Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
van valakinek valami ötlete a problémámrA:
reggel hallgattam zenét suli előtt
suliban filmeztem a core playerrel, mást nem is csináltam vele.
aztán hazafele menet nyomnám be a zenét, de nem indul a zene lejátszó a gyors gombról. gondoltam valami gebasz van, ezért a multimédiába megyek, h onnan indítsam, de ott is ugyanezt hibát kaptam. újraindítom, úgyis. kiveszem az akksit, bekapcs, de így sem jó
a hibáról annyit, h a menü háttérképe megjelenik, illetve az üzenetek boríték ikonja egy pillanatra felvillan, bár azt nemtom, h miérT
simán ha 1 számot nyitok meg feladatkezelőből, akkor megnyitja, de maga a zenelejátszót nem lehet megnyitni
VALAKI SEGÍTSEN, PLZ| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
Szólista
senior tag
válasz z0d1AK #12508 üzenetére
Otthon is frissithetsz,nem vész el a garancia.A Nokia oldalán le van irva,hogy miként.
Elötte csinálj egy biztonsági mentést!
[szoftverfrissités]Nem vagyok normális. Na és?!
-
csabors
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek ami megmutatja a akkumulátor töltöttségi szintjét pl.: százalékos értékben...CSaba
Nikon
-
csabors
tag
Ja, és a feleségem hiányolja a hangulatjeleket az ilyeneket.
Üdv:
Nikon
-
Ziog
aktív tag
válasz GoldMonGold #12470 üzenetére
köszi a választ, sajnos pont a több naptáron lenne a lényeg, mert úgy vannak rendezve az eseméynek. Sajnos az E51 nem támogatja az iCal formátumot, pedig így meg lehetne oldani a dolgot.
Ötleteket, megoldásokat továbbra is szívesen fogadom.
-
válasz csabors #12511 üzenetére
Sajnos arra nincs megoldás
Az akkutöltöttséget például a PhoNetInfo programmal tudod nézegetni.“All nothings are not equal.”
-
válasz Symbio #12514 üzenetére
Urban tévedés inkább. A Nokia szervizek hatezerért felrakják a legújabb szoftvert a telefonokra, a Pannon kinevet és hazazavar. Mondjuk erre a hibára inkább az egyszerű formázást javasolnám, esetleg előtte meg lehetne nézni, hogy milyen hibakóddal is hal meg. Ehhez létre kell hozni egy üres szövegfájlt az alábbi helyen és néven:
C:\Resource\ErrRd
Ezután pánik esetén kiírja, hogy mi is volt a baja. Esetleg abból kitalálhatunk valamit.
Apropó T9: Sajnos nem találtam semmi megoldást rá, igazából a betöltést végző kódrészletet sem. Egyetlen utalás volt arra, hogy a Z: meghajtóról tölti be az elérhető nyelveket, és úgy tűnik, hogy csak arról
“All nothings are not equal.”
-
old rocker
veterán
válasz sbazsi #12516 üzenetére
Tételezzük fel, van egy pohár söröd, amit váltakozva kis és nagy kortyokkal szörcsölgetsz befelé. Ha ránézel a kriglire, látod,hogy kb mennyi van még benne. Ez egy egyszerű becslés. Ha pontosan meg akarod határozni, akkor vagy a benne levő mennyiséget, vagy annak %-át meghatározod. Ha tudod, hogy 25%-a van meg még a sörödnek, az pontosabban informál arról, nagyjából mennyit nyeldekelhetsz még belőle, mintha ránézésre úgy saccolod, háromnegyede már elfogyott. Ezért jó a %-os meghatározás, eddig tudtál követni, ugye? De azért ugye,nem gondolod,hogy inkább azt kellene a telefonon meghatározni, hogy amennyiben csak a konyhában ülsz, és 3x 21 másodpercre hívod fel Mancikát, egy esemest írsz a nagybátyádnak és két hívást fogsz kapni, akkor 12 óra 23 másodpercig bírja a telefonod? Ha viszont kihagyod pl. az sms-t,akkor 12 óra 54 percig? stb.
Mint ahogyan a krigliből is randomszerűen kortyoltad a sört ... de lehet, hogyha tudod, már csak 25 %-a van meg, de Jóska még két órát fog veled bratyizni a krimóban és nincs pénzed még egy korettára, akkor nagyon-nagyon lassan szürcsölöd, hogy kitartson 120 percig.
Na, ezért jó a %.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
bt infó
tag
A multimédia részen kivül minden jó!
Az árát is megéri:
üzletembereknek szuper vételA pecsét helye
-
cnckane
tag
válasz old rocker #12518 üzenetére
A phonetinfo nálam állandóan ugyanazt írta %-ban úgyhogy sztem nem jó! Érdekes módon mikor lement mondjuk 1 vonal tegyük fel volt 80% (ez csak egy példa, már nem emlékszem)
2 nap múlva mikor ugyanaz a vonal ment le szintén 80%.
Tehát nem okosabb az, csak vonalka helyett százalék van.
Esetleg ha valaki tud olyat, ami tényleg pontosan mutatja belinkelhetné, vagy a nevét megmondhatná. -
cnckane
tag
Persze éppen ezért sztem nem sok értelme van.
Egyébként mennyi fogyasztásbeli különbség van a gyári és egy netről letöltött téma között?
Nem igaz, hogy csak 3 napot bírja, de este már tölteni kell...
1,5 óra zene naponta, vagy kevesebb, beszéd meg 2 perc, nyomkodás meg jó esetbe 2 óránként.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz bt infó #12519 üzenetére
Hát igen. A multimédia a 6120C-ben nem sokkal jobb, de azért jobban szeretném,ha az E51 legalább olyan volna. Vaku, kamera gyorsgomb, fektetett üzemmód, az előlapi kamera már csak a desszert; a média playere jobban paraméterezhető.
Montírozni még nem montíroztam rajta,de elvileg azt is lehet ...[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
sekli
addikt
válasz old rocker #12524 üzenetére
azért a media player szerintem megfelelően hulladék a 6120C-ben is... én is csak nem rég jöttem rá, annak idején egy napon cseréltem le a lejátszót is és a fülhallgatót is, és az egészet a fülhallgatónak tulajdonítottam, a TTPod meg sokkal jobban tetszett az alap lejátszónál, ezért azt sose indítottam el... A TTPod-ban azonban nem megy se a wide stereo, se a bass boost, ezért egyszer kipróbáltam, és láttam, hogy (alapból) máshogy szól... Nem tudom pontosan leírni a különbséget, nekem a legfeltűnőbb a torzított, vagy overdrive-os gitár hangjánál volt... ezek a hangok nekem valahogy, valamiért katasztrófálisak az alap lejátszón...
mod: na jó, a "hulladék" talán egy kicsit erős... de a TTPod mellett nálam nem rúg labdába, személy szerint kicsit mosolygok is a "zenetelefonok" lejátszóin... egyik se közelíti meg a funkciók tekintetében a TTPod-ot, felhasználóbarátságban viszont megelőzik...
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Én csak annyit állapítottam meg:jobban paraméterezhető... A wide sztereót sosem használtam; a visszhang funkciót időnként bekapcsoltam, a "nagy szoba" címűt. Kicsit lendít a "sztereo füles steril hangzáson". Az E51 még puritánabb. Alapjában véve nekem a 6120C is csalódásvolta 6233 után. Annak egy egész élvezhető hangzású lejátszója volt. A legfeltűnőbb: ezek torzítanak nagyobb hangerőn, mint az állat. A 6233-as csuma hangerőn nem produkált olyan torzítást, mint ezek. Sőt. Alig volt észlelhető torzítás. Ezeknek a harmonikus torzítása (K2 vagy K3, vagy hogyan is jelölték annak idején) kb. 10%.
Erősen eszelek azon, hogy S40 ide, S40 oda, a 6120-at lecserélem valamilyen walkman mobilra, vagy veszek egy komolyabb mp3 lejátszót.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
GoldMonGold
csendes tag
válasz cnckane #12520 üzenetére
A Li Ion akksikról olvastam korábban, hogy csak az Infólithium akksik azok amik tényleg pontos adatokat küldenek a készüléknek, nem is olcsó gondolom, ha lehet egyáltalán kapni ehhez a telefonhoz. Ezekben az akkumulátorokban(info Li Ion) egy külön elektronika van ami figyeli a cellafeszültségeket. A Sony csinál ilyeneket a kameráiba, persze aranyáron. Az percre megmondja neked, hogy mikor fog lemerülni az akkumulátor. (mondjuk egy kameránál szerintem sokkal könnyebb kiszámolni a készülék fogyasztását mint egy mobiltelefonét, ahol másodpercenként változhat a készülék energiaigénye)
A %-os kijelzésről meg csak annyit, hogy ezeknél a készülékeknél ez az adat csak a programozón múlik, hogy mit ír ki a kijelzőre, és azt miből számolja ki. (pl egy pillanatnyi cellafeszültség és mondjuk egy átlagos használat a kikapcsolásig mennyit segítene mikor nem tudja senki, hogy mi az átlag )
A végén ugyanott vagyunk mint a vonalkás kijelzés -
válasz GoldMonGold #12528 üzenetére
"A %-os kijelzésről meg csak annyit, hogy ezeknél a készülékeknél ez az adat csak a programozón múlik, hogy mit ír ki a kijelzőre, és azt miből számolja ki. (pl egy pillanatnyi cellafeszültség és mondjuk egy átlagos használat a kikapcsolásig mennyit segítene mikor nem tudja senki, hogy mi az átlag )"
Azért ez nem ilyen bonyolult. A programozó szól a rendszernek, hogy mondja meg az akkutöltöttséget százalékban, és visszakapja az előbb említett értékeket, nem kell (és szerintem nem is lehet) házilag számolgatni.
-
válasz z0d1AK #12531 üzenetére
Itt találsz egy SIS csomagot, ami berakja Neked.
-
válasz z0d1AK #12534 üzenetére
"KErrCorrupt (-20) Some media is not formatted properly, or links between sections of it have been corrupted."
Ez most sajnos kapásból több mindent jelenthet, lehet hogy a zenetár sérült meg valamiért, de akár az is, hogy hibás zene van a telefonodon Most mennyi zene van rajta?
-
-
válasz z0d1AK #12536 üzenetére
Létezik... Az a komponens, ami a zeneadatbázist kezeli, legendába illően gyenge, teljesítményben és strapabírásban egyaránt. A legegyszerűbb a telefon leformázása lenne, bár lehet hogy kézzel is ki lehetne törölgetni az adatbázist... Át kell túrnom a telefonom nekem is hozzá, úgyhogy azt majd csak később tudom mondani, mit kell letörölni, ha ezt választod.
-
Kbali
nagyúr
Az iCal, az .ics formátumban ad infót igaz? Van egy iCalendar-import (Oikeat Oliot Oy a gyártó - finn cég, hivatalosan aláírt progi, a honlapjukról letölthető a megfelelő progi) nevezetű progi, azzal tudod az .ics file-okat importálni a telefon naptárába. Mi a céges kalendárhoz ezt használjuk, teljesen jó.
-
hzcs
senior tag
Telefonáláskor, amikor hívnak, és felveszem, az első 1-2 mp süket. Értem ezalatt, hogy ezidő alatt nem hall a másik fél. Ez mindenkinél ilyen, vagy csak nálam?
A legújabb független szoftver van rajta (pannonos a teló). -
-
cnckane
tag
Nekem a TTpoddal az a bajom, hogy bár jobban paraméterezhető és van egy pár jó funkciója, a gyári még mindig jobban szól!
Hiába van BassBoost bekapcsolva, ugyanaz mint nélküle így semmi mélyhangot nem hallok. A beépített presetek meg ... -
csabors
tag
válasz GoldMonGold #12528 üzenetére
SonyEricsson telefonom volt előtte, és elég megbízható százalékos adatokat szolgáltatott az akkumulátorról. (Standard battery BST-37 LI-Polymer). Csak ezért gondoltam, hogy a Nokia is tudhat ilyet...
Ettől még jó ez a telefon!Nikon
-
Kris87
aktív tag
És ha direkt kérem, hogy ne frissítsenek szoftvert a telefonon a szervízben akár egy hangszórócserekor, akkor sz@rnak rá amit mondok és frissítenek?
-
old rocker
veterán
Annak idején, amíg létezett a "Hi-FI magazin", elég komoly szakemberek állították: egy erősítő azt tudja igazán, amit lineáris állásban tud. Az a természetes hangkép, amit mindenféle mixelés nélkül tud produkálni egy erősítő. Régen ugye a "loudness" volt a nagy kérdés... vele,vagy nélküle. Tény, hogy kis hangerőn ezek a mély, magashang kiemelések jól jöhetnek. De próbáld meg pl. a CorePlayernél ráadni egy kicsit az alacsony frekiknél a potival; olyan torzítást produkál,hogy elhajítod a fejhallgatót. Én a ttPod-ot kezdeti lelkesedés után azért töröltem le: mi a francnak. A jobb skin miatt? Jobban lehet listázni? Mert hangzásban állítom,tök mindegy, a gyári vagy az szól. Sőt...
-
válasz z0d1AK #12544 üzenetére
Megvan!!!
A C:\Private\100012a5\DBS_101FE031_mcv5.mpd fájlban van a zenelejátszó adatbázisa. Ezt kell letörölnöd fájlkezelővel, majd újraindítanod a telefont.A törléshez vagy AllFiles és TCB jogokkal rendelkező fájlböngésző kell, vagy a ROMPatcher Disable Caps opciója, ezután az X-Plore/Y-Browser és minden más egyszerű fájlkezelő is be tud menni oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest