- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
-
jimhun
senior tag
válasz old rocker #16847 üzenetére
Nekem a hivas idotartamot nem mutatja vagy csak nem talalom. Hol kellene lennie?
ja kozben megvan
Csak rosszul mutatja, kb 10-20 mp-el kevesebbet mutat mint a telefon(valos).
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Max mekkora micro sd kártyát emészt meg?
Tényleges belső tárhelye mekkora? -
félisten
válasz tomcsi23 #16855 üzenetére
Vajon mi történik 64 GB fölött? A 64 az már SDXC (az SDHC max. 32 GB), tehát, ha egy készülék ezt látja, akkor mi az akadálya az elvben elkészülő nagyobb kártyák kezelésének, hiszen a szabvány 2 TB-ot is lehetővé tesz?
Csak mert rendszeresen látom különböző készülékek specifikációjában ezt a 64 GB-os határt.
Kösz: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
tomcsi23
veterán
válasz Buster17 #16856 üzenetére
Valami normálisabb példány, valami jobb írási képességgel megteszi szvsz. Itt a régiből megörökölt egy 16 gigást, fotó arra mennek, meg a térképek is. Rendszeresen van mentés gépre is.
MaCS: egy régebbi kompakt fotómasín hivatalosan csak 4 gigáig támogat, ám vígan lekezeli a 16-ost is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
blackmoto
senior tag
Hátha másnak is új még az, hogy a toast értesítés, amikor sms jön a zárképernyőn felül jobbra "kilökhető", ha épp nem érdekel. Most jöttem rá egy véletlen mozdulatnak köszönhetően.
-
rbertkrl
aktív tag
Telenoros 520-ra jött egy frissítés, valószínűleg a black lesz az!
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
-
duo
addikt
válasz old rocker #16866 üzenetére
nyugalomra semmi ok az ambernél a voda volt ilyen benga. kitartásch!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Buster17
addikt
Most nézem mi ez a nagy black őrület!?
Tárterület, Képernyő, Alkalmazásváltó. Na ez nagyon hiányzott.
Már vertem a fejem hogy ezek nagyon hiányoznak ami doridba már megvolt. -
evo87
őstag
válasz old rocker #16866 üzenetére
Amúgy a support oldalon feltüntetett státuszok érdekesek. A T-nél korábban volt kinn, hogy coming soon, amit most visszaminősítettek waiting for approvalra.
Mindenesetre csak-csak megjön mindegyik szolgáltatóhoz lassan, van élet a Fekete nélkül is.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
juuzer
addikt
Kb 2,5 giga szabad hely volt a telefonomon, frissítettem black-re és a programokat is frissíteni szeretném mind. Erre ki írja hogy kevés a hely és most látom hogy 250 mega szabad hely van. Hova tűnt 2,25 GB?
Most már 39 MB van csak.. én ezt nem értem...westcoastog Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
jimhun
senior tag
-
juuzer
addikt
Megvan a ludas, az Asphalt 8 szolidan felzabált 2,2 GB memóriát.... nem is értem minek kell ennyi neki
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Amúgy azon is gondolkoztam, hogy frissítés közben zabált fel az Asphalt 8 ennyi tárhelyet. Mert ugye frissítés közben írta ki, hogy elfogyott a hely. Androidon nekem a tabletem csomó gameloft játéknál csinálta azt, hogy letöltötte, telepítésnél hibát írt ki, abbahgyta a telepítést, a játék ugye nem települt, viszont az a 7-800 MB, amekkora méretű a játék volt, azt lefoglalta a tárhelyből, de alkalmazást nem mutatott mellé. Ezen csak egy factory reset segített. Ilyen WP-nél is előfordulhat?
Vamos a la playa.
-
tévelygő
aktív tag
-
mdraco
őstag
válasz old rocker #16882 üzenetére
A Nokia már féléve mind zárja az önálló pályafutását.
-
félisten
válasz nicu71 #16876 üzenetére
Attól még jó lenne, ha kikapcsolható lenne.
Engem speciel zavar, mert valahogy nem áll kézre, hogy az ABC végét a betűn keresztül érjem el.Egyébként ez még nagy bánatom a WP-nal kapcsolatban: nem lehet alternatív felületet tenni rá. Androidnál bárki szabadon választhat neki tetsző launchert -- de még Windows Mobile alatt is kiváló extrák voltak, élen az azóta is visszasírt SPB Mobile Shell-lel.
Üdv: MaCS
-
kezman
őstag
válasz MaCS_70 #16884 üzenetére
Megszokod vagy megszöksz, szerintem meg így jobb, ha lenne alternatív megoldás akkor meg az nem tetszene embereknek, egyszerű mint a faék, belövöd magadnak aztán jóvan, ha meg resetelni kell visszaállít mindent a felhőből, ezért választottam ezt, az én igényeimet tökéletesen kielégíti.
[IBuster17]: Átláthatatlan?? Droidon még átláthatatlanabb szerintem a töménytelen app egy rakáson, ráböksz a kezdőbetüre azt ott van, mi ebbe az átláthatatlan??
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
félisten
válasz kezman #16886 üzenetére
Ez ugye azt jelenti, hogy a Microsoft jobban tudja -- amiért éppen mindenki (szerintem jogosan) szidja őket.
Nem igazán látom védhetőnek (úgy általában) azt az álláspontot, hogy úgy a jobb, ha a felhasználó nem tud valamit az igényeihez igazítani.
Átláthatatlanabb nem lesz attól valami, hogy jobban testreszabhatóbb. Lehetnek alap- és haladó beállítások, de lehessen választani!
Az androidos telefonomon 130 telepített program van, mégis kevesebb "kattintással" érem el őket, mint itt, a WP listájában a kb. 30 programból a lista végét.
Üdv: MaCS
-
Buster17
addikt
válasz kezman #16886 üzenetére
Mert nincs sok appom pont a határon jön be ez a "feature" és a betűk miatt sokkal többet kell tekernem, hogy megtaláljam mit keresek... Most hiába bökök rá a betűre ha nem tudom hogyan kezdődik az app meg ha kevés appom van fél tekerésből megtalálom, gyorsabb mintha betűzném.
-
Vangelis
félisten
Most jött sms- hogy az edigital kiküldte a pick packba a telót....
Ezek hülyék
Pedig 10 x mondtam, hogy nem kell 40rongyért.
Hagy porosodjon ott
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kezman
őstag
válasz MaCS_70 #16887 üzenetére
Bocs ha rosszul fogalmaztam, arra szerettem volna rávilágítani,hogy mindenkinek másak az igényei, attól hogy itt ezt leírod még ez van, ha neked a droid jön be akkor használd azt, azért még nem kell itt osztani az észt, mindenki tisztába van az általa használt platform hiányosságaival, ez úgy néz ki mintha most én átmennék egy droid topicba és ott írogatnám, hogy ez is szar, ezt meg így kellene csinálni, és most ezt nem azért írom hogy megbántsalak csak hát többnyire ez a jellemző.
"Az androidos telefonomon 130 telepített program van, mégis kevesebb "kattintással" érem el őket, mint itt, a WP listájában a kb. 30 programból a lista végét." persze, egy katt azt fél óra görgetés,
[IBuster17]: Értelek, de hát sajnos ez van, lesz még több appod hidd el és akkor meg jól fog jönni,
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
zkiss0
tag
HI!
Van valakinek olyan képernyőkikpcsoló programja, amivel nem kell a kikapcsoláshoz a hardvergombot megnyomni (1 percre van állítva az autómata kikapcsolás, a 30 mp túl rövid, így meg a tokban szokott rendetlenkedni)? Már jóval beljebb van, mint a kamera gomb, noha azt elég ritkán nyomkodom.
Szóval nem egy ökör ára egy olyan microkapcsoló, még házilag is szerlehető talán, de azért kímélném ha lehet!Segítséget kérek!
Kösz: zkiss
Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
KoryHu
aktív tag
válasz kezman #16890 üzenetére
Androidos telefonon lehet keresni az app-ok között, nem kell görgetni.
Legalábbis nekem lehet (LG Optimus). Appok > funkcióbillentyű > keresés > néhány karaktert beírok és szűri az alkalmazásokat.
Mától 24.990 Ft a Media Marktban Dominóval, szerintetek nejemnek ilyent névnapra vagy HTC Desire 200 vagy Xperia E (jó tudom mindnél erősebb), de nem kell "nagy" teló.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
KoryHu
aktív tag
válasz mukibuci #16897 üzenetére
Én nem tudom, csak mondtam arra válaszként. Nincs WP-m. Még egy 610-essel voltam közelebbi kapcsolatban, az végülis "elment" kategória, viszont szép.
Na, most akkor vegyek ilyet, ajándékba vagy ne? Desire 200-at az akkuidő miatt nem vennék neki, pedig az is tetszik és kézresimulósabb.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
miqlas
őstag
válasz Buster17 #16888 üzenetére
Aki nem szeret szkrollozni és/vagy macerásnak találja a betű alapú keresést, szedje le a mappák alkalmazást: [mappák]
... tudom, most jönnek a szokásos negatív hsz-ok ... ezt miért nem tudja alapból/macerás/miért kell nekem mappákba raknom ... и так далее[ Szerkesztve ]
42
-
pucklee
csendes tag
Találtam egy oldalt, ahhol elég pontosak az update infók..... sajnos.. ..
http://crowdsupport.telstra.com.au/t5/Device-Updates/Handset-Software-Updates-31-01-2014/td-p/240619Nokia Lumia 520 GDR3
Kiindulási Műszaki Engedély
24/02/2014Kiindulási állás dátuma
10/03/2014Jelenlegi Műszaki Engedély
24/02/2014A jelenlegi céldátum elérhető
10/03/2014Várakozás benyújtására
Waiting for submission
De most akkor nemérttem a Vodafont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest