- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
koboldozat
senior tag
válasz Quasi_modo #10800 üzenetére
az abaj hogy mar nem emlékszem hogy is lett ez a fajta
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
rezsi17
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Előző hétvégén büszke tulajdonosa lettem én is egy vadiúj fekete 808-asnak 2 év gyári garanciával.
Még nem nagyon volt időm használni, de a két ünnep között intenzív beüzemelés és tesztelés lesz.
Lenne majd pár kérdésem.
Előre is köszi a segítségeteket! -
zorzy4
addikt
Kérdésem ahhoz akinek van a szolgáltatójánál hd hang, hogy működik e ezen a telefonon? Én vodás vagyok, nekünk még várni kell rá.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
nagyúr
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
ixijoq
csendes tag
válasz Quasi_modo #10809 üzenetére
Off: Nem sértésnek szántam a pangás jelzőt és itt elég sok szó szokott esni ezekről a telókról, mint mint lehetséges 808 utódról (én is gondolkodok rajta. Majd meglátom, hogy hova fejlődnek, mikor jobban kiforrja már magát a rendszer.) , azért gondoltam ide is.
Na de hogy a témánál maradjak.....
[ Szerkesztve ]
-
ixijoq
csendes tag
válasz Quasi_modo #10812 üzenetére
Igazából, 97%-ban az egész Mobilarénán, csak ezt a 808-as topicot szoktam olvasni, semmi mást, még cikkeket sem. Innét, ebből a fórumnak a hozzászólásaiból, általatok úgy érzem (számomra) reális képet kapok a mobilkommunikációs eszközök (vissza)fejlődéséről, valamint a piac változásáról (ami sok jóval nem kecsegtet, legalábbis nekem) és ez a telefon még sokáig lefedi az igényeimet mindabban amire szükségem van egy okostelefonban...
Kép:
[Patróna]Azt megtudná valaki mondani, hogy miért van az hogy amikor este szobában (villanyfénynél), vakuval képet csinálok 1-2 fényképen szinte minden vakítóan fehér, és a következőkön már minden rendben? (kreatív üzemmód, pontos beállítást nem tudok mondani, mert nincs állandó beállításom, mindig állítom. De az említett jelenségnél kb 100 iso, és +1 körüli fényerő)
Néha meg az szokott előjönni, hogy mikor alkalmazásokat futtatok, főleg QuasarMX előfordul néha (de másnál is ritkán), hogy a képernyő tetején, jobb oldalt beleszokott "égni" a képbe valami a a képbe, főleg fehér csík, de lehet alkalmazás kép részlet is.... Nem magába a képernyőbe ég bele, hanem a program grafikai felületébe. A program ki be kapcsolása nem szokott rajta segíteni, de valamikor még az újraindítás sem. Azonban magától el szokott múlni, és nem befolyásolja a működést.... Remélem érthetően tudtam elmondani....
[ Szerkesztve ]
-
thom79
tag
Kellemes ünnepeket a fórumtársaknak!
-
Nittaku
csendes tag
Sziasztok! Hogy lehet visszaállítani a telefont úgy,hogy a számítógép fényképezőként ismerje fel?
-
nagyúr
amikor a flickerben feltöltök egy fotót, akkor az miért nem jelenk meg az Explore - Recent photos alatt?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Quasi_modo
nagyúr
Boldog Karácsonyt a fórumlakóknak!
valami
-
félisten
Akinek megvannak a 808hoz kiadott frissítések telepítős változatba az linkelje már be őke. Sorban! Mert ha megáll minden,nem lesz mit találni az sw frissítőnek! Ez sztem nagyon fontos most.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
koboldozat
senior tag
válasz Quasi_modo #10821 üzenetére
Ez az összes fontos??
Am volt benen olyan amit én is felraktam mert nem volt fenn de nem kérte a telefon a frissitest erdekes
A kamera frissitések amik benne vannak a rar-ban azok csináltak vmi észrevehető dolgot??
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz koboldozat #10822 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind fontos. csak annak idején lementettem mindet, gondolva a jövőre.
valami
-
félisten
válasz Quasi_modo #10821 üzenetére
smartnews-nál ráállt Salmi a témára.
Más: hirtelen igen igen megfojtották a Symbian. Kis előre gondolkozás. Ha így megy tovább már a térképek is meghalnak és sztem az sw frissítő szerverek is. Ezt követi majd egy átmeneti csend. Apróságokat még fejlesztenek majd pl whatsapp, de kb vége is. Igazi nagy érvágás az opera mini lesz. Régóta nem fejlesztették. Előbb utóbb baj lesz vele. Újabban (biztosan nálatok is) fb-n nem lehet teljes méretű képet nézni csak ha letöltöd a képet. Apróságok. A symbiant használóknak ma sztem 2 csoportja van: a tudatos és a hülye user kategória. Utóbbira mondjuk, h mindegy neki mit használ. Mindkét csoport fel fogja adni előbb-utóbb, majd vált,de mire? Na ez lesz érdekes. Én személy szerint a kamera jóságát nem tudom nélkülözni, nem is akarom. Tehát 1020. Már csak azért is mert a sony z1 sem győzött meg. sem kamera, sem android téren. a wp8 csempéi sem,de inkább mint az. A jolla jó lenne,de kamera?
Bnőm hugának bnője 1020at kapott és meséli a huga, h képzeld olyan szép képet csinál. kifújt! Fb-re van használva. Na ez a pazarlás.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Kolondrum #10824 üzenetére
Tehát 1020
Na az biztos nem. Talán egy későbbi modell hasonló kamerával, sokkal jobb WP-vel. (ha még lesz olyan). Addig is marad a 808. Lehet, hogy sokáig.
A Jolla rendszere lenne a nyerő egy komoly kamerával. A Gsmarena tesztje után azt mondanám, nem olyan vészes a Jolla gép kamerája.valami
-
KSparrow
őstag
na én is észrevettem valami furcsát a 808-cal. Nekem az e-mail nem megy úgy, ahogy kéne. Ha erőltetem, megy, de nem akar mostanában magától frissíteni, illetve nem a beállított hangon jelez (iPhone csengőhang ) hanem a gyárin. Sokszor jó,d néha kiakad így,és most pár napja így maradt.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Dhampir
félisten
-
Jani05
csendes tag
válasz KSparrow #10826 üzenetére
Az e-mail jelzőhang nekem is átállítódott régen.
De én felmásoltam a jelzőhangot a C-re és mostmár nem állítja át magának. Nem tudom miért, de ha máshonnan volt beállítva képes volt visszaállítani a gyárit. Viszont nekem rendesen frissít a megadott időszakonként.Samsung Galaxy S7 Edge & Nokia 808
-
attisx
addikt
válasz Jani05 #10830 üzenetére
Az ilyesmi jellemzően akkor fordul elő, ha USB-adattároló módban csatlakoztatjuk PC-re a telót, ilyenkor az E/F meghajtókról beállított hangok, háttérképek, témák átállnak gyári alapbeállításra, bár a kapcsolat bontása után általában vissza szoktot állni a felhasználói beállításokra...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-
sadboy
aktív tag
válasz Dhampir #10839 üzenetére
Nekem elég jó a symbian is. TE nyugodtan lehetsz wp fan, de tőlem ne várd el hogy az legyek. Egy teszt 808 vs 1020 black update
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
KSparrow
őstag
válasz sadboy #10840 üzenetére
Hm... a 1020 képen a 1020 elég érdekes képet lőtt magáról... a 808 sokkal tisztább, a 1020 katasztrófa. És bár zajosabb, nekem néha élesebb a 1020. Ha lesz pénzem, akkor veszek egyet, és a 1020 mellett használom a 808-ast. Bár be kell valljam, egy Galaxy zoom-ot is kipróbálnék..
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
McLaca
őstag
válasz KSparrow #10841 üzenetére
Húzd fel az élességet a 808-on és nagyjából ugyanolyan (túlélesített) képeket kapsz. Sőt, ha a kontraszttal és a szaturációval is játszol, elő lehet állítani a 1020-as képeit 808-cal.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
nagyúr
válasz KSparrow #10841 üzenetére
Ne tedd!!! A csamcsung UZ-t rendesen leszedték. Ez egy sebtében összetákolt valami lett és a tesztek szerint lazán megfingatta a 808 is.
McLacának igaza van! Ne csinálj 1020-at a gépből.
A csámcsung következő gépén már a Tizen fog futni.. Nem bukta a droid, de ahogy mondják a Tizen akár négyszer gyorsabban vezérelhető.
Máig bánom, hogy nem lett 808-am, de már megbékéltem vele. A legpöpecebb mobilosfényképező volt.
Tartsátok meg a legjobb emlékét a 808-nak. Ha már másnak ez nem tetszik...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
TommyX_
őstag
válasz Quasi_modo #10848 üzenetére
Jól mondod, így gondoltam én is.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest