- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
mennyi most a reális ár a gyári garanciásokért? már nem azért,mert el akarom adni,csak érdekel egy tizessel több mint a bolti,v többel?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
koboldozat
senior tag
Halott oprendszer de mennyire ? Van még aki foglalkozik vele? Vagy mar tényleg semmi? elvileg 2016 nem? Akkor már frissítést sem lehet javasolni sehol? Vagy akár bármi mást ?
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
KSparrow
őstag
[link] Érdekes videó, és külön plusz, hogy az egészet 1020-szal vették fel.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
stickrs
senior tag
válasz koboldozat #9954 üzenetére
nekem kb 2 hónapja van meg a teló,és azóta jött pár frissités,térkép,meg pár uj program,microsoft apps,skydrive,meg ilyenek..igazából most igy kapásból nem is tudnék mondani olyat a gyári programok közül,vagy magára a rendszerre vonatkozóan ami javitásra szorul..persze a térképet mindig lehet bővíteni,és szerintem arra jön még frissités folyamatosan ahogy fejlesztik.. vagy úgy értetted a kérdést,hogy programokat irnak-e még rá?
-
koboldozat
senior tag
válasz stickrs #9956 üzenetére
Úgy értem hogy magára a rendszerre egy pár apró frissítés lenne pár ötletem egy két funkció javitasaban. Vagy pár uj dolog ami jól jönne de nincs benne. De nagyon aprosagokra gondolok ami szerintem nem tartana sokba.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Dhampir
félisten
válasz KSparrow #9955 üzenetére
Jó reklám. A Lumia 925 okostelefon még a villámot is kibírja!
(#9952) stickrs
Reális ár az, amennyiért el bírod adni. Nézd meg a Hardverapróra és egyéb honlapokra felpakolt hirdetéseket és a bolti új készülékek árát, valamint vedd figyelembe a finnyás vevők "árérzékenységét".
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz koboldozat #9954 üzenetére
Azért még nem halott. Az áruházban még rendszeresen frissítgetik az appokat. Megasztán ki tudja persze ez már csak egyéni hitegetés, talán lesz valami most hogy a Nokia felszabadult. Várom a csodát.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
koboldozat
senior tag
válasz MR007RM #9959 üzenetére
Jó lenne ha igen. Legalább lehetne akkor vhol jelezni a frissitési szándékokat. vagy legalább fogadnák az ötleteket és esetleg kesobb meg is valósitanák őket
-
attisx
addikt
"Dear Nokia Developer,
With the growing business opportunities available on the Asha and Windows Phone platforms, we have been reviewing our developer content programs to see how we can maximize our support to you, our developers. As a result of this review, we have decided to focus our support and investment in new content toward Asha and Windows Phone. Over the next few months we will be transitioning our active developer support away from Symbian and MeeGo.
If you have Symbian and MeeGo content in the Nokia Store, it will continue to be available for download to customers, and you will continue to receive download and revenue reports as well as payouts for downloaded content. However, starting January 1, 2014, you will no longer be able to publish any new content or update existing content for Symbian and MeeGo.
We are very excited about the opportunities available with Asha and Windows Phone, and hope that you will bring your talents to these platforms. We believe that these changes will help improve our ability to support you as you develop fantastic apps for your customers.
Best regards,
The Nokia Developer Team"
Ennyit a 2016-ig tartó supportról. Nyáron még csak az új témák befogadását állították le, 2014 január 1-től már semilyen új Symbian, Meego alkalmazást, illetve már bentlévő alkalmazás frissítését sem fogadja a Nokia Store...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
nagyúr
Basszki!!!!
Pereljünk csoportosan! Az manapság úgy is divat!
Akartam egy 808-at, de abból már nem lesz sok.... Marad a Blackberry tényleg! Kösz mikroszaft! Így kell egy közösséget szétrobbantani! Csak nekem tünik fel, hogy egyre agresszívebb, követelőzőbb, pénzéhesebb és "kifejezetten felhasználó ellenesek" a nagycégek?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Quasi_modo
nagyúr
Ennyit a 2016-ig tartó supportról.
Gyakorlatilag mindent összeszedtem amire szükségem van, sőt ezen felül is. Hát istenem, legfeljebb nem kapok újabb dolgokat. Ettől én még megelégedéssel tudom használni ezután is. Aki meg a folyamatos frissítésekre van rácuppanva az válasszon mást.
Egyébként supportilag meg kapják be.Néztétek a kamera tesztet. Szerintem kicsit röhejes ez a kivágós átméretezős tesztelési mód. A 808-nál meg kifejezetten bukta az automata módban való tesztelés. mert azt tudjuk hogy (nem) csinálták meg.
valami
-
sadboy
aktív tag
válasz Quasi_modo #9965 üzenetére
+1 Szerintem azzal minden 808 tulaj tisztában van hogy az automata mód nem tökéletes, egyébként meg szerintem aki nem használja ki a kamera tudását meg is érdemli.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #9971 üzenetére
Én pont azért szeretem a Camera Pro-t, mert a kezelőfelülete nem kíván külön profil beállítást. Szerintem. Úgy oldották meg hogy minél gyorsabb és átláthatóbb legyen. Ugyanakkor még egy észrevétel, lehet téves. A progit még a mai napig is fejlesztették, hisz időnként jöttek a frissítések szemben a gyári appal. A teszt sajnos a kamera ellen játszott.
Leállt az a nagy C csökkenés. Hard reset után még csak meg sem formáztam külön az E-t. Most mindig oda mentek. Néha backup és vissza áll a megszokott tárhely kb, de nem úgy fogy mint eddig.
Ez egy fotózásra készült mintapéldány (808,1020,S4 Zoom). Nem átlag mobilkamera, hanem kifejezetten a kamera funkcióra épített teló(gyengébb egyébb összetevők mellett ). Azt gondolom aki ilyet akar venni, az biztos hogy akarja majd babrálni a beállításokat. Kell neki a fényképezős feeling! Nem butakamera hanem okoskamera, mint a telefon más területein gondolt hajtogatott okos elnevezés, vagyis mitől okos az okostelefon.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
stickrs
senior tag
válasz Quasi_modo #9965 üzenetére
főleg hogy az igazi ereje a pw módba van,főleg hogy 8mp-re kicsinyitették,simán lőhettek volna rögtön a 8assal,és mindjárt máshogy nézne ki a 100%-os képkivágás..és ugye a makrónál is a 38ast kicsinyitették le,és abból vágták ki...
részlet a tavalyi tesztből:
"A tesztben mindenhol nyolc megapixelesre állítottuk a felbontást, ami azt is jelentette, hogy veszteségmentesen tudtunk zoomolni" ezt kellett volna idén is csinálni.Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz stickrs #9975 üzenetére
Mondom én, hogy ez valami furcsa kamerateszt lett. Nem is teszt, hanem valami nem is tudom mi.
Jobb a mobilfotós topikot nézegetni annak, aki a különböző mobilkamerák képességeire kíváncsi. A régebbi mobilkamerás tesztek komolyabbak voltak. Persze akkor is voltak gikszerek, pl. amikor hibás N82-t teszteltek.valami
-
stickrs
senior tag
válasz Quasi_modo #9976 üzenetére
Tavalyi kivágás, és az idei kivágás kb ennyi ér a kicsinyitgetés,a gyári 8as helyett.
szerk. iphone 5s kivágás összehasonlitásképpen.
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Jaj de rosszat álmodtam!
Azt, hogy tönkrement a 808-am. Jó, persze sokkal nagyobb volt, kb 22", szóval nem sok valóságalapja volt...
Na szóval: azt álmodtam, hogy elvált az érintőplexi (nem üveg) a kijelzőtől, simán leesett. Egy fuvallat meg alákapott a kijelzőnek, felkapta, és szilánkosra tört. És azon aggódtam, hogy ez garanciális-e?Ja, mikor meg még működött, akkor se volt vele teljesen rendben minden, ugyanis Mocrosoft Windows 98 jött be rajta
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
hito
nagyúr
válasz KSparrow #9979 üzenetére
Jujj, gyerekek, ez már beteges! Mégis csak egy mobiltelefon Én az anyukámat és a feleségemet féltem ennyire. Ha már az ember éjszkájára/álmaira is rátelepszik egy mobiltelefon szeretete (inkább imádata), az már nem biztos, hogy egészséges.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
attisx
addikt
válasz Quasi_modo #9980 üzenetére
"Tojás rántotta 25 tojásból? Attól már lehetne ilyeneket álmodni."
Pláne, ha egy kis füstölt kolbász is párosul hozzá...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hito
nagyúr
Ha tönkremegy és gyári garis, akkor megkapod a jelenleg létező második legjobb fotós telefont cserébe a gyártótól. Nem olyan rossz üzlet az, főleg ha a két telefon közötti 100eFt-os különbséget nézzük.
Gyártói garisat gondolom 1020-ra cseréli a Nokia ha nem javítható, nem?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Típusazonos készülékre kell cserélniük, márpedig ha a kamerát nézzük a 41Mp-lel, akkor csak egy készülék jöhetne szóba. Szerintem simán ki lehet balhézni a 1020-at, ráadásul ész érvekkel. Semelyik másik nem tud veszteségmentes zoom-ot, egyik se 41Mp és azzal érvelve, hogy annak idején pont ezért vásároltad ezt, 1020-at kell adniuk, mese nincs. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Na jó, én másképp viszonyulok a telefonokhoz. Gyűjtő is vagyok, meg a 808-ast külön imádom... Mondjuk ha választani kéne a kutyám és a 808 között, akkor azért a Doki lenne a nyerő
De reflexből bennem volt, még álomban is, hogy az akku és a hátlap marad, de a MicroSIM miatt nem tudom semmibe betenni addig a kártyám, amíg nem vettem elő az adaptert.(#9980) Quasi_modo : Amúgy ja, beteg vagyok, valami megfeküdte a gyomrom, 3 napig lázas voltam, ma vagyok jobban.
(#9984) hito: Hát a 1020 még nem valószínű, az a gari vége felé, ha lejjebb megy az ára. most 920-925 max. bár az se rossz annyira.
Minolta5 kapott úgy 808-ast az E6 helyett, hogy nem fogadta el asszem a Lumia 520-at.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
hito
nagyúr
válasz KSparrow #9987 üzenetére
Erről van szó, én is ezt mondtam, nem szadab elfogadni Nehogy már egy 41Mp-es, telefon helyett ami veszteségmentes zoom-ot tud, adjanak egy 8Mp-es telefont ami nem tud veszteségmentes zoom-ot, úgy, hogy van olyan telefonjuk a 1020 személyében, ami szintén 41Mp-es és tud veszteségmentes zoom-ot. Patkányság lenne tőlük és szerintem nem szabadna elfogadni.
-
hito
nagyúr
Fél órája megint 808PV tulaj vagyok Sikerült leakasztani egy gyártói garis példányt, el se hiszem. Fekete és gyönyörű állapotú, még egy évig Nokia garis
-
hito
nagyúr
válasz Vikthor #9992 üzenetére
Nem és nem is fogom valószínű Túl nehéz az elválás, függőséget okoz. Hidd el, amilyen beállításokat tud és amilyen szinten lehet variálni, Te sem válnál meg tőle olyan könnyen. Ennyi mindent telefonos kamerában még nem lehetett állítani egyik készüléknél sem, és van egy olyan érzésem, hogy nem is lehet egy darabig. Mivel bukás volt, így a Samsung sem fogja eröltetni ezt a vonalat, tutti nem lesz utód sajnos, más gyártó meg esélytelen hogy előrukkolna egy ilyen koncepcióra épülő készülékkel. Nekem szomorú történet ez
-
stickrs
senior tag
hmm,most nézem,hogy már 110.000-től kezdődik,megy fel az ára? vagy csak a drágákat nem adták még el bolti garis volt már 80.000körül is(bár ahol kérdeztem egyik se tudta beszerezni) mikor én kerestem.. na,lássuk kinek van a legrégebb óta meg a 808.. nekem 2hónapja,szval asszem nem én leszek a befutó
-
hito
nagyúr
válasz Quasi_modo #9995 üzenetére
4. Viszont biztos nem az utolsó.
KSparrow: kb.
-
Quasi_modo
nagyúr
Nekem 13 hónapja.
Na kié a 10000 ?[ Szerkesztve ]
valami
-
hito
nagyúr
válasz Quasi_modo #9999 üzenetére
Nekem 1órája!
Bocs, srácok, lenyúltam a 10000. hsz-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest