- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
áhá, kezdem kitapasztalni.
Már szedtem le programot, játékot is.
Ez a JBD Facebook amit irtatok hogy még viszonylag elmegy, oylat nem lehet csinálni vele hogy ha nem vagyok fent a facebookon, de kint van a csempék között a facebook, akkor jelezzen nekem ha üzenet jön?
Mert ha fenn vok face-n ezzel a progival, akkor szépen megjött az üzenet, teszteltem, amit nekem küldtek.
Csak erre lennék kiváncsi hogy ha nem vagyok fent akkor tud jelezni valahogy ah üzenet jön?
-
karika85
tag
válasz xyzikeee #4003 üzenetére
szívesen!
Hogyha hozzá adod a Facebook fiókodat a telefonhoz, akkor importál minden ismerőst a "Kapcsolatok"-ba (ettől egy kicsit megijedtem, de utána rájöttem, hogy be lehet állítani, hogy csak azokat mutassa, amik a sim kártyán/Outlook-ba vannak)! Ha rámész a "Kapcsolatokra", akkor balra elhúzod a kijelzőt, és ott írja az "Újdonságok"-at , ami a facebookon van! Illetve az "Üzenetek"-nél is belehet állítani a Facebook alapú csevegést! Itt ha Online-ra teszed magadat, akkor látod, hogy kik vannak fent, ill. tudsz velük chatelni! Ez lenne az "alap facebook"! -
yazid
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretnem kerdezni hogy van benne fm radio vagy csak online radio.?
Meg ket nap es megerkezik hozzam is a kicsike remelem nemcsalodok benne. Engem az androidrol valo atallas nemfog nyomasztani a lenyeg hogy gyors legyen a gps tudjam itt erdelyben is hasznalni es excel meg ezek menjenek ennyi nagyjabol de foleg a gyorsasag a legfontosabb.
Attila
Szekelyudvarhely. -
AMD Power
titán
520-ra valoban nem hozza el az Amber frissites az "ejszakai" orat??
-
xyzikeee
aktív tag
A telefon jelzi ha feltöltődött teljesen? Vagy csak a jobb felső sarokban nem villog többet az indikátor és ennyi?
T-nél a csaj azt mondta első alkalommal hagyjam 10-12 órát a töltőn, ez mennyire valós?
Mert olvasni olyanokat i hogy ezeknél már nem kell. -
nicu71
addikt
válasz AMD Power #4015 üzenetére
ne fájjon már ez annyira Nekem a 920-on egy napig volt,jópofa az óra ,de annyira azért nem hogy emiatt csökkentse az akkuidőt.Viszont a két tappos feloldás tényleg jó is és hasznos is,ez már megéri,hogy plusz energiát emésszen fel.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
old rocker
veterán
Viszont van olyan Battery program, amelyiknél opció, hogy varnyogjon, ha feltöltődött és felül kis üzenetet küldjön. Irány az áruház. Amelyiket én használok, azért kedvelem, mert nem eszik sokat, kijelzi, hogy be van-e kapcsolva a wifi, adatkapcsolat, helymeghatározás, bluetooth vagy a repcsi üzemmód.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz old rocker #3978 üzenetére
Kicsit hosszúra sikeredett az offolásotok. Legközelebb privátban vitassátok meg az ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
F55
csendes tag
A Glance-os éjszakai óra problémára lehet egy megoldás az Amber Clock alkalmazás.
-
kitzz
tag
Nem tudom aktiválni a Vibert. Ezt íja ki.
Nincs Viber szolgáltatás
A Viber szolgáltatás jelenleg nem érhető el vagy le van tiltva. Próbálja meg később.
Tegnap óta ezt jelzi. Próbáltam újra feltenni az appot. Semmi változás.
Mitől lehet? -
Spancho
senior tag
A youtube alkalmazásról (google/microsoft) lehet tudni valamit ? Elég rég óta nem működik.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
xyzikeee
aktív tag
Az office-ot hogyan lehet használni, rámegyek a office365-re ( gondolom ez az).
Aztán megint valami fiókot kéne beállítani, itt az Outlookra gondol?És újat hogy lehet létrehozni? vagy ide milyen email és jelszó kell?
-
Воланд
titán
válasz xyzikeee #4042 üzenetére
az office365-hoz kulon elofizetes kell. jobbra vagy balra lapozol, kepernyo aljan megjelenik a plusz jel es tudsz dokumentumokat letrehozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zergics
csendes tag
Nekem csalodas a Lumia 520
- skype. ha offline a telo akkor az elmulasztott hivasok kicsorognek mihely ujra neten van a telo.Persze akkor mar suket a vonal
-VIBER: nem tudok bejovo hivast fogadni.Ha esetleg mukodik akkor hiaba hagyja abba a csorgetest a hivo akkor is tovabb csong
- nem latszik mindig a fokepernyo tetejen a terero,akku toltottseg csak ha "odakoppintunk".Nem lehet adatforgalmat merni(tudom a frissitesel ez megoldodik de akkor is bena az eddigi juzerekre gondolok)
-
zergics
csendes tag
+ habradugom a toltore a telot bakapcsol es mar keri is a PiN kodot....butasag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest