- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashaba
tag
Sziasztok!
A Millenarie mod-ot szeretném használni, de úgy fest, hiába mutatja azt a Forge, hogy sikeresen be van töltve, nem igazán akar működni. Régebben nem volt vele gondom, most 1.7.10-et használok. A log sem ír semmit, hogy esetleg gond lenne, de se a "V" nem mutat semmit és települések sincsenek. Valaki használja még rajtam kívül? Esetleg a gép nem elég izmos hozzá? (Acer Aspire Switch 10) A Minecraft Comes Alive működik gond nélkül. Előre is köszi a választ! -
Nashaba
tag
válasz jonnyjoker01 #13554 üzenetére
Igen, két mappa van és a .jar a mod mappában, fel is ismeri, sőt, a speciális blockok is megjelennek, de egy village se jelenik meg, pedig creative-ban is repkedtem :/
-
-
mikk2000
őstag
válasz Nashaba #13557 üzenetére
Hát ha megmondod mit kell nézni miután felraktam hogy működik-e, akkor kipróbálhatom, de még kreatív módban sem voltam még, szóval repkedni se tudok
Mindenesetre én azt csinálnám hogy letörölnék minden forgéval kapcsolatos dolgot, és feltenném a forge legfrissebbet újonnan 1.7.10-hez az installjával [link] (Ha manuálisan belekapartál valamit a szűz 1.7.10 jar-ba, akkor letörölném azt is, hogy töltse le újra, aztán a forge install).
Azután ezzel profillal indítanék. A mods mappát archiválnám aztán üríteném !!! Bár ha normálisan csináltad akkor ez nem kell, mert a mod mappába ha verziószám van, akkor csak ahhoz a verzióhoz tölti be a modokat amik alatta vannak, tehát elvileg az 1.7.10-hez ha nem tettél modot akkor nem érdekli hogy az előző verzióhoz volt 1000 mod a megfelelő verziószám alatt. -
Nashaba
tag
válasz mikk2000 #13559 üzenetére
A legegyszerűbb módszer, hogy tudd, jó-e telepítés után, hogy megnyomod a "v"-t egy új mapon és akkor kiírja, milyen messze van a legközelebbi település.
Serricon: Igen, ezeket a mágusokat láttam.
Köszi mindkettőtöknek, letörlöm és feltelepítem megint az egészet az este ha lesz időm, hátha![ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz Nashaba #13560 üzenetére
Hát nekem sem indult be. Aztán rákerestem a fórumán, megoldás az, hogy kivételesen NEM mods/verziószám alá kell kicsomagolni, hanem direkt a mods alá. Amit amúgy ír is a tömörítvényben. Tehát a két könyvtár+a jar file legyen a mods könyvtárban, azaz a "Put in mods folder" alatti rész. Mondjuk valami linuxos szar tömörítvény, mert kicsomagoláskor természetesen hibát talál (általában linuxszal csak gond és szopás van mindig), de csak az icon file-okkal van gondja, 7-zip kicsomagolja szó nélkül, de átnevezi ezeket a fájlokat, és nulla hosszúak lesznek.
Az installerből van windows verzió, de természetesen nem működik, miért is működne, a fórumán is írják hogy nem működik. Pedig abban talán normálisan vannak kódolva a fájlok.Na a lényeg hogy így felmegy, és rögtön induláskor bal oldalt középen jönnek infó szövegek, és nyomj v-t villager kereséshez amire kiírja hogy nincs a közelben.
-
Nashaba
tag
válasz mikk2000 #13561 üzenetére
Köszi a választ, majd megnézem! Be kell hogy valljam, olvastam a wiki-t és a neten is kerestem mindenhol, de maga a hivatalos fórum nem jutott eszembe... Azt hittem, hogy ez nem okozhat problémát, már az, hogy az 1.7.10-es mappába való másolás mert hogy eddig minden működött onnan. Sőt, azt hittem, hogy azért ír simán /mods mappát mert már elavult a readme.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali!
Minecraftnak mi az értelme? Mit kell benne csinálni? Van valami storyja?
Jó lenne egyszer kikipróbálni...
-
mikk2000
őstag
Kicsit növeltem a gazdaságom méretét... van szarvasmarha, malac, csirke, 3 féle színű birka külön ketrecben, répa, krumpli, búza... cukornád félautomata aratóval, illetve az egyik tó mentén. Felül átjáró, ládatartókkal. Két meglévő tóhoz igazítottam az egészet, mintha azok látnák el vízzel. El lehet vele játszani... ha valaki mindig megkérdezi mire jó ez a játék
-
törölt tag
válasz mikk2000 #13565 üzenetére
amit 3 nukleáris mox reaktor hajt
aminek a működését és a tárolt energiát is monitorozod folyamatosan
és mellé egy napelemekkel lefedett bázist
amiben egy óriás reaktor tápol 4 gőzturbinát, hogy egy csákányütés nélkül kapjad az érceket
majd azt automatán feldolgozd és letárold hogy automatán craftolhass
és akkor még a varázslós modoknak neki se álltál, pedig azokban is töménytelen lehetőség van
persze ez meg a másik véglet[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
Poénnak jó volt hogy a ládák átváltoztak ritka ocsmány ajándékokká, de sajnos nem találtam rá beállítást visszaállítani, így kénytelen voltam egy modot csinálni, nem volt túl bonyolult, szerencsére
Tartósabb szerszámokat/páncélt hogy tudok csinálni? Most nem arra gondolok hogy gyémántból... Még nem nagyon néztem az enchant és egyebek részt... egyelőre főleg kőszerszámokat használok, fémet nem éri meg mert nagyon ritka, örülök ha ki tudom termelni fémből a páncélnak valót.
-
törölt tag
válasz mikk2000 #13569 üzenetére
az enchantolást jellemzően gyémánt cuccokra szokták játszani, mert elég sok szintet (xp-t) kell beleölni legyen az páncél vagy kard, nem igazán éri meg másra. vas páncéra az elején jól jöhetnek minimál (1-5-ös szinttű ) enchantok. szerszámból meg megcsinálsz 10 csákányt és akkor 10x tovább áshatsz lent főleg kő cuccokra kár rátolni az enchantot
wikiben le van írva hogy melyik enchant mit tud, mire tehető fel, érdemes átolvasni, és lemenni lv 10-11 közés vandálkodni egy kicsit a gyémántokért fésűs áskálódással, annyira nem durván ritkák, és egy dia csákány azért bírja a kiképzést.
-
Buster17
addikt
válasz jonnyjoker01 #13564 üzenetére
És ha megveszem az alapjátékot módok nélkül (mert én az eredetiségnek vagyok a híve) akkor is élvezetes a játék?
Egyáltalán mi van az alapváltozatban meg a módokban, hogy megérje azokat is telepíteni?
Mod
Justin féle YT csatornáján néztem meg pár MC részt és eléggé beszippantott.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz Buster17 #13571 üzenetére
A modolt minecraft sem tört.
Szabadon modolható, nagyon sokan csinálnak nagyon sok "bővítményt" hozzá.
Tetszőlegesen összeválogathatod a saját szád íze szerint.
Van aki gépeket szeret építeni,automatizálni.
Valaki Questelgetni szeret, van aki mazohista módon járni a sivatagot étlen-szomjan, van aki szétvarázsolja az eget is, és van aki csak építgetni akar.
Bármelyik is vagy, előbb utóbb modokat fogsz telepíteni, hogy még több lehetőséget hozz ki a játékból!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
veector
senior tag
Resurrection packról van vélemény?
-
Buster17
addikt
Értem.
Amúgy leszedtem a demot és betudtam lépni a régen készített fiókommal. Akkor se játszottam sokat mert nem tudtad mit kell csinálni úgy mint most is se tudok tovább haladni. Vagy is most haladtam valamicskét tudtam kraftolni csákányt meg ásót videó segítségével, de ha nem nézek videót akkor meg vagyok lőve vagy ilyenkor mi van?
-
törölt tag
alapjátékban egy félmondatos sztori van: győzd le az Ender Dragont, meg egy marék achievement. ezen felül az van benne, amit te akarod hogy legyen benne. szeretnél egy ordenáré nagy kastélyt? tessék egy példa:
ami az alapjáték része: bányászol, kisütöd az érceket rudakká, csinálhatsz különféle farmokat (búza, krumpli, stb), tarthatsz állatokat, horgászhatsz, főzhetsz potikat (sebesség, erő, ilyemsik), enchantolhatsz szerszámokat, armorokat. tipikus RPG elemek csak épp a role-playing nélkül. mehetsz dungeonökbe kincset találni, mehetsz a pokolba további dolgokért, mehetsz az Endbe, leölni a sarit.
a fenti kastély megépítése nagy kaland, mert neked kell az összes matit hozzá kibányászni, sütni, megépíteni és istentudja hányszáz óra után ha kész, nagy a jutalom. belefektetsz sok-sok órát, látod a folyamatot és végül az eredményét is.
de a Minecraft szó szerint Lego 3D-ben. a húsz euró elsőre tényleg húzós, én is sokalltam eleinte, aztán jöttem rá, hogy fogalmam sincs mennyi sok órát tettem bele, (2000-nél is több lehet) ehhez képest a húsz euró semmi.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Nemcsak, hogy máshol olcsóbb nincs, de máshol meg sem lehet venni.
Az, hogy megveszed az "alap játékot" nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy bármilyen mod-al játsz. Az eredeti accountnak vannak előnyei, mint pl az ezt megkövetelő szerverekhez való felcsatlakozás, cserélhető játékos kép), de nem befolyásolja, hogy milyen modokkal játszol.
Ha az a kérdés, hogy az alap játék élvezetes-e, akkor csak annyit tudok mondani, hogy ez mindenki saját maga érzi. Ez egy sandbox játék. Nincs előre megírt játék menet, nincsenek "pályák" amin végig kell haladni, sőt, még a játéknak igazándiból célja, így vége sincs nagyon. Az MC-ban az a legéélvezetesebb, hogy azt csinálsz amit akarsz. Teljesen szabadon. Sandbox.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Buster17 #13577 üzenetére
A demó az egy nagyon-nagyon kezdetleges fázisát mutassa a játéknak. Ha megvan az előfizetésed, gyere fel taliga vanilla szerverére. Ott azért már van néhány igazán faintos dolog megépíteve, ami meghozhatja a kedveet a játékhoz.
(sry a két postért. Banoljam magam? )
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mikk2000
őstag
válasz Teaway #13572 üzenetére
2x160 láda? Jézus úristen, mi van azokban? Kövesből van vagy 50 láda?
Én nem szívesen rakom ilyen sűrűn egymás felé, mert hülyén néz ki hogy akkor hová nyílik a teteje?
Elküldhetem azt a kis "modot" amit összedobtam, de ennél a textúra felbontása 32x32-es, mert nekem ennyit bír a gép, de ez alapján meg tudod csinálni magadnak is az általad használt textúra csomaggal.
-
-
föccer
nagyúr
válasz Teaway #13591 üzenetére
Ender eye kell az aktiváláshoz, amihez ender pearl, mag blaze power kell. Minden map-hoz egy end van, ami nem túl nagy, így mondható, hogy ugyan oda visz, bár lehet, hogy az edn egyik, vagy másik végére. Ezt még nem próbáltam ki.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Na nem tudom megvenni.
Regeltem erre a mojangra és a köv oldalon beírom a felhasználónevemet azt meg nem fogadja el. Egyáltalán a felhasználónevemet kell oda írni? -
törölt tag
válasz Buster17 #13595 üzenetére
minecraft.net-re be vagy jelentkezve már? akkor itt tudod megvenni a store-ban.
jobb felső sarokban azt írja hogy logged in akkor mennie kell, nem kérdez semmit utána csak hogy mivel akarsz fizetni
-
törölt tag
válasz Buster17 #13595 üzenetére
lehet hogy már foglalt. Minecraft Account Checker írd be ide és kiírja foglalt-e.
-
Buster17
addikt
válasz #56573440 #13596 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/24/280497_g2mu76gzickjz79a_nevtelen.jpg
Pedig úgy emlékszem hogy már csináltam felhasználónevet.
szerk
minecraft.net oldalon megváltoztattam a jelszavamat és ott fel is kínálta hogy melyik felhasználói fiókom jelszavát módosítanám.szerk2
email címmel voltam most belogolva, kijelentkeztem és beírtam a felhasználónevemet és belépett.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Buster17 #13598 üzenetére
Felhasználónevemmel vagyok bejelentkezve és nem fogadja el azt a felhasználó nevet amivel már regeltem. Ne csináljátok már ezt velem. Rosszab vagyok mint egy kislány de nekem az a felhasználó név akkor is kell és tudom hogy az az enyém nem használta fel senki csak én és nem tudom használni mert regisztráltam vele ÉN. Ekkora fosch mindjárt meg se veszem
Bocs a dupláért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest