a frissítést vagy sem).
-
btudos
nagyúr
válasz juliusboldog #26023 üzenetére
Jól gondolod.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
Néhány 8.1 Update 1 infó ezen az oldalon. Ami az 520-at érinti, az a tömörítés, a mappák elhelyezése a kezdőképernyőn, a live store csempe, a 8.1 okozta lassulások javítása (elvileg) és az okostokok támogatása. Ha a zárképernyőt buheráló app már nem lesz béta, akkor az is kaphat új funkciókat, illetve a későbbiekben harmadik féltől származó appok is megjelennek majd erre a célra.
-
SANKADI
aktív tag
Meg kell dícsérjem a T-home rendszert, tegnap jeleztem, hogy baj van az STB-vel, állandóan újraindul, szinte lehetetlen egyfolytában TV-t nézni, ma már hozták is a másik STB-t. Remélem megszűnik a hibajelenség.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
SANKADI
aktív tag
Bocs, ezt jól elszúrtam, másik topicba akartam írni...:-)
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
törölt tag
-
ViTToRe
aktív tag
Használ valaki sports-trackerhez vagy egyéb más programhoz pulzus számlálót? (hearth rate belt-et)
-
Kempeti
tag
Skype-ba csak microsoft fiókkal lehet bejelentkezni? Ma nyomtam egy HR-t, és cska azzal birok lool
-
Lacus_84
senior tag
válasz Kempeti #26044 üzenetére
Elvileg mikor először lépsz be az MS account-tal a Skype-ba (telefonon), akkor megkérdezi, hogy van-e Skype fiókod, és ha ott végigmész a lépéseken, akkor összekapcsolja a két fiókot.
Itt válaszd azt, hogy bejelentkezés MS fiókkal, majd belépés után válaszd a "Már van Skype-fiókom" lehetőséget.
-
starpeter
senior tag
Dumb ways to die mikor jelenik meg?
-
Kempeti
tag
válasz Lacus_84 #26045 üzenetére
Direkt most letöröltem, hogy újra beléphessek, de semmit nem kérdezett, cska hogy megjelenítse-e a képeket, ha levan zárva.
Lehet, hogy az a baj, hogy MS fiókkal is vanmár egy skype acc? Mert tegnap kénytelen voltam csinálni.
Mert amit irtál, hogy lépjek be ott stb, nem ad ki olyan lehetőséget, hogy már vanSzerk: Na megvan, azvolt a baj igen, szétkellet bontanom. Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Kempeti #26047 üzenetére
itt le van irva, hogy hogyan kell osszefuzni. viszont ha mar csinaltal egyet ms fiokkal is, akkor a support-al kell beszelni, hogy azt a fiokot toroljek, hogy a regi skype fiokoddal ossze tudd fuzni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rocky975
senior tag
Szegény lumia landolt ma egy vödör vízbe.
Kikaptam az akksit és beraktam egy tál rízsbe.Talán nem lesz komoly baja.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest