- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbig25
őstag
válasz Lalikiraly #16449 üzenetére
Az aksinak nincs hozzá köze. Az én aksim ~75% körül volt, amikor elkezdtem a frissítést.
A telepítés előkészítésénél állt vagy 10-15percet úgy, hogy folyamatosan 100%-ot mutatott...türelem, majd beindul.[ Szerkesztve ]
...
-
4 nagy pakk a picipuhától és egy Nokától.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Tim82
félisten
válasz Tomsteel #16430 üzenetére
Szintén, juj de izgi, alig várom már, mit hoz
zsákjában a Mikulás."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Nálam most készült el...
-
AMD Power
titán
Nekem is olyan 20.25 perc volt.
-
zodo
nagyúr
Hamisítatlan Win többször is újraindul majd aztán mikor azt hinnéd hogy végzet megadod a pin kódodat és közli hogy már csak egy újraindítás kell, na akkor még dolgozik vagy 5 percet. Kitartás.
-
Lavad
tag
Üdv, én is rendelkezem egy 520-as telóval, kb 25 perc volt a frissítés, és ami meglepett, de lehet elkerülte a figyelmem, opcióként használható a dupla koppintásos képernyőébresztés...
-
-
A nagy tyúkeszemmel csináltam egy rendszervisszaállítást a frissítés után és most meg az update nem megy a progiknál azt írja hogy hibakód 8000ffff ami nagy gebasz... Én barom nem bírok magammal.
-
jimhun
senior tag
-
sirkan13
aktív tag
válasz Lalikiraly #16463 üzenetére
Gratula😭 ez pech.Előről minden.De miért is kellett hr?
[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
válasz Lalikiraly #16463 üzenetére
Véletlenül nem volt más régióra állítva a telefon a HR előtt?
-
-
Az egyedi üzenethang mintáját ugyanúgy mp3 ilyesmi és ringtones mappába kell? Páromnak nem jelzi amit berakott hangot...
-
sirkan13
aktív tag
-
-
mdraco
őstag
Na most ezután lehet kérdezni mást.
Mikor jelenik meg a wp 8.1? -
sirkan13
aktív tag
válasz Lalikiraly #16470 üzenetére
Próbáld a ringtone markerral,hátha azzal megy.
-
sirkan13
aktív tag
Mikor jelenik meg a 8.1?😈😈😈😈😈 Vicc volt
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Nah telenoron is elkezdte az updatet. Csak az a szopi, hogy vége a műszaknak indulok haza így fébemarad...remélem ez nem okoz gondot.
-
sirkan13
aktív tag
A dupla kopp nagyon bejön,kolléga Note 2-je nem tudja pipa is emiatt.Mondtam neki telefont vegyen ne samut😃
[ Szerkesztve ]
-
Azt honnan tudom amúgy hogy az áruházból van e frissítés? csak ha ő feldobja?
-
mdraco
őstag
válasz Lalikiraly #16479 üzenetére
Áruház csempéjén számmal jelzi.
-
sirkan13
aktív tag
válasz Lalikiraly #16479 üzenetére
Vagy nyomsz egy telefon frissítést
-
-
zkiss0
tag
Hi!
Fel oraja all 0 %-on, ujrainditas utan sincs valtozas. Egyszer 4% ra ugrott par masodpercre.
Fuggetlen 520.
Windows?Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
Rinita
tag
Kemény 40 percbe telt a frissítés, azt hittem befonom a szemöldököm de tetszett mikor kiírta hogy üdvözli a Lumia Black.
-
jambiyya
őstag
-
confuser
senior tag
válasz jambiyya #16486 üzenetére
Ha a GDR3 már fenn volt Preview for developer-rel, akkor sok mást nem is fogsz találni. A Black ezt az 1 új feature-t hozta, plusz tényleg úgy néz ki, hogy fixelte a lezárás utáni 2-3 mp-ig halványan világítós bugot, ezen kívül csak 1-2 új app van, ami vele együtt érkezett.
Ha a GDR3-at is most raktad fel, akkor az alkalmazáskezelőben található x-ek, a képernyőelforgatás zárolása, és az egyedi értesítőhangok lesznek még újdonságok neked.
[ Szerkesztve ]
-
Rinita
tag
Igen, nekem ott vagy 15 percig állt.
eddie17:
-
old rocker
veterán
Szóval egy dolog nekem határozottan kezd nemtetszeni a wp-ben: megfelelő filekezelő hiánya. Az rendben van, hogy bizonyos dolgokat PC-vel tudok átpakolni telefonról a kártyára. Az is rendben van, hogy a térkép, képek és videók tárolási helyének kijelölhetem a memóriakártyát. De pl. a youtube hd-val letöltött klipeket a telefonról semmivel nem lehet áthelyezni a kártyára. Ugyanakkor nem lehet választani, az ilyen programokat - amelyek nem rendszerprogramok - hova telepítsem. Így elég gyorsan betelhet a 8 giga.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ArGab
őstag
válasz old rocker #16489 üzenetére
Igazából engem az egész kártyakezelése zavar. Spotify csak a belső tárhelyet tudja használni, nem írhat SD-re. Hiába van ott a 16G kártya, ha leszedek offline használatra pár albumot, máris alig van 1-2G hely a belső tárhelyen.
Arról már nem is beszélve hogy az 'Egyéb' egyre több és több helyet zabál és fogalmam sincs micsoda vagy hogyan lehetne kitakarítani. -
-
miqlas
őstag
Este 8 körül én is feltettem a blacket, olyan 20-25 perc volt. Fel is települt, ahogy kell, minden app és adat a helyén maradt. Nekem csak egy dolog volt furcsa, mégpedig az, hogy a Nokia Camera nem települt az update-tel, maradt a beta. Persze a frissítés után manuálisan le szedhettem a store-ból a beta mellé
42
-
Telenoros készülékre most töltöm a Black-et.
Sent from my keyBoard
-
-
Tim82
félisten
Mennyi helyed volt, amire nem volt hajlandó települni?
Nekem ~ 1,7 GB szabad helyem volt, erre még gond nélkül tudtam telepíteni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest