- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
-
szabz
tag
válasz canniball #15501 üzenetére
lehuztam és kezeli
viszont nem jó neki
failed to parse vcard forunexpected reason (invalid line " garmin point")A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
rum-cajsz
őstag
hajtogass asztali tartót, Defyhez:
[link]=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
szabz
tag
ha csak 1 névjegyet másolok át akkor olvassa de nem ajánlja fela mentést....
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
hah
asszem meg a teknika
csak mivel v 3 szor próbáltam ezért meg3szorozódtak a névjegyeim
na majd törlök vhogy
kellemes estét mindenkinek
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
AtomCity
tag
XDA-n olvasgattam már régebb óta egy topicot ([ROM] Hancock 1.11 720p Recording ! Enter dev´s), ott azt írták, hogy van külön piros és zöld lencséjű kamera.
Nektek milyen van? Nekem piros volt a februári defym....
Állítólag a 720p-s hacket csak a piros lencsésen lehet megcsinálni, vki tud ennél többet?Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
pomk
őstag
válasz AizawaKouta #15451 üzenetére
Üdv!
Te hogyan tudtad működésre bírni a MyPhoneExplorer-t a Defy-del?
Én a következő lépéseket tettem meg az ügy érdekében:
1. Bluetooth gép hátuljába /elejébe is próbáltam, ott sem jó /bedug, megvár míg feltelepül.
2. MyPhoneExplorer elindít, beállítások, Bluetooth, COM20 kiválasztása.
3. F1 - kapcsolódás....
4. "A kapcsolatot nem sikerült létrehozni: A telefont nem sikerült azonosítani."Telefon Bluetooht és Discoverable bekapcsolva.
MyPhoneExplorer verzió: 1.81.Edit:
Öööö, mintha lenne egy gyanúm. A telefonon is telepítve kell lennie a MyPhoneExplorer-nek? -
BobChemistry
őstag
Döntöttem, megveszem a T-nél (ha van). Valaki vett tőlük mostanában? Érdekelne, hogy vajon függetlenek-e még.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Qbász
aktív tag
válasz BobChemistry #15512 üzenetére
Vasárnap vettem és független. Kérdés ha simán root-olom de romot nem cserélek az unroot elég ahhoz hogy a szervíz ne kössön belém ha gond lenne v.mikor a telómmal?
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
leslieearth
tag
válasz BobChemistry #15512 üzenetére
hi!
múlt heti, webshopos teló szintén független
-
addikt
Andida tesztelés megkezdődött, úgy néz ki, 2% alatt van a merülése óránként, viszont az fura, hogy teljes töltés után ennek is 4120 V körül van a teljes töltöttsége? Nem kéne a gyárinál magasabbnak lennie, ha tényleg 2200 mAH-s??
My name is Bond, James... Dean.
-
BobChemistry
őstag
válasz leslieearth #15515 üzenetére
Köszönöm srácok!
-
WatMat
csendes tag
Helló. Defyn hogyan kell a képernyőről "fotót" készíteni? Előre is köszönet a segítségért.
-
rbalint88
addikt
válasz Memmaao #15516 üzenetére
Nekem tegnap 12 óra alatt lemerült 5%ra az első éles napján. Ebben 4 óra netezés és játék volt, más szinte semmi, telefon kb 10 perc. Ez nem sok plusz a gyárihoz képet, sőt. Előtte lemerítettem kikapcsolásig és kb 6 órát volt töltve a telefon kikapcsolva. Ha nemnyúzom, akkor a gyárival elketyeg 2 napot (nem kapcsolom ki, se flight mód, wifi bt 3g on nappal), ezzel meg érzésre kevesebbet bír.
Valami tipp az üzemidő nyújtására? Nem, nem fogok kikapcsolni semmit. -
bepe79
addikt
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
CoolBoy323
nagyúr
-
AizawaKouta
tag
Igen, a Defy-n is fenn kell lennie. Marketről leszeded és telón elindítod, majd pc-n és utána wifi-n simán megy minden. Névjegyeket jobb vele szerkeszteni mint a telefonon pötyögni. Ki tudod választani milyen profilba legyen. Nálam minden google profilba van. A címeket is tudod ellenőrizni a gépen, térképen. Amiből másik profil pl. Facebook is van azt meg Defy-n lehet összefűzni hogy ne kétszer legyen meg a névjegy
-
agyarka
aktív tag
Memmaao
Ugye ezt a kérdést Te sem gondoltad komolyan?
A nagyobb kapacitás azt jelenti, hogy adott áram erősséggel terhelve az akku később éri el a kritikus feszültségi szintet. Ez nem azért van, mer nagyobb a kezdő (fullra töltött) feszültség hanem azért, mert fizikailag nagyobb a nagyobb (azonos technológia esetén), vagy azonos térfogat esetén az energia sűrűsége nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
lynty
tag
hello
olyn app kéne nekm, amivel a kijelzőt a telefon megrázásával fel lehet ébreszteni....valakinek ötlet, tipp?
kerestem de nam találtam a marketen ami működik is...egyelőre
-
BobChemistry
őstag
MediaMarkt-ban lehet venni képernyővédő fóliát?
-
kano
nagyúr
Nem azt mondta egy kolléga, hogy TELJESEN BIZTOS forrásból tudja, hogy 04.10-ig megérkezik a 2.2?
Tud valaki valamit róla?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy T-mobilos Defy-nak. Elkezdtem beállítgatni, és természetesen ugyanabba a hibába futottam bele, mint már korábban többen, hogy nem tudom a facebookos kontaktokat szinkronizálni. Alapvetően nem létkérdés, de jó lenne, ha működne. Érdemes mindenféle használat előtt rágyúrnom valami újabb romot, vagy hagyjam ezt a részét.
Ha új romot mondtok, akkor melyiket? Mindenképpen stabilt szeretnék, és gyorsat.
Régi kérdés, hogy ha új romot teszek rá, a garancia avval elveszik?
Válaszokat előre is köszönöm. -
x.pet
tag
Engem olyan 2200-as akku tulaj véleménye érdekelne az üzemidőröl, aki csinált akku kalibrálást, miután cserélte az akkut, de minimum kikapcsolva töltötte maxra. Van ilyen köztetek?
-
AtomCity
tag
Forrósodik a hangulat az xda fórumon
CyanogenMod7 2.3.3-al
720p-s felvétel készítése
A CM7 még nagyon alpha, de elvileg már jó pár dolog működik (jó sok még nem), de bíztatóak a hírek....
A 720p-s felvétel meg elvileg működik már, de szerintem még ez sem tökéletes... (csak piros lencsés fényképezős defy-vel működik, a zöld lencséstől hardveresen különbözik, ezért ott sajnos ez a módosítás nem működik )Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
luw2win
őstag
Na kb 1.5 honap alatt meghalt a Defy-m hangszoroja...mm amivel hallgatom a beszelgeteseket... egyszer csak megszunt letezni...
mar megkaptam a csodas cseretelefont is Egy jo Samsung szetnyithatos, antennas, telot,
2 hetig kell kibirnom vele. Sajnalom hogy ennyire hamar elojott ez a hiba... kesobbre vartam, de sejtettem hogy egyszert meghal. Na mind1....
Akinek volt mar javitva, szerviz utan jelentkezett meg a problema? vagy sikerult normalisan orvosolni a problemat?
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Kobak 27
tag
válasz schmo07 #15537 üzenetére
Igen, erre sajnos én is rájöttem. Van amúgy más köztudott hátránya a Trémobilos készüléknek, meg a fél blur-nek? Csak azért kérdezem, mert akkor addig nem kezdem el használni folyamatosan, amíg nem csinálok vele valamit.
Ez a Froyo-s rom hivatalos lesz vagy főzött? Itt ugyancsak felmerül majd a garancia kérdése. -
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #15471 üzenetére
Szvsz. jól látom a dolgot és nincs is kilátásban, hogy ez megváltozzon a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
-
schmo07
tag
válasz Kobak 27 #15540 üzenetére
A fél-blurös a többségnek jobban bejön. Gyorsabb, kevesebb benne a felesleges extra.
Én egy dolog miatt gondoltam volna jónak a blurt( távolból meg lehet találni, törölni a tartalmat, stb.) - de igazából (remélem) ezt úgyse használnám.
Az összes többi nélkül megvagyok, vagy tudom app-pal pótolni. (Bár úgy rémlik, ezt a lopásos dolgot is mintha láttam volna már a marketen...szóval lehet, hogy erre is van helyettesitő megoldás)Froyo: az, amire most mindenki nagy erőkkel vár, az hivatalos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Kobak 27
tag
válasz schmo07 #15542 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Sikerült a képeket szinkronizálni, ennyi nekem elég. Akkor marad a mostani rom, már csak a garancia miatt is.
Froyo-t akkor megvárom, kíváncsi leszek rá.
Tudtok mondani néhány olyan app-ot, amit mindenképpen érdemes rátenni a Defy-re? Hiánypótló, vagy hasznos alkalmazásra gondolok főleg.
Köszönettel. -
luw2win
őstag
Nem sok ido telt el december ota, de legalabb akkor nem viszatero problema, mert ha ugyanazt beleteszik akkor valoszintu lett volna hogy ra 1.5 honapra megint cseres lettvolan
Koszi a valaszt.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
tzl
senior tag
Csúnya lenne, ha a feszültsége magasabb lenne. Ez ugyanolyan mint otthon az áram, akkor is 230 volt, ha 16 ampert kapsz és akkor is, ha 32 ampert. A mah azt adja meg, hány milliampert tud leadni óránként, nagyon leegyszerűsítve. Ha ebből a telefon kevesebbet használ, akkor tovább tudja leadni az áramot. Szintén nagyon leegyszerűsítve. A feszültségnek ehhez semmi köze.
-
Qbász
aktív tag
Tud valaki megoldást arra hogy a videót 854x480-ban lehessen felvenni? Próbáltam a Lg camera-t de ott a videó 5 másodperc után megáll és csak hang van.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest