- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
A semminél az is jobb. Meg a sok külföldi. Ha mozgóképre vágyunk van miből válogatni. Igaz én is a magyar adókat favorizálom/nám.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
Köszi.
Az lesz, csak egyszerűbb lett volna a képernyőn a zöld ikonra bökni. Vagy például a "felvesz" gombot nyomni hosszan... Nem értem, hogy miért hagyták ki ezt az érintő képernyősökbők
Annyira jó volt anno az N82-esen; hozzárendeltem a bal gombhoz és kéznél volt; "papa-mama-gyerekek"Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
attisx
addikt
válasz KillHates #7005 üzenetére
Így is, úgy is két érintés, bár a te elképzelésed kb. 1 másodperccel gyorsabb lenne ( ), mert nem kell nyomva is tartani a második bökést...
(#7004) Quasi_modo Én nem használom, ezért nem is jutott eszembe, de jogos felvetés.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
attisx
addikt
válasz Quasi_modo #7009 üzenetére
Így meg pláne.
-
nagyúr
Az oké.
De azt nem értem, ha van egy ilyen funkciója a telefonnak (mármint a gyorstárcsázás képernyője) akkor azt miért nem lehet elérni közvetlen (hiszen azért lenne a neve is gyors) mint anno a régebbi Symbian-okban; hozzárendelted az egyik gombhoz, aztán azt megnyomtad és utána láttad, hogy melyik gombhoz ki van hozzárendelve. Pedig pont a hardveres gombok megléténél lett volna valamilyen módon felesleges; megtanulja az ember, aztán rátehénkedik az 5-ösre és hívja a telefon a nagynénikéjét máris.
Tudom ott a hanghívás erre. Van egy jó vicc is erről, valamelyik filmben láttam;80-as évek. A fószer (valami főnök) éppen villant az új asztali készülékével az egyik haverjának, hogy micsoda intelligens computer van benne; ért a szóból. Máris kezdi demonstrálni:
-Telefon! - kiállja el magát.
-Igen? -válaszol egy szintetikus hang a készülékből.
-Hívd a mamát! -utasítja a fószer.
-Nem értem! Ismételje meg! - válaszol a készülék.
-Hívd a mamát! -ismétli az emberünk.
-Hívd a mamát! -kicsit hangosabban ismétli a főnök.
-Nem értem! Ismételje meg! - okvetetlenkedik a készülék.
-HÍVD A MAMÁT! -ordítja már vörös fejjel a tag.
-A qrva anyád! - motyogja barátunk megtörten...
-Hívom a mamát! -válaszol a robot és tárcsázni kezd.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #7015 üzenetére
Na ja. De én korlátolt vagyok
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
attisx
addikt
válasz KillHates #7014 üzenetére
Ez esetben nem tudok mást javasolni, mint amit Quasi_modo kolléga délelőtt: használj névjegy widgeteket. Az egy személyesből asszem' pont 8 darab fér ki egy HS-re, akárcsak a hagyományos gyors hívónál, ráadásul itt nem csak a neveket látod, de az arcokat is (már ha a névjegyekhez van kép rendelve...)
-
Quasi_modo
nagyúr
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #7019 üzenetére
ennek sem az erőssége a kamera...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Dhampir
félisten
(#7020) Vikthor
A kamera valóban nem az erőssége. Az érdekessége inkább az, hogy egykori Nokia alkalmazottak munkája.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Dhampir #7021 üzenetére
A szememnek olyan mintha 2 telót összeragasztottak volna. Nem tetszik. Megvárom a teszteket és a tapasztalatokat. Valszeg majd a következő telójukra bepályázok a 808 mellé másodtelónak.
Azért a kameratesztre kíváncsi leszek, mert az oprendszertől is függ a teljesítmény, meg hogy van megírva ez-az. A lumiák esetében egyértelműen ez látszik számomra.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
süti5
őstag
válasz Quasi_modo #7024 üzenetére
Ezen olvastam, de most már a végére értem és hát nem pozitív a végkifejlet
-
süti5
őstag
válasz Quasi_modo #7027 üzenetére
Inkább alkalmazásokat...
-
emre33
addikt
Valamiért a térképeknél a POI kereső angol lett.
Nem tudjátok, hogy hogy lehetne visszaállítani magyarra?
Maga a program magyar
(nokia 808 belle FP2)Kösz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
nagyúr
Nocsak! Itt a Jolla! Izgalmas egy hétnek nézünk elébe!
Lehet majd ezt is cikizni, hogy minek ide még egy oprendszer, mint a blackberrynél...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
emre33
addikt
válasz Quasi_modo #7030 üzenetére
Nekem is magyar volt, aztán valahogy angol lett
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
MR007RM
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz MR007RM #7033 üzenetére
Ez a darázs hihetetlenül fotogén... Azt hittem korábban, hogy ilyen közeli felvételen már sokkal kevésbé maszkszerű és áramvonalas a darázs feje, pedig olyan. Mintha valamilyen sci-fi díszletes alien sisak terve lenne. Nagyon futurisztikus, (már pár száz millió éve).
Hirtelen arra gondoltam, hogy a gyerekek, felnőttek nagyszemű ufonauta-rémálmainak forrása lehet egy, az arc felé szálló darázs.. stb. felismerésének rémült pillanata, mikor a látás az arc felé suhanó formát rögzíti az utolsó pillanatban, amit aztán annak kellemetlen élménye miatt a tudat hamar kimaszkol és csak az álomban tér vissza...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
MR007RM
addikt
válasz Auratech #7034 üzenetére
Lehet oda kellett volna írnom, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. Vagy csak erős idegzetűeknek. Az arca igen rémisztő nagyban. Nekem még bizonyos nézetből olyan szamuráj sisak féle fogalmazódott meg, olyan talpig páncélba öltözött lovag kinézete. Utaztam a részletekre, azért közelítetem jól rá, persze nehéz úgy a minőséget is megtartani, de még elmegy. Szerencsém is volt, mert mikor már lejjebb megy a nap, nem ég úgy a fény késő délutánfelé a darazsak megpihennek, nyugodtabbá válnak, míg a fotós meg idegesebbé a kevesebb fény miatt.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Quasi_modo #6994 üzenetére
Tényleg, köszi!
KillHates: Nem értem pontosan, nem 'csak' gyosan akarsz hívni valakit? Az 1+1 gomb most is (kagyló+szám). "Pedig pont a hardveres gombok megléténél lett volna valamilyen módon felesleges; megtanulja az ember, aztán rátehénkedik az 5-ösre és hívja a telefon a nagynénikéjét máris." - most is így van.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
master90
aktív tag
Sziasztok
Találkozott már valaki ezzel a hibával csinálok pár fotót a telefonnal
És jobb alul galériára rá szeretnék menni erre azt írja ki hogy
Médiatár frissítse folyamatban ilyen kor mi a probléma ?
Eddig minden jól ment !Előre is köszönöm a válaszokat
-
master90
aktív tag
-
BobTail
őstag
Köszönöm MR007RM, KillHates, thom79, Quasi_modo, Dhampir, crane75! Ma kaptam e-mailt Paul-tól, amiben így búcsúzott el:
"... I can't wait to see what images you can take with the Lumia 925!"
Majd ha lesz tovább infóm, jelentkezem!
-
Wuk07
tag
[link] 808 meg 920, ha jol vettem ki, csak nekem valamiért fos a Flickr és cseszik bejönni. De érdemes megnézi amit lehet.
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
crane75
senior tag
Létezik a telóra olyan Angry Birds Rio, ami végigjátszható az összes pályán? Nálam az első 3 "küldetés" után nincs tovább.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
zorzy4
addikt
Üdv mindenkinek. Itt van a kezemben a vadonatúj, 2 év magyar gairs fehér 808as. Mindez potom 10000ft-ért. Többet később.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest