- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso1981
csendes tag
válasz canniball #15649 üzenetére
Nem vagyok jártas ilyen dolgokban, de sztem a nagy MOTO-t nem érdekli, hogy az ilyenolyan disztribútoraik (T-mob, Voda, SufniGSM) mikor adja el a felhasználónak a telót - az ő gyártási idejéhez méri a 1-2-... évet, neked pedig az eladástól számítva indul az eladó által vállalt gariidő. sztem.
-
AtomCity
tag
válasz canniball #15649 üzenetére
A Motorola egy világ méretű cég ugye....
A magyar T-Mobile ahhoz képest lófing kb....
Tehát ha te a T-nél veszel 1, azaz egy db telefont, ami Motorola, azt a Motorola cég nem fogja valószínűleg aznap "regisztrálni" a rendszerben. Szép is lenne, ha másodpercenként, ha eladnak a világod 1, azaz egy db Motorola készüléket, akkor azonnal ott lenne a garanciában percre pontosan az eladási dátummal és a plusz két év onnantól indulna.... Ugye, ezt te sem hinnéd el
Szóval, a te Motorola honlapon látott garancia dátumod nagy valószínűséggel a gyártás/gyárból kiszállítás dátumát jelenti, nem pedig a valós garanciádat, amit ugye a Cirmánál érvényesítessz majd esetleg, ha baja lesz, ami meg ugye egy kis szervíz....
Nyugodj meg, nem vertek át, pusztán lehetetlen 1, azaz egy db készüléket realtime érvényesíttetni a rendszerben!Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Trabby
aktív tag
Húúúúú de elegem van már a 20-30másodpercig tartó hívás időtartam kijelzőből...
Meg, hogy újabban bele telik szintén 20-30 másodpercbe mire belép a tárcsázóba... És ha hívnék valakit akkor az még szintén 10-20másodperc...
(Egyre hülyébb lesz, eleinte semmi baja nem volt.. :S )
-
WatMat
csendes tag
Megnéztem: az én telóm Bandika vagy Andorka becenévre hallgathat szülinapja alapján
-
zsirfecske
addikt
válasz rum-cajsz #15627 üzenetére
gombnyomással a hivatalos desktop marketből is újratelepíthetsz mindent. mondjuk szinkronizálni egyik oldallal sem szabad friss telóval mert akkor nyirbál mindent az adatbázisból. hmm, jó lenne tudni hogy melyiknél mi számít szinkronizálásnak. appbrain-nél addig amíg az app/sync with appbrain gombját nem nyomod meg, desktopról bármikor újrarakhatod az appokat? hivatalos marketnél pedig gyorsnak kell lenni vagy mi? és mi van pl. a fizetős appokkal ami friss rendszeren root&market enablert vagy simcserét is igényel?
szóval hogy is érdemes ezt csinálni pl. majd a froyo update-nél hogy biztosan ne vesszen el a korábbi my apps lista?
-
WatMat
csendes tag
Trabby futtasd le "Task Killer"-t. Valószínűleg gyorsabb lesz telód.
-
canniball
nagyúr
válasz BobChemistry #15650 üzenetére
BobChemistry, bozso1981, AtomCity!
Nem nagyon szoktam gyártói garikat nézegetni, de amikor legutóbb az egyik WD vinyómnál néztem ott bizony az eladás napjától ketyegett az óra, azt hittem ez az általános.(#15653) n@p@lm!
Hát annak valóban nem sok köze lehet hozzá.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
agyarka
aktív tag
Az appbrain hogyan működik?
Bejelentkezés után scanneli a telón található apk-kat, és abból listáz?
A Defyn gyárilag szerepel a Gmail kliens. Miért szerepel a közzétett appbrain-es listákon?
A Goggle maps nyilván az 5.x-re frissítés miatt.
Thx.Tegnap töltenem kellet a telót.-( 4 nap és 7 órát húzott ki az előző töltéssel.
43%-ot a GSM modul használt el. 5%-ot a képernyő világítás (min fényerőn használom főleg szinte csak beltérben)
A gyári energia felhasználási képernyőt (ami a töltés szükségességére figyelmeztetéskor elérhető) hogyan lehet máskor előhívni?Az USB dugó csatlakoztatásakor, a telefonon lévő fület érdemes lefele fordítani, mert akkor kevésbé áll el és tökéletesen visszasimítható használat után. (Sajnos ekkor meg alá kell támasztani vagy kijelzővel lefele fordítani, hogy a kiálló rész ne sérüljön.)
[ Szerkesztve ]
-
BitiOne
tag
Aksi jelentés:
8 óra használat után (átlagos) 90 %-on áll. Hát ilyen még nem volt. Bár az is igaz, hogy nem volt időm túl sokat nyüstölni.//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
Huroq
senior tag
Csatlakozok én is
2011.01.04.
Leona -
AizawaKouta
tag
MyPhoneExplorer usb kapcsolattal:
-usb-vel pc és teló összeköt
-telefonon usb kapcsolódási módja: Portal and tools
-telefonon program elindít
-pc-n program elindít: file - telefon - telefon hozzáadás (értelen szerüen android rendszer, majd kéri hogy az Usb debugging legyen bekapcsolva)
Ha minden jól ment megtalálja a telót.
Bluetooth nincs a gépemen azzal nem tudtam kipróbálni, de usb-vel most próbáltam. -
AizawaKouta
tag
Az én Defy-m 10.28.-án született… remélem Szimonetta a kicsi, de lehet Júdás lesz és elárul a hangszórójával. Nem mindegy melyiket tapizom itt…
-
banán007
tag
ida.....
más:
lesz 2.3 android op. rendszer (gingerbread) defyre?
/bocs, ha már volt a kérdés/
Halo: jó a némó / zénó név
[ Szerkesztve ]
-
helike13
csendes tag
Nekem összetört.
Nem egy strapavas.
-
gagavectra21
tag
az enyém 2010 október elsejei
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
pomk
őstag
válasz AizawaKouta #15669 üzenetére
Basszus, itthoni gépemmel gond nélkül működik USB-n keresztül. :/
Céges gépem kivágom!Ejjj mégsem. WiFi-n keresztül kapcsolódott. Az USB debuggingot hol kell bekapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
2012/12/17ig van gari tehát 2010/12/18-án születhetett...tehát Dezső napján
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Gaberiellb
senior tag
ma teszteltem elöször a defy-t filmezés szempontjából, nemvok tölle elájulva..... sztem elég alap videot probáltam nézni rajta de nem volt egy nagy élmény, néha nagyon leesett az fps volt olyan hogy 12,11 volt átlagban 18,19 a legmagasabb meg 24 de ez kb egyszer volt a másfél óra alatt és nemegyszer volt darabos nemigazán volt folyamatos. a video adatai: audio: mp3 48000hz 2ch
video: mpeg4 544*288 0kbps
file: avi 712800kb
rockplayerrel játszottam software modba, hardweare-ben 4.-re ibdult el hát az meg borzalmasan akadr volt vagy4fps. más:nállatok gépelés közben nemszokott akadni kb minden 20-25.-ik nyomásra beakad egy 2-3másodpercre ez is szép dolog. 2.1 update1 félbluros rom minden mod nélkülEurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Qbász
aktív tag
Azt nemtudjátok hogy miért nem írja a ki bejövõ hívások adatait pl név , tel.szám. Most csak annyit ír ki hogy unknow call.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Gaberiellb
senior tag
válasz AizawaKouta #15689 üzenetére
nemhiszem elötte mindig nyomok egy taskkillert, vagy ez a progi már nemojan jo, tudsz ajánlani valamit ha nemjo, thx
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Gaberiellb #15690 üzenetére
kiprobáltam a vital playert és megis oldodott a filmes problémám, rockplayert leis töröltem. thx
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
BobChemistry
őstag
Megvan a készülék
Elvileg 2012 februári. Eddig pöpec, bár se a Wifi-hez nem csatlakozik, sem a gps nem indul el vmi ok miatt.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
bepe79
addikt
válasz BobChemistry #15693 üzenetére
Grat a telóhoz, üdv a klubban! Ha saját wifi otthon, és titkosítva van a router alapkonfigurációs felületén beállított WEP/WPA azonosítóval, akkor a telefonban értelemszerűen meg kell adni, hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
agyarka
aktív tag
Qbász
Amennyiben a hívó fél nem küldi el a telefonszámát akkor nem azonosítja be a telefonod.BobChemistry
És a router Mac cím szűréséről se feledkezz meg!
GPS -hez töltsd le az [gps status-t a Marketről] , reset, adatok letöltése, majd szabad ég alatt próbáld.[ Szerkesztve ]
-
BobChemistry
őstag
Hát, mégsem megy a wifi
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
bepe79
addikt
válasz BobChemistry #15697 üzenetére
Miért nem? Van a wlan routeren wep/wpa? Ha igen, beállítottad a kulcsot a telón is? Range-en belül látja a routert a teló?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest