- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eltévedtem. Illetve hajlamos vagyok ezt a nemes tevékenységet rendszeresen elkövetni. Az égbemeredő oszlopokon kívül van más lehetőség ennek megakadályozására?
Hozzátenném, hogy ez csak a felszínen gond, ugyanis ahányszor odalent ha nagyon eltévedtem, kerestem egy felfelé vezető járatot és kicsi ásás és ott voltam 20 kockányira a háztól
Oszlopépítésre meg rá kéne szoknom...
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
qisqaqas
senior tag
válasz Geryson #14603 üzenetére
Amíg nem tévedtem el, addig nem néztem utána, és nem is tudtam róla. Meg egy kicsit csalásnak érzem. Map és iránytű összerakásnál még nem tartok, pedig majdnem... Ha visszatalálok akkor az lesz az első, hogy építek olyanokat.
Addig építem a tornyokat szorgalmasan. Jelzőfényhez(beacon) még kicsi vagyok.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
Geryson
addikt
válasz qisqaqas #14604 üzenetére
Azért szerintem ez nem csalás... Én személy szerint a jelzőfényeket annyira nem preferálom, egyszer 18.000 blokkra mentem el a házamtól, azt hiszem elég sok jelzőfényt kellett volna összedobnom... Beacon jó dolog, de szintén elég hamar elveszted a "jelét", ráadásul valljuk be, hogy nem is túl "olcsó", merthogy nem csak úgy terem a földön...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
qisqaqas
senior tag
válasz Geryson #14606 üzenetére
Nos ha nincs is sok munkaóra abban amit a 2. ház ládikái rejtenek.. a környezet annyira gazdag és bőséges hogy megéri visszatalálni. Meg a barlangrendszer piszok nagy. Úgyhogy most növekvő spirálban megyek kifelé és húzok fel oszlopokat, tetejükün építek egy nagyobb blokkot, ültetek rá fát, megfáklyázom és elbontom alatta a tornyot. Kíváncsi leszek
Ha valaha meglesz a ház, szerintem a koordinátákat a homlokomra fogom tetoválni tükörírással.
Ugye, ha tudtam volna hogy az alvás spawnpointot is képez... aludtam volna. 2-3 napot lent voltam bányászni nappal feljöttem, este elment olvasztással, fabrikálással, másnap vissza. Egyszer meg lezuhantam a mélybe, és a világ másik oldalán ébredtem. Ügyes vagyok.
-
-
föccer
nagyúr
válasz qisqaqas #14611 üzenetére
Nem zavar senkit, ha fél percenként meghalsz. Nálunk (azaz taligánál) inventroy védelem van, így nem okoz nagy problémát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
apatyas
Korrektor
válasz föccer #14613 üzenetére
Hát azért, a hosszas szerveres játék után kicsit paráztam visszamenni vanilla single playerbe.. első adandó alkalommal lerobbantotta a fél oldalamat egy creeper. "I let my guard down."
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Mottie
őstag
-
qisqaqas
senior tag
válasz föccer #14613 üzenetére
Úgy érted rajtam kívül senkit? Megint mire visszatalálok a halálom helyszínére...
A faültetés bevált a tornyokon. Pöpec! De azt ne feledjük el ha az oszlop 1 kocka széles, es magunk alá ültetünk, és csontlisztel küldjük a csemetét, akkor oldalra fog lökni a megnövő fa. Illetve az ágyam elpusztításával az eredeti spawnpointon találtam magam. Úgyhogy az első házam megtalálva Már csak a többit kell megkeresni
-
Midguar
csendes tag
Alfazik a Skysaga eu ban gyertek minél többet. Yogcastosok is részt vesznek a fejlesztésben, jeletnkezni itt. Én instant kaptam invet kb. http://uk.skysaga.com/
-
Midguar
csendes tag
Ehh ez egy trove clone, felre ertettem shit
-
bugmenot1
tag
hogyan lehet jó pvp set-et enchantolni? mindig élesség, védelem, erő I-II-t dob...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy silverfish bug miatt ki akarnám törölni az összes entityt a világomból, de az mceditnek (legfrissebb verzió) kell a minecraft 1.8 én ugye pedig technic modpackkal játszom 1.7.10 alatt. Van valami alternatíva?Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Most látom hogy az MCedit csak vanilla világokat kezel. Van valami alternatíva? A commandok (/clearmobs) nem működnek, a teljes kliens be van fagyva.
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #14630 üzenetére
az mc edit kéne kezeljen mindent, csak nem mutatja a moddolt blokkokat. az előfordulhat. seri is azzal szedte ki a szemetet amit én csináltam
-
zoZofox
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Összeraktam egy két módot -1.7.10 es verzióhoz. Működik is viszont egy kis idő után felaggol, totálisan és leáll. Variáltam és észrevettem bizonyos módok nem szeretik egymást. Van-e esetleg valami megoldás, hogy összehozzam az összes módot egymással. A laggolással kapcsolatban néha kiírta, hogy kevés a memória. Viszont a gépemben 16gb memória dolgozik. Hogyan tudom a configban a módok által a játékban generált érceket letiltani, vagy módosítani, hogy ne legyenek a generáláskor aránytalanságok az ércek között? Megköszönném a tanácsaitokat.STAR TREK - Forever
-
jonnyjoker01
veterán
válasz zoZofox #14633 üzenetére
A launcherben profile settings és a java arguments résznél kell beírni, hogy -xmx 8g ( ez 8 gb ramot rendel a minecrafthoz, ez bőven elég még akár egy modpacknak is). Fontos, hogy 64 bites javad legyen, de gondolom ezt te is tudod. Az orespawnt a configokban tudod állítani (.minecraft/configs).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
zoZofox
csendes tag
-
törölt tag
"Hogyan tudom a configban a módok által a játékban generált érceket letiltani, vagy módosítani, hogy ne legyenek a generáláskor aránytalanságok az ércek között? "a mappák között fogsz találni egy config mappát abban modonként a file-okat. ott lehet ki és bekapcsolgatni ezt azt. van amit persze onnan se fogsz elérni...jah látom közben kaptál erre is választ[ Szerkesztve ]
-
zoZofox
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Lehet hogy valamit rosszul csináltam, de ezt a választ kaptam:
Java path is:
C:/Program Files/Java/jre7/bin/javaw.exeJava Arguments:
[-xmx, 8gb, -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump, -Xms512m, -Xmx8064m, -Duser.language=en, -jar, D:/MultiMC/jars/NewLaunch.jar]Unrecognized option: -xmx
Minecraft exited with exitcode 1.64bit-es a java
STAR TREK - Forever
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek segítség kéne!
MCEdit-tel nem tudom kitörölni az over 9000 silverfisht!!! Ugyanúgy laggol, ha megnyitom a világot, annyira, hogy még kijelölni sem tudom a területet! (ctrl a sem működik valami miatt). Ráadásul a reaktoromat és a tinker's féle smelterymet is entitynek véli!!!
Már mindent megpróbáltam, de nem jártam sikerrel. Talán ha valakinek átküldöm a világot akinek a gépe elbírja azt a rengeteg szörnyecskét akkor pls pm-be írjonnégy
Üdv. Johnny
-
Serricon
senior tag
válasz jonnyjoker01 #14640 üzenetére
MCEdit minket még mindig kimentett a szarból ha black után kellett tisztogatni, ha gondolod megpróbálom.
Worldedit-ben is van ilyen funkció, a butcher, azzal is érdemes még próbálkozni, meg az opis is tud törölni globálisan, azzal ki is lehet választani pontosan milyen típust.[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Serricon #14641 üzenetére
Ha gépnél leszek átküldöm, köszönöm a felajánlást!
Commandok nem működnek, be van fagyva a kliens, ha beírom a /clear mobs vagy /kill all semmi nem történik, visszajelzés sem érkezik, hogy egyáltalán beírtam.
@blackrulz: úgy kell azt, én is kemencével kezdek mindig Annyira nem nehéz megépíteni amúgy. Ha meg már meg van a hammer akkor már 1-2 óra alatt fel lehet állítani egy 5x5x5+ reactort és természetesen összegyűjteni az ehhez szükséges nyersanyagokat. Utána jöhet az ME system Legalábbis nálam ez a sorrend. Lol offf akart lenni nem spoiler mostmár mindegy
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Amur
addikt
Szia!
Amur vagyok, szerintem youtube-on te kértél tőlem segítséget.(vagy ugyanaz a problémád,és a géped ram mennyisége is)
Ha sok modot szeretnél összehozni,ráadásul amiket látok azok mind ismert sok modpackban használt modok.
Akkor a legegyszerűbb módja hogy egy már összekonfigolt kész modpackot alakítasz a saját inyedre!
Ha 1.7.10-ben gondolkodsz akkor a direwolf is jó alap lehet(csak frissitsd a modokat mert sokszor nem az aktuális van benne), vagy ha nem FTB vonalon nézelődsz akkor az AT launcheres Bevo tech pack ill. a hermitcraft modsauce is megfelelő választás lehet!
Ezek már összekonfigolt állapotban vannak, nem neked kell az oregenerálást belőni stb..
Látom már kaptál több pontban is segítséget, én még egyet hozzátennék:
MultiMC launcher. A tutorial lejátszási listámban van videó hogyan tudsz ezzel saját modpackot összepakolni.
A youtube-on küldött mod listád alapján akár a dw akár a bevo tech pack egy az egyben jó lehet neked.
Ha mekanism érdekel akkor az utóbbi. Ha a dw packba akarod berakni a mekanismot akkor viszont a config fájlban állítsd be az osmium generálást(a megfelelő sorban a false-ot true-ra módosítod majd elmented)
A felsorolt modok egyébként nem szoktak összeakadni. Nem velük van a gond, tényleg kevés ram-ot adhattál.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
Hali.
Egy ideje nem férek hozzá a TPPI szerverhez.
Se a két itthoni géppel, az egyik TechnicLauncheres másik FTB, se a benti géppel. Először azt hittem, a hálózatommal van gond, de akkor valamelyiknek működnie kéne.
Rögtön bejelentkezés után még látom ahol voltam, és pár másodperc alatt kidob.
2015-02-19 08:01:39 [SEVERE] [Minecraft-Client] Reached end of stream for t*****.net./**.*.***.**
[link]
Mi a hiba?pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #14648 üzenetére
És a vanillás is hasonló hibát dob:
Internal exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException
Emiatt gondoltam először, hogy az én netemmel van baj, de azóta sehonnan se megy.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest