- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Otter
csendes tag
válasz peugeotmate #11552 üzenetére
És GPS nélkül mire tudom használni?
Vodás hálózat segítségével meg tudja állapítani, hogy hol vagyok?Ha lehetséges kérlek küld el a linket aholnnan ingyen letölthető.
Köszönöm!
Otter
-
sekli
addikt
válasz peugeotmate #11552 üzenetére
óvatossan...
-
válasz peugeotmate #11556 üzenetére
Mert a warez továbbra is tilos a fórumon.
“All nothings are not equal.”
-
enddav
aktív tag
válasz peugeotmate #11558 üzenetére
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Mad Max
csendes tag
Elkezdtem gondolkozni, hogy lecserélem a közel egy éves E51-emet egy 5630 Xpressmusicra. Mintha az utódja lenne, szinte mindenben javítottak rajta Sztereó hangszórók, 3,2 mpixeles kamera, Ngage, nagyobb proc, 2,2"-os kijelző, stb.
-
-
Haart
addikt
Feltettem az opera minit, bejött. Jobb mint a sima telós webprogi. Kár hogy firefox mini nincs
Valami müködő msn is kéne ha van valaki tud adni?[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz peugeotmate #11569 üzenetére
Jólvan leszedtem Valamelyik nap tesztelem majd thx
-
old rocker
veterán
Én Nimbuzz-t használok. Átutaltam 900 egynéhány Ft-ot, azért egy hónapig hívhatok korlátlanul belföldi (vezetékes) számokat Skypee-val. És vagy a PC-ről, vagy a telefonról - a Nimbuzzal -gyönyörűen működik.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Mad Max
csendes tag
Olyan 60-70.000 közé tippelik az 5630-at. Azt hiszem azért nem egyből fogom megvenni az 5630-at, hanem a megjelenés után pár hónappal, had esegessen még az ára. Báár 5800 Xpressmusicot függetlenül már lehet venni 85.000-ért...szal erősen gyogyizok majd melyik is legyen Az 5630 azért jobban tetszik, kicsi, vékony mint az e51.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Azt tudom, hogy nyáron nem nyaralni megyek, hanem egy toshiba bolltba a TG01ért. az egy olyan ki külyü, amit szerintem érdemes megvenni, de sajna nincs multitouch megy WM 6,1 van rajta...de amúgy.... az alma meg férgesedhet továbbb....
-
Haart
addikt
Menniyvel lehet másolni max az usb kábelen keresztül a telóra? Mitől függ? Eddig 900kb-val tudtam rá másolni. Nemtudom ez memkártya függő vagy ennyi a max?
[ Szerkesztve ]
-
válasz asadasad22 #11579 üzenetére
Én az 5800-ától kezdve hallottam, hogy javultak...
De az biztos, hogy nem szoftveres limit miatt lassúak a régi telefonok, így meg vagyunk lőve.“All nothings are not equal.”
-
Haart
addikt
Másik kérdésem lenne hogy nemlehet valahogy beállítani hogy az alapértelmezett telefonkönyv a sim kapcsolatok legyen? Mert pl ha átteszem másik telóba a kártyát akkor maradjon már ami a simen van, nemakarom én a teló memóriáját használni.
-
attisx
addikt
válasz asadasad22 #11579 üzenetére
Igaz. Most már nekem is dereng, hogy egy-két újabb készülék már fejlődött ezen a téren...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Meg lehet vahogy oldani hogy ha BT-s headset van ráakasztva akkor a telefon hangszórója ne csörögjön?
Illetve, nagyon halkan csörög a headset, alig lehet hallani (és azért valljuk be a hivó nevének bemondása igen nagy találmány - lenne -). Kipróbálva egy SE és egy Nokia headsettel, másik telefonon mind2 HS jó.Gergő
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
cnckane
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Saturnban vett e51-ek jó minőségűek és megbízhatóak?
Mivel itt is csak 1 évet vállalnak rá, így ez nem kínai? -
törölt tag
sziasztok
nekem 100-as szoft van a telefonon, érdemes szerintetek feltenni a legújabbat? hoz valami lényeges újdonságot a 100-ashoz képest? nincs egyébként semmi bajom ezzel sem, kb 8 hónapos a telefon, de még egyszer sem fagyott le, vagy ilyesmi, ezért sem frissítettem még eddig (ja, egyébként független a telefon, ha ez számít esetleg valamit) köszi
üdv
-
enddav
aktív tag
Szvsz nem lehet, anno én is így jártam, de ez Symbain "betegség", már ha annak lehet nevezni, egy S40-eshez képest lehet furcsa, de semmiből sem tart átmásolni a neveket és muhaha , sajnálod azt a pár kilobájtot a 130MB-ból?
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan helyet ahol kapok a telóba, 2gigás micro sd-t,olcsót és minél hamarabb?Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
cabii
tag
Szia,
azt hiszem, pár száz hsz.-el ezelött volt téma, hogy nem igazán szeretik már a mai telcsik, ha a sim-et használod, mert azon csak pár /100/ név fér el, és az adatok is csonkák, a nevek is rövidek, és elveszik a symbián lehetősége a millió adat bejegyzésre. ha kell valami kontakt a másik telcsin, küldd át a névjegyet, és kész...
Azt hiszem, hogy végül mindenki erre a megoldásra jutott végül.Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
cabii
tag
válasz pityeszka #11587 üzenetére
Szia,
ipon kft?
http://ipon.hu/webshop/product/sandisk_2gb_microsd/18871
sandisk 2700.-
edigital:
http://www.edigital.hu/microSD_memoriakartya/SanDisk_microSD_kartya_2GB_+_SD_adapter-p29697.html
ez adapteres, de 3790[ Szerkesztve ]
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Haart
addikt
válasz enddav #11586 üzenetére
Nem a memória zavar, csak én az eddigi telóimban is szimről dolgoztam, fakknak kell a sok hülyeség képet meg stb berakni mindenkiről, meg ilyen hülyeségek, a telefonkönyv telefonálásra van A másik hogy ha átrakom másik telóba a sim-et nemakarok csonka telefonkönyvvel találkozni
Le lehet menteni a telószámokat mondjuk pcsuittal és áttölteni egy másik nokiára, mert akkor talán még elmegy, de mivan ha nem nokiát akarsz venni legközelebb vagy valami[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Szerintem át lehet másolni a telefonszámokata SIM-re, bár én még sosem akartam. Egyrészt azért, mert vagy 100 névvel több van rajta, mint amennyi a SIM-re ráfér. Másrészt azért, mert pl.azE51-nél egy névhez telefonszámot, mobilszámot, mobil otthonit, otthoni telefonszámot, munkahelyi mobilt, munkahelyi telefonszámot, beosztást, címet, e-amil címet, munkahelyi e-mai címet, lábméretet, 1944 és 45 között elkövetett háborús bűnöket, mellbőséget, diétás étrendet, születésnapot és egyéb nyalánkságokat lehet hozzárendelni. (Nem kívánt törlendő.) Na most: énpl. kihasználom az e-mail és több telefonszám, cím, születésnap hozzárendelésének lehetőségét. Értem alatta azt, hogy SMS helyett küldtem már rövid e-mailt és meglehetősen leegyszerűsíti az eljárást, ha van beállított postafiókod.
Vagyis: - és ezt nem sértő szándékkal írom -akinek nincs szüksége "okostelefonra", az minek vesz? Hogy keseregjen, bezzeg az S40-es régi telóm? Olyan "hiányosságokon", amelyek az "üzleti" szegmensben alig használatosak? Ugyanakkor az S60 rendszer adta lehetőségeket hírül sem használja ki? Annyi szép S40-es van...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Nos, meg is győződtem róla. Belépsz a névjegyzékbe, kijelölöd mindet, majd másolás/sim-re. Utána meg is nézheted az eredményt. Nekem 156 kontakt nem fért rá. A plusz adatok pedig, mint írtam, kapásból nem szerepelnek rajta.
Éljen a SIM névjegy. Hasznos dolog 130 MB memória esetén.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Haart
addikt
válasz old rocker #11592 üzenetére
A lehetőség nem feltétlenül azt jelenti hogy ki is kell használni Ha veszel egy BMW-t lehet visza 250-et de nem annyival fogsz száguldozni Ráadásul ahogy mondtam én nemhasználok ilyen olyan beirásokat a telószám mellé, 1 telószám 1 név semmi más nem kell. Azét irjam a teló memóriájába a telószámokat meg a hülyeséget hogy ha veszek netán egy másikat és beleteszem a simet elvesszen az összes? A másik hogy a sim által kiadott,nemtom hány férőhely felét ha kihasználom. Magyarán ugy 100-150 kontaktom van. Szóval értem én hogy csillivilli meg minden van benne ami esetleg kurvajó lehet, de egyszerüen nem használom.
-
Miért veszne el? Mára már a legsutább telefonban is van BT, két perc alatt át tudod küldeni a kontaktjaidat az új telefonodra. (Kivéve, ha Windows Mobile Standard-ról akarod küldeni, mert ez a k... i600 nem tud egynél több kontaktot küldeni egyszerre, és darabja egy perc. ) S60 és S60 között meg amúgy is ott van a Switch (Másoló) alkalmazás.
Amúgy ha veszel egy Lamborghini-t, akkor se kezdesz el panaszkodni, hogy nem tudsz egy táskánál többet a "csomagtartóba" tenni.
“All nothings are not equal.”
-
Haart
addikt
-
old rocker
veterán
Hát, én nem feltétlenül csillivillinek nevezném,ezek hasznos irodai alkalmazások, amiket azok, akik kifejezetten ezek miatt vásároltak ilyen telefont, általában ki is tudják használni. Ha nem így volna, megmaradtam volna a 6230i-nél, nagyon jó telefon volt. A példáddal élve: a BMW-nek nem csak az az előnye, hogy 250-el megy. S ha ezt konkrétan nem is akarom kihasználni, attól még vannak olyan más paraméterei, ami miatt BMW-t veszek; ha pedig egyik előnyös tulajdonságát sem tudom kihasználni, akkor veszek egy Golfot. Vagy Wartburgot. De nem értem, mi a problémád: a számokat ebben is át lehet menteni a SIM kártyára; ahogy Karma is írta, akár másik telefonra át lehet menteni; ha Nokiát veszel másikat, a PC Suite-tal át lehet pakolni. Az tény, nem lehet egyszerre a telefont és a SIM kártyát használni, mint egyes S40-nél - ami egyébként dög lassúvá varázsolta a keresést - , nem lehet beálljtani csak a SIM használatára, de minden egyes alkalommal sepillanat alatt át tudsz váltani SIM telefonkönyvre. Ha írsz be újabb számot, időnként átmásolod ...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Szintén nem kötekedés: de ki kényszerít arra, hogy rakjál mellé képet, lakcímet, beosztást, e-mail címet? Úgy érzed, ha több adatot lehet párosítani, akkor már nem telefon, hanem értelmező kéziszótár??? Nálam, azoknál a neveknél, akiknél csak 1 számot mentettem el, 1 szám van. Sőt, a feleségem telefonja is csak a keresztnevével van elmentve. Függetlenül attól, hogy melléje elmentettem a vállalati telefonszámát, a munkahelyi telefonszámát és az e-mail címét. Nem ritka ugye az az ember, akinek több telefonszáma van. Szerinted egyszerűbb ezeket külön-külön elmenteni? Ha azt kifogásolnád, beütsz 1 es betűt, és felül az S betűs keresztnevesek jönnek ki, aztán az es betűs vezetéknevek, abban még igazat is adok azzal, hogy az is hasznos dolog lehet, csak nem értem, miért nem az adott betűvel kezdődő neveket pakolják előre, majd utána jöhetnének a további, lehetséges találatok; az S40-nél, ha emlékezetem nem csal, bepöttyentewtted az S betűt, kipakolta az s és az sz kezdetűeket; ennél még mellé kell billentyűzni a zét -pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest