-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14395 üzenetére
3 gyémánt, 2 stick és ahogy black is írja egy jó enchant mindenképpen!
A hétvégén megpróbálom megcsinálni az xp farmot, hogy legyen megint jó sok könyv és abból aztán lehet akkor nyomni az enchantot.
Apropó black, nem akarsz segíteni megnézni az xp farmot? Azt írta Tali, hogy frissítettek a spigot-on, lehet van már spawnolás megint!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Mottie
őstag
válasz #56573440 #14397 üzenetére
Dia - Eff 5 Ub 3 Silk Touch
Dia - Ub 3 Fortune 3Ilyen kettőt szeretnék. És a strip-minet Iron pickkel csinálom, a fasza pick az a bázisom építéséhez kellene
űAhhoz viszont szívesen fogadnék egy kis segítséget, hogy miből mennyit hova hogyan hogy eljussak eddig a 2 pickig. Addig túrom a földet Lvl 11-enGeri: Diamond picket tudok csinálni, enchantban nem vagyok otthon.. A Tinkers construct hatása, ott tudok "Örök" fejszét, brutál picket, mindent csinálni
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
törölt tag
válasz Mottie #14404 üzenetére
eff 5 nem szedhető ki asztalból, két eff 4 könyv vagy csákány összerakásából szerezhető meg. én az eff 5-öt legtöbbször alacsony szintű enchantolt könyvekből rakom össze, 1-es szintekre enchantolom a könyveket, az adhat eff 1-et elég gyakran, azokat összerakom hogy 1-es + 1-es az 2-es, két kettes az hármas, stb. ha van elég xp akkor is érdemes könyveken játszani mert a páncélra is van pár jó enchant, vagy másra is el tudod őket használni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mottie #14406 üzenetére
hát.... sok nagyon
ugye az ideális eset két lvl 30-as pick, és azok összerakása ami szintén még vagy tizen alja szint, az is 70 körüli, és ott sincs garancia hogy abban a szórásban benne lesz az ub3 vagy mind a kettő eff 4-es lesz
könyvekből még több is bőven, de nem pazarlod a diát
a szerveren van egy enderman farmom ami valamiért nem azt a sebességet hozza volt valami vélhetően pluginban hiba és a spawn rate se ott se az afk pigman farmban nem volt az igazi, de legalább megy, ököllel verhetőek a srácok szal hasznos
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz Geryson #14402 üzenetére
Megnéztem a Pigman farmot, néhány megjegyzés:
- Amennyire tudom Y240 fölött kéne legyen a platform, de csak 220-nál van (ez is okozhatja hogy kevesebben spawnolnak)
- Nekem nem lökött fel egy darab XP-t sem, de le lehet menni összeszedni
- Javasolják hogy "place packed ice in front of the cactus, it kind of greases the whole system"
- Ebben könnyen tudok segíteni: Egy pár láda hógolyót odahordhatunk, hogy lehessen dühíteni őket
Az aggro nekem úgy tűnt működik jól, csakhát kevesen vannak a srácok. Illetve ha bárki más is van a netherben akkor nem nagyon fog spawnolni fent egy sem
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
törölt tag
válasz Mottie #14413 üzenetére
ohh hát ez azért ennél összetettebb
történt egyszer hogy a nether resetelte magát egy frissítés után. friss volt és üde, se vonat se épületek, stb. pedig volt ott dual blaze spawner meg amit nem akarsz. a nether önreset előtt működött gerinél szerintem a dual cavespider spawner, én viszont építettem az új nether tetejére egy frankó pigman , ahogy kell fellövős xp-s, filterezős hopperes gyűrjtögetős, szal delux cuccot tökéletesen ment.
aztán pár hónapra rá egyik napról a másikra visszajött a régi nether, az én cuccom ment a levesbe, és azóta furcsa mobcap gondok vannak. hiába építek fel a netherben megfelelő magasságra, egyszerűen túl hamar megtelik a mobcap, és onnantól nem spawnolnak, ez jól látható az endermite-os enderman farmomnál is, ahol ha lent összejön 7-8 enderman akkor a játéknak vége, egy se hullik, ha egyet megölök szinte azonnal ott a másik, és megint leáll.
valami plugin lehet a ludas, vagy valami más, nem tudom, de a farmnak kéne mennie, ahogy az én enderman farmomnak is, de nem megy még a cavespider spawner gerinél se. egyszerűen pár pók után leáll és kész
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz #56573440 #14414 üzenetére
A különbség a két állapot között a spigot vs vanilla, döntsétek el melyik a fontosabb, mobfarmok, vagy térkép.
Vanillán valószínűleg tartom megjavulnak a fenti dolgok, és visszajön black farmja, viszont a mostani újra eltűnik, már nem mintha most működne..[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14413 üzenetére
Igen, a fellökő szerkezet időzítésével még valami gond van, de ez a legkevesebb. Most feljebb rakom az egészet, de nem hiszem, hogy 20 blokk megjavítaná a spawn rátát. Lehet rádob valamit, de itt konkrétan nincs spawn. Black kreatívban tesztelt egy kicsit, a szerveren nem ment, neki single-ben működött - tehát tuti a spigot a ludas. A dupla cavespidernél csak a roppantó a rossz, de az mindig működött és elég gyors is, tehát a crusher megjavítása után menni fog. Antinál szintén meg az xp farm (hetekig hozzá jártam).
Én azt mondom, hogy a spigot maradjon, mert a térkép kell mindenképpen, a farm meg valahogy csak menni fog (mondom még egyszer, a pókosak mentek mindig)
-
Serricon
senior tag
Sejtettem.
A spawn limiteken tudunk persze állítani tetszés szerint, de az mindenre érvényes, ha sok van a farmban, akkor ellepik a házakat is.. -
Geryson
addikt
válasz Mottie #14423 üzenetére
16-17 stack TNT-vel megvizsgáltam WW farmja mellett egy földbe ásott, szétrabolt templomot. Nem gondoltam volna, hogy ekkorát szól úgy, hogy ugye a szerveren közel nem olyan erős a TNT, mint single playerben. Mondjuk 1.000 TNT a jelek szerint itt is üt már.
A szerver meg sem kattant, végig tudtam fotózni. Minden elismerésem!
-
Nashaba
tag
válasz apatyas #14396 üzenetére
Köszi a segítséget, megvolt a bravúros menekülés, de sajnos pont a célnál üldözőbe vett egy csapat zombi és csontváz, sarokba szorítottak, rossz irányba fordultam (lávás zsákucca) és jól meglincseltek Sebaj, volt tartalékom elég.
Más: régen úgy emlékeztem voltak "dungeonok" mindenféle ládával, de már rég barangolok egy barlangban de semmi. Ezeket hogy találom meg? Illetve hol lehet sok gyémántot találni? Már bedrocknál vagyok.
(ez hosszú lett )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nashaba #14428 üzenetére
a wikin megtalálod az ore eloszlásának táblázatát ott látszik hol a leginkább gyakori a dia.
a dunegon-nál nem tudom mire gondolsz. alapból nekem ő ugrott be, de van elhagyatott bánya stronghold az end kapuhoz tartozó épület gyak és a netherben fortress
-
gunga2004
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Mo creatures-t és nagyon jó.
Ajánlom mindenkinek! Bár egy kicsit sok idő volt rájönni egy-két beállitásra.
Ha valaki nem tudná, hogy kell letölteni itt a letöltési [link] -
törölt tag
unatkoztam és megcsináltam a Technic Launcher magyarítását, beküldtem nekik, ha jóváhagyják hamarosan magyarul is tud a Technic.
-
törölt tag
válasz #56573440 #14433 üzenetére
értelmes videókártya nélkül nehéz MC 1.7.10-zel játszani (nVidia 6200 <10 fps) de egyébként is lehet megcsináltam volna. emellett saját modpack készítésén agyalok, TPPI-szerű ore-gennel.
egyik ötletem: kicsit felhízlalt, megvariált Resonant Rise + egyedi Skyblock map -> "Resonant Skies"[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Korábban már szó volt az enchantolásról, szeretnék irányítottan enchantolni. Tegyük fel, ha kéne egy looting III gyémi kard, akkor ne kelljen véletlenszerűen ki tudja mennyit legyártani, hanem csak kiválasztom a megfelelő szöveget, gondolom én így működik. Eljutottam addig, hogy feltettem ezt a modot, itt már angolul kiírja a szöveget, de úgy látom semmit nem lehet ebből megfejteni, teljesen véletlenszerűen dobálja, semmi utalás az encsi végeredményére.
Ez az út zsákutca, vagy esetleg van valami szótár amivel ki lehet találni mi mit jelent? -
Amur
addikt
válasz Vyndree #14435 üzenetére
Itt konkrétan már nincs randomitás!
Ennél a modnál te választod ki hogy mit rakjon rá.
Az angol feliratok az enchantok nevei.
Szívesen segítünk lefordítani ha valamelyik nem egyértelmű.(mindet nem sorolnám itt fel, pláne hogy némelyik tényleg könnyen megfejthető)Angol leírást találtam neked:
enchant list
De mint írtam inkább kérdezz mit szeretnél, mert elég hosszú a lista![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Vyndree
őstag
Olyan elérhető lista nincs, hogy melyik szöveg, milyen környezetben mit jelent pontosan? Tehát olyanra gondolok, ahonnan ki tudnám választani a nekem megfelelőt.
néhány példa:.
- dia chestre szeretnék védelem 4, töri 3, tüskék 3-at (sapira, nacira, lábbelire szintén)
- gyémi kardra csak zsákmányolás 3
- gyémi kardra élesség 4 (vagy 5 ha van ilyen), szikra 2 -
Serricon
senior tag
válasz Vyndree #14437 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz, de itt megtalálod az összes enchantot, mire mit lehet tenni, leírással melyik mit ad.
Volt egy excel lista valahol, ahol az összes kombináció fel volt sorolva (több ezer sor) amik felrakhatóak, de az 1.8-as újításokkal az már elavult. -
törölt tag
válasz Vyndree #14437 üzenetére
de pont azt linkelték be csak angolul van. a teljes friss lista mindig wikin lesz fent btw itt látod hogy milyen páncélra kardra etc mit lehet tenni és milyen hatásai vannak mi a max
"védelem 4, töri 3, tüskék 3-at (sapira, nacira, lábbelire szintén)"
protection 4 unbreaking 3, thorns 3. de én nem tenném fel a thorns-t a páncélra. ha aktiválódik, tehát megüt egy mob, a páncél durability-t használja, nem cska úgy a semmiből működik, az eredménye hogy gyorsabban használódik el a szett. de jelentősen.
ha 1.8-al mész akkor azért érdemes ezeken kívül megnézni hogy miket tudnak még, mert pl feather fall a csizmára azért elég kötelező szokott lenni, a sisakra ha vízben vagy respiration és aqua affinity de csizmán egy depth strider enchanttal 3-as szinten meg durván gyorsabban "úszol" pl
"- gyémi kardra csak zsákmányolás 3"
looting 3
"- gyémi kardra élesség 4 (vagy 5 ha van ilyen), szikra 2"
sharpness 4 van 5 is de az elvben direktben nem enchantolható, két 4-esből lehet összerakni egy üllőn. fire aspect 2.
az a baj hogy magyarul játszod így fordítgatni kell, de wikin eléred az összeset
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz Serricon #14438 üzenetére
Szerintem félreértjük egymást. Nem magyarról angolra nem tudom lefordítani, hanem célzottan szeretnék enchantolni, ahogyan Corvette írta én szeretném kiválasztani mit tegyen rá.
Amit a mod kiír angol szöveget, arról kéne egy lista hogy mi mit jelent, az több ezres lista, amin az összes variáció rajta van. Tehát ahogy lent is írtam, ha szeretnék dia kardra looting III-at akkor azt hogy teszem rá irányzottan? Majd kikeresem mit szeretnék, keresővel kibogarászom belőle.
1.7.2-vel játszok, úgyhogy pont jól jönne ha megkaphatnám.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vyndree #14440 üzenetére
őőőő és miért nem 1.8-ra frissíted? jól gondolom hogy vanillázol tehát nem túl sok moddal nyomod, az 1.8-ban pedig némi lapist felhasználva már mutatja az első enchantot modok nélkül is a rendszer. ezen kívül van egy csomó új blokk amikkel azért lehet ezt azt kezdeni, hogy nagyon mást ne említsek slime blokk
1.8 alatt annyi könnyítés van az enchantolásban hogy már easy mode a régiekhez képest. végre ha pl lvl 60 vagy akkor nem két 30-as enchantot tudsz csinálni, hanem jóval többet (a szintekhez szükséges xp mennyiség exponenciálisan nő, viszont enchantoláskor mindig végre az első 30 lvl-hez tartozó xp-t nyúlja csak le). pl kell egy páncél protection 4-el. beteszed mellé a lapis, azt látod hogy nem jó. enchatnolsz egy fakardot lvl 1-re hogy reseteld az egészet, és beteszed megint a páncélt. ezt meg kb addig játszod amíg nem azt kapod amit akarsz. persze moddal egyszerűbb csak szóltam hogy 1.8-ban azért már annyira nem lutri az egész, ill hosszútávon az xp jobb használata miatt talán egyszerűbb is
a wikit belinkeltem abban megtalálod mi mi bár serri is megtette kicsit előttem
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz #56573440 #14441 üzenetére
Elbeszélünk még mindig, nem érted mit kérdezek.
Tudom hogy mi mit jelent angolul és mi mire jó, valamint ismerem az 1.8-at is. Jelenleg ahol játszok szerveren 1.7.2 van. 1.8-al nem tudok rá felmenni.
Aditt a mod, és én szeretném kiválasztani mit szeretnék rátenni. Teljesen mndegy milyen nyelven írom az enchant nevét nem ez a lényeg (zsákmányolás vagy looting) hanem hogy azt szeretném rátenni. -
Vyndree
őstag
válasz Serricon #14442 üzenetére
Amire válaszoltál egyértelműen le volt írva, hogy ahhoz kellene a lista.
ez a mod oldala ezért kérdezek itt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vyndree #14443 üzenetére
nem nehéz elbeszélni ha nem tudjuk hogy szerveren játszol vagy singleben, mert az a nem mindegy
no mivel ez a mod ez új recepteket hoz be, lásd a hivatalos oldalán advanced enchant table és upgrade hozzá, így teljesen kizárt hogy client side only. ez azt jelenti, hogy a szerveren is fent kéne legyen a mod ahhoz, hogy működjön, másképp értelem szerűen ha valaki akinek nincs telepítve a mod nem is látná a blokkokat amiket leteszel, és a valaki közé tartozik maga a szerver is.
nem fog működni szerveren, ha indítasz egy single mapot akkor meg tudod nézni hogy bekerült e rendesen minden és hogy kéne működjön, de olyan szerveren amin nincs fent ez a mod esélyed nincs működésre bírni. azért az elég durva előny lenne a többiekkel szemben ha csak úgy lehetne bármilyen modot felpakolgatni kliens oldalon aztán használni azt. mókás lenne ha vanilla szerveren megjelennék nyomkövetős rakétavetővel egy pvp arénában
én nem ismerek kizárólag kliens oldali enchant manipulációs modot, persze attól még lehet hogy van
-
törölt tag
válasz Serricon #14447 üzenetére
az első kommentje:
"Korábban már szó volt az enchantolásról, szeretnék irányítottan enchantolni. Tegyük fel, ha kéne egy looting III gyémi kard, akkor ne kelljen véletlenszerűen ki tudja mennyit legyártani, hanem csak kiválasztom a megfelelő szöveget, gondolom én így működik. Eljutottam addig, hogy feltettem ezt a modot, itt már angolul kiírja a szöveget, de úgy látom semmit nem lehet ebből megfejteni, teljesen véletlenszerűen dobálja, semmi utalás az encsi végeredményére.
Ez az út zsákutca, vagy esetleg van valami szótár amivel ki lehet találni mi mit jelent?"tehát az enchant plus nem volt eddig fent a szerón, mert akkor be se tudott volna lépni, hogy a szövegeket valamire átírta az asztalban az egy dolog, de persze hogy nincs összefüggés, mert a krikszkrakszok helyett most se azt írja hogy looting, hanem valami más szavakat, vagy azokat a szavakat csak nem azt enchantolja, akármi, és azt szerette volna tudni hogy ha kiírja az enchant table hogy "random angol szó aminek semmi köze az enchantoláshoz" az valójában mit fog fedni, ehhez valami táblázat vagy szótár vagy x.
a lényeg hogy mivel alapból nem volt fent, utólag tepelítette, ezért lehet hogy belenyúl valamennyit, de a szerveren hiányzik így nem úgy fog működni ahogy annak kéne, és úgy nem is fog soha
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen mosógépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest